bloemen bloeien als ze de kans krijgen om te leven
Lieve bezoekers vind U mijn blog goed dan kun je hier stemmen door op de button te drukken...Dank U
aphrodite
09-08-2008
Aardappeltjes uit de pan met saffraan en groene olijven
Aardappeltjes uit de pan met saffraan en groene olijven
Ingrediënten 700 g nieuwe aardappeltjes, geboend Olijfolie 2 tenen knoflook, geperst Zout Snuifje saffraan 2 koffielepels citroenrasp 200 g groene olijven 1 klein groen chilipepertje, fijngehakt 4 el bouillon 2 el peterselie, fijngehakt
Bereiding Bak
de aardappeltjes licht in olijfolie aan, voeg de knoflook toe en fruit
even mee. Doe er de saffraan, citroenschil, olijven, chili en bouillon
bij en smoor de aardappeltjes ca. 15 minuten onder deksel. Neem de
laatste 5 minuten het deksel van de pan en laat het vocht inkoken op
een hoog vuur. Serveer met de peterselie.
Tip Lekker bij een stukje tonijnfilet (600 g/4 p), gebakken in olijfolie en bestrooid met komijnzaadjes, peper en zout. (br.Nina)
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek