Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


31-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond is dol op skateboarden


Hond is dol op skateboarden


De afbeelding “http://img243.imageshack.us/img243/6185/hondgl3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De hond uitlaten heeft een bijzondere betekenis gekregen in het Chinese Guangzhou. De Bao wil alleen nog skateboarden. De hond is gek van de plank op wieltjes.

"Mijn zoon is dol op skateboarden en de hond ging altijd met hem mee. Na een tijdje werd hij al even zot van het skateboard", vertelt Huang. Het baasje maakte dan maar een skateboard voor zijn viervoeter. De hond ging meteen mee naar de markt van Guangzhou en oefende. "Als hij snelheid haalt dan gaat hij met zijn vier poten op de plank staan en dan laat zich gewoon gaan", besluit Huangs zoon. (vsv)(br.hln)� Reageer (0)
25-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardse wezens bestaan

Astronaut: "Buitenaardse wezens bestaan"De afbeelding “http://img76.imageshack.us/img76/196/astqw9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Edgar Mitchell.


"Buitenaardse wezens bestaan!" Deze wijsheid komt voor een keer niet uit de mond van Robbie Williams, maar wel uit die van een ex-astronaut van de NASA. Edgar Mitchell, de Amerikaan die met de Apollo 14 in 1971 op de Maan landde, weet zelfs perfect hoe ze eruit zien. "Net als E.T. Vriendelijk, een smal lichaam met een brede kop en grote ogen. Iedereen kan zich wel zo'n foto van een vreemd marsmannetje voor de geest halen. Als ik mijn vrienden mag geloven die er al contact mee hadden, lijken de echte 'aliens' daar enorm op. Ze zijn bovendien niet vijandig ten opzichte van ons. Als ze kwade bedoelingen hadden, zouden we nu niet meer op deze aardbol rondlopen."

Ook ufo's zijn in zijn ogen dus allesbehalve een vlaag van zinsverbijstering. "Onze regering probeert dit fenomeen al zestig jaar toe te dekken. Af en toe hebben sommigen echter toch het geluk om er informatie over op te vangen", klinkt het mysterieus. De NASA maakt er zich vanaf met de stelling dat het de mening van Mitchell over dit thema allesbehalve deelt. (svm)� Reageer (0)
20-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om menstruatieklachten aan te pakken


Tips om menstruatieklachten aan te pakken


De afbeelding “http://img187.imageshack.us/img187/3870/menspf3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De meest voorkomende menstruatieklachten zijn gespannenheid, humeurigheid, hoofdpijn, gewichtstoename, krampen, pijnlijke borsten, duizelingen, buik- en rugpijn en vermoeidheid. Ze kunnen je leven voor een paar dagen per maand verzuren.

Vetzuren
Uit onderzoek blijkt nu dat vrouwen met ernstige menstruatieklachten vaak een tekort hebben aan essentiële vetzuren zoals gamma-linoleenzuur (GLA). Je vindt GLA in onder andere in teunisbloemolie, dat meldt gezondheid.be. Je kunt dus de klachten verminderen door capsules of losse olie van teunisbloem in te nemen, verkrijgbaar bij de apotheek, de natuurwinkel of de drogisterij.

Hoe voorkom je PMS?
- Slaap voldoende en kruip vooral op tijd in bed. Zorg er ook voor dat je voldoende lichaamsbeweging en ontspanning krijgt. Ook relaxatieoefeningen kunnen bij sommige vrouwen helpen.

- Alcohol en tabak zijn een slecht idee. Deze verstoren je hormonenhuishouding nog meer en kun je dus maar beter mijden.

- Je eet best zo weinig mogelijk melk, kaas en vlees. Deze voedingsmiddelen bevatten namelijk veel verzadigde vetten. Daarnaast zullen ook suiker en zout je menstruatieklachten verergeren.

- Als je buik- of rugpijn hebt, kan je de pijn verlichten door een warme kruik of kersenpitkussen op de pijnlijke plek te leggen of door een warm bad te nemen. (ep)(br.hln)� Reageer (0)
19-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon kost u 11.350 euro meer dan dochter

Zoon kost u 11.350 euro meer dan dochter ?


De afbeelding “http://img513.imageshack.us/img513/1012/jongensxk6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Een zoon opvoeden kost zo'n 11.350 euro meer dan een dochter opvoeden. Dat blijkt uit een studie van de Britse kredietverstrekker GE Money. Voor jongens moet je meer gadgets en sportgerief kopen, luidt de uitleg. Tot ze het huis uit zijn, kosten ze gemiddeld 51.870 euro.

Bij meisjes is dat een flink stuk minder: 40.520 euro. Opvallend is dat jongens veel meer geld voor (sport)kledij nodig hebben dan meisjes. Een grote uitgavenpost bij jongens zijn ook de lidgelden voor sportclubs. (belga/adv)(br.hln)


� Reageer (0)
17-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen 30 jaar kunnen 100-jarigen zwanger worden

"Binnen 30 jaar kunnen 100-jarigen zwanger worden"Binnen 30 jaar zullen alle medische problemen rond vruchtbaarheid verholpen zijn, waardoor elke volwassen vrouw, ongeacht haar leeftijd, zwanger kan worden. Dat beweren althans onderzoekers.

Kunstmatige sperma en eicellen
Wetenschappers ontwikkelen momenteel technieken om sperma en eicellen te cultiveren uit huidcellen. Deze kunnen dan verenigd worden om zo tot embryo's te komen. Hierdoor kunnen koppels ook kiezen voor een designerbaby door eigenschappen als haarkleur, lengte, intelligentie en 'gezonde' genen te selecteren.

Baby's en 100-jarigen
Belangrijke onderzoekers, waaronder professor Davor Solter, maakten deze voorspellingen. "Deze evolutie betekent dat elke persoon, ongeacht welke leeftijd, kinderen zal kunnen krijgen, dus ook baby's en 100-jarigen. Binnen 30 jaar zal deze techniek helmaal op punt staan."

Andere evoluties in de vruchtbaarheidssector zijn kunstmatige baarmoeders die gebruikt kunnen worden voor een zwangerschap en goedkopere IVF-behandelingen van 64 euro per sessie. (ep)(br.hln)


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen koopt schilderij van Adriaen Brouwer


Vlaanderen koopt schilderij van Adriaen Brouwer


De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/935/schcu7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De afbeelding “http://img508.imageshack.us/img508/7677/67964889px9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


De Vlaamse gemeenschap heeft het schilderij "Oude man in een kroeg" van de zeventiende-eeuwse kunstenaar Adriaen Brouwer gekocht voor 742.990 euro. Volgens de minister van Cultuur, Bert Anciaux (Vl. Pro), een aanvaardbare prijs, omdat er weinig werken van Brouwer op de markt komen.

Permanente tentoonstelling
Het werk zal deel uitmaken van de Collectie Vlaanderen en is vanaf 16 juli te zien in het Antwerpse Museum voor Schone Kunsten. Het wordt er tentoongesteld in de permanente opstelling "Van Brouwer tot De Braekeleer".

Roes uitslapen
Het schilderij meet 34,9 op 28 centimeter en stelt een oude man voor die zijn roes uitslaapt voor een kachel. Op de achtergrond tracht een caféganger een vrouw te versieren. Het gaat om een werk uit Brouwers latere periode.

Bio
De schilder werd in 1605 of 1606 geboren in Oudenaarde. Over het verloop van zijn leven is weinig bekend. In 1626 stond hij geregistreerd als inwoner van Amsterdam en Haarlem. In 1631 werd hij meester in het Antwerpse Sint Lucas-gilde en hij bleef in de Scheldestad tot zijn dood in 1638.

Van Brouwer zijn slechts een zestigtal schilderijen bekend. Vier daarvan worden in Vlaanderen bewaard: "Drinkebroers aan tafel" en "De fluitspeler" in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten in Brussel, "Drinkende boer" in het Rubenshuis en het vroege werk "Kaartspelers" in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen.

Bezit van Rubens?
Het nieuw aangekochte "Oude man in een kroeg" is afkomstig uit de collectie van de graven van Bergeyck. Daardoor rijst het vermoeden dat het schilderij ooit in het bezit was van Peter Paul Rubens, die 17 werken van Brouwer in zijn collectie had. (belga/edp)� Reageer (0)
08-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Côte d'Or


Côte d'Or is ons favoriete merk


De afbeelding “http://img300.imageshack.us/img300/6441/codhl2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Belgen genieten van de nostalgie van 'oude' producten

Wanneer is een merk een sterk merk? Met die vraag in het achterhoofd gingen de onderzoekers van GfK op stap, op jacht naar het favoriete merkproduct van de Belgen. De chocola van Côte d'Or, de mayonaise van Devos-Lemmens en de schoonheidsproducten van Nivea dragen onze voorkeur weg.
Nu blijkt dat de consumenten almaar meer kiezen voor het huismerk van de supermarkten, wilde vond onderzoeksbureau GfK weten de tijd gekomen om te kijken wat mensen toch nog naar de grote merken lokt. De top-50 van veel verkochte en wijd verspreide merken bestond al langer, op basis van bedrijfsomzet, maar wat vinden we daar zelf van? GfK vroeg 8.000 Belgen naar hun favoriete product.

Côte d’Or, Devos-Lemmens en Nivea zijn goed voor de medailles. ‘Stuk voor stuk oude merken’, zegt trendwatcher Nathalie Bekx. ‘Hele t zijn volledige generaties hebben die de merken hebben leren kennen. Ze komen Het komt op tafel bij grootmoeder thuis én bij moeder thuis. Dat maakt het verschil.’

Coca-Cola valt uit de top-tien en eindigt op een veertiende plaats. ‘Dat is de wet van de 100 kilometer’, zegt Konings. ‘De andere producten hebben een veel dichter bij huis-imago. Coca-Cola doet denken aan Amerika en dat is nu niet zo populair. Bovendien vindt iedereen Cola ongezond en associëren we het met chemische producten. Chocola doet tegenwoordig denken aan ambachtelijkheid, endorfine en anti-oxidanten.’(br.Het Nieuwsblad)� Reageer (0)
03-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse anorexiapatiënte Inez doet mee aan missverkiezing

'Ik ben gechoqueerd als ik mezelf in badpak zie'

Vlaamse anorexiapatiënte Inez doet mee aan missverkiezing


De afbeelding “http://img75.imageshack.us/img75/3130/kemmo8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Ongezien in Vlaanderen: Inez Kempeneers, 22jaar en amper 37kilo, nam als anorexiapatiënte deel aan een missverkiezing. De jonge graatmagere vrouw deed het om lotgenoten de ogen te openen. 'De confrontatie met mijn lichaam in badpak is vreselijk', zegt ze.


Geschokt en ontroerd. Zo reageerden de toeschouwers van de Miss STVV-verkiezing in Sint-Truiden enkele weken geleden. Op het podium tussen de andere finalistes stond de graatmagere Inez Kempeneers, 22 jaar en 37 kilo. De anorexiapatiënte, niet meer dan vel over been, deed mee aan de misswedstrijd, niet om te winnen maar om een statement te maken. 'Ik wilde mezelf confronteren met mijn eigen lichaam', zegt de jonge vrouw. 'Ik zal zeker mensen gechoqueerd hebben, maar ik heb toch vooral positieve reacties gekregen. Mensen vinden het moedig wat ik gedaan heb.'Inez lijdt al 12 jaar aan anorexia. Het begon toen ze als 10-jarige meisje op school werd gepest. Ze kropte alles op en toen haar mama op dieet ging, deed ze gewoon mee. Sindsdien betekende vermageren voor haar dat ze mooier werd. 'Ik ben nooit gestopt met eten en heb nooit een maaltijd overgeslagen. Maar in de winkel bestudeerde ik elke verpakking en rekende ik elke dag uit hoeveel calorieën ik mocht eten. Ik ben nochtans iemand die graag eet. Een hongergevoel negeren is een marteling, maar al die jaren deed ik het toch. In december woog ik nog amper dertig kilo en zag ik de dood voor ogen. Mijn lichaam was uitgeput. De dokter waarschuwde me. Door mijn ondervoeding vermoeide ik mijn hartspier zo dat ik mezelf aan het doden was. Toen gingen mijn ogen open. Of toch voor een deel. Sindsdien ben ik zeven kilo aangekomen.'Maar voor Inez blijft het een moeilijke strijd. Dus wou ze een doel voor ogen stellen. Om zichzelf te confronteren met haar eigen lichaam. 'Deelnemen aan de missverkiezing was een eerste stap. Ik durfde voor een volle zaal toegeven dat ik aan een ziekte lijd', zegt ze. 'Ik kende enkele mensen van de organisatie en ze vonden het een goed idee. Ze waren wel bezorgd. Bang dat ik het door de zware choreografie te moeilijk zou hebben. Enkele weken voor de verkiezing wou ik er ook mee ophouden. Ik zag het toch niet zitten om met mijn lichaam op een podium te verschijnen. Maar de andere kandidates hebben me toen hard gesteund. Als ik nu de foto's van mezelf zie in badpak die avond, dan krijg ik tranen in de ogen. De confrontatie met mijn magere lichaam is heel pijnlijk. Ik moet genezen, want het ziet er niet uit. Vreselijk gewoon.'Inez wil het bij deze ene verkiezing houden. 'Ik wil niet bekend worden, of zo. Ik doe dit om eerlijk te zijn met mezelf, de buitenwereld en andere meisjes die anorexia hebben. Ik hoop dat ik de ogen van die meisjes help openen.'Inez heeft al veel reacties gekregen op haar deelname aan de missverkiezingen. 'Sommigen waarschuwen me dat ik niet in de modellenwereld mag gaan, omdat het net een wereld vol eetstoornissen is. Maar dat is dus niet mijn bedoeling. Anderen zijn gechoqueerd, maar de meeste mensen vinden het toch goed dat ik het gedurfd heb. Veel lotgenoten laten me weten dat ze zichzelf herkennen in mijn verhaal. Dat doet me deugd.'Inez zit vol toekomstplannen. 'Ik wil zeker nog tien kilo bijkomen. Mijn streefgewicht is 48 kg, dan zou ik al heel blij zijn. Ik heb ook een fantastische jongen leren kennen. Hij doet me alles vergeten en bij hem kan ik zelfs zonder problemen eten. Maar mijn ziekte schrikt hem wat af. Hij is bang voor de toekomst. Het geeft me extra kracht om door te gaan en de ziekte verslaan. Anorexia zal niet nog meer dromen van me afpakken. Ik moet en zal haar verslaan.' (br.Het Nieuwsblad)


� Reageer (0)
01-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SprookjesDe afbeelding “http://img165.imageshack.us/img165/7479/12go4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Sprookjes

sprookjes zijn zo mooi gezegd
en voor de kinderen zo lief uitgelegd
ze doen ons een beetje dromen
naar dingen die we ooit hopen te bekomen
maar de waarheid is minder waar
want de levensweg zit vol gevaar
en zij die geloven in de gemakkelijke weg
hebben geloof me maar dikke pech
ik wacht al jaren op die fee
die zegt doe maar een wens
maar enkel in mijn dromen
ben ik haar tegengekomen
in het echte leven vind ik ze niet
jammer want dat doet me wel verdriet
slechts een wens is al wat ik vraag
is dat dan zoveel gevraagd
och laat ik er maar niet op hopen
en blijf mezelf maar dromen verkopen
Wie weet komt toch dat punt in mijn leven
dat ik weer naar morgen durf te streven
misschien wat vandaag gaat met een traan
kan morgen als een waarde blijven bestaan� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!