Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mannen proberen bij het daten: een gentleman zijn

Wat mannen proberen bij het daten: een gentleman zijn


http://oi49.tinypic.com/2n66bo8.jpg

Vrouwen stellen wel eens dat de moderne man helemaal niets afweet van ridderlijkheid en romantiek. Nochtans blijkt dat de topprioriteit van mannen te zijn bij het daten. Zij proberen nog steeds om een vrouw te veroveren met de charme van een echte gentleman.

Datingsite Match.com noemt deze nieuwe man de 'New Age Knight' (NAK) (vrij vertaald: de 'Ridder van het Nieuwe Tijdperk'). Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken van zo'n man:

Wie dacht dat mannen tijdens een date alleen kunnen denken aan de afscheidskus (en alles wat daarna misschien kan volgen...), heeft het helemaal mis. Slechts één derde van de mannen vindt dat een afscheidskus de sleutel is tot een geslaagde date, terwijl een overweldigende 74 procent een goed gesprek het belangrijkste vindt om een date te doen slagen.

Verder spreekt 72 procent van de mannen over een leuk avondje uit als hij gemeenschappelijke interesses ontdekt met zijn date én als hij goed kon lachen. Verrassend: vrouwen vinden de intellectuele band minder belangrijk dan mannen...

Een tweede eigenschap van de nieuwe ridder is aandacht en attentheid ten opzichte van zijn date. Zo zorgt 50 procent van de ondervraagde (Britse) mannen ervoor dat ze voor hun date op de afsproken plaats aankomen.

Die onverdeelde aandacht blijft ook de rest van de date duren. Slechts 2,9 procent durft wel eens de voetbaluitslagen te checken, terwijl 3,9 procent naar zijn vrienden sms't. Maar zolang dat gebeurt terwijl zijn date naar het toilet is, kunnen we daar best mee leven.

Als ze vinden dat de date goed verloopt, dan zijn de nieuwe mannen niet verlegen om dat duidelijk te maken. 40 procent zou zijn date al vragen wanneer ze vrij is voor een volgende afspraakje, terwijl maar liefst 80 procent het initiatief zou nemen om haar binnen de 24 uur op te bellen.

Toch is de nieuwe ridder ook in staat om te zwijgen als het moet. 63 procent zou nooit de sappige details van een ex-vriendin prijsgeven, terwijl 59 procent zelfs niet zou roddelen als de eerste date slecht verliep.

Relatie-experte Kate Taylor van Match.com geeft het verdict: "Mannen hebben zich in het verleden misschien niet altijd van hun romantische kant getoond, maar deze bevindingen tonen dat ze opnieuw een echte gentleman proberen te zijn."

"Het is duidelijk dat ze de oude waarden herontdekt hebben: eerst aankomen op een afspraakje en snel bellen, bereid zijn om een inspanning te doen en eerlijk te zijn. Vrouwen kunnen niet anders dan daar blij mee zijn."  (br.hln)� Reageer (0)
10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis

Sluitingsceremonie wordt reis door Britse popgeschiedenis


http://oi50.tinypic.com/2q9e1w0.jpg


Producent van de sluitingsceremonie op de Olympische Spelen David Arnold onthulde de plannen voor de show in de Britse krant 'Daily Telegraph'. De wereld zal meegenomen worden in een reis door de Britse popgeschiedenis.

De producent van de sluitingsceremonie David Arnold is als componist van de muziek van vijf James Bond-films een echte muziekkenner. Niet toevallig dat de ceremonie op de Spelen dan ook rond muziek zal draaien. "We hebben geprobeerd iets te maken waarin iedereen dingen kan vinden waarvan je zegt: dat zijn wij, dat is Groot-Brittanië", spreekt Arnold vol lof.

Op de geruchten dat Paul McCartney en Adele het beste van zichzelf komen geven antwoordde de producent dat ze angstaanjagend nauwkeurig zijn. Maar dat Kate Bush haar zangtalent zal bovenhalen in het olympisch stadion dat wil Arnold niet gezegd hebben.

Wat we wel zeker weten is dat The Who, Muse en George Michael zullen optreden. Het thema draagt de naam 'A Symphony of British Music' en zal zondagavond te bewonderen zijn vanaf 22 uur Belgische tijd. (br.hln)� Reageer (0)
08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden

Sekssymbool Marilyn Monroe stierf 50 jaar geleden


http://oi45.tinypic.com/bgeiq8.jpg


Marilyn Monroe, het icoon bij uitstek van Hollywood en het archetype van de blonde glamourvamp, stierf 50 jaar geleden, maar haar legende leeft voort.

Marilyn was niet de eerste pin-up van Hollywood en ze was zelfs geen echte blondine. Maar met het strakke rode truitje op haar eerste foto's tot de naaktfoto's in Playboy en de opwaaiende plissérok boven de New Yorkse metro veroverde de jonge vrouw, aanvankelijk bekend als Norma Jean Baker, Amerika en de wereld.

Haar fratsen en huwelijken verhulden de vrij bescheiden lijst van haar films, maar haar imago van sekssymbool wordt nog steeds vereerd door popsterren, actrices en de modewereld. "Marilyn Monroe heeft een aura", zegt Goetz Grossmann, producent van een film over de actrice met de titel 'Blonde'. "Men kan niet ontsnappen aan Marilyn Monroe, het is een icoon." De filmster, die op de leeftijd van 36 jaar aan een overdosis barbituraten stierf, blijft bedwelmend, niet alleen voor Hollywood, dat onlangs de biografische film 'My Week with Marilyn' uitbracht, maar ook voor de wereld van de muziek en de mode.

De stylist Joe Zee schrijft in Elle.com dat de 'vamp' een inspiratie blijft voor modedefilés. Beroemdheden als de zangeres Taylor Swift of de actrice Scarlett Johansson meten zich regelmatig het imago van de mythe aan: diep decolleté, blonde lokken, strakke jurk. De actrice Lindsay Lohan verscheen in Playboy met een imitatie van de naaktfoto's die in 1953 in het blad gepubliceerd werden.

Die aantrekkingskracht intrigeert. Ook al schittert de actrice in films als 'Some like it hot' en enkele andere, haar Hollywoodcurriculum oogt mager. Ook is het onduidelijk of haar sexappeal een bewijs is van haar onafhankelijkheid of onderworpenheid.

Voor Lois Banner, die voor de nieuwe biografie 'Marilyn: The Passion and the Paradox' tekent, is het evident dat Marilyn de controle had over het gebruik van haar lichaam. "Ze heeft haar carrière gesmeed", zegt Banner. "Ze was erg slim. Ze wist wat ze deed en heeft risico's genomen. De kranten wilden een blonde vamp, ze heeft hen die gegeven."

Volgens de auteur speelde de actrice met vuur en verloor ze de controle slechts op het einde van haar leven, wanneer ze met de Kennedy's en de bende van Frank Sinatra omging. "Ze is met mannen naar bed gegaan om aan de top te geraken. Hebben ze haar gebruikt? Ja. Heeft ze hen gebruikt? Ja."  (br.hln - foto photo news)� Reageer (0)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden

Actrice Lupe Ontiveros (69) overleden


http://oi47.tinypic.com/lji41.jpg


De Amerikaans-Mexicaanse actrice Lupe Ontiveros is donderdag in het Californische Whittier op 69-jarige leeftijd overleden aan leverkanker. Dat melden Amerikaanse media.

Ontiveros speelde in tal van films de rol van onverwoestbare vrouw. Zo was ze in 1997 in de film 'Selena' te zien aan de zijde van Jennifer Lopez en speelde ze in datzelfde jaar samen met Jack Nicholson in 'As Good as It Gets'. Voorts was ze te zien in de film 'Real Women Have Curves' (2002).

Ontiveros speelde ook de achterdochtige schoonmoeder van Eva Longoria in de tv-serie 'Desperate Housewives'.� Reageer (0)
25-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop op nieuw medicijn tegen tuberculose

Hoop op nieuw medicijn tegen tuberculose


http://static3.hln.be/static/photo/2012/8/1/0/20120724133419/media_xll_5015970.jpg


Ieder jaar krijgen 9 miljoen mensen wereldwijd tuberculose, waarvan er 1,5 miljoen sterven. Een nieuw medicijn heeft in een eerste proef hoopvolle resultaten opgeleverd bij de behandeling van deze infectieziekte. Hoewel het middel slechts op kleine schaal getest werd, is het KNCV Tuberculosefonds in Nederland heel erg te spreken over de resultaten.

"Het is voor het eerst sinds begin jaren '60 dat er een nieuw medicijn op de markt is voor de bestrijding van met name multiresistente tuberculose", stelt directeur Peter Gondrie. De onderzoeksresultaten zijn gepresenteerd op de internationale aidsconferentie in Washington. "De reden dat het daar gepresenteerd is, is omdat de nieuwe behandelmethode ook gebruikt kan worden bij mensen die hiv-besmet zijn. Momenteel bijten deze twee behandelingen elkaar. Een op de vier hiv-patiënten sterft aan tuberculose", klinkt het.

De nieuwe behandeling is een combinatie van drie verschillende medicijnen bestaande uit een antibioticum, een al bestaand medicijn en een heel nieuw medicijn. Bij alle proefpersonen die deze combinatie hadden gebruikt, was binnen twee weken 99 procent van de bacteriën gedood. "Hoewel het maar om vijftien proefpersonen ging, is dat een heel hoopvol eerste signaal", aldus Gondrie.

Volgend jaar worden de resultaten van een uitgebreider onderzoek gepresenteerd en - mocht dat ook allemaal goed verlopen - dan komt het medicijn in 2015 op de markt. (br.hln)� Reageer (0)
23-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dromenlandDe afbeelding “http://img120.imageshack.us/img120/3065/laetitiazf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


ik sluit mijn ogen
want ik ben een beetje moe
voel me wegzakken in een diepe slaap
terwijl ik eens heel hard geeuw
 
dan vallen mijn ogen dicht
en ben ik  weg van het licht
ondertussen maak ik een reis
een reis door mijn dromen
 
ik kom langs wezens die alleen bestaan
in de fantasie van mijn dromen
ik kom op plaatsen
waar ik anders nooit zou komen
 
ik weet precies waar ik ben
omdat ik iedereen daar heel goed ken
ik ben op reis naar het beloofde land
ik ga op reis naar dromenland� Reageer (0)
18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander geeft miljoen euro voor tip over overval

Nederlander geeft miljoen euro voor tip over overval


http://oi50.tinypic.com/3c45d.jpg


De Nederlandse multimiljonair Wim Zegwaard looft een miljoen euro uit voor informatie over criminelen die hem dit voorjaar overvielen in zijn zwaarbeveiligd woonhuis in Rijswijk. Dat meldt de krant De Telegraaf.

De totale beloning kan oplopen tot ruim een miljoen euro, meldt volgens de krant zijn advocaat Cees van Bavel.

Zegwaard en zijn partner werden eind maart door twee mannen bedreigd en gekneveld tijdens een brutale roofoverval. De daders gingen ervandoor met zo'n tien miljoen aan exclusieve horloges en sieraden.

Eerder meldde De Telegraaf dat geroofde horloges kort na de overval in het Antwerpse criminele circuit waren aangeboden. (br.hln)
� Reageer (0)
13-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tenen ontsnappen niet aan 'perfectie'-manie

Tenen ontsnappen niet aan 'perfectie'-manie


http://oi46.tinypic.com/2v0le8y.jpg


Het ziet er niet naar uit dat 'tevredenheid met het lichaam' voor binnenkort zal zijn. Na borsten, buik, billen lippen, oogleden en neus is het de beurt aan... de tenen. Tenen zijn een heikel onderwerp: niet geliefd om naar te kijken, vaak gehaat door de eigenaars. Niet alleen als ze een gekke vorm hebben maar ook... omdat ze te dik zijn. Of in de weg zitten.

Plastisch chirurg Oliver Zong vertelde in de ontbijtshow Good Morning America dat steeds meer mensen zich zorgen maken over steeds kleinere delen van hun lichaam, zoals hun voeten en de breedte van hun tenen.

Ze vragen de dokter om hun schoenen 'een nieuwe vorm' te geven. "Toen ik dat voor het eerst hoorde, was mijn reactie: 'Wat?' Tot dan toe deed ik vooral teenverkleiningen."

De dokter ging wel in op de vragen, en opereerde zo ook de 37-jarige E.R. "Ik had al jaren een probleem met mijn tenen. Mijn rechtergroteteen verstopte ik altijd, omdat hij zo dik was. Mijn tweede teen was een hamerteen, en bezorgde me veel pijn."

Zijn operatie is nu drie weken geleden, en ondanks de zwellingen op zijn tenen voelt E.R. zich naar eigen zeggen al veel beter over zijn tenen. "Het is een verbetering, en het doet wonderen voor mijn zelfvertrouwen." Zijn doel voor de zomer is simpel: "Slippers dragen!"

Exact de reden waarom dokter Zong ook de teenoperaties uitvoert. "Het geeft mensen weer zelfvertrouwen en ze durven weer buiten komen. Sommige zijn zo beschaamd dat ze hun tenen zelfs nog nooit aan hun lief hebben laten zien."

Plastisch chirurgen mogen dan wel aan de vraag voldoen, de operaties kunnen tot duizenden dollars kosten. Omdat het meestal puur esthetisch is, weigeren Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen de kosten te betalen. De patiënt moet alles dus zelf betalen.

Ook podologen (voetspecialisten) zijn niet gelukkig met de trend. "Ik vind het een onethische praktijk, behalve als de patiënt pijn heeft natuurlijk. Het is een reeks risico's, zoals de verdoving, kans op infectie, misvorming en dat het probleem terug opduikt", argumenteert dokter Hillary Brenner.

Ook Brenner krijgt vragen, maar die zijn van een iets andere aard dan degene die Zong voorgeschoteld krijgt: vragen om de kleine teen te amputeren om in kleinere en smallere schoenen te passen.

"Dat moet ik weigeren. Waarom iets herstellen dat niet kapot is?" (br.hln)� Reageer (0)
10-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie gaat slechte adem tegen

Koffie gaat slechte adem tegen


http://img269.imageshack.us/img269/9353/koffie.jpg
 Een slechte adem is een nachtmerrie voor iedereen. De oplossing is nochtans simpel, zegt Israëlisch onderzoek: drink gewoon een kopje koffie. Koffiebonen bevatten immers stoffen die de bacteriën in je mond ervan weerhouden stoffen te verspreiden die je slechte adem veroorzaken. Muntjes gecombineerd met die koffiespecifieke stoffen zouden dus hét antwoord kunnen zijn voor mensen met een slechte adem.

Het onderzoek werd uitgevoerd aan de universiteit van Tel Aviv, onder leiding van professor Mel Rosenberg. Eigenlijk dachten de onderzoekers dat koffie slechte adem veroorzaakte, en waren ze op zoek naar de stoffen die dat veroorzaakten. Maar dat bleek niet het geval in het labo: de buisjes waaraan zwarte koffie werd toegevoegd, hadden 90 procent minder uitstoot van gassen geproduceerd door bacteriën.

Hoe komt het dan dat regelmatige koffiedrinkers niet altijd lekker uit hun mond ruiken? Rosenberg wijst naar de toegevoegde melk of room. Zuivel doet de mond uitdrogen, wat de bacteriën vrij spel geeft. (br.hln)� Reageer (0)
07-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een derde van de rusthuisbewoners neemt antipsychotica

Een derde van de rusthuisbewoners neemt antipsychotica


http://oi48.tinypic.com/2ajdq10.jpg


Eén op de drie rusthuisbewoners in België neemt antipsychotica, meestal tegen gedragsstoornissen ten gevolge van dementie. De langdurige behandeling kan allicht gestopt worden bij drie op de vier van de naar schatting 40.000 bejaarden die ze gebruiken, zo concludeert Majda Azermai in haar doctoraatsproefschrift in de Medische Wetenschappen (Ugent).

"Antipsychotica horen normaal thuis in de psychiatrie waar ze gebruikt worden om psychoses en schizofrenie te behandelen", aldus Azermai. "Het zijn ingrijpende geneesmiddelen die niet erkend zijn voor het gebruik bij gedragsstoornissen ten gevolge van dementie, en waarvoor vele internationale adviezen waarschuwen voor bijwerkingen en onveiligheid. In de Belgische rusthuizen nemen 33 % van de bewoners antipsychotica, meestal in niet al te hoge dosis en bijna altijd langdurig."

In het kader van het doctoraatsonderzoek werd een stoppoging ondernomen bij 40 patiënten, en dit binnen de veilige muren van het ziekenhuis. Bij drie op de vier patiënten was de stoppoging geslaagd. Bij één op de vier lukte de poging niet, waarna de medicatie werd hervat.

Azermai bestudeerde voor haar doctoraat het gebruik van de middelen, beoordeelde de kwaliteit ervan en formuleerde adviezen voor de aanpak van het probleem. "Uit het onderzoek naar de hinderpalen voor het stoppen bleek dat artsen en verpleegkundigen niet geneigd zijn om een stoppoging te wagen en dat ze hun patiënten het risico van herval van gedragsprobleem willen besparen."
� Reageer (0)
05-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher maakt musical over haar leven

Cher maakt musical over haar leven


http://oi50.tinypic.com/15ov1y0.jpg


De 66-jarige popster en actrice Cher is in volle voorbereiding van een musical over haar leven als zangeres. Dat maakte ze per tweet bekend. Cher - winnares van een Oscar, een Grammy en een Golden Globe - wil met de Broadwaymusical die ze zelf schrijft ook een Tony Award winnen. In de show wordt de figuur van Cher belichaamd door drie actrices, onder wie Cher zelf.

De Chers uit een vorig leven, die van de jongedame die door Sonny Bony werd ingepalmd en die van de soloartieste op haar 'Believe'-wereldtournee uit 1999, worden door jongere actrices gespeeld.

In de musical moeten alle bekende nummers van Cher(ilyn Sarkisian) aan bod komen, gaande van "I got you babe" over "Believe" tot de "Shoop Shoop Song (It's in his Kiss).

Op een halve eeuw tijd blikte Cher 39 albums in en speelde ze in succesfilms als 'Moonstruck', 'Mermaids' en 'The Witches of Eastwick'. Haar enige Broadway-ervaring tot nu toe is haar rol als Sissy in 'Come Back to  the Five & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean". Die rol herhaalde zij in 1983 in de gelijknamige Robert Altman-film.
� Reageer (0)
03-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet celebs: nieuwe mama heeft 'mojo' terug na 409 dagen

Vergeet celebs: nieuwe mama heeft 'mojo' terug na 409 dagen


http://oi49.tinypic.com/2zy92l0.jpg


Celebrities staan er om bekend dat ze snel na hun bevalling weer slank en strak gefotografeerd worden. Hilary Duff die het naar eigen zeggen 'op de gezonde manier aanpakte' deed er nog altijd 'maar' 3 maanden over. Voor de gemiddelde vrouw is dat anders, heel anders: gemiddeld na 409 dagen, oftewel 13,5 maand, krijgen ze hun 'mojo' terug. Voor 15 procent van de moeders wordt het nooit meer zoals voor de zwangerschap.

Dat 'mojo' is niet hetzelfde voor elk van de 1.000 ondervraagde Britse mama's. Voor sommigen is het de terugkeer naar een gezond seksleven, voor anderen de tijd die het duurt voor ze zich weer aantrekkelijk voelen of hun sociaal leven kunnen voorzetten.

Er is een positief puntje: 'gewone' mama's verwachten niet dat ze zoals celebs zes weken later alweer door een ringetje zijn te halen. Maar ze dachten toch dat het sneller zou gaan: gemiddeld duurde het vijf maanden langer dan ze hadden gedacht om weer in vorm te zijn.

De grootste hindernissen zijn voorspelbaar: de constante vermoeidheid, geen tijd voor zichzelf én het niet kwijtraken van de zwangerschapskilo's.

Een positieve factor was terugkeren naar het werk. 43 procent van wie een 'evenwicht' vindt tussen werk en moederschap, keert terug naar haar oude zelf. Hoe langer ze thuisbleven, hoe moeilijker ze het vonden om terug in vorm te geraken, zei 60 procent. (br.hln)� Reageer (0)
29-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet slecht gebit: grootste afknapper is werkloosheid

Vergeet slecht gebit: grootste afknapper is werkloosheid


http://oi49.tinypic.com/29cmikh.jpg


Al jaren worden scheve tanden en een slechte adem gezien als dé grootste afknappers bij het daten. Maar daar komt nu verandering in, met dank aan de economische crisis. Drie op de vier vrouwen zeggen namelijk niet geïnteresseerd te zijn in een man zonder job.

Dat resultaat komt uit een rondvraag van de Britse datingsite 'Just Lunch', die uitgevoerd werd bij 925 mannen en vrouwen. 75 procent van hen bleek werkloosheid als de grootste afknapper te beschouwen, en niet alleen omwille van het geld.

33 procent weigerde consistent een werkloze man als potentiële partner te beschouwen. Dat doet vermoeden dat zij wel vooral bezorgd zijn over het geld op de bankrekening. Bij de overige 43 procent leek dat echter minder het geval te zijn. Zij zouden namelijk overwegen om met iemand te daten die een job als een prioriteit ziet in de nabije toekomst.

Voor 21 procent van de ondervraagden was de carrière dan weer helemaal niet van belang. Zij hielden geen rekening met de professionele ambities van een mogelijke partner.

Verder bleek ook dat mannen veel toleranter zijn ten opzichte van werkloosheid. 46 procent van hen zou namelijk daten met een werkloze vrouw, terwijl 19 procent zelfs helemaal geen vereisten stelt.

Toch wil dat niet zeggen dat vrouwen geldwolven zijn. Uit het onderzoek bleek dat ze vooral belang hechten aan het 'geëngageerd zijn', en dus niet zozeer aan het loon.

"Werkloos zijn maakt het voor mannen erg moeilijk om te daten met iemand die ze voordien nog niet kenden", zegt woordvoerster Irene LaCota van Just Lunch. "Dit is één van de gebieden waar de stereotiepe gedachten van vrouwen nog steeds gelden: een man moet de broodwinner zijn."

Maar ook mannen gaan niet vrijuit. "Het feit dat zoveel single mannen niet geven om de carrière van een potentiële date, toont aan dat zij de job van een vrouw niet echt belangrijk vinden. Ook zij zien zichzelf dus als de belangrijkste broodwinner", aldus LaCota.  (br.hln)� Reageer (0)
26-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht

Eigenaar verloren camera teruggevonden na wereldwijde zoektocht


http://oi46.tinypic.com/4tswif.jpg


Toen Jan van Cappellen uit Amersfoort afgelopen week een camera in de trein bij Station Amstel vond, kon hij onmogelijk vermoeden wat voor opschudding diezelfde Canon-camera op internet zou veroorzaken. Inmiddels werd de eigenaar van de camera dan toch gevonden.

"Ik stapte op de trein na een dagje Amsterdam en daar zag ik hem liggen: een camera met zo'n 2800 foto's op het geheugenkaartje", doet van Cappellen zijn relaas. "Thuisgekomen heb ik al die foto's bekeken om zo aanknopingspunten te vinden. Ik zag Ierland, Rome, Parijs en Amsterdam allemaal de revue passeren. En zo'n vijf keer zag ik deze jongen met zijn rode haar', vertelt van Capellen.

Hij voelde zich een beetje een detective: "Ik heb foto's uitvergroot, van alles gedaan om achter een naam te komen. Ik ontdekte wel dat de tijdsindicatie op de camera 11 of 12 uur vroeger was, dus hij moest waarschijnlijk uit Canada of Amerika komen."

Facebook
De speurtocht barstte pas echt los toen zijn schoonzoon een foto uit de reeks op Facebook zette. "Binnen de paar dagen was de foto daar al zo'n 50.000 keer gedeeld. En mijn mailbox liep helemaal over."

Van Cappellen is nog steeds onder de indruk. "Ik had ook zo'n 25 hostels in Amsterdam gemaild, en de respons was echt hartverwarmend.  Ik kreeg natuurlijk ook met oplichters te maken die beweerden dat de camera van hen was. Dan vroeg ik ze hun adres door te sturen. Wanneer ze dat dan deden dan mailde ik terug, dat de politie onderweg was", vertelde van Cappellen al lachende.

"Spoorwegen en politie deden niets"
Minder te spreken is hij over de inzet van de Nederlandse Spoorwegen en de Amsterdamse politie: "De NS doet helemaal niet als je niet eerste de camera inlevert, en de Amsterdamse politie heeft me twee keer beloofd terug te bellen. Ik wacht nog steeds."

En heeft de zoektocht nu resultaat opgeleverd? "Jazeker! Ik weet nu dat de camera van Reggie Downing uit Canada is, ik heb al mail van hem gekregen. Hij zit nu in Praag. Hij schreef me dat hij behoorljk 'pissed off' was, toen hij merkte dat hij zijn camera kwijt was. En ja, hij is natuurlijk enorm blij dat ik 'm gevonden heb. Nog even een afspraak maken hoe hij de camera krijgt, en dan kan ik de zaak afsluiten. Het was een mooi avontuur, hoor."  (br.hln)� Reageer (0)
23-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt

Zeep en sigarettenas: waar een zwangere vrouw naar verlangt


http://oi47.tinypic.com/2ljqhdg.jpg


Door de hormonale veranderingen en het tekort aan bepaalde voedingsstoffen, krijgen veel vrouwen tijdens hun zwangerschap zin in ongewone voedingsmiddelen. Maar uit een nieuwe enquête blijkt dat het vaak veel verder gaat dan 'ongewoon'. Sommige vrouwen verlangen naar zeep, krijt en zelfs sigarettenas.

De gegevens komen uit een enquête bij 400 vrouwen, die uitgevoerd werd door ECigaretteDirect.co.uk. Aan hen werd gevraagd wat de vreemdste dingen waren waar ze tijdens hun zwangerschap naar verlangden. En dat leverde een aantal opvallende resultaten op.

Sommige vrouwen hadden een onhoudbare drang naar chilipepers, rauwe ui, drop, sardienen en ijs. Maar bij anderen ging het nog veel verder, met verlangens naar niet-eetbare producten. Zeep, plastic, krijt en sigarettenas waren ongetwijfeld de opvallendste begeertes.

Eén vrouw, die zelf niet rookte, bekende dat ze regelmatig aan sigarettenas likte tijdens haar zwangerschap. "Mijn man rookte, en op een avond zat ik naar een volle asbak te kijken en dacht ik: een beetje as zou ik wel lusten. Het klinkt walgelijk en ik kan het niet geloven, maar toen vond ik het echt geweldig."

De uitvoerders van de enquête zijn geschokt over de resultaten. "Het ergste zijn de niet-eetbare items, zoals sigarettenas en krijt. Dat zijn dingen die niemand wil eten of zelfs nog maar van wil proeven", zei een woordvoerder. "Het is duidelijk dat alle dingen in de lijst een zeer specifieke, sterke en kenmerkende smaak hebben", aldus de man.  (br.hln)� Reageer (0)
19-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

1 op 4 kinderen steekt nooit handje toe in het huishouden


http://oi46.tinypic.com/3sje0.jpg


Een kwart van de kinderen tussen 5 en 16 jaar helpt mama en papa nooit in het huishouden. Van degene die dat wel doen, gaat het in één op de vijf gevallen enkel om het schoonmaken van de eigen kamer. Dat blijkt uit een Britse enquête.

Nochtans moesten de ouders van vandaag in hun kindertijd wel een handje toesteken. Zij waren gemiddeld 4 uur per week bezig met het uitvoeren van klusjes in huis. De hedendaagse kinderen halen zelfs niet de helft daarvan.

"Ouders zeggen vaak dat de kinderen van vandaag het veel te gemakkelijk hebben, en dat lijkt ook echt te kloppen", zegt Lindsey Taylor van Vileda, het merk van schoonmaakproducten dat deze studie uitvoerde. "Niet alleen moeten ze minder tijd besteden aan klusjes dan drie of vier decennia geleden, maar een groot aantal jongeren doet zelfs helemaal niks."

"Zelfs simpele dagelijkse klusjes, zoals het opmaken van hun bed of het opruimen van speelgoed, worden door de drukbezette ouders gedaan. Nochtans is helpen in het huishouden een ideale manier om je kinderen iets bij te leren over het opnemen van verantwoordelijkheid", vindt zij.

Daarnaast toonde de studie ook aan dat kinderen die wel helpen in het huishouden, daar vaak voor beloond worden. Zo krijgen maar liefst drie op de vijf kinderen snoepjes of zelfs zakgeld voor het uitvoeren van de klusjes. Gemiddeld gaat het om 5,2 euro per week, terwijl hun ouders vroeger zo'n 4,5 euro kregen.

"Het is een goed idee om je kinderen te belonen met zakgeld voor hun aandeel in het huishouden. Zo leer je hen dat ze moeten werken om geld te verdienen", aldus Lindsey Taylor. Akkoord?� Reageer (0)
16-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Dit bewondert hij aan jouw lichaam

Vrouwen kunnen eindeloos doorzeuren over hun lichaam, terwijl de meeste mannen helemaal niet zo perfectionistisch zijn. Zij houden gewoon van het vrouwenlichaam, en bewonderen vooral:

1) De benen
"Het begint allemaal met de benen", legt een man uit. Blote benen, in hoge hakken onder een zwierig zomerjurkje: de natte droom van véle mannen.

2) De navel
Klein, onzichtbaar onder de kledij en daarom dubbel zo intiem: een plekje voor je geliefde en een verborgen erogene zone. Zachtjes te behandelen!

3) De onderkant van de rug
Als een man een vrouw vasthoudt aan haar onderrug, is dat een intiem, zelfs beschermend gebaar. Een gebaar van affectie en intimiteit. En het is ook een mooi plekje wanneer je naakt bent, natuurlijk.

4) De voeten
Volgens sommigen 'het meest sensuele deel van het lichaam'. "Als mannen blote voeten zien, denen ze gauw ook aan andere delen van het lichaam", bekent een man aan msn.com. Voeten zijn ook een onderschat lichaamsdeel in het verleidingsspel. Laat een schoen bungelen aan je teen of vraag om een voetmassage: vonken gegarandeerd.

5) De heupen
"Een vrouw is niets zonder heupen. Die vorm maakt het hele lichaam gewoon beter!"

6) De tong
Enigszins verrassend blijken nogal wat mannen ook zot van de tong van hun vriendin. Niet alleen voor het genot dat ze hen ermee kan schenken, maar ook door het speelse karakter. "Mijn vriendin steekt soms speels haar tong uit naar mij, wild word ik er van!"

7) Een litteken
Veel vrouwen proberen wanhopig hun litteken weg te steken, maar voor mannen hoeft dat niet. "Het kan echt heel sexy zijn," aldus een man.

8) Een sproetje
Leuke sproetjes, of een goedgeplaatste moedervlek kunnen het favoriete plekje van je lief worden. Het maakt jou uniek, het is aanraakbaar en wordt zo de kern van zijn liefde voor jou.

9) Je borsten
Natuurlijk kunnen borsten niet in het rijtje ontbreken. Zelf mag je er dan niet gelukkig mee zijn, de kans is groot dat jouw partner er niéts op aan te merken heeft. Voor hem zijn borsten borsten, een opwindend vrouwengeheim dat zin aandacht al trok voor hij wist wat het was.

10) De ogen
Een cliché misschien, maar daarom niet minder waar: de ogen zijn bij velen de favoriete lichaamsdelen van hun partner. Om er in te staren, om er in te verdrinken, om er emoties in te kunnen lezen. Ogen gelden als spiegels van de ziel, en zijn daardoor onweerstaanbaar. (br.hln)� Reageer (0)
12-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week maandag op 65-jarige leeftijd overleden. De zanger en filmmaker overleed aan de gevolgen van prostaatkanker en is zaterdag in besloten kring begraven.

Dat maakte zijn echtgenote Myra Breemer-Tekelenburg vandaag bekend.

Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met 'I'll Never Drink Again'. In 1975 behaalde hij die positie met zijn bekendste nummer, 'Guus Kom Naar Huus'.� Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.waar elfjes wonenhttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Megan-Fox---Wallpaper-6.jpgwaar elfjes wonen

en op die plek in het bos

een lichtvoetig samenkomen

waar blaadjes zonlicht stralen

je ze als vleugeltjes ritselend

hoort spreken over dromen


van dagen

en nachten

in een zacht verwachten


een droomplek voor mij

het maakt me stil

maar zó blij� Reageer (0)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag

Handgemaakte Apple 1 van Jobs en Wozniak te koop voor monsterbedrag


http://oi47.tinypic.com/5w045d.jpg
Jobs en Wozniak in 1977.


Sotheby's veilt een Apple 1-computer die in 1976 met de hand in elkaar werd geknutseld door Apple-pioniers Steve Jobs en Steve Wozniak. Het veilighuis verwacht een opbrengst van 120.000 tot 180.000 dollar, zo'n 97.000 tot 145.000 euro.

De computer heeft geen toetsenbord, monitor of behuizing, en is dus in feite enkel een moederbord. Het toestel bevat vier handleidingen, en is de eerste computer waarmee gebruikers via een toetsenbord letters op een scherm konden doen verschijnen.

Het snufje was een sensatie bij hobbyisten tot handelaar Peter Terrel er 50 bestelde om te verkopen in zijn gespecialiseerde keten Byte Shop. Jobs en Wozniak zetten ze in elkaar in amper 30 dagen.

Het moederbord, waarvan er zo'n 200 werden gemaakt, kwam in 1976 op de markt voor 666,66 dollar. Er zouden nog zo'n 50 toestellen overblijven, waarvan zes nog zouden werken. De veiling vindt plaats op 15 juni. (br.hln - foto getty)
� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!