Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • XFGG (카지노 커뮤니티)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dfdfh (스포츠중계)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • gfd (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • hfd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsdsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dssd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • asfsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsds (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Different types of Sliding Door (Rakshi)
        op Donuts á la batbot
  • DSD (온카)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    20-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella


    Gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella

    2 aubergines in plakjes
    paar tomat...en in plakjes
    2 bollen mozzarella in plakjes
    zout/peper
    Italiaanse kruiden

    gril de aubergines in de oven en strooi er een beetje zout en peper op.

    Als ze gegrild zijn dan haal je ze uit de oven en leg er plakjes tomaat op en daarop weer mozzarella en strooi er wat Italiaanse kruiden op.. zet de daarna weer in de oven onder de grill.

    Heerlijk...gezond en simpel......


    20-07-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (17)
    24-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes

    Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes

    Ingrediënten:

    6 grote rode paprika's

    2 fijn geperste knoflookteentjes

    zout

    peper

    paprikapoeder

    komijnpoeder

    olijfolie

    beetje fijngesneden peterselie  of koriander


    Bereiding:

    Als eerste was je de paprika's. Daarna gril je ze in de oven of BBQ of op het fornuis. Als ze eenmaal goed gegrild zijn haal je ze van het vuur en stop je ze in een plasticzak voor een paar minuten. Daarna verwijder je het zwarte gegrilde velletje van alle paprika's en was je ze en snijd je het middelste eruit. Snijd daarna alle paprika's in reepjes . Schenk dan wat olijolie in en hapjespan en doe daar de paparika reepjes in en de fijn geperste knoflookteentjes en alle kruiden. Laat alles goed samen bakken zodat de smaak er goed in trekt.  


     

    24-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (49)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepaneerde gekruide visfilet

    Gepaneerde gekruide visfilet

    Benodigdheden:

    1 kg visfilet( bv kabeljauw of pangafilet)  in stukken gesneden

    kruiden( zout peper paprikapoeder komijnpoeder gedroogde peterselie of gebruik kant en klare viskruiden )

    200 gram bloem

    200 gram paneermeel

    3 eieren

    3 schalen

    Bereiding:

    Meng de bloem met de kruiden in schaal 1.

    Schaal 2 doe je de geklutste eieren.

    Schaal 3 paneermeel.

    Dep de visfilet met keukenpapier droog. Wentel de visfilet eerst in de gekruide bloem dan in het ei en dan als laatste in de paneermeel. Bak dan de visfilet goudbruin in en laagje olie.



    24-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (19)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus

    Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus

    ingrediënten:

    6 grote aardappels

    aluminiumfolie

    bereiding:

    Ik was de aardappels met een borstel schoon . Dan pak je ze in aluminiumfolie in. Doe ze ruim een uur in de oven op 200 graden (heteluchtoven). Als ze klaar zijn snij ik er met een mes in de lengte een snee in ...dan voorzichtig beginnen met prakken en dan de champignonsaus erin gieten.


    Champignonsaus uit een pakje  :

    2 eetlepels boter

    fijngesneden uitje

    pakje champignonsaus van de aldi

    champignons in plakjes gesneden

    melk /water

    bereiding :

    Fijngesneden  uitje en de plakjes  verse champignons  samen bakken in een koekenpan met de boter. Dan mix champignonsaus vd aldi mengen met water en melk erbij doen samen aan de kook brengen.

    Zelfgemaakte champignonsaus:

    250 gram champignons in plakjes gesneden

    zout

    peper

    paprikapoeder

    beetje fijngesneden peterselie of lepeltje gedroogde peterselie

    fijngesneden uitje

    lepel boter

    2 lepels maïzena of 2 a 3 eetlepels bloem

    200 ml (kook)room 

    200 ml melk


    bereiding:

    Bak  het fijngesneden uitje en de champignonplakjes in wat boter gaar met de kruiden. Voeg dan de room en melk toe. Breng dit samen aan de kook. Neem dan wat water waar je de bloem of maïzena in samen mengt tot er geen klontjes meer inzitten . Voeg dit dan bij de saus en laat het indikken tot een mooie romige saus.

     



    24-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (13)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepaneerde aubergine plakken

    Gepaneerde aubergine plakken

    benodigdheden:

    2 aubergines

    paneermeel

    3 eieren

    150 gram bloem

    Kruiden ( zout peper komijnpoeder paprikapoeder)

    olie om in te bakken


    Bereiding:

    Was en snijd de aubergines in plakken. Neem dan 3 schalen . 1 schaal doe je meel met de kruiden samen mengen. Andere schaal doe je de eieren klutsen en de laatste schaal paneermeel. Doe een laagje olie in een koekenpan en laat dit heet worden. Dan dep je de aubergine plakken eerst in de bloem dan in de eieren en als laatste in de paneermeel. Leg ze dan in de koekenpan en bak ze goudbruin . Smaakt heerlijk krokant en nemen geen vet op . Heerlijk als bijgerecht tijdens een BBQ of vismaaltijd .





    24-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (7)
    05-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kumpir


    Kumpir


    Ingrediënten:

    grote verse aardappels ( denk dat elke aardappel 400 gram of meer weegt)

    gekookte erwtjes

    gekookte blokjes wortelen

    maiskorrels

    schijfjes olijven

    schijfjes augurk

    evt. stukjes knakworst of stukjes gegrild kipfilet etc naar smaak

    mayonaise

    knoflooksaus

    geraspte kasar peyniri ( Turkse kaas) of gewone Nederlandse kaas

    roomboter

    zout/peper


    Bereiding:


    Verwarm de oven voor op 250 graden.

    Was de aardappels goed met een borstel. Neem dan een tandenstokertje en prik allemaal gaatjes in de aardappels. Maak een diepe snee in de bovenkant van de aardappel . Pak dan elke aardappel in aluminiumfolie met de snee naar de bovenkant toe.

    Leg de aardappels in de oven voor de duur van ongeveer 1 uur. In de tussentijd kook en snijd je alle andere ingrediënten zoals de worteltjes,augurkjes en olijven etc. Erwtjes meng je samen met knoflooksaus en mayonaise 1:1.

    Meng alle groenten en eventueel kip of worst samen doe er eventueel wat zout en peper door .Ik heb dit niet gedaan.

    Haal dan de aardappels uit de oven maak de bovenkant open. Zorg dan dat je voorizichtig de bovenkant verder opensnijd zodat je bij de binnenkant kan . prak dit met een vork een beetje fijn voeg er dan een klontje roomboter, geraspte kaas en zout toe. Prak en meng dit goed samen tot het lekker romig en smeuïg is. Leg er dan paar eetlepels erwtjes met de knoflook/mayo saus in dan de groenten/vlees mengsel dan naar smaak ketchup of mayonaise erop .

    Je kunt er zelf dingen bij doen of weg laten na je eigen smaak.


    Heerlijk gerecht vooral voor in de zomermaanden.....



    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mediterrane stamppot

    Mediterrane stamppot


    Ingrediënten stamppot:

    ongeveer 750 gram aardappelen gekookt in water en met een flinke scheut melk en boter tot een aardappel stamppot gemaakt... ...

    3 grote geraspte wortels
    2 uien in blokjes fijngesneden
    2 aubergines in blokjes gesneden
    boter
    nootmuskaatpoeder
    zout
    peper

    alle bovenstaande ingredienten buiten de aardappelstammpot in een hapjes pan gaar bakken.

    dan voeg je deze bij de aardappel stamppot en meng samen als laatste voeg je stukjes fetakaas erdoor.

    Ingredienten gehaktballen:
    500 a 500 gram gehakt
    1 ei
    paneermeel
    zout peper
    nootmuskaat
    paprikapoeder

    meng alles door elkaar en doe een grote plak boter in een koekenpan . Leg dan grote gehaktballen ( beetje kleiner dan een tennisbal ) in de koekenpan. Laat deze rustig gaarbakkenmet een deksel erop. Tot ze mooi goudbruin zijn . Dan haal je de gehaktballen eruit. Voeg dan iets van 100 ml water toe. laat het even samen met de boter van de gehaktballen koken. Als het goed is gaat het een beetje binden... voeg na smaak zout peper nootmuskaat toe zowel aan de jus als de stamppot toe...

    smakelijk eten ....

     

    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (95)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgettekoekjes


    Courgettekoekjes

     Ingrediënten:

    2 grote courgettes
    2 a 3 eieren
    Paar eetlepels meel...
    1 theelepel bakpoeder
    Zout en peper naar smaak 




     Bereiding:

     Was de courgettes en rasp ze ( grof). Meng er dan de overige ingrediënten bij. Maak dan een dun laagje olie in een koekenpan heet. Neem dan een kleine pollepel en giet dan elke keer een paar hoopjes courgette mengsel in de koekenpan. Leg ze op keukenpapier zodat het teveel aan vet word opgenomen. Ik heb ze bv in een wrap gedaan met salade was heerlijk….

    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (13)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde paprika

    Gevulde paprika ( 6 stuks) met gehakt/ rijst en charmila

    6 grote rode of groene paprika’s

     Geraspte kaas


     Ingrediënten rijst:
    Glaasje rijst
    1 rode paprika in stukjes gesneden
    1 fijngesneden ui
    350 gram gehakt
    Zout/peper/gemberpoeder/komijn
    Beetje olie
    Ingrediënten charmila:
    1 pakje gezeefde tomaten ( je kunt ook verse tomaten gebruiken maar ik had haast na een lange werkdag hahahah)
    Fijngesneden ui
    1 fijn geperste knoflook ( optioneel)
    Fijngesneden kosbor ( koriander)
    Beetje olie
    Zout/peper/gemberpoeder /paprikapoeder/komijnpoeder
    Bereiding rijst :
    Neem een diepe hapjes pan giet daar een klein scheutje olie in. Bak je uien glazig voeg dan de paprika en ui en kruiden toe. Bak dit even goed samen tot het gehakt gaar is. Voeg dan de rijst toe … bak dit ook even samen. Neem dan kokend water wat je er overheen giet tot 1 cm boven de rijst… laat dit zachtjes droog koken op een laag vuurtje. Wel de deksel op de hapjes pan zetten.

    Bereiding charmila :
    Neem een pannetje en giet er een klein scheutje olie in bak de uien en knoflook glazig voeg dan de tomaten en koriander en kruiden toe. Laat dit samen even goed koken. Voeg evt. wat water toe..

    Eind bereiding:
    Neem dan de paprika en snij de dekseltjes eraf. Je kunt de dekseltjes ook bewaren en als decoratie er later weer bovenop zetten voor het de oven ingaat. Maak de paprika’s van binnen schoon en leg ze in een diepe ovenschaal . Vul ze daarna met de rijst druk goed aan. Giet er dan wat charmila saus bovenop . De overige saus heb ik in de ovenschaal onderin gegoten. Zodat de paprika’s wat vocht hebben tijdens het bakproces. Zorg dat de saus niet te dik is omdat hij dikker word in de oven.
    Bedek dan de ovenschaal met aluminium folie en leg in een voorverwarmde oven op 200 graden.
    Bij mij heeft die er langer dan een uur ingezeten maar had vrij dikke paprika’s . Dus kijk tussen door of er nog voldoende vocht bij de saus zit en of de paprika’s al gaar zijn. Als de paprika’s al gaar zijn dan haal je de folie eraf en dan strooi je er wat kaas op en dan even terug zetten in de oven. Je kunt ook de lege paprika’s al eerder alleen in de oven zetten en dan pas vullen en dan weer samen in de oven ….

    ps de kaas op de foto ziet er raar uit omdat ik de foto pas de volgende dag een foto heb kunnen maken van de gevulde paprika die over was hihihihi

    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)

    Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)


    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (14)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelfgemaakte kibbeling

    Zelfgemaakte kibbeling





     Ingrediënten:

    2 a 3 eieren

    500 ml spa (rood)

    kruiden naar smaak bv viskruiden en wat zout en peper

    meel tot je een mooi dik beslag hebt.


    bereiding:


    ongeveer 2 a 3 eieren daar doe je 500 ml spa rood bij... kruiden naar smaak ik doe meestal zout en peper en evt wat viskruiden... dan voeg je meel toe tot je een zeer dik beslag heb. voeg daar dan de grof gesneden kabeljauw filet bij...en laat dit een paar uur staan en dan kun je ze bakken in olie.... is lekker met knoflooksaus....


    05-06-2014 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (55)
    06-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tortilla muffins
    [Image: 2553l1j.jpg]

    [Image: anikpg.jpg]

    Tortilla muffins

    Ingrediënten:


    3 aardappels in blokjes gesneden
    2 uitjes fijngesneden
    2 lenteuitjes fijn gesneden
    100 gram komijnkaas in blokjes gesneden
    3 eieren
    100 ml room
    zout/peper/paprikapoeder/komijnpoeder
    3 eetlepels fijngesneden peterselie en/of koriander
    4 volle eetlepels meel
    theelepel bakpoeder

    Bereiding:

    Bak de uitjes,aardappelblokjes en lenteuitjes in een laagje olie gaar.
    Laat ze dan uitlekken en afkoelen op stukje keukenpapier.
    Neem een andere pan en kluts daar de eieren met de room samen en voeg daar de kruiden aan toe . Dan voeg je de meel en bakpoeder toe mix dit goed samen. Voeg als laatste de gebakken aardappeltjes,uitjes, kaasblokjes en fijngesneden peterselie en/of koriander toe. Roer het geheel goed samen.

    Neem dan een stuk bakpapier en knip hier 12 vierkantjes ( ongeveer 10 bij 10 cm )uit . Neem dan een muffinvorm waar 12 muffins in kunen. Stop in elke muffinvorm een vierkant bakpapiertje. Leg dan in elke papiertje 2 volle eetlepels tortilla beslag erin. Je kunt ook grotere en vollere bakjes maken maar dan krijg je er denk ik zo een 9 stuks uit.
    Bak ze in voor verwarmde oven gaar op 200 graden tot ze mooi goudbruin zijn. Haal ze uit de oven en strooi er wat geraspte kaas op en wat gedroogde italliaanse kruiden en stop ze dan even terug in de oven tot de geraspte kaas gesmolten is...

    06-08-2012 om 16:02 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (11)
    04-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappelnestjes
    [Image: dqggm1.jpg]

    Aardappelnestjes


    Ingrediënten:

    3 grote geraspte aardappelen
    3 eieren
    paar eetlepels fijngesneden koriander
    paar eetlepels fijngesneden peterselie
    komijn
    paprikapoeder
    peper
    zout
    paar grote eetlepels meel
    lepeltje bakpoeder


    Extra: olie om in te bakken

    Bereiding:

    Meng alle bovenstaande ingrediënten samen.
    Doe wat olie in een diepe koekenpan.
    Neem dan telkens met 2 eetlepels wat aardappelmengsel en leg dit in de olie ( net zoals je doet als je oliebollen bakt) . Bak beide kanten mooi goudbruin. Leg ze daarna neer op keukenpapier zodat deze de overtollige olie observeerd...

    04-08-2012 om 13:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (14)
    02-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayonaise




    Mayonaise

    Recept volgt zsm

    02-08-2012 om 11:09 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (141)
    15-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse aardappel köfte

    [Image: igdrw7.jpg]


    Turkse aardappel köfte

    Ingrediënten:

    6 aardappelen
    100 gram geraspte kaas
    paar eetlepel fijngesneden peterselie
    2 eieren
    1 deserlepel zout
    1 dessertlepel peper
    evt. sambal
    1,,5 glas ( van 200 ml ) meel
    1 zakje bakpoeder

    extra eigeel en olie om in te friteren

    Bereiding:

    Was en schil de aardappels. Daarna rasp je ze fijn en pers je al het overtollige water eruit. Laat het goed uitlekken. Voeg dan de overige ingrediënten toen en kneed het goed samen. Laat het even staan en vorm dan de köfte en wentel ze in eigeel en frituur ze daarne in hete olie.

    Heerlijk met een pittig sausje....

    15-04-2012 om 13:55 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (6)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekruide rijst met erwten en kipfilet
    [Afbeelding: dotg08.jpg]

    Gekruide rijst met erwten en kipfilet

    23-07-2010 om 19:51 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (6)
    17-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Surinaamse kip

    [Afbeelding: 2zjm34w.jpg]

    Surinaamse kip

    ( met dank aan mijn schoonzusje Karima voor dit heerlijke recept)

    Ingrediënten:

    1 kip (je kan ook drumsticks/vleugeltjes/kipfilet gebruiken)
    flinke scheut zonnebloemolie
    flinke scheut ketjap manis
    6 teentjes fijngeperste knoflook
    3 fijngesneden uitjes
    6 tomaten geschild en in blokjes gesneden
    1 blikje tomatenpuree
    zout en peper

    Bereiding:

    Maak de kip schoon. En knip hem doormidden. Neem een ovenschaal en  leg de kip in de schaal . Maak de marinade door olie,knoflook ,ketjap manis,
    fijngesneden uitjes en zout ,peper en het blikje tamtenpuree samen te voegen en goed te mengen.
    Smeer de kip met dit mengsel goed in. Marinade wat over is daar doe je de tomatenstukjes bij en leg dit ook in de ovenschaal.
    Leg er aluminiumfolie op en laat het gaar worden op 200 graden. Na 45 minuten kijk je of  de kip gaar is. Zo ja dan haal je de folie eraf en laat de kip mooi krokant laagje krijgen .
    Dit gerecht is heerlijk bij een rijstgerecht bv nasi.

    17-05-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (32)
    14-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rösti-taartjes
    [Afbeelding: 35mo7yo.jpg]

    Rösti-taartjes

    Ingrediënten:

    6 geraspte aardappelen (rauw)
    2 heel fijn gesneden uitjes
    2 lepels toscana kruiden ( van de xenos)
    beetje olijfolie
    4 eieren
    flinke scheut melk
    3 eetlepels meel
    mespuntje bakpoeder

    extra: olie om de vormpjes inte vetten en paneermeel.

    Bereiding:
    Bak in een koekepan in een beetje olijfolie de geraspte aardappelen en uien gaar met de toscana kruiden.
    Meng in een andere schaal de eieren ,melk,meel en bakpoeder tot een geheel.
    Als de geraspte aardappelen/uien gaar zijn deze mengen met het eiermengsel. Vantevoren de vorpjes invetten en paneermeel indoen.
    Giet de vormpjes vol met het aardappelen/eieren mengsel en bak ze gaar in de oven op 200 graden.

    14-05-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    08-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde auberginerolletjes met gehakt in tomatensaus

    [Afbeelding: 5b3783.jpg]

    [Afbeelding: 6r3fqs.jpg]

    Gevulde auberginerolletjes met gehakt in tomatensaus

    Komt inshallah ( als God het wil ) in mijn kookboek te staan.

    08-05-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    24-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappel-gehaktschotel
    gemengde salade met kikkererwten en mosterddressing en aardappelschotel gevuld met gehakt


    [Afbeelding: s6ipah.jpg]

    24-04-2010 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (12)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!