bloemen bloeien als ze de kans krijgen om te leven
Lieve bezoekers vind U mijn blog goed dan kun je hier stemmen door op de button te drukken...Dank U
aphrodite
24-10-2008
Brussels witlooftaartje
Brussels witlooftaartje
Ingrediënten 1 groot vel bladerdeeg 4 stronkjes witloof 1 flesje geuze 1 gerookte kippenfilet boter nootmuskaat peper en zout voor het quichebeslag: 1 ei 1 dl room 1 dl melk 150 g Brusselse kaas nootmuskaat 1 koffielepel gehakte rozemarijn peper en zout
Bereiding Bekleed individuele taartvormpjes met bladerdeeg en prik het deeg in met een vork. Snijd het witloof fijn en stoof het aan in boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat en blus met een scheutje bier. Doe er de in stukken gesneden kippenfilet bij. Mix de ingrediënten voor het beslag. Doe het witloof in de taartvormpjes en giet er het beslag over. Bak de taartjes 20 minuten in een oven op 170°C. Serveer met een frisse salade.
Reacties op bericht (0)
Gastenboek
Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek