Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


30-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschap

Vriendschap


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brooke_burns_17-1024.jpg


Vriendschap
 
is elkaar begrijpen
hoe moeilijk dat soms ook is
zich in de ander verplaatsen
te accepteren zijn of haar gemis
 
echte vriendschap zal nooit verdwijnen
trouwens die kleurt door alles heen
die wil door het vuur voor je gaan
en breekt muren steen voor steen
 
vriendschap is blijven schilderen
water geven voor stevigheid en groei
gewoon met zorg en aandacht
staat vriendschap in de mooiste bloeí.� Reageer (0)
29-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom over problemen praten met vriendinnen niet helpt

Waarom over problemen praten met vriendinnen niet helpt


http://img593.imageshack.us/img593/1946/verdrietig.jpg


Een avondje uitgaan met vriendinnen om je problemen te bespreken, is volgens experten toch niet zo'n goed idee. Tegen alle verwachtingen in zal je je na afloop niet opgelucht voelen, maar wel nog slechter dan voor je klaagzang.

Wetenschappers van de University of Missouri kwamen tot die conclusie na een reeks tests bij tienermeisjes. Ze stelden vast dat praten met vriendinnen de problemen veel erger doen lijken dan ze eigenlijk zijn.

Op het eerste moment zullen we volgens de onderzoekers echter wel een goed gevoel krijgen, omdat er een bepaalde stof vrijkomt in onze hersenen. Maar als we over onze problemen blijven praten, komen we terecht in een negatief denkpatroon. Dat leidt uiteindelijk tot depressies en stress.

Als je praat over angsten, dan worden die alleen maar sterker. En hoe meer we erover praten, hoe minder we geneigd zijn om een oplossing te zoeken. "Als meisjes en vrouwen praten over hun problemen, krijgen ze veel steun en bevestiging van hun vriendinnen", zegt onderzoeksleidster Amanda Rose. Maar ze beseffen niet dat ze uiteindelijk een slecht gevoel zullen overhouden."

Mannen nemen hun problemen dan weer helemaal anders aan. "Zij beseffen waarschijnlijk dat de problemen erger worden als ze erover praten", zegt professor Rose. "Daarom proberen ze hun gedachten te verzetten door leuke dingen te gaan doen."

Dus vrouwen moeten een voorbeeld nemen aan mannen? Psychologe Linda Papadopoulos denkt van wel: "Praten over je problemen lijkt geweldig, maar het enige wat je doet is het omschrijven en heromschrijven van je probleem, zonder op zoek te gaan naar oplossingen. Zeker wanneer je een vriendin hebt met hetzelfde probleem."

Bovendien gaan de negatieve gedachten van één vriendin ook vaak over op het humeur van de andere. Emotionele besmetting heet dat. Dat verklaart waarom we ook zelf onze zakdoek bovenhalen als een vriendin begint te huilen. "Maar je mag niet vergeten dat het vaak om banale problemen gaat en dat er ook veel goed gaat in je leven", zegt Papadopoulos. "Vijf minuten praten over een probleem volstaat, daarna moet je het hebben over leuke dingen."� Reageer (0)
26-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lui of bezorgd?

Lui of bezorgd?


http://img29.imageshack.us/img29/3707/ziekn.jpg


Werknemers jonger dan 30 melden zich dubbel zo vaak ziek met 'een verkoudheid' dan hun oudere collega's. Dat is gebleken uit een recente Britse enquête bij zo'n 3.000 volwassenen.

Meer dan twee derde van de werkende twintigers nam het laatste jaar een dag vrij omwille van een verkoudheid. Bij de 55-jarigen was dat meer dan de helft minder.

Bijna één op de vijf werknemers tussen 18 en 29 gaf ook toe dat ze zich al eens ziek hadden gemeld met een kater. Daarnaast krijgen de jonge werknemers ook vaker af te rekenen met de griep, een allergie of een voedselvergiftiging.

Bovendien namen de jongere werknemers ook vaker vrijaf omdat ze te kampen hadden met stress, vermoeidheid of lusteloosheid. Voor de meeste werknemers boven de 55 was dat echter geen reden om zich ziek te melden.

Of het hoge percentage te verklaren is door een grotere bezorgdheid om hun gezondheid, is vrij onwaarschijnlijk. De enquête stelde namelijk ook vast dat de jongeren veel meer junk food en veel minder groenten en fruit aten dan hun oudere collega's. Jonge mensen drinken ook meer, werken langer, slapen minder, roken meer en hebben meer last van stress.

Woordvoerder Peter Morton van vitamineproducent Multibionta, die de enquête uitvoerde: "Voor de jonge generatie is het moeilijk om het snelle werktempo te volgen en tegelijkertijd ook aandacht te besteden aan hun gezondheid. Daarom moeten ze dringend op zoek naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl." (br.hln)� Reageer (0)
25-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Mannen bellen, vrouwen tweeten

 Mannen bellen, vrouwen tweeten


http://img4.imageshack.us/img4/89/bellen1.jpg


Vrouwen en roddelen zijn zowat onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat vrouwen vaker op sociale netwerksites zitten dan mannen. Hoewel ze verknocht zijn aan Facebook en Twitter, zijn ze dan weer helemaal niet voor een 'ouderwets' telefoongesprek te vinden. Uit een nieuw onderzoek blijkt dat vrouwen vaker contact houden via het internet, maar dat mannen nog steeds de telefoon verkiezen.

Rebtel keek daarvoor naar de online-activiteiten van 2.361 Amerikaanse volwassenen. Daaruit blijkt dat vooral vrouwen via sociale netwerksites contact houden met vrienden, familie en collega's. 68 procent van de vrouwen verkiest sociale netwerksites zoals Twitter en Facebook om contact te houden met familie, bij mannen is dat 54 procent. Voor het contacteren van vrienden is dat respectievelijk 60 en 42 procent en voor collega's houdt 34 procent van de vrouwen en 22 procent van de mannen contact via het internet. Om daar een getal op te plakken: ongeveer 163 miljoen vrouwen en 117 miljoen mannen verkiezen om via sociale netwerksites te communiceren.

Telefoon vermijden
Mannen verkiezen dan weer een telefoongesprek om contact te houden met vrienden, familie en collega's. Vrouwen zijn eerder geneigd om een telefoongesprek met collega's te vermijden: zowat 28 procent van de vrouwen en 37 procent van de mannen verkiest hun gsm als communicatiemiddel.

"Uit onze studie blijkt dat mannen een beetje achterop hinken wanneer het om het gebruik van sociale media gaat. De onderzoekscijfers spreken meteen ook een eerdere studie tegen waar beweerd werd dat mannen meer op netwerksites zaten dan vrouwen", vertelt Andreas Bernstrom, de CEO van Rebtel.

In juni toonde een studie van LinkedIn nog aan dat mannen beter en meer gebruik maakten van sociale netwerksites dan vrouwen. Het nieuwe onderzoek komt overeen met de resultaten van de studie van comScore waaruit blijkt dat 75,8 procent van de vrouwen en 69,7 procent van de mannen op sociale netwerksites zaten, en dat vrouwen er meer tijd doorbrachten dan mannen. (br.hln)� Reageer (0)
22-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is waar mannen van houden: een geschoren bikinilijn

Dit is waar mannen van houden: een geschoren bikinilijn


http://img853.imageshack.us/img853/4803/bikinilijn.jpg


Een gladde huid zonder stoppels, het is iets waar elke vrouw (tevergeefs) van droomt. Toch zijn het niet alleen vrouwen die hun overtollige haar verafschuwen. Ook mannen willen het weg, althans dat van hun partner.

Dat is gebleken uit een Nederlands onderzoek bij 2.000 respondenten tussen 16 en 60 jaar oud. De enquête werd uitgevoerd in opdracht van The Wax Bar, een ontharingssalon dat in Rotterdam onlangs zijn eerste Nederlandse vestiging opende.

Het verwondert ons niet echt dat vooral vrouwen hun best moeten doen om het overtollige haar te verwijderen. Slechts 1 procent van de vrouwen zegt dat ze zich nooit onthaart. Bij mannen lag dat aantal veel hoger, met zo'n 10 procent die zich nooit scheert.

Opvallend was wel dat mannen willen dat hun bedpartner glad gewaxt of geschoren is. Hoewel slechts 1 procent van de vrouwen zich nooit onthaart, gaf een kwart van de mannen toch aan dat de schaamstreek van hun vriendin wel een waxbeurt kan gebruiken.

Ten slotte gaven zowel mannen als vrouwen toe dat een bezoek aan een waxsalon hen zenuwachtig maakt, al hebben ze daarvoor wel verschillende redenen. Vrouwen schamen zich vooral voor vieze lichaamsgeurtjes (30 procent) of voor het tonen van hun naakte lichaam (25 procent). Mannen zijn dan weer vooral bang voor de pijn van het waxen. Een kwart vindt het gênant als ze roepen of zelfs huilen van de pijn. (br.hln)� Reageer (0)
21-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijker vriest tante in om pensioen op te strijken

Oostenrijker vriest tante in om pensioen op te strijken


http://img59.imageshack.us/img59/915/invriezen1.jpg


In de koelkast van een 47-jarige Oostenrijker is gisteren het lijk van zijn 88-jarige tante gevonden. De man wordt ervan verdacht zijn tante te hebben ingevroren om haar pensioen en zorgtoeslag op te kunnen strijken.
 
De werkloze man verklaarde aan de politie dat zijn tante op 3 juni een natuurlijke dood is gestorven en dat hij met haar had afgesproken dat hij haar dood zou verzwijgen. Hij werd in voorlopige hechtenis geplaatst. De politie was verwittigd door andere familieleden van de tante die er niet meer in slaagden haar te contacteren.
 
Tante en neef woonden samen in een woning in Neuhofen an der Ybbs eigendom van de 47-jarige. Een autopsie moet uitwijzen of de oude vrouw inderdaad op natuurlijke wijze is heengegaan. (br.hln)� Reageer (0)
19-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeilmeisje Laura Dekker stopt met school

Zeilmeisje Laura Dekker stopt met school


http://img831.imageshack.us/img831/8094/lauradekker.jpg


Zeilmeisje Laura Dekker is gestopt met school. Tegen het NOS Jeugdjournaal vertelde ze dat ze het te druk heeft met zeilen. Dekker, die dinsdag 16 wordt, begon vorig jaar aan een solozeiltocht rond de wereld. De rechter gaf haar toestemming voor de reis en zei daarbij dat haar ouders verantwoordelijk zijn voor haar scholing. De Kinderbescherming kan de beslissing van Dekker volgens de NOS niet tegenhouden. Daar komt bij dat buiten Nederland andere regels op het gebied van scholing gelden. (br.hln)� Reageer (0)
18-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachende man uit flat gezet wegens geluidsoverlast

Lachende man uit flat gezet wegens geluidsoverlast


http://img607.imageshack.us/img607/5769/lachendeman.jpg


In Zweden wordt een man uit zijn appartement gezet omdat hij te luid lacht. De man van middelbare leeftijd is een fervent liefhebber van Zweedse komische films uit de jaren '30 en '40. Zo fervent dat de muren bij wijze van spreken trillen door zijn schaterlach. Zijn buren kunnen hier minder mee lachen en hebben klacht ingediend. Dat meldt de krant GT.

Tot overmaat van ramp heeft de lachende Zweed de gewoonte om 's avonds laat en 's nachts naar zijn favoriete films te kijken. De buren kunnen niet slapen door zijn bulderlach en hebben hun beklag gemaakt bij de gemeentelijke huisvestingsmaatschappij. Die maakte het geschil aanhangig bij het huurderstribunaal.

Daar kreeg de jolige filmliefhebber gelijk, waarop de buren dan weer in beroep gingen. De hogere rechtbank oordeelde nu dat de huisvestingsmaatschappij het recht heeft om de lolbroek uit zijn appartement te zetten. Bovendien pleegde de man nog een ander misdrijf dat in zijn nadeel pleit: hij voederde de duiven vanop zijn balkon. (br.hln)� Reageer (0)
17-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander probeert 181 gestolen bijbels te verkopen

Nederlander probeert 181 gestolen bijbels te verkopen


http://img406.imageshack.us/img406/6638/bijbel.jpg


Een 34-jarige man uit Driel in de Nederlandse provincie Gelderland is gisteren aangehouden omdat hij 181 gestolen bijbels op het internet probeerde te verkopen. De bijbels waren in 2008 al gestolen van een bijbelstichting in Leerdam, aldus de politie.
 
Een medewerkster van de bijbelstichting meldde in augustus bij de politie te hebben gehoord dat de bijbels op internet te koop stonden. Aantallen en beschrijvingen van de bijbels klopten met die van de destijds gestolen partij. De recherche zocht contact met de aanbieder en maakte een afspraak. Op de afgesproken plek bleken de gestolen bijbels aanwezig te zijn, waarna de man is aangehouden voor heling.
 
De inwoner van Driel was in 2008 ook al verdachte in de zaak, maar toen kon de politie de bijbels niet vinden. De man is in verzekering gesteld. (br.hln)� Reageer (0)
15-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bulgaar van 78 beleeft zijn eerste schooldag

Bulgaar van 78 beleeft zijn eerste schooldag


http://img16.imageshack.us/img16/3508/schoolbg.jpg


Onder de leerlingen die vandaag in het Bulgaarse Gabrovo hun eerste schooldag beleefden op de basisschool, was ook een 78-jarige man. Toen hij een kind was, hadden zijn ouders niet genoeg geld om hem naar school te laten gaan. Nu wil hij alsnog leren schrijven, lezen en rekenen. Dat meldt het staatspersbureau BTA.

Apostol Stojanov woont alleen in het dorpje Popovtsi in het Balkangebergte. Hij heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen, maar wil zijn grote droom alsnog waarmaken. Hij heeft zijn eerste letters al geschreven. Alleen voor rekenen is hij een beetje bang, maar hij vertrouwt erop dat de leraren hem zullen helpen.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romanticus opgepakt voor serenade onder balkon van ex

Romanticus opgepakt voor serenade onder balkon van ex


http://img36.imageshack.us/img36/8448/dylangy.jpg
De man bracht een nummer van Dylan te berde.


Een hopeloze man deed nog een ultieme poging om zijn grote grote liefde terug te winnen. Hij haalde zijn gitaar boven en speelde een nummer van Bob Dylan maar het pakte verkeerd uit. Zijn ex was helemaal niet opgezet met de romantische geste en de troubadour heeft nu een klacht wegens lastigvallen zijn been.

De vijftigjarige romanticus bracht het liedje van Dylan onder het balkon van zijn ex met de vocale ondersteuning van vijf vrienden maar al na vijf noten belde de Zweedse de politie. Ze was niet opgezet met de nachtelijke serenade en voelde zich naar eigen zeggen bedreigd. "Ik dacht dat het zou kunnen appreciëren", verklaarde de man toen hij opgepakt werd.

De Dylan fan moest de dag na zijn optreden samen met zijn ex voor de rechter verschijnen. De man wordt nu aangeklaagd op verdenking van lastigvallen en bedreigen. Hij zou volgens zijn ex haar nieuwe vriend ook bedreigd hebben.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de cloo van app kan u naar het toilet bij wildvreemden

Met de cloo van app kan u naar het toilet bij wildvreemden


http://img14.imageshack.us/img14/9931/toiletk.jpg


De apps voor smartphones schieten tegenwoordig als paddestoelen uit de grond, de ene al meer bizar dan de andere. Binnen afzienbare tijd komt de nieuwste creatie op de markt: CLOO. Cloo is een combinatie van community en loo, wat een Engels woord is voor het toilet.

Stel: je bent in een vreemde stad of een ander land en je moet dringend naar het toilet. Met de nieuwe app kan je zoeken naar 'gastheren' die je mits een kleine vergoeding bij hen thuis naar het toilet laten gaan. De bedenkers hopen de app tegen begin volgend jaar klaar te hebben, weet de Los Angeles Times.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom we mannen met een diepe stem sexy vinden

Waarom we mannen met een diepe stem sexy vinden


http://img51.imageshack.us/img51/5065/13533257.jpg


Dat mannen met een diepe stem een streepje voor hebben, is al lang geen geheim weer. Wetenschappers hebben nu ook ontdekt hoe dat komt: een diepe stem blijft ons veel langer bij.

Vrouwen zijn dus niet alleen gevoelig voor de toonhoogte van een stem, maar zullen zich een diepe stem ook beter herinneren dan een hoge toon.

Wetenschappers van de University of Aberdeen toonden dit aan met behulp van een experiment. In de eerste plaats werd aan zo'n 45 vrouwen gevraagd om te luisteren naar de opsomming van een aantal objecten. Die werden ofwel uitgesproken door een hoge stem, ofwel door een man met een diepe stem.

Achteraf werd hen gevraagd om zoveel mogelijk van die objecten op te sommen. En wat bleek? De objecten waarvan de naam uitgesproken werd door een diepe stem, werden beduidend beter herinnerd door de vrouwen. Bovendien gaven de vrouwen ook aan dat ze een sterke persoonlijke voorkeur hadden voor de diepe stem.

Volgens de wetenschappers is de stem van een man dan ook bepalend in de zoektocht van vrouwen naar een geschikte levensgezel. Vrouwen gebruiken de toonhoogte van een stem namelijk om de genetische kwaliteit van een man te beoordelen. Het is dus niet alleen het karakter dat bepalend is voor hun keuze.

Dr. Kevin Allan: "Het is opvallend dat vrouwen een goed geheugen blijken te hebben voor speciale eigenschappen van aantrekkelijke mannen. Dat stelt hen in staat om mannen te vergelijken en uit te maken of ze geschikt zijn voor een serieuze relatie."� Reageer (0)
14-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom duimzuigen ongezond is

Waarom duimzuigen ongezond is


http://img263.imageshack.us/img263/6143/duimzuigen.jpg


Wie denkt dat duimzuigen iets is voor kleine kindjes, denkt verkeerd. Volgens een enquête zuigt één tiende van de volwassenen nog steeds op zijn vingers of duim. Zelfs zangeres Rihanna (23) werd er ooit op betrapt. Maar hoe komt dat? En wat kan je eraan doen?

Een duimzuiger zal je overdag bijna nooit kunnen betrappen met een vinger in zijn mond. Pas als hij of zij in zijn bed kruipt, kan de duimzuiger de reflex niet meer onderdrukken.

Troost
Volgens psychologen is duimzuigen een troostende gewoonte die de gevoelens van een kind dat borstvoeding krijgt, nabootst. Bij beide gebeurtenissen komen er endorfines vrij, die naar onze hersenen gestuurd worden.

Tanden
Helaas voor de duimzuigers onder ons, is de gewoonte erg slecht voor je gebit. "Door op je duim te zuigen, pleeg je een aanval op je tanden en kaken", zegt orthodontist Preet Bhogal. "Je duim rust op de onderste tanden, waardoor die naar achteren kantelen. Bovendien oefen je door te zuigen een druk uit in je mond, die ervoor dat je een asymmetrische bijt krijgt", waarschuwt hij. Het gaat zelfs zo ver dat sommige mensen een kaakoperatie moeten ondergaan, als gevolg van het duimzuigen.

Stoppen
Stoppen met duimzuigen is geen makkelijke opgave, want net zoals bijvoorbeeld roken is het een echte verslaving. Volgend stappenplan kan jou misschien helpen:

Stap 1: Waarom?
Stel jezelf de vraag waarom je het doet. Is het een gewoonte? Ben je verslaafd? Troost het je? Of zorgt duimzuigen ervoor dat je in slaap kunt vallen? Vraag je tegelijkertijd ook af waarom je ermee wilt stoppen. Schaam je je? Of ben je bang voor de beschadiging van je tanden?

2. Accepteer
Geef aan jezelf toe dat je een duimzuiger bent. Het is uiteraard veel makkelijker om te stoppen met iets als je accepteert dat je het doet. Daarnaast mag je van jezelf niet verlangen dat je er onmiddellijk mee kan stoppen. Een gewoonte die je er al je hele leven op nahoudt, is niet makkelijk te breken.

3. Noteer
Gebruik je agenda of een notitieboekje om aan te geven op welk moment van de dag je duimzuigt. Als het net voor bedtijd is, kan je proberen om je handen in te wrijven met een nagellakremover. Dat is goedkoper dan de meeste nagellakken met een slechte smaak en is even doeltreffend. Als je duimzuigt terwijl je televisiekijkt, kan je bijvoorbeeld een lolly (of iets anders) in je hand houden.

4. Zoek steun
Schakel de hulp in van je partner, familie en vrienden. Probeer op de cruciale momenten niet te vaak alleen te zijn, want dan is het moeilijker om de neiging te onderdrukken.   

5. Maak je geen zorgen
Het is een goed idee om een moment te kiezen waarop je je geen zorgen mag maken over je verslaving. Door te beseffen dat je duim nog steeds beschikbaar is bij moeilijke momenten, zal je makkelijker kunnen stoppen. Uiteindelijk zal de drang verminderen en hopelijk zelfs verdwijnen.

Jammer genoeg zijn er ook heel wat mensen die enkel kunnen stoppen door deskundige hulp in te schakelen. Schaamte is nergens voor nodig, want je bent zeker niet de enige duimzuiger. Succes!� Reageer (0)
12-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht weer treft echt ons humeur

Slecht weer treft echt ons humeur


http://img26.imageshack.us/img26/7558/slechtweer.jpg


Het weer hangt wel degelijk nauw samen met het humeur van de mensen. Dat concluderen onderzoekers op basis van onderzoek onder ongeveer 1.000 Nederlanders.

De resultaten zijn vandaag naar buiten gebracht. "We hebben bij de groep ondervraagden niet vooraf gemeld dat het om een weeronderzoek ging", aldus sociaal wetenschapper Theo Klimstra. "Ze moesten alleen aangeven hoe ze zich voelden op schaal van 1 tot 10."

Daaruit bleek dat ongeveer de helft van de ondervraagden hun humeur niet liet beïnvloeden door het weer, de andere helft voelde zich wel degelijk beter of slechter bij voor hen goed of slecht weer. "Er is dus wel degelijk een effect waarneembaar", aldus Klimstra.� Reageer (0)
11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen bouwen Brits dorp na

Russen bouwen Brits dorp na


http://img11.imageshack.us/img11/6307/britsdorp.jpg
De Russen zijn dol op het Verenigd Koninkrijk en bouwen daarom een Brits dorp na.


Net buiten Moskou verrijst een namaak Brits dorp. De 200 huizen in Britse stijl gaan Hyde Park heten. De woningen, die erg in trek zijn, spelen in op de Russische voorliefde voor Groot-Brittannië, zo schrijft de Volkskrant.

"Groot-Brittannië is een erg stabiel en zeer conservatief land. Precies wat Rusland zou moeten zijn", vertelt de nieuwe bewoner Yuri aan de BBC.

Rijke Russen hebben eerder al Britse kranten en voetbalclubs zoals Chelsea opgekocht. In een dure Moskouse straat waar de president en premier wonen, staat een grote Engelse pub.

"De mensen die hier wonen gaan vaak naar Engeland. Ze hebben er huizen of hun kinderen studeren er", vertelt de kroegbaas. Maar heel on-Brits kost een biertje er omgerekend bijna 10 euro. En hij biedt geen Brits eten zoals roast beef. "De Britse stijl is hier populairder dan de Britse keuken", verklaart de kroegbaas.� Reageer (0)
09-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melanie is zwanger van tweeling én terminaal ziek

Melanie is zwanger van tweeling én terminaal ziek


http://img204.imageshack.us/img204/7636/zwanger.jpg


De 32-jarige jarige Melanie Jaggard verwacht op 7 november een tweeling. Op zich niet zo bijzonder, maar in 2007 werd terminale kanker bij haar vastgesteld, ze heeft nog maximum 15 jaar te leven. Is dit onverantwoord of net moedig?

Melanie heeft een zeldzame en ongeneeslijke vorm van hoofdkanker. Ze is de eerste vrouw met deze ziekte ooit die zwanger raakte. Hoewel zij en haar man Charlie goed wisten dat haar levensverwachting minder dan 15 jaar is, wilden ze toch kinderen krijgen. Het koppel blijft optimistisc en in plaats van haar dood af te wachten, hopen ze op een geneesmiddel voor haar aandoening, zodat Melanie haar kinderen kan zien opgroeien.

In 2007 liet Melanie een tumor van 4 cm uit haar schedel verwijderen, de zes weken die daarop volgden, kreeg ze radiotherapie. Een jaar later ontmoette ze Charlie. "Ik had net de dag ervoor een scan van mijn hersenen laten nemen, die bevestigde dat de tumor weg was. Zes weken na hun verloving in mei 2008 bleek dat de kanker terug was, nu in haar longen. "Ik heb overal kleine tumoren. Nadat ik het slechte nieuws hoorden, heb ik hier lang met Charlie over gepraat en hebben we besloten toch te trouwen. Ik kon geen behandeling ondergaan, bestraling was te riskant en een operatie ook. Als de tumoren aan dit tempo blijven groeien, heb ik nog tien tot vijftien jaar te leven."

Tijdens haar zwangerschap kan ze geen scans ondergaan om de evolutie van de ziekte te bestuderen, want dit kan schadelijk voor de kindjes zijN. "Het is een erg onvoorspelbare ziekte, bij sommige mensen kennen de tumoren een groeispurt, soms krimpen ze en heel soms verdwijnen ze in het niets. Ik wil wel weten wat er nu exact gebeurt in mijn lihcaam, maar omdat het toch niet kan, geniet ik nu volop van mijn zwangerschap." Het koppel dacht erg lang na over hun kinderwens, ze beseft dat veel mensen dit onverantwoord vinden. Maar de toekomstige ouders zijn overtuigd dat ze genoeg geld zullen kunnen inzamelen om een geneesmiddel te vinden dat de groei van de tumoren te stopt.

Het duurde vier maand voor Melanie zwanger raakte. "De zwangerschap verloopt probleemloos. Het was wel een shock toen we ontdekten dat het een tweeling was. Ik word goed in de gaten gehouden en  moet zeker een keizersnede ondergaan omdat mijn longen niet sterk genoeg zijn voor de bevalling. Door de komst van de baby's zijn we allebei extra gemotiveerd om een geneesmiddel te vinden. Ik heb mezelf als vrijwilliger opgegeven voor nieuwe medicatie en bestralingstechnieken. We geven niet op en focussen ons op de tweeling, in plaats van te piekeren over wat de toekomst gaat brengen", besluit Melanie. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tol van werkende mama: ziek kind naar school moeten sturen

Tol van werkende mama: ziek kind naar school moeten sturen


http://img560.imageshack.us/img560/8483/ziek.jpg


Vier op de tien werkende moeders heeft al een ziek kind naar school gestuurd, omdat ze niet vrij kan nemen om voor haar kroost te zorgen. Dat blijkt uit recent onderzoek.

Het gemiddelde kind is drie keer per jaar ziek, ze blijven dan telkens 2,5 dagen thuis, dit betekent dat een gemiddelde moeder jaarlijks 7,5 dagen extra vrij moet nemen. 23 procent stuurt liever een ziek kind naar school om dan een telefoontje te krijgen om het te gaan ophalen dan meteen een dagje vrij te nemen. De vrees om verlof te vragen voor een ziek kind is niet ten onrechte, een op de zes kreeg al door haar baas een schuldgevoel aangepraat, dat blijkt uit een enquête bij 2000 werkende moeders. Een op de tien ontving zelfs al een geschreven waarschuwing.

27 procent van de ondervraagde werkende moeders is bezorgd dat ze ontslagen zou worden wanneer ze te veel tijd vrij neemt om voor de kinderen te zorgen. Een derde zegt dat ze loon moet inleveren wanneer ze een dag vrij neemt, een op de vijf moeders voelt zich schuldig collega's werk te moeten overhandigen wanneer haar kind ziek valt. Moeders hebben het gevoel dat van hen verwacht wordt dat ze vrij neemt, wat bij vader niet het geval is.

Bijna een kwart van de moeders zegt bezorgd te zijn over de werkdruk wanneer ze plots alles moet laten vallen om een ziek kind van school te halen. 19 procent denkt dat collega's achter haar rug roddelen wanneer ze er niet is.  Acht op de tien zegt dat anderen niet begrijpen hoe moeilijk het is om alles te regelen wanneer een kind ziek valt.

86 procent zegt dat kinderen hun moeder meer dan iemand anders nodig hebben wanneer ze ziek zijn. Bijna drie kwart van de moeders geeft haar kind gezonde voeding om ervoor te zorgen dat ze gezond blijven, 64 procent zweert bij een goede nachtrust, 29 procent geeft vitamines om het immuunsysteem te sterken.

Onderzoekster Susanne Wright: "Het is niet meer dan normaal dat kinderen ziek vallen, maar het lijkt alsof de verantwoordelijkheid om voor zieke kinderen te zorgen grotendeels op de schouders van mama valt. De vrees om vrij te nemen neemt toe door het huidige economische klimaat, aangezien mensen zich zorgen maken over hun jobzekerheid. De eerste weken van het nieuwe schooljaar is een periode waarop kinderen meer kans hebben om ziek te worden. Ervoor zorgen dat het immuunsysteem van je kroost sterk blijft, kan helpen voorkomen dat je vrij moeten nemen van school."(br.hln)� Reageer (0)
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je in de bioscoop altijd popcorn eet

Waarom je in de bioscoop altijd popcorn eet


http://img708.imageshack.us/img708/7290/popcornj.jpg


Als je vanavond naar de bioscoop gaat, is de kans groot dat je een bakje popcorn zult bestellen. Volgens wetenschappers is dat niet omdat je die gepofte maïs zo lekker vindt, maar wel omdat er een associatie is tussen de popcorn en een bezoek aan de cinema.

We eten dus niet alleen junkfood omdat we het lekker vinden, maar ook omdat het een gewoonte is. Het gaat zelfs zo ver dat we zelfs oudbakken en muffe popcorn zouden eten.


Dat is gebleken uit een onderzoek van de University of Southern California. Zij zetten een experiment op, waarbij ze bioscoopbezoekers ofwel een bakje verse popcorn gaven ofwel een bakje met popcorn van een week oud.


Filmkijkers die normaal geen gepofte maïs aten, bleken minder van de oudbakken dan van de verse popcorn te eten, omdat ze het simpelweg niet lekker vonden. Voor de bezoekers die normaal wel popcorn kochten, maakte het echter niet uit hoe die smaakte. Zij aten evenveel oudbakken als verse popcorn. "Als je een eetgewoonte ontwikkeld hebt, maakt het niet meer uit of iets lekker is of niet", weet co-auteur Wendy Wood.


Door dit experiment is het mogelijk om te begrijpen waarom mensen te veel eten of eten als ze geen honger hebben of iets niet lusten. "Als we herhaaldelijk iets eten in een bepaalde omgeving, gaat ons brein die twee dingen met elkaar associëren", zegt onderzoeksleider David Neal.


"De omgeving is echt cruciaal", beklemtoont Neal. "We voerden het experiment ook uit in een vergaderruimte en daar werd aanzienlijk minder van de oudbakken popcorn gegeten. Aangezien er geen associatie is tussen die plaats en popcorn, bleek de smaak daar dus wel van groot belang te zijn."


Tot slot stelden de wetenschappers ook vast dat eten met de niet-dominante hand ervoor zorgde dat er minder popcorn gegeten werd. "Doordat ze oplettender waren, aten ze veel minder oudbakken popcorn", bevestigt Wood. Goed nieuws dus voor mensen die op dieet zijn. "Het is niet altijd mogelijk om plaatsen te vermijden waar je te veel eet, maar je kan je eettechniek wel aanpassen."� Reageer (0)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom jij niet uit de zetel raakt, en anderen met plezier gaan sporten


Waarom jij niet uit de zetel raakt, en anderen met plezier gaan sporten


http://img845.imageshack.us/img845/5812/sporten.jpg


We weten allemaal dat we moeten bewegen. Maar hoe komt dat het dat sommigen met plezier drie keer per week naar de fitness trekken, gaan lopen of voetballen, terwijl anderen 's avonds nog met moeite uit de zetel geraken? Canadese wetenschappers menen het antwoord gevonden te hebben: het verschil zit in de genen. Meer bepaald twee genen, die instaan voor de productie van het enzyme AMP Kinase, kortweg AMPK genoemd.

AMPK controleert de manier waarop voeding wordt omgezet in energie. Hoe meer AMPK je aanmaakt, hoe meer energie je hebt. Wie weinig van deze enzymes aanmaakt, door het missen van de cruciale genen, wordt veel rapper moe. De verschillen blijken zelfs spectaculair, zo bleek na testen met muizen.

Het team van Gregory Steinberg manipuleerde twee groepen muizen: een groep zonder de twee genen verantwoordelijk voor de productie van AMPK,  en een groep mét die genen. Alle muizen kregen vervolgens een rad in de kooi. De muizen mét de genen liepen een kilometer in twintig minuten. De andere muizen snelwandelden ongeveer 40 meter en gaven het dan op.

Volgens de wetenschappers zou hetzelfde effect zich kunnen voordoen in mensen. Het is de eerste keer dat er een link wordt gelegd tussen twee genen en AMPK, en tussen AMPK en de mogelijkheid tot sporten.

Het goede nieuws is dat mensen tot op zekere hoogte zelf in de hand hebben hoeveel AMPK ze produceren. "Sporten geeft energie", zo wordt gezegd, en nu is ook duidelijk waarom: hoe meer je sport, hoe meer AMPK er wordt geproduceerd in de spieren en hoe hoger je energieniveau wordt.  Doorzetten en jezelf forceren is dus de boodschap: het wordt vanzelf gemakkelijker.

Mensen met overgewicht of mensen die verknocht zijn aan hun zetel en tv, mankeren niet altijd de cruciale genen. Soms is hun lichaam gewoon gewend om niets te doen, en dus heb je weinig energie om iets te doen. "Mijn boodschap is: laat het niet zover komen. Wie overgewicht heeft of sedentair leeft, heeft het zelf in de hand, daar is genetisch meestal niets mis mee", aldus Gregory Steinberg. (br.hln)� Reageer (0)
05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 op de 10 mannen fantaseren tijdens seks over andere vrouw


7 op de 10 mannen fantaseren tijdens seks over andere vrouw


http://img825.imageshack.us/img825/876/fantaseren.jpg


71 procent van de Duitse mannen fantaseert tijdens een vrijpartij met zijn partner over seks met een andere vrouw, vaak gaat het om zijn ex. Dat blijkt uit een recente enquête.

Dat vrouwen het tijdens een vrijpartij moeilijk hebben hun gedachten volledig af te sluiten, is al langer geweten, maar nu blijkt dat dit bij mannen niet anders is. Uit een enquête van het magazine 'Women's Health' blijkt dat ze vaak fantaseren over hun ex, 90 procent vindt namelijk een voormalige partner aantrekkelijker dan zijn huidige vrouw of vriendin.

Toch is er volgens de vorsers geen reden tot paniek, hoewel 61 procent toegeeft graag te flirten, bedriegt slechts 19 procent daadwerkelijk zijn partner, vaak gaat het dus enkel om emotionele ontrouw. Wat wel verontrustend is, is dat een kwart van de mannen toegeeft niet langer van hun partner te houden, 19 procent zou er zelfs het liefst een punt achter zetten.

Toch zijn experts het erover eens dat fantaseren niet per se slecht is voor je relatie, zelfs niet wanneer je partner hierin niet de hoofdrol speelt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen met een rijke seksuele verbeelding meer tevreden zijn over hun seksleven, ze zijn ook avontuurlijker in bed.

Bioloog Kaye Wellings legt uit: "Fantasieën hebben een belangrijke functie, velen van ons gedragen zich op seksueel vlak conservatief, onze echte erotische ervaringen vertegenwoordigen enkel het topje van de ijsberg qua mogelijkheden. Het is niet omdat je ergens over droomt, dat je dit ook echt in de realiteit zult omzetten." Geen reden tot paniek dus dames wanneer de gedachten van je man afdwalen tijdens een stomende vrijpartij. (br.hln)� Reageer (0)
04-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor alle vrienden in mijn leven

Voor alle vrienden in mijn leven


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/ElisabettaCanalis.jpg?t=1256848742lieve vrienden in mijn leven
ik wil jullie nooit meer kwijt
vriendschap niet voor even
maar voor altijd!!!
vrienden om veel mee te delen
vaak een lach en soms een traan
vrienden om bij uit te huilen
als het lachen soms vergaat
ik zou dat met niemand willen ruilen
een echte vriend, een lieve maat
vrienden die ik kan vertrouwen
in een mooie maar ook slechte tijd
vrienden waarop ik kan bouwen
ik wil jullie nooit meer kwijt!
voor alle vrienden in mijn leven
die er zijn en komen
en waar ik ontzettend veel van hou
is dit gedicht geschreven
als dank voor hun vriendschap en trouw
� Reageer (0)
03-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal soa's bij jongeren na vakantie stijgt

Aantal soa's bij jongeren na vakantie stijgt


http://img89.imageshack.us/img89/7763/21216575.jpg


Jongeren tussen 18 en 24 jaar lopen tijdens de zomervakantie steeds vaker een seksueel overdraagbare aandoening (soa) op. Dat zegt het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, Sensoa,  in de Concentrakranten.
 
Volgens woordvoerder van Sensoa Boris Cruyssaert hebben jongeren vaak geen condoom bij de hand op vakantie. Ze vinden het ook niet evident om het met een nieuwe partner te hebben over condoomgebruik. Bovendien verhoogt de combinatie van seks, drugs en alcohol het risico en gaat het er tijdens de vakantie al eens losbandiger aan toe. Jongeren gaan het ook steeds exotischer zoeken en belanden in landen waar soa's bij de lokale bevolking nog veel voorkomen.
 
Het aantal geslachtsziektes dat in september wordt vastgesteld, ligt daardoor hoger dan tijdens andere maanden, luidt het.� Reageer (0)
02-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 10 trouwt met 'Mr Wrong' om kinderen te krijgen

1 op 10 trouwt met 'Mr Wrong' om kinderen te krijgen


http://img607.imageshack.us/img607/1393/mrwrong.jpg


De kinderwens is voor sommige vrouwen zo dominant en dringend dat ze bereid zijn te trouwen met iemand die niet is wat ze zoeken, zodat er kinderen kunnen komen. Volgens een recent onderzoek neemt tien procent van de vrouwen genoegen met een man waarvan ze denken dat hij een goede vader zal zijn.

De meerderheid (60 procent) van de vrouwen die 'settelt' krijgt daar spijt van, en wenste achteraf dat ze hadden gewacht op 'De Ware'. Voor vijftien procent draaide het wel goed uit: zij zijn gelukkig geworden met de man die niet onmiddellijk De Grote Liefde leek te zijn.

Niet elke single vrouw die kinderen wil, pakt het zo aan: een op drie vrouwen zou durven kiezen voor kinderen zonder man. Voor 1 op 3 'omdat één goede ouder beter is dan twee slechte', maar vooral omdat ze zo graag kinderen wilden dat het hen niet kon schelen of er een partner in het plaatje was.

Tegelijk is er ook een significante groep vrouwen die geen moeder is geworden omdat ze wachtten op De Ware (35 procent) of hun carrière de voorkeur gaven (27 procent). Eén op drie stelt kinderen uit omdat ze vrezen het niet te kunnen betalen.

Vier op tien vrouwen maakt zich zorgen dat ze De Ware niet op tijd gaan vinden. 27 procent is daarom echt 'op jacht' naar een goede vader voor hun kinderen. Vijf procent onderwerpt hun dates zelfs aan regelrechte kruisverhoren, om te testen of ze wel een goede vader zouden zijn.

Het is volgens de 2.000 ondervraagde vrouwen definitief te laat om kinderen te hebben als je 44 bent, mannen kunnen hun vaderschap nog rekken tot hun 47ste. Biologisch zijn er echter andere grenzen: na de dertigste verjaardag neemt de vruchtbaarheid af, en vanaf de 35ste verjaardag wordt conceptie moeilijk. De kans op handicaps en genetische fouten stijgt dan ook.

Vaak wordt gewaarschuwd om niet te lang te wachten met een gezin, omdat er nu eenmaal biologische grenzen zijn ook. Jonge vrouwen blijken die boodschap wel te horen, en zakken steeds vaker af naar een vruchtbaarheidskliniek om zich te laten testen. Zo weten ze hoeveel tijd ze nog hebben. Anderen spelen op zeker, en laten hun eicellen invriezen.� Reageer (0)
01-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizzaketen wil restaurant op de maan openen

Pizzaketen wil restaurant op de maan openen


http://img31.imageshack.us/img31/4974/pizzaketenopdemaan.jpg
Zullen astronauten hier ooit kunnen stoppen voor pizza?


Pizza op de maan? Misschien is het in een niet eens zo verre toekomst mogelijk. Een Japanse keten is immers al volop bezig met de plannen om er een restaurant te openen.

Er woedt al geruime tijd een pizza-oorlog en die strijd zou binnenkort wel eens buitenaards kunnen worden. De Japanse tak van de keten Domino heeft plannen om pizza op de maan te voorzien. Een bouwbedrijf is zelfs al bezig met de plannen van het restaurant dat bolvormig zal zijn.

De kosten van dat ene restaurant zouden naar schatting oplopen tot 15 miljard euro. Bijna de helft van dat geld zal nodig zijn om het bouwmateriaal en de ingrediënten voor de pizza's aan boord van 15 ruimtetoestellen naar de maan te vliegen. Het bedrijf kwam vorig jaar op het idee, maar het is nog niet zeker wanneer het restaurant de deuren zal openen. "We rekenen erop dat er in de toekomst mensen op de maan zullen leven. Astronauten die er werken en mensen die er als burgers van de maan wonen", zegt een woordvoerder van Domino.

De bizarre concurrentiestrijd kwam al lang geleden op gang toen Pizza Hut als stunt besloot pizza te leveren aan de astronauten in het ISS. Vorig jaar stuntte Domino op zijn beurt door iemand een slordige 23.000 euro te betalen om gedurende één uur pizza's te leveren.� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen moeten uiterlijk misbruiken voor carrière

"Vrouwen moeten uiterlijk misbruiken voor carrière"


http://img5.imageshack.us/img5/7482/bureel.jpg


Vrouwen moeten hun erotisch kapitaal gebruiken om hun carrière een zetje te geven, dat beweert een nieuw boek. Niet iedereen is het daar echter mee eens, experts noemen het een stap terug voor het feminisme.

Het controversiële boek van sociologe Catherine Hakim 'Honey Money: The power of erotic capital' bevat carrièretips voor vrouwen. De ateur beschrijft de voordelen van het uitbuiten van je erotische kapitaal, dit is een combinatie van schoonheid, sociale vaardigheden, de juiste kledingkeuzes, lichamelijke fitheid, levendigheid, sexappeal en seksuele competentie. Hoewel iedereen dit kan uitbuiten, kunnen vrouwen dit beter gebruiken, aangezien mannen meer seks willen dan vrouwen, aldus Hakim.

De sociologe legt uit: "Veel jonge vrouwen denken nu dat schoonheid even belangrijk is als opleiding, wie erotisch kapitaal heeft, bezit een groot voordeel, deze mensen lachen naar de wereld, ze vinden het fijn wanneer de wereld terug lacht en hen hieraan herinnert." Hakim moedigt dus carrièrevrouwen aan om tijdens presentaties en zakenlunches hun vrouwelijke troeven uit te spelen, te flirten met hun oversten en klanten om hoger op de carrièreladder te raken.

Velen vinden echter dat deze uitspraken een grote stap achterwaarts betekenen voor het feminisme op de werkvloer, iets waar vrouwen lang voor gestreden hebben. Ook zou het de weg naar seksuele intimidatie op de werkvloer openen, het zou bazen aanmoedigen met hun ondergeschikten te slapen. De Britse columniste Yasmin Alibhai-Brown: "Het besluit van Hakim is dat mannen meer seks dan vrouwen willen eens ze ouder dan 30 zijn. Door deze nood uit te buiten verlagen vrouwen zich levenslang tot geisha's, ze moeten enkel met hun uiterlijk bezig zijn en onderhandelen met mannen."

Auteur Bryony Gordon daarentegen vindt dat de sociologe gelijk heeft. "Haar boek moet verplichte lectuur voor meisjes worden. Ik ben het beu dat carrièrevrouwen zichzelf te goed voelen om hun uiterlijk uit te buiten. Als dat is waar het feminisme voor staat, dan hoeft het voor mij niet."� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!