gemengde salade met kikkererwten en mosterddressing en aardappelschotel gevuld met gehakt
Aardappel-gehaktschotel en een frisse salade met mosterddressing
Aardappel-gehakt schotel: Gekookte aardappelen,boter,melk en zout om aardappelpuree van te maken.
Gehakt rullen in boter of olie. Bak hier 2 fijngesneden uitjes in mee en een teentje knoflook. Kruiden met zout,peper,paprikapoeder,koriander fijn gesneden,komijnpoeder. Voeg 2 eetelepels tomatenpuree toe en meng het geheel goed.
Neem een ovenschaal en smeer deze een beetje in met boter of olie. Eerst een laagje aardappelpuree en giet dan het gehaktmengsel erover heen. Dan de overige aardappelpuree en dek het als laatste af met geraspte kaas. Laat het mooi bruin worden in de oven op 200 graden.
gemengde salade met kikkererwten en mosterddressing:
blikje voorgekookte kikkererwten fijngesneden uitje paar fijngesneden tomaten in blokjes 1 komkommer geschild en gesneden in blokjes blikje tonijn
Dressing maken van olijfolie,citroensap,mosterd ,zout en peper. Dit mengen met bovenstaande ingrediënten en laat het goed koud worden in de koelkast.
24-04-2010 om 00:00
geschreven door OumYassine
Categorie:overige gerechten
|