Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


29-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puzzle
provided by flash-gear.com.

� Reageer (0)
26-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sara

Bijna anderhalf miljoen kijkers voor slot Sara

De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/6162/sarase6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De afbeelding “http://img261.imageshack.us/img261/1508/sara2xs9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Liefst 1.433.000 Vlamingen hebben gisteravond gekeken naar de laatste aflevering van 'Sara' op vtm. De populaire telenovelle haalde daarmee een marktaandeel van 60 procent in de doelgroep van vtm, de verantwoordelijken voor aankoop, de 18- tot 54-jarigen (VVA 18-54). Dat zijn meteen de topcijfers van het hele seizoen, zegt de persdienst van de commerciële zender.Toen Sara en Simon mekaar hun ja-woord gaven, zaten ruim 1,6 miljoen Vlamingen voor de beeldbuis. Het gemiddelde kijkcijfer van 'Sara' in juni, toen de telenovelle in prime time werd uitgezonden, lag op iets meer dan 1 miljoen. In de vooravond haalde het moderne sprookje gemiddeld 553.000 kijkers en een marktaandeel van 41 pct op de doelgroep VVA 18-54. Daarnaast zaten elke zondagavond ongeveer een half miljoen kijkers voor de buis voor 'De Week van Sara'.Volgende week starten de opnames van de nieuwe telenovelle van vtm, 'Louislouise'. Die serie komt in het najaar op het scherm. (belga/lb)(br.hln)� Reageer (0)
24-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.elke dag weer de pijn


De afbeelding “http://img112.imageshack.us/img112/9456/sharonbg3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

elke avond weer
voel ik mij zo slecht
denkend aan het verleden
dat afgesloten moet worden

elke dag weer de pijn
die ik in mijn leven heb meegemaakt
er hoeft maar iets te gebeuren
en ik denk dat het opnieuw gebeurt

elke morgen denk ik weer
was ik maar niet wakker geworden
was ik maar doodgegaan
gewoon in mijn slaap

elke avond weer opnieuw
rode ogen
omdat ik me zo ongelukkig voel
en ik weet niet waarom

elke dag weer de pijn
omdat ik niet zo kan leven
met dat slechte gevoel
het verleden moet ik vergeten
maar dat kan ik niet

elke morgen denk ik weer
wil ik wel zo leven
met al die pijn en verdriet
en me zo diep ongelukkig voelen� Reageer (0)
20-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani


Beckham opnieuw uit de kleren voor Armani


Primeurfoto uit de nieuwste Armani-campagne.

Uit de eerste campagne.

David Beckham deed begin dit jaar al menig vrouwenhart sneller slaan. De stoere voetballer werd als boegbeeld gevraagd in de sexy campagne van Emporio Armani.

De nieuwste campagne wordt vanaf vandaag gelanceerd in San Francisco. Helaas mag voorlopig enkel bovenstaande foto gezien worden. De andere sexy beelden, genomen door toonaangevende modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott, staan vanaf 23 juni op de emporioarmani-site en tijdens de zomer in enkele toonaangevende tijdschriften. (lvl)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glitter, glamour en gekke hoeden op Royal Ascot

Glitter, glamour en gekke hoeden op Royal Ascot


De afbeelding “http://img501.imageshack.us/img501/2636/hoedcf3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Britse aristocratie leeft zich deze week uit op de prestigieuze paardenrace Royal Ascot. Niet de paarden of de jockeys zijn de sterren van het evenement, maar de modebewuste beau monde die in grote getale en keurig uitgedost naar de hippodroom afzakt.

De strikte dress code verplicht de nobele paardenliefhebbers om op een eigenzinnige manier op te vallen. De hoed is daar het beste middel voor. Al jarenlang is Royal Ascot synoniem voor een stoet designhoeden waarvan de ene al wat meer aantrekkelijker is dan de andere. Modeontwerpers krijgen van hun rijke opdrachtgevers carte blanche om hun creatieve talenten bot te vieren met imposante hoeden in alle kleuren van de regenboog.

De paardenrennen moeten het vaak afleggen van de hoedenparade. Maar tegen de traditie in heeft de Britse pers ditmaal geen rebel gevonden die de gangbare kledingrichtlijnen aan zijn laars lapte. Zelfs koninklijk enfant terrible Zara Phillips hield zich mooi aan de regels. Tot 21 juni hebben ze nog tijd om met de jurk keet te schoppen. (br.gazet van Antwerpen)� Reageer (0)
19-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe fitnesstrend


Nieuwe fitnesstrend: balanceren op een touw

Wie doet er mee....???

De afbeelding “http://img177.imageshack.us/img177/8457/58859355un5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 

De afbeelding “http://img177.imageshack.us/img177/2959/28373772dh0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Voor de avonturiers

Slacklinen is de nieuwste trend in Nederland: je balanceert op een plat en breed touw die wat losjes doorhangt. De fitnesstrend komt overgewaaid uit de VS en is al razend populair in Duitsland en Spanje.

Slacklinen
Je kunt de lijn tussen twee palen spannen maar je kunt de sport ook buiten tussen twee bomen beoefenen. De avonturiers drijven het nog iets verder en doen het boven een ravijn. Gevorderen maken verschillende trucjes op het touwen door bijvoorbeeld salto's te maken.

Beginnelingen daarentegen mogen al tevreden zijn als ze een stap kunnen zetten zonder te vallen. Omdat de lijn niet aangespannen is, veert hij wat mee. Daardoor sta je heel onstabiel en wiebel je naar alle kanten. Het is allesbehalve makkelijk, maar slacklinen zou wel erg verslavend zijn.

Yoga op slackline
Een variant op de sport is yoga op de slackline. Het lijkt op het eerste gezicht een vreemde combinatie, maar er zijn wel overeenkomsten tussen de twee: bij beide speelt bewustzijn, balans en ademhaling een grote rol. Het is erg belastend, zowel mentaal als fysiek. In het begin mag je al blij zijn als je een houding enkele seconden kunt volhouden. De sport zou je niet alleen sterker maken, je kunt er ook je coördinatie, ademhaling en concentratie mee verbeteren.

Meer info vind je op www.slackline.com. (ep)(br.hln)

� Reageer (0)
18-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse celebs durven zonder make-up poseren


Britse celebs durven zonder make-up poseren


De afbeelding “http://img137.imageshack.us/img137/8592/nu1qi6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Steeds meer sterren gaan zich tegen het huidige schoonheidsideaal verzetten en tonen zich zoals ze echt zijn. Zo verscheen de Britse actrice Tilda Swinton op de rode loper van de Oscars zonder make-up. En nu poseren vijf Britse vrouwelijke celebs van 26 tot 40 jaar met een 'naakt' gezicht in Heat Magazine.

Geen make-up of photoshop
De in Vlaanderen onbekende Britse sterren Myleene Klass, Fearne Cotton, Tara Palmer-Tomkinson, Davina McCall en Claudia Winkleman werden door Heat Magazine overtuigd om deel te nemen aan een natuurlijke fotoshoot. Dit betekent dat ze zonder make-up poseerden, achteraf kwam er ook geen photoshop aan te pas.

Vernieuwend
Het dertig jarige model Myleene Klass zegt dat ze aan de shoot deelnam omdat het zo vernieuwend is. "Jonge meisjes en vrouwen staan onder zo'n druk, ze zien foto's van sterren die zij nooit kunnen evenaren. Maar dit is de huid die ik gekregen heb. Ik heb sproetjes en zelfs een lui oog. En over mijn wenkbrauwen ben ik ook niet tevreden. Ik heb ook net een kindje gekregen en dat laat inderdaad zijn sporen na. Maar ik heb geleerd hoe ik me moet kleden om dit te verdoezelen. Als model weet ik maar al te goed wat photoshop kan doen. Zes jaar geleden was ik nog zangeres, maar toen was ik nog niet zelfzeker genoeg om dit te doen. Vroeger droeg ik dikke lagen make-up."

Perfectie
Met haar 40 jaar is presentatrice Davina McCall de oudste van de vijf. Met de fotoshoot bewijst ze dat ze er nog steeds goed uitziet. "Ik vind het belangrijk om aan andere vrouwen te tonen dat wij, sterren, helemaal niet perfect zijn. Het werkt heel deprimerend om perfectie na te streven, want dat kan niemand bereiken."

Jonger zonder
Fearne, 36, vond het een verrassende ervaring. "Ik heb ooit meegewerkt aan een shoot, waarbij ze achteraf al mijn tatoeages hadden weggewerkt met photoshop. Aan zoiets kan ik mij eindeloos ergeren. Ik vind dat ik zelfs jonger en onschuldiger lijk zonder make-up. Het enige waar ik me aan begin te storen, zijn de zwarte kringen die zich onder mijn ogen vormen."

Nieuwsgierig naar de foto's, je kunt ze hier bekijken.

Nu wordt het afwachten of deze trend ook naar Vlaanderen komt overgewaaid. Zijn de Vlaamse sterren zo dapper dat ze in de voetsporen van hun Britse collega's willen treden? (ep)(br.hln)

� Reageer (0)
17-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het deuntje dat bleef hangen


De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/747/juyds5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


het deuntje dat bleef hangen
was er een van verre toekomstmuziek
maar daarom niet minder mooi om te horen
want zelfs een geniale geest houd vast
aan iets wat de ziel goed kan voeden
al is het een beetje zelfdestructief
 
overigens kan een goed gevoel
uit alles om je heen gehaald worden
want ook een brandende conifeer warmt
en een lach hoeft niet alleen te gaan
over de zachte humor die elke ziel
met een hersencel kan begrijpen
 
het leven is zonder gedoe
heel gemakkelijk te leven

� Reageer (0)
14-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online vintage shoppen

Online vintage shoppen


De afbeelding “http://img206.imageshack.us/img206/7051/vintagezwju6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Dankzij vintage kun je eindelijk die anders zo dure Prada handtas of Gucci pumps kopen. Het is ook de ideale oplossing voor fashionista's die graag er origineel bij lopen. En natuurlijk is vintage momenteel ook gewoon hot. We geven jullie de leukste online adresjes mee, zo kan je waar en wanneer je wil in alle rust snuisteren naar vintage.

Designer vintage
Vintage of tweedehands stuks van designers zijn mooi, maar meestal erg gewild en dus niet makkelijk te vinden. Op Designer-vintage.com krijg je niet alleen de mooiste stuks, je kan er ook zelf een advertentie op plaatsen. Als VIP-member kun je zelfs je eigen webshop beheren met een uniek persoonlijk webadres. Als je perfect weet waar je naar op zoek bent, kun je er ook een 'Wish' achterlaten. Mocht er dan een advertentie worden geplaatst van jouw droomstuk, krijg je automatisch bericht.

Jurken
Op poshgirlvintage.com vind je jurken waar Audrey Hepburn jaloers op zou geweest zijn. Je vindt er exemplaren van de jaren '20 tot '80. Ideaal voor als je een chique gelegenheid in het vooruitzicht hebt. Een ding is zeker, je zult ieders hoofd doen draaien.

Leuke spulletjes
Hoeft het voor jou allemaal wat minder chique te zijn, maar ben je wel op zoek naar iets origineels? Dan vind je op ilovevintage.nl heel wat leuke dingen, vooral hun aanbod van schoenen is heel groot. Je hebt er ook een onderdeel NOVintage waar je nieuwe stukken met een vintagelook kunt kopen. Vforvintage.com is dan weer een Amerikaanse webshop. Je kunt er terecht voor leuke spulletjes van zowel designers als minder bekende en goedkopere merken. (ep) (br.hln)

� Reageer (0)
13-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Marc Jacobs


Deze zomer mode klein hoedjes

o.a  bij  Marc Jacobs

De afbeelding “http://img379.imageshack.us/img379/1290/marcuc2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De grote, breedgerande hoed mag je voorgoed in je kast opbergen. Wil je deze zomer iets op je hoofd dragen, ga dan voor klein hoedje. In de lentecollectie van Ralph Lauren, Dior, Marc Jacobs vinden we verschillende kleine, schattige exemplaren.

Welk exemplaar?
Niet helemaal zeker over de hoed, kies dan voor een exemplaar dat zich makkelijk draagt zoals de Panama. Ben je helemaal voor deze trend gewonnen dan kan je een iets extravaganter exemplaar aan. Zo heb je exemplaren met veren, bloemen of een sluier, echte kunstwerkjes dus.

  De afbeelding “http://img505.imageshack.us/img505/153/hort1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Stro

Ben je eerder op zoek naar een casual exemplaar voor in de tuin of op het strand. Dan kun je kiezen uit een aanbod van kleine hoedjes uit stro. Je ziet dit materiaal ook in vele andere zomeraccessoires als handtassen en schoenen terugkomen, dus dat combineert makkelijk.

 
De afbeelding “http://img505.imageshack.us/img505/7430/marcjacobsja3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 

Zorgvuldig kiezen
Een chique hoed is niet goedkoop, daarom moet je een exemplaar kiezen dat perfect bij je past. Let bij de aankoop op de vorm van je gezicht, kapsel en teint. Als je een hoed draagt, moet je je haar hier naar stylen. (ep)(br.nina)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aphrodite

Aphrodite


De afbeelding “http://img110.imageshack.us/img110/9618/apse0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Aphrodite is de Godin van de Liefde en Schoonheid, en werd voorgesteld als een heel mooie jonge vrouw. De roos is haar bloem en haar boom de mirtenboom of maagdenpalm. Haar vogel(s) de zwaan, de mus en soms de duif. De Romeinse naam van Aphrodite is Venus.

Aphrodite werd geboren toen Cronus zijn vaders edele delen (penis) afhakte en in de zee gooide. Uit het schuim van de zee dat daardoor ontstond werd Aphrodite helemaal naakt geboren. Maar in een ander mythe werd ook verteld dat zij het kind van Zeus en Dione was. Haar naam betekent letterlijk: "uit het schuim geboren". Ze werd door de Westenwind naar Cyprus gedragen en werd aangekleed door de Seizoenen. Cyprus was haar dan ook heilig.

Ofschoon ze getrouwd was met de lelijke en manke god Hephaistus, was hij niet echt haar keuze maar was deze keuze haar opgelegd door de godin Hera. Ze was eigenlijk heel erg verliefd op Ares, de God van de Oorlog. Met hem kreeg ze 3 kinderen: Phobus, Deimos en Harmonia.

Men zei dat ze ook nog de moeder was van Eros en Anteros. Een andere grote liefde van Aphrodite was een sterveling genaamd Adonis. Bij de geboorte van Adonis werd Aphrodite zo verliefd op hem en dat vertelde zij aan Persephone. Deze werd zelf ook verliefd op Adonis en zij ontvoerde hem en wilde hem niet teruggeven.

Aphrodite deed haar beklag bij Zeus. Zo besloot Zeus dat Adonis een gedeelte van het jaar in de Onderwereld moest wonen, het andere gedeelte van het jaar bij Aphrodite op Olympos en de rest van het jaar op zichzelf.

Adonis jaagde altijd op wilde zwijnen en een keer toen hij aan het jagen was, werd hij gedood door een wild zwijn. Aphrodite werd hierdoor zo verdrietig en ging opnieuw naar Zeus toe om hem te smeken Adonis vrij te laten uit de Onderwereld, daar waar de doden woonden. En opnieuw besloot Zeus dat Adonis de helft van het jaar in de Onderwereld bij Persephone moest wonen en de andere helft bij Aphrodite.

Hoe Hephaistus en Ares hierop reageerden wordt vreemd genoeg niet verteld. Maar ja, Zeus was de Oppergod, dus konden ze zich tegen het besluit van Zeus toch niet verzetten.
Aphrodite is ook de moeder van Aeneas, een Trojaan die later een dappere held in de Trojaanse oorlog zou worden en voor wie een grote toekomst was weggelegd door Zeus. Zeus besloot dat Aeneas grondlegger van het Romeinse rijk zou worden en de stamvader zou worden van een roemrijk geslacht waartoe Julius Caesar en de eerste Romeinse keizers zouden behoren. Zeus of Eros (dit is niet helemaal duidelijk) zorgde ervoor dat Aphrodite verliefd werd op Anchises en samen kregen ze Aeneas. Aphrodite waarschuwde Anchises aan niemand te vertellen dat Aeneas hun zoon was. Maar Anchises kon zijn mond niet houden en werd daardoor gestraft door Zeus met totale blindheid en verlamming. Uit het brandende Troje kon hij ook alleen maar gered worden door zijn zoon Aeneas, die hem op zijn rug Troje uitdroeg. Onderweg naar Italië stierf Anchises. Omdat Anchises maar een sterveling was en daardoor gewoon ouder werd, kon Aphrodite haar liefde voor hem niet langdurig bewaren want stervelingen bezaten nu eenmaal niet de eeuwige jeugd die de goden wel hadden. Maar al bleef Aphrodite Anchises niet trouw, ze stond haar zoon Aeneas zijn leven lang bij in de vele gevaren die hij moest doorstaan. Het meeste schaamteloze moment voor Aphrodite was dat haar wettige echtgenoot Hephaistus, die heus wel wist dat ze met Ares vreemdging, haar en Ares in een gouden net ving en hun aan de Olympianen liet zien. De meeste van hen schaamden zich voor Aphrodite en Ares of wilde niets met hen te maken hebben. Maar Hermes bevrijdde Ares en Aphrodite uit het gouden net en als dank ging Aphrodite met hem naar bed. Hieruit werd een kind geboren: Hermaphroditus. Hermaphroditus had zowel het vrouwelijke als het mannelijke geslacht.

� Reageer (0)
11-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.als wolken aan de blauwe hemel


De afbeelding “http://img252.imageshack.us/img252/8937/gillianmurphykc1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik zwierf rusteloos

als wolken aan de blauwe hemel
overal veilig en altijd ongewenst
bleef ik weg van hier
tranenregens waren mijn status
eenzaamheid mijn beste vriend
en we drinken nog een borrel in het oude café
dansen de nacht door in neonlicht
liefste je bent zo mooi
in het bleke maanlicht
deze nacht
kom dans met mij
kus mij
vrij met mij
maak mij vrij
van deze werkelijkheid

� Reageer (0)
10-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson ontwerpt lingerie

Jessica Simpson ontwerpt lingerie


De afbeelding “http://img244.imageshack.us/img244/9340/jessicasimpsonjs3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.Jessica Simpson gaat zich na handtassen, schoenen, zonnebrillen en badkleding nu wagen aan het ontwerpen van lingerie. De 27-jarige zangeres belooft in het Amerikaanse dagblad Women's Wear Daily dat ze een stijlvol assortiment op de markt brengt van corrigerend ondergoed. "Ik hou van divers ondergoed voor verschillende gelegenheden."

Sexy of meisjesachtig
De lingerielijn bestaat uit ondergoed, bh's, nachtgoed en dagelijkse lingerie die volgend jaar op de markt moeten komen. "Dat verschil vind ik het beste aan de lijn. Je kunt je sexy of meisjesachtig kleden, afhankelijk van je humeur", aldus de zingende actrice.

Simpson is vanaf 24 juli ook weer te bewonderen op het witte doek. In de film 'The love guru' heeft ze een rolletje naast Mike Myers, Jessica Alba en Justin Timberlake. (novum/lb)(br.hln)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf haartrends, gespot bij celebs

Vijf haartrends, gespot bij celebs


De afbeelding “http://img252.imageshack.us/img252/9633/40856490ja1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

In de serie Gossip Girl dragen de upperclass meisjes de ene haarband en diadeem na de andere.

De afbeelding “http://img59.imageshack.us/img59/9035/19002823nm8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Paris en haar brave strikje.

De afbeelding “http://img59.imageshack.us/img59/1125/50560637ky9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De subtiele versiervlechtjes bij Jessica Alba.

De afbeelding “http://img363.imageshack.us/img363/8468/41506048oc6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De vintagekrul bij Natalie Portman op het filmfestivla van Cannes.

Celebs zijn vaak de eerste om nieuwe trends uit te proberen. Vaak worden ze dan ook gezien als 'trendsetters'. Maar zullen deze trends ook de 'gewone' mensen bereiken? Wij stellen vijf kanshebbers voor.

1) Pony & staart nieuwe stijl
Een asymmetrische pony gecombineerd met een paardenstaart en een volumineuze 'kroon'. Kristen Bell en Ashlee Simpson zijn alvast habituees.

2) Haarbanden
De haarband is terug, maar hij komt in verschillende soorten, maten en vormen. Er zijn de sjaal-banden, die onder je haar geknoopt worden en met twee lange slierten op je rug hangen. Voor de iets chiquere gelegenheden zijn er ook dunne haarbanden met juwelen of glansdraad, of dunne, bolletjesbanden.

Jongeren tenslotte kunnen kiezen voor dunne bandjes met strikjes of een bloempje. Een tikje braaf, maar gecombineerd met een vlotte outfit, kan dat snel een tikje stout worden. Wie hipper wil gekleed gaan, kiest de dikke band met namaakstenen erop geplakt. De inspiratie komt van de trendsettende serie Gossip Girl, maar ook Paris liet zich al betrappen


3) Tweekleurig haar
Niet zomaar uitgroei, maar een bewuste keuze om twee kleuren in elkaar te laten overvloeien. Bovenaan donker, met de punten (redelijk) blond: vooral geschikt voor wie lang haar heeft.

4) Versiervlechtjes
De vlechten zijn terug, en hoe. Niet de dikke Heidi-vlecht, of de 'niet-zo-onschuldig-schoolmeisje'-vlechtjes, maar twee dunne vlechtjes, aan weerzijden van het hoofd en verwerkt in een opgestoken kapsel. Zowel Jessica Alba, Sarah Michelle Gellar als Anne Hathaway werden er mee gespot.

5) Vintage- krul
Met de heropleving van ouderwetse, zeer gestylde ¿'vintage' kapsels: de zeer onnatuurlijke krul in de pony, die vastgespeld wordt opzij. Diane Kruger werd er al mee gezien, en Natalie Portman. (edp)(br.hln)

� Reageer (0)
09-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer lopen op hoge hakken

Leer lopen op hoge hakken


De afbeelding “http://img79.imageshack.us/img79/9751/hakkenwn7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Hoge hakken zijn in en het mag gezegd, ze staan beeldig bij elke vrouw. Een hakje maken de benen sierlijker en de outfit eleganter. Hoe mooi de nieuwste pareltjes ook staan, wie erop rondloopt als een olifant in een porseleinenwinkel of als een bouwvakker, is eraan voor de moeite.

1. Begin niet te hoog. Zoek schoenen met een steviger hakje rond de vijf centimeter. Probeer enkellaarsjes, die vaak wat lager bij de grond ogen. Kan je hiermee overweg, kan je overschakelen op een hogere variant van ongeveer acht of tien centimeter. Een gouden tip: ga met je hakken aan op je tenen staan. Zolang je hakken minimaal twee centimeter de lucht in kunnen, is de hakhoogte prima. Lukt dit niet, is de hakhoogte te hoog.

2. De sleehak is ook in en superhandig om te oefenen. Dat komt omdat dikkere zolen beter de schok van je stappen absorberen en daardoor loop je comfortabeler.

3. Kies pumps of laarzen die goed passen en niet knellen. Speciale gelkussentjes bieden een beetje steun bij het lopen op hoger niveau en gaan het branderig gevoel tegen onder de bal van je voet. Neem ook overal blaarpleisters mee. Zodra je voeten beginnen knellen en er pijn opduikt, gaat het van kwaad naar erger. Pijn is duidelijk van je gezicht af te lezen en dat is nefast voor je hele 'look'.

4. Oefening baart kunst. In het geval van hoge hakken geldt dat zeker. Loop niet te snel en probeer de juiste balans te vinden. Hou je knieën zo soepel mogelijk en probeer een beetje te veren in plaats van zo hard mogelijk je hakken neer te zetten. Volgende regel is essentieel: hoe hoger de hak, hoe kleiner de stap.

5. Luister naar het ritme van de klikklakkende schoenen en tracht dit ritme aan te houden. Hou je rug recht en leun iets naar achteren voor een mooie, zelfzekere houding en goede balans.


De afbeelding “http://img177.imageshack.us/img177/6731/95454927aw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


6.
Draag je hoge hakken zeker niet elke dag. Gezond zijn hakjes niet, dit kan leiden tot een verzakking in je voet waardoor je nooit meer op hoge hoogte zal mogen lopen. Ook de spieren in je kuiten prefereren plattere schoenen.

7. Roosters, kasseistraten, roltrappen of ander onregelmatig wegdek, zijn voorzichtig te betreden. Je zal niet de eerste zijn die het hakje verliest als je erover loopt. (lvl)(br.nina)

� Reageer (0)
08-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versier je kapsel met veren


Versier je kapsel met veren


De afbeelding “http://img366.imageshack.us/img366/3710/96040962kw3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Meer en meer worden modetrends uit hippe series en films gekopieerd. Zo ging het ook bij veren op haaraccessoires. Ze behoorden tot de trouwoutfit van Carrie Bradshaw in de film van 'Sex and the City'. Het werd ook meermaals in Gossip Girl gezien, een nieuwe Amerikaanse hitserie die hopelijk binnenkort ook in België te zien zal zijn.

Bekende ontwerpers
Ontwerpers als Alexander McQueen en Nina Ricci sprongen meteen op de kar, in hun najaarscollectie zie je veren op hoeden en haarbanden, meldt elle.nl. Er zijn ook goedkopere varianten in accessoirewinkels als Accessorize.com, als je geen fortuin aan deze trend wil geven.


De afbeelding “http://img246.imageshack.us/img246/1553/49021470tq2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Charleston
Je kunt de trend bescheiden houden en voor bijvoorbeeld een haarband met veren kiezen. Maar wil je helemaal voor de Charlestonstijl gaan, dan combineer je het met een retrojurk.

Feestoutfit
Je haartooi versieren met veren is goed voor als je eens helemaal 'over the top' wil gaan, ideaal dus als je je feestoutfit extra cachet wil geven. Voor het dagelijkse leven is deze trend moeilijker te vertalen.(ep)(br.nina)

� Reageer (0)
07-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste Y-Mail van YSL


De laatste Y-Mail van YSL


De afbeelding “http://img211.imageshack.us/img211/3081/70360790is1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De modewereld is in de rouw nu modekoning Yves Saint Laurent overleden is. Net voor zijn dood leverde de man nog een staaltje van zijn kunnen af met de 'Y Mail collectie'.

Zo is deze clutch of enveloptas één van zijn laatste creaties. Aan het ontwerp te zien, neemt hij de term 'enveloptas' wel heel letterlijk. Zijn ontwerp kreeg de naam Yves Saint Laurent Y-Mail Clutch.

De tas oogt apart en origineel. Helemaal van lakleer staat er op de achterkant een in goud geschreven adres. Het tasje is ook in wit leder verkrijgbaar.

De afbeelding “http://img399.imageshack.us/img399/2364/38431111yp4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Shoppingtas
Wie het liever grootser ziet, is meer gebaat met de gouden en de grotere variant. Niet alleen de grootte, ook de prijs is ruimer. Deze kost 1.237 euro, terwijl het kleinere broertje 'slechts" 253 euro bedraagt.

De afbeelding “http://img71.imageshack.us/img71/8180/78479668mo3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Collectie
Nog in de collectie beschikbaar zijn een gouden armband (427 euro), sleutelhanger (121 euro) en geldbeugel (223 euro). (lvl)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesprongen beeldbuizen

Gesprongen beeldbuizen


De afbeelding “http://img125.imageshack.us/img125/6329/nuvm5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Mannen moesten jullie nu zo gluren zodat
de beeldbuizen zijn gesprongen

� Reageer (0)
06-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.scooters

Verkoop scooters verdrievoudigd door brandstofprijs


De afbeelding “http://img402.imageshack.us/img402/2128/mioqh0we1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De Belgische markt voor scooters van 125 cc is in de voorbije zes jaar verdrievoudigd. Mensen zijn op zoek naar een oplossing die de hoge brandstofprijzen én de files omzeilt, aldus De Morgen.


Anders dan in Amerika doen de dure brandstoffen de Belgen niet afzien van de aankoop van SUV's. De inschrijvingen van die auto's zitten nog altijd in de lift.(br.hln)

� Reageer (0)
05-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent: verlegen modekoning


De afbeelding “http://img368.imageshack.us/img368/1595/28165165bg8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
YSL met Claudia Shiffer en Carla Bruni (rechts).In het begin van zijn carrière.

Met Catherine Deneuve, al jaren één van zijn muzes.
 
 De afbeelding “http://img340.imageshack.us/img340/2359/31543720nq2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Favoriete YSL handtas bij heel wat celebs.


Yves Saint Laurent is niet meer. Samen met Christian Dior, Coco Chanel en Paul Poiret domineerde de beroemde ontwerper het modebeeld van de twintigste eeuw. De modekoning hield niet van de aandacht die gepaard ging met het uitoefenen van het vak. Toch plaatsen we de mensenschuwe YSL nog even in de schijnwerpers. Omdat deze icoon het nu eenmaal verdient.

Verlegen
Yves Henri Donat Mathieu Saint-Laurent (1936, Oran, Algerije), was 17 jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om in Parijs mode te gaan studeren. De verlegen jonegn besloot in 1953 zijn geluk te beproeven en droeg al een imposante portfolio met tekeningen en ontwerpen met zich mee. De tiener werd graag gezien bij het blad Vogue, dat zijn schetsen publiceerde. Tijdens een modewedstrijd het jaar daarna won Saint Laurent drie van de vier categorieën. De vierde prijs ging naar Karl Lagerfeld.

Dior
Via Vogue kwam Saint Laurent ook in contact met Christian Dior, die hem onder zijn hoede nam en de basisbeginselen van het ontwerpen, leerde kennen.

Toen Dior in 1957 stierf tijdens een vakantie, kreeg de jonge Yves de leiding over het modehuis en de opdracht om het van een financiële afgrond te redden. De man was toen 21 en zijn ontwerpen waren zo vernieuwend , dat zijn naam onmiddellijk was gevestigd.

Eigen modehuis
Er kwam een kink in de kabel toen de rijzende ster tijdens de Algerijnse onafhankelijkheidsoorlog in militaire dienst moest. Na drie weken kreeg Saint-Laurent een zenuwinzinking en werd hij opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Daarop zag men hem bij Dior niet meer zitten. Samen met levensgezel Pierre Bergé bleef hij niet bij de pakken zitten en richtte zijn eigen modehuis op: YSL.

Eigen stempel
Al vlug sloeg zijn eerste collectie, in 1962, in als een bom. Hij zette zijn overduidelijke stempel op de mode. Zijn lijnen onderscheidden zich vooral door de felle kleuren, elegantie en durf, maar bovenal maakte hij ook zwart tot een klassieke, draagbare kleur. Volgens velen bevrijdde hij de mode, door korte metten te maken met de bestaande conventies. "De mooiste kleren die een vrouw kan dragen zijn de armen van de man van wie ze houdt", stelde de ontwerper ooit. "Maar voor degene die dat geluk niet heeft gevonden, ben ik er."

Klassiekers
Saint Laurent oogstte grote furore met onder meer de trapezejurk, de caban, de smoking voor vrouwen, het safari-jasje, de doorzichtige blouse, het broekpak en de pantalon. Eén van de bekendste dragers van zijn ontwerpen was de Franse actrice Catherine Deneuve. De ontwerper liet zich graag omringen door zijn muzes zoals Loulou de La Falaise, dochter van een Franse markies en actrice Catherine Deneuve.

Splitsing
In 1993 werd het modehuis voor ongeveer 600 miljoen dollar aan de farmaceutische onderneming Sanofi verkocht. In 1999 kocht Gucci de tak die dure confectie en parfums produceerde onder het YSL-merk en kreeg Tom Ford de leiding over de confectielijn, terwijl Saint-Laurent de haute-couturecollectie bleef ontwerpen.

Al prijkt zijn naam nog altijd op talloze brillen, passen, pakken, parfums en lipsticks, de grote man trok zich na 1998 meer en meer terug in zijn huis in Marrakech, Marokko. In 2002 werd het couturehuis gesloten. De confectiecollectie wordt nog steeds gemaakt.

Beauté
YSL Beauté omvat een aantal merken, waaronder Yves Saint Laurent, Roger & Gallet en parfums voor StellaMcCartney, Alexander McQueen en Boucheron. In 1964 lanceerde het merk een eerste vrouwenparfum, de groene bloemengeur Y. In 1971 kwam YSL Pour Homme uit. L'Homme Yves Saint Laurent, uit 2006, is een van de bestverkochte mannengeuren ter wereld. In totaal zijn er dertien geuren. YSL Beauté maakt ook make-up en huidverzorging. (lvl)(br.nina)

� Reageer (0)
03-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf tips bij het kopen van vintage-kledij

Vijf tips bij het kopen van vintage-kledij


De afbeelding “http://img134.imageshack.us/img134/4688/nuvy8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Tussen alles dat nieuw is, vindt ook dat wat 'oud' is weer genade in de ogen van fashionista's. Wie helemaal echt met de trends mee wil doen, koopt ze vintage. Tweedehandswinkeltjes uitpluizen naar kleren met een ouderwetse look of een gedateerde snit. Leuk, maar je kan niet zomaar om het even wat kopen. Niet álles is immers aanvaardbaar. Wij geven je vijf tips om het goed te doen.

1) Research
Koop vintagekleren die de catwalktrends reflecteren. Felle kleuren en drukke bloemenprints zijn deze zomer alvast in, liefst bedrukt op een echte, getailleerde zomerjurk. Ook de lange zomerjurk is aan een opmars bezig, maar deze is moeilijker te dragen. Zet zeker op je to buy-lijstje: schoenen met plateauzolen, liefst uit hout en met een seventies-look. Crazy onder die lange zomerjurk en de jeans met olifantenpijpen.

2) Kies klassiek
Niet alle vintagekleren zijn klassiekers, en niet alle klassiekers zijn vintage. Het moeilijke evenwicht tussen die twee vinden is niet gemakkelijk. Jurken en rokken zijn het veiligst, maar ook t-shirts doorstaan gemakkelijk de tand des tijds. Wil je helemaal op veilig spelen, kies dan voor kleren met zo weinig mogelijk prints of weinig opvallende kleuren. Zo kan je ze bijna altijd dragen.

3) Investeer in accessoires
Het juiste accessoire kan een outfit afmaken, maar het aanbod is groot en de keuze bijgevolg moeilijk. Voordeel van accessoires is dat ze meestal relatief goedkoop zijn, en je er dus meerdere kan kopen om af te wisselen. Zeker voor de vintage-stijl helpt het om je er niet ouderwets, maar net hip te doen uitzien. Denk aan zonnebrillen, handtassen en armbanden.

4) Kwaliteit
Kwaliteit betaal je, maar het is het ook waard. Verschillende stoffen vallen anders rond je lichaam en draag je ook gewoon anders. Ga voor echt, bespaar niet.

5) Kledingmaten
Zeker in tweedehandswinkels hoef je niet te letten op de maten die in de kledij staan. Ze zijn oud, de maten waren toen anders. Pas ook zeker de kleding voor je het koopt. Sommige dingen zijn alleen leuk in theorie. Stap uit het pashokje, zodat je zeker bent dat het licht de kledij niet anders maakt. (edp)(br.nina)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode

Mode grote ringen


De afbeelding “http://img384.imageshack.us/img384/5333/nufv5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Links Christina Aguilera, rechts: ring van Paris Hilton


Na de oversized handtas worden celebs in Hollywood gespot met de nieuwste must have onder de accessoires: de joekel van een ring. Hoe groter en opvallender je gaat, hoe beter.

Christina en Paris
Wil je deze zomer mee zijn met de trends, dan moet je je zeker een cocktail ring aanschaffen. Bekende fashionista's als Christina Aguilera en Paris Hilton etaleren er hun succes en rijkdom mee.

Dure ontwerpen
Luxe modmerken als Luis Vuitton, Chanel en Christian Dior hebben zich al aan verschillende exemplaren gewaagd, met ontwerpen die meer dan 60.000 euro kosten. Wil je geen fortuin aan een trend spenderen, ga dan op zoek naar een goedkoper exemplaar bij de grote ketens.

Stenen en bloemen
Over het algemeen zijn de ringen groot maar het belangrijkste is dat ze in het oog springen. Kies dus voor gekleurde stenen en grote bloemmotieven. (ep)(br.hln)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.samen dromenDe afbeelding “http://img133.imageshack.us/img133/1061/nabg1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


samen dromen
over gouden stranden
hand in hand
met het ruisen van de zee
als achtergrondmuziekje
een slaaplied

in de palm van onze handen
net genoeg voor ons
enkele korrels slaapzand
en enkele korrels droomzand
om in te dommelen
en door te zweven

we liggen op het gouden zand
tussen de witte schelpjes
zalig wegdromend
samen
hand in houd
op het ritme van de zee


� Reageer (0)
02-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden


Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden


De afbeelding “http://img205.imageshack.us/img205/4741/yves2pd8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De beroemde modeontwerper Yves Saint Laurent is zondagavond op 71-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Fondation Bergé-Saint-Laurent.

Yves-Mathieu Saint Laurent werd in augustus 1936 geboren in Oran (Algerije). Op 17-jarige leeftijd trok hij naar Parijs, waar hij in 1954 in de leer ging bij Christian Dior (1954). Na diens dood in 1957 volgde hij hem op.


De afbeelding “http://img150.imageshack.us/img150/8995/yvesvm6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De jonge modeontwerper kende vanaf zijn eerste defilé in 1958 veel succes dankzij zijn vernieuwende stijl. In 1961 begon hij zijn eigen modehuis in samenwerking met Pierre Bergé.

In 2002 zegde Yves Saint Laurent de actieve modewereld gedag. (afp/sps)(br.hln)


  
De afbeelding “http://img87.imageshack.us/img87/5574/yslfall2007mp9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


� Reageer (0)
01-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de soksandaal

Trend of misser: de soksandaal


De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/5923/38356049vt4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De afbeelding “http://img175.imageshack.us/img175/6117/91350275oz1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Gladiotorsandalen zijn helemaal in deze zomer. Het merk Cocobelle ging nog een beetje verder en ontwierp de Bahia Elastic Sock Thong. Het resultaat is een rubberen slipper waaraan stof bevestigd is die tussen je tenen vertrekt en rond je enkels een sok vormt.


Opvallen
Het kan een oplossing zijn voor vrouwen die net een beetje meer steun nodig hebben dan een slipper biedt. Maar het is vooral bedoeld voor modieuze vrouwen die graag opvallende schoenen dragen.

Moeilijk te combineren
Het mag er dan wel leuk uitzien, de sandalen zijn vooral moeilijk te combineren. Bovendien zijn ze niet meteen goedkoop, je betaalt ongeveer euro 45 voor wat rubber en een lapje stof. Je kunt de schoenen in het beige en zwart verkrijgen. Benieuwd of het een trend voor fashionaddicts wordt of dat we dit binnenkort in het straatbeeld zullen zien verschijnen. (ep)(br.nina)

� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!