Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bloemen
bloeien
in de volle zon
van het leven

bloemen
bloeien
als ze de kans krijgen
om te leven


Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
bestblogs aphrodite

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...
Dank U
hobbytop aphrodite

Foto
Foto
Foto
aphrodite


15-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met dit systeem bespioneer je je kinderen en je partner

Met dit systeem bespioneer je je kinderen en je partner


http://img4.imageshack.us/img4/5748/spioneren.jpgOuders kunnen binnenkort met een eenvoudig systeem zien of hun kinderen veilig op school zijn aangekomen en wat ze daar doen. Ook partners kunnen met een vergelijkbaar systeem volgen waar de andere is en wat hij of zij aan het doen is. 
 
De systemen SchoolAware en FamilyAware zijn ontwikkeld door de Nederlandse doctoraatsstudent Vassilis Javed Khan aan de Technische Universiteit Eindhoven.
 
Gesprekken met kind
SchoolAware bestaat uit een computer met bluetooth in de klas. Kinderen wier ouders aan het systeem meedoen, krijgen een bluetooth-ontvanger. Zo kunnen ze zien of hun kind in de klas is en wat hij aan het doen is.

Volgens Khan en de twintig ouderparen met wie hij experimenteerde, maakt dat gesprekken met de kinderen 's avonds thuis eenvoudiger. "Ze kunnen bijvoorbeeld vragen hoe het ging met de rekentoets of waarom het kind in de pauze niet buiten ging spelen."
 
Beweging te achterhalen
FamilyAware werkt via draadloos internet. Via de mobiele telefoon of een pc is te zien waar iemand is. Khan ontwikkelde ook een applicatie waardoor ook zichtbaar wordt wat iemand op een bepaald moment op een bepaalde plek doet. Zelfs of een deelnemer de computermuis beweegt, is te achterhalen.
 
"Zodat je weet of je vrouw achter haar pc zit en dus een e-mailtje snel zal lezen. Of dat je haar beter even kan bellen, aangezien ze aan het lunchen is", licht Khan toe.

Volwassenen en kinderen die met het systeem hebben geëxperimenteerd, vinden niet dat ze daarmee te veel controle uitoefenen. Toch lijkt het systeem verdacht veel op een gezinsversie van Big Brother en is het maar zeer de vraag of het vertrouwen tussen gezinsleden niet wordt aangetast door deze controlemogelijkheden.
� Reageer (0)
14-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransman krijgt telefoonrekening van 46.000 euro in de bus

Fransman krijgt telefoonrekening van 46.000 euro in de bus

Een Fransman die dicht bij de grens met België woont, heeft een torenhoge telefoonrekening in de bus gekregen. Maar liefst 46.000 euro moet de man ophoesten. Waarschijnlijk heeft zijn draadloze internetverbinding de telefoonkosten flink doen oplopen. Dat meldt de krant Le Monde.
 
Via België
De UMTS-kaart, waarmee de Fransman een draadloze internetverbinding maakt, zocht automatisch steeds het Belgische telefoonnetwerk op en deed zo de telefoonrekening van man flink toenemen.

Regeling
De man zou al bij France Télécom geprobeerd hebben om een regeling uit te werken. Dat bedrijf benadrukt dat de man per e-mail gewaarschuwd werd op het moment dat zijn rekening de kaap van 12.000 euro overschreed. De Fransman ontkent dat echter.

Kaart geblokkeerd
De UMTS-kaart, de boosdoener van het verhaal, is ondertussen geblokkeerd. De man wil misschien een rechtszaak maken van zijn financiële kater.
� Reageer (0)
13-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen denken bij ramp eerder aan huisdieren dan mannen

Vrouwen denken bij ramp eerder aan huisdieren dan mannen


http://img20.imageshack.us/img20/9115/huisdieren.jpgOpmerkelijke conclusies uit een onderzoek van het Nederlandse ministerie van Binnenlandse Zaken: vrouwen denken bij een ramp het eerst aan hun huisdieren, en dan aan hun gezin. Mannen dan weer laten de huisdieren voor wat ze zijn, en zetten het gezin wel in de eerste plaats. Dat is enigszins verrassend omdat het cliché is dat vrouwen hun kinderen op de eerste plaats zetten.

Radio uitzetten
Ruim tien procent van de vrouwen denkt als eerste aan de huisdieren bij een ramp, bij de mannen is dit maar vijf procent. Vrouwen zorgen er wél voor dat iedereen bij een ramp binnen is, of verzameld wordt terwijl mannen nog snel de tv of de radio uitzetten.

Waarschuwing
Bij een ramp wordt de partner als eerste gewaarschuwd, gevolgd door de kinderen en de ouders. Mannen zeggen wel zich meer te zullen inzetten voor de veiligheid van hun gezin.

Voorbereid
Ruim zeventig procent van de Nederlanders denkt dat de kans op een noodsituatie het grootst is in de grote steden. Ongeveer een kwart van onze noorderburen heeft voorbereidingen getroffen voor een ramp of noodsituatie.
� Reageer (0)
12-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben jij bi-schierig?

Ben jij bi-schierig?


http://img22.imageshack.us/img22/7604/kussenw.jpg


Vrouwen met een actief seksleven, zouden 27 keer meer geïnteresseerd zijn in vrouwen. Volgens een Amerikaans onderzoek zit bikseksualteit in de lift. 'Bi-schierigheid' is een nieuwe term die het fenomeen duidelijk illusteert.

Topfantasie
Als we seksuologe Ellen Van Houdenhove mogen geloven, is vrijen met een seksegenote één van de meest voorkomende erotische fantasieën bij vrouwen. Blijft het bij dagdromen of delen daadwerkelijk meer vrouwen het bed met een vrouw?

Moeder
Cijfers stellen dat een zevende van alle ondervraagde dames al een bikseksuele ervaring hadden. Opmerkelijk is dat bi-schierigheid alvast een vrouwelijk gegeven is. Freud zou daar een verklaring voor hebben: het eerste liefdesobject is immers altijd de moeder. Jongens moeten haar enkel inruilen voor een andere vrouw. Het meisje moet op zoek gaan naar een ander geslacht. Op die manier kennen meisjes beide geslachten als liefdesobject.
� Reageer (0)
11-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.73ste Boekenbeurs lokte ruim 175.000 bezoekers

73ste Boekenbeurs lokte ruim 175.000 bezoekers


http://img17.imageshack.us/img17/2981/boekenbeurs.jpg
De Antwerpse boekenbeurs lokte dit jaar ook heel wat jonge lezers.


De 73ste editie van de Boekenbeurs heeft ruim 175.000 bezoekers naar Antwerp Expo gelokt. Dat zijn er ongeveer 10.000 meer dan vorig jaar. Zij kwamen niet enkel kijken, maar passeerden ook langs de kassa. Bijna driekwart van de standhouders noteerde een stijging of status quo van de omzet.

Aspe en SOS Piet
Het boek 'De Cel' van Pieter Aspe is met 3.100 verkochte exemplaren het best verkopende boek in de afdeling fictie. De kookboeken van Piet Huysentruyt, SOS Piet 1, 2 en 3, scoorden met 5.010 verkochte exemplaren het best bij de non-fictie.

Kiekeboe
Bij de kinder- en jeugdboeken staat 'De grote invasie van Rokford' van Geronimo Stilton op de eerste plaats met 1.170 verkochte exemplaren. Bij de strips staat niet Jommeke, maar wel Kiekeboe op nummer 1 met 4.700 verkochte exemplaren.
� Reageer (0)
09-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kwart vrouwen mag van partner niet doen wat ze wil

Kwart vrouwen mag van partner niet doen wat ze wil
79 procent van de Belgische vrouwen kreeg al te  maken met seksisme, maar de helft van hen doet er niets aan. Ze denken dat negeren de beste manier is om erger te voorkomen.

Wil je seksen?
Seksisme ten opzichte van vrouwen gebeurt zowel op het werk, als op straat en zelfs in relaties. Dat uit zich dan in mannen die opmerkingen maken als: "Niet slecht voor een meisje", "Hey, mokkel wil je seksen?" of "Ik heb met opzet 'een lelijke' gekozen want dan wil niemand haar afpakken". Dat blijkt uit een enquête bij bijna 1600 Flair-lezeressen.

Niet doen wat ze wil
Driekwart van de ondervraagden vindt dat reclame vol vooroordelen over vrouwen zit, 12 procent vindt dat haar partner op haar neerkijkt. Bijna een derde was ooit al het slachtoffer van verbaal of moraal geweld. Meer dan een kwart (28 procent) van de vrouwen krijgt wel eens een verbod van haar partner om te doen wat ze wil. Slechts één op de vijf reageert op seksistische opmerkingen of handelingen.
� Reageer (0)
06-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els de Schepper neemt BV-schap op de korrel


 Els de Schepper neemt BV-schap op de korrel

Om een voorstukje te zien klik op de foto


Els de Schepper doet het weer. De ongekroonde keizerin van het Vlaamse cabaret lanceerde onlangs met een dikke tong in de wang een eigen roddelblad en voor haar nieuwe theatershow 'Els de Schepper - Roddelt' nam ze dit nummer op. Heerlijke verzen als 'je bent een slet zonder omzet, een prostituee zonder pré' of 'je wast je haar met afwasmiddel, je bent goedkoper dan de Lidl' laat ze zingen door BV's als Hadise, Andrea Croonenberghs, Kate Ryan en Martine Prenen. Zalig! De show gaat op 13 november in première in de Lotto Arena in Antwerpen. Doen!
� Reageer (0)
05-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Test voorspelt hoe lang vrouw nog kinderen kan krijgen

Test voorspelt hoe lang vrouw nog kinderen kan krijgen
Een DNA-test die een vrouw van 18 jaar vertelt hoe lang ze nog heeft om een gezin te starten. Amerikaanse onderzoekers ontwikkelen er momenteel één op basis van een gen dat het aantal eicellen weergeeft dat je nog hebt.

Fragile X
Dankzij deze DNA-test kunnen vrouwen beslissen vroeger een gezin starten of eicellen laten invriezen om haar kans te verhogen nog kinderen te krijgen na haar dertigste. Deze doorbraak volgt na de ontdekking het gen 'Fragile X', dit geeft de snelheid aan waarmee de eicelvoorraad afneemt. Uit vorige onderzoeken blijkt dat sommige varianten van 'Fragile X' in verband staan met een vroege menopauze. Volgens professor Norbert Gleicher toont het ook aan dat een vrouw risico loopt op een vroegtijdige veroudering van de eierstokken. Uit tests bij 316 vrouwen ontdekte hij een sterk verband tussen 'Fragile X' en het aantal rijpe eiecellen in de eierstokken. "Bij een 18- of 20-jarig meisje kunnen we het 'Fragile X' controleren en een goede voorspelling maken van hoe snel haar biologische klok tikt."

Ook kritiek
Gleicher hoopt dat hij volgend jaar kan beginnen met de proeven van deze test. Als vrouwen positief testen op de Fragile X, zal hij een hormoontest uitvoeren om te bevestigen dat de eicelvoorraad snel slinkt. Toch is niet iedereen het eens met hem, de Nederlandse professor Frank Broekmans zegt dat hoewel de kans dan kleiner is om zwanger te worden, niet iedereen met een beperkte eicelvoorraad het moeilijk heeft om moeder te worden.

Goede voorspellers
Vrouwen zijn geboren met een beperkte voorraad van ongerijpte eicellen, of follikels, in hun eierstokken. Slechts een klein deel daarvan ontwikkelt zich tot rijpe eicellen. Een pasgeboren meisje heeft tussen de één en twee miljoen follikels, tegen de adolescentie daalt dat naar 400.000, tegen haar veertigste zijn dat er nog maar enkele honderden. Volgens de vruchtbaarheidsdokters is het aantal follikels in de eierstokken een goede voorspeller voor hoeveel jaar een vrouw nog vruchtbaar zal zijn. De meesten ervaren een snelle daling na haar 35ste.

Vroegtijdige veroudering
Het bewijs groeit steeds vaker dat ongeveer één op de tien vrouwen lijdt aan vroegtijdige veroudering van de eierstokken. Ze worden dan al heel jong onvruchtbaar, soms al als ze twintig zijn.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijkse portie chocolade houdt je huid jong

Dagelijkse portie chocolade houdt je huid jong


http://img4.imageshack.us/img4/8729/portiechocolade.jpg


Pure chocolade bevat flavanolen die helpen je huid tegen zonschade, een belangrijke oorzaak van rimpels, te beschermen. Dat beweren althans Britse onderzoekers.

Cacaobonen
Uit een recent onderzoek uitgevoerd door een Britse privékliniek blijkt dat enkele stukken pure chocolade per dag rimpels, die veroorzaakt werden door het UV-licht van de zon, helpen te voorkomen. Helaas voor de zoetebekken is enkel donkere chocolade een antirimpelmiddel, omdat dit veel flavanolen bevat. Dit zijn antioxidanten die in cacaobonen, het hoofdbestanddeel van chocolade, voorkomen. Uit het onderzoek blijkt dat degenen die chocolade met veel flavanolen  aten, meer UV-licht konden verdragen dan degenen die chocolade met weinig flavanolen bevatten. De onderzoekers gebruikten wel een chocoladevariant met extra veel flavanolen, die momenteel nog niet op de markt is. 

"Het voornaamste voordelen van flavanolen voor de huid zijn de ontstekingsremmende werking  en de antioxidanten. Conventionele chocolade had echter weinig effect op de huid."
� Reageer (0)
04-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse royals zijn miljardair af

Nederlandse royals zijn miljardair af


http://img687.imageshack.us/img687/134/nederlandseroyals.jpgDe Nederlandse koninklijke familie is miljardair af volgens de Quote 500, de lijst van rijkste Nederlanders. Hun vermogen is door Quote dit jaar met 20 procent afgewaardeerd tot 800 miljoen euro, aldus hoofdredacteur Sjoerd van Stokkum.
 
De Oranjes zijn twee plaatsen gezakt, van de 23e naar de 25e plaats. Quote heeft de afwaardering voorgelegd aan de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD), die volgens Van Stokkum voor het eerst in dertien jaar heeft gereageerd op de rijkenlijst. De RVD liet aan het tijdschrift weten dat de daling terecht is. "Wat betreft het door u genoemde vermogen van 800 miljoen euro, zal iedere aanpassing naar beneden de schatting dichter naar de werkelijkheid brengen", aldus de RVD.
 
De Rijksvoorlichtingsdienst reageert normaal gesproken nooit op vragen over het vermogen van de koninklijke familie.

� Reageer (0)
03-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersverse papa kent zelfde veranderingen als mama

Kersverse papa kent zelfde veranderingen als mama


http://img26.imageshack.us/img26/9074/kersversepapa.jpgNiet alleen de hormoonhuishouding van vrouwen verandert na de  geboorte van haar kind, dit gebeurt ook bij mannen. Deze veranderingen bepalen ook deels de betrokkenheid van de vader bij de opvoeding.

Gelukshormoon
De roze wolk na een bevalling slaat meestal op mama's, bij kersverse vaders is het gevoel vaak minder overweldigend, dat meldt gezondheidsnet.be. Uit recent onderzoek blijkt echter dat ook mannen veranderen na de geboorte van hun kind, de chemie in zijn hoofd is plots anders. Ook hij maakt, net als de mama, meer oxytocine aan. Wat bekend staat als het geluks- of het verzorgingshormoon. Vaders met een hoog gehalte van oxytocine zijn meer met hun kinderen bezig dan andere mannen, ook de kroost heeft in dat geval een betere band met de vader.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prix Goncourt gaat naar Frans-Senegalese Marie NDiaye


Prix Goncourt gaat naar Frans-Senegalese Marie NDiaye


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Trois-femmes-puissantes.jpg?t=1257169833


De Prix Goncourt, de meest prestigieuze literaire prijs in Frankrijk, is toegekend aan de Frans-Senegalese Marie NDiaye voor haar werk "Trois femmes puissantes". NDiaye is de eerste vrouw sinds 1998 die de prijs in ontvangst mag nemen. Ze kreeg tijdens de eerste ronde vijf stemmen, tegen twee voor de Belg Jean-Philippe Toussaint ("La vérité sur Marie") en één stem voor Delphine de Vigan ("Les heures souterraines").
 
"Trois femmes puissantes", uitgegeven bij Gallimard, bestaat uit drie verhalen waarin de heldinnen telkens volharden om hun waardigheid te bewaren, tussen Frankrijk en Afrika.
 
Biografie
De schrijfster werd op 4 juni 1967 geboren in Pithiviers, in het centrum van Frankrijk, uit een Senegalese vader en een Franse moeder, en groeide op in de Parijse buitenwijken. Ze werd in Frankrijk opgevoed door haar moeder, een leerkracht natuurwetenschappen, en publiceerde haar eerste roman, "Quant au riche avenir" (1985), toen ze achttien jaar was.
 
Ze stopte al snel met studeren om zich aan het schrijven te wijden. Op 23 jaar tijd schreef ze een 20-tal werken, die voornamelijk bij Minuit en vervolgens bij Gallimard uitgegeven werden, zoals "Comédie classique" (1988), "La femme changée en bûche" (1989) en "La sorcière" (1996). NDiaye is een atypische, geëngageerde en feministische schrijfster en verrast de lezer met de vreemdheid van haar verhalen, die gaan over vrouwen en ingewikkelde verhoudingen tussen mensen. In 2007 trok NDiaye met haar gezin naar Berlijn.
 
De Prix Renaudot 2009, eveneens een belangrijke literaire prijs in Frankrijk, werd toegekend aan Frédéric Beigbeder voor "Un roman français" (Grasset).
� Reageer (0)
02-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer kans op depressie na abortus

Meer kans op depressie na abortus


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/depressie.jpg?t=1257175212


Sommige vrouwen die een abortus lieten uitvoeren, kampen met zoveel stress dat dit hun risico verhoogt op mentale gezondheidsproblemen. Dat blijkt uit een nieuwe studie.

Stress
Onderzoekers in Nieuw-Zeeland bestudeerden de medische geschiedenis van 500 vrouwen tussen de 15 en de 30 jaar. Ze ontdekten dat het risico op een depressie na een abortus afhankelijk is van de hoeveelheid stress waaraan een vrouw lijdt.  Bijna 85 procent van de vrouwen hen negatieve gevoelens als droevigheid, schuldgevoel of spijt of pijn na een abortus.

Opluchting
Evenveel vrouwen ervoeren ook minstens één positief gevoel als opluchting of geluk. Toch blijkt dat de problemen qua mentale gezondheid bij vrouwen die één of meer negatieve gevoelens hadden 1,4 tot 1,8 keer zo hoog waren als bij vrouwen die geen abortus ondergingen.

Verwoestende gevolgen
"Een abortus kan verwoestende gevolgen hebben voor de mentale gezondheid van vrouwen", aldus de onderzoekers. Uit eerdere studies blijkt dat 40 procent van de jongere vrouwen die een abortus lieten uitoeren, kampten met een depressie. Dat is meer dan het dubbel dan degenen die nog nooit zwanger zijn geweest.
� Reageer (0)
01-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje ....er was eens een bloemDe afbeelding “http://img337.imageshack.us/img337/5557/bloemfullaj8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Sprookje

Er was eens een bloem... ze was mooi... mooier dan alle anderen.
Toen ze werd geboren wou iedereen haar vastnemen om haar te knuffelen.
Toen ze groter werd was iedereen verliefd op haar.
De bloem vond het wel leuk zoveel liefde om haar heen.
Maar..wat de anderen niet wilden zien zag zij wel.

De lelijke bloemen kregen geen kans.
Ze werden verstoten... achtergelaten en werden met de dag lelijker.
Ze kregen geen water meer, het was toch al te laat dachten alle anderen.
Beter extra veel water voor de mooie bloem dan voor alle hopeloze lelijke bloemen.

Maar dat pikte de mooie bloem niet!
Ze bedacht een plan.
Ze zei tegen iedereen... luistert naar me...
Jullie moeten meer water geven aan de  lelijke bloemetjes dan aan mij!"

Vanaf dat de lelijke bloemen dit goeie nieuw hoorden begonnen ze allemaal te glimlachen.
Maar wat er toen gebeurde was wonderbaarlijk!
Zonder één druppel water veranderde de lelijke bloemetjes in prachtige mooie bloemen!
En toen ze dat zagen begonnen ze nog meer te glimlachen.
Mooier en mooier werden ze.
Zonder dat er ook maar een druppel water werdt gegeven!

Overal werdt er feest gevierd!
Iedereen was gelukkig.
En toen dacht de oogverblindend mooie bloem die nu niet meer zo opvallend was
"Wat was ik eenzaam toen ik de mooiste was!"
� Reageer (0)
31-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leer iets van datingtips voor singles uit 1938

Leer iets van datingtips voor singles uit 1938


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/oude-datingtips.jpg?t=1257004431Hoewel de wereld en de kijk op relaties heel wat veranderd is sinds 1938, blijven er nog wel enkele basisbegrippen gelden. We selecteerden de beste tips uit een oude editie van 'Photo Parade magazin' waar ook de moderne vrouw nog iets aan heeft.

1. Omkleden
Kleed je niet om waar je date bijstaat. Doe dit in je slaapkamer om je aanzien hoog te houden. Laat hem ook niet wachten als hij je komt oppikken. Begroet hem met een glimlach.

2. Zakdoek
Mannen houden er niet van als een vrouw zijn zakdoek leent en deze helemaal besmeurt met lipstick. Breng je make-up aan als je alleen bent, niet in zijn gezelschap. Zo bewaar je het vrouwelijke mysterie.

3. Vreemde houding
Ga niet in een vreemde of onelegante houding zitten en kijk ook zeker niet verveeld, ook al ben je dat eigenlijk wel. Wees alert en als je per se kauwgom wil gebruiken (maar dat is niet aangeraden) doe dit dan onopvallend, stil en met een gesloten mond.

  


  http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/oude-datingtips-2.jpg?t=12570044974. Dansen

Mannen houden ervan dat er met hen rekening gehouden wordt. Wanneer hij wil dansen, wil hij niet babbelen, hou dus dan je mond.

5. Ondergoed
Als je een beha nodig hebt, draag er dan een. Zit deze niet goed, pruts er dan niet in het openbaar aan. En let er op dat je kousen steeds goed zitten.

6. Auto
Gebruik de achteruitkijkspiegel van de auto niet om je make-up bij te werken. Mannen hebben dit namelijk nodig om te kunnen rijden. Het irriteert hem wanneer hij achteruit moet kijken om te zien wat er achter hem is.

7. Aanrakingen
Wees niet te familiair in het openbaar. Openlijk vertoon van affectie getuigt van weinig smaak, vaak beschaamt het hem of voelt hij zich belachelijk.

8. Huilen
Wees niet te sentimenteel of probeer hem niet te dwingen zijn gevoelens te uiten. Mannen houden niet van tranen, zeker in publieke plaatsen.

9. Andere mannen
Wees niet te familiair met de ober en praat niet over de leuke dingen die je al in het verleden met anderen deed. Mannen verdienen je volledige, onverdeelde aandacht. 

10. Gespreksonderwerpen
Praat niet over kledij en mode, probeer zeker niet je nieuwe jurk te beschrijven. Plezier je date door te praten over wat hem interesseert.

11. Alcohol
Drink niet te veel, een man verwacht dat je je de hele avond waardig gedraagt. Alcohol doet sommige meisjes er slimmer uit zien, maar de meesten stellen zichzelf enkel aan. Wat je zeker niet mag doen, is jezelf bewusteloos drinken.
� Reageer (0)
30-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama houdt kapsel in bedwang met haarband

Michelle Obama houdt kapsel in bedwang met haarband


http://img11.imageshack.us/img11/8273/michelleobama.jpg


Michelle Obama, die als één van de meest stijlvolle vrouwen bestempeld wordt, doet vaak haar haren naar achter omdat ze moeilijk te temmen zijn.

Uitvallen
"Ik gebruik haarbanden. Voor de rest niets anders, want daar zou mijn haar van uitvallen", aldus de Amerikaanse first lady. Ook deelt ze haar slanke geheim: "Ik sta niet meer om half vijf op om te sporten, maar heb nu wel een personal trainer omdat ik niet genoeg discipline heb om het alleen te doen. Ik train twee uur per dag met gewichten en doe veel cardio-oefeningen."

Dol op caloriebommen
Michelle bekende onlangs dat ze houdt van fastfood, ze sport liever veel dan dat ze zichzelf deze caloriebommen zou ontzeggen. Ik hou van frietjes, hamburgers en taart. Als ik dat niet meer kon eten, zou ik me depressief voelen."
� Reageer (0)
29-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom we moeten kiezen tussen witte en rode wijn

Waarom we moeten kiezen tussen witte en rode wijn


http://img11.imageshack.us/img11/7945/wijn2.jpgWie iets van wijn kent weet dat we witte en rode wijn niet bij elke maaltijd kunnen drinken. De gouden regel is: "Rode wijn bij rood vlees, witte wijn bij vis". Japanse wetenschappers hebben daar voor het eerst een verklaring voor gegeven.

Rode wijn
De nasmaak van rode wijn is niet zo lekker in combinatie met vis. Dat komt omdat er ijzer in rode wijn zit. Toch bestaan er volgens de onderzoekers rode wijnen die perfect in combinatie met vis gedronken kunnen worden. Niemand kon immers op voorhand voorspellen of een bepaalde fles rode wijn bij een visgerecht zou passen, omdat we niet wisten wat die nasmaak veroorzaakte.

IJzer
Wijnproevers moesten 38 rode wijnen en 26 witte wijnen proberen in combinatie met een visgerecht. Naarmate een wijn een hoger ijzergehalte had, werd de visachtige nasmaak sterker. Conclusie van de studie: rode wijnen met een laag ijzergehalte passen ondanks de vooroordelen perfect bij een stukje vis.
� Reageer (0)
28-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Belg op tien heeft begrafenis al geregeld

Een Belg op tien heeft begrafenis al geregeld

Drie op de vijf mensen bezoeken rond Allerheiligen het kerkhof, maar weinigen hebben al praktische schikkingen getroffen voor hun eigen overlijden. Dat blijkt uit een enquête die het Onderzoeks- en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties (OIVO) in december 2008 afnam bij 756 Belgen van 18 jaar en ouder.
 
Eigen begrafenis
Eén op de tien Belgen zegt de eigen begrafenis al geregeld te hebben. Minder dan één op de twee heeft een verzekering voor begrafeniskosten of een uitvaartplan afgesloten en de begrafenisonderneming gekozen. Van de 9 procent die al regelingen getroffen heeft, heeft hooguit één op de vier beslist organen af te staan, een burgerlijke dienst te houden of zijn lichaam aan de wetenschap af te staan.
 
Vier op de tien ondervraagden willen liever op een kerkhof begraven worden. Een vierde kiest voor lijkverbranding, een percentage dat in 2008 met 2 procent is toegenomen.
 
Duur
De mensen vinden dat de begrafenisondernemingen rekening houden met hun wensen en pijn, maar zijn naar eigen zeggen niet goed geïnformeerd over de prijzen en de diensten. De ontevredenheid over de prijs is op een jaar tijd met 7 procent toegenomen. De ondervraagden die zeggen dat ze een idee hebben van de prijs, schatten die rond de 3.546 euro.

De meerderheid van de ondervraagden neemt op Allerheiligen bloemen mee naar het kerkhof. Gemiddeld geven de mensen 32 euro uit aan bloemen, die ze gemiddeld op drie graven leggen, zegt het OIVO.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe vrouwen maken Franse banken miljoen euro lichter

Knappe vrouwen maken Franse banken miljoen euro lichter


http://img42.imageshack.us/img42/234/geldt.jpgZe waren knap, jong en hebben ongebreideld de limiet van hun bankrekening overschreden: de Franse politie heeft een vermoedelijke bende oplichters gevat die doelbewust goed uitziende vrouwen heeft ingezet om banken in het ootje te nemen.
 
In totaal hebben banken meer dan een miljoen euro schade geleden, zo heeft de politie in Rouen meegedeeld. Tegen 17 leden loopt een onderzoek, 6 van hen zitten in de cel.
 
De zowat 30 jaar oude bendeleider had in Parijse nachtclubs mooie vrouwen gerekruteerd. De jongedames openden onder een valse identiteit bankrekeningen en deponeerden telkens 10.000 euro. Maar daarop overschreden ze de limiet van die rekeningen in grote stijl. Zowat een dozijn banken in Noord-Frankrijk is bedot.
� Reageer (0)
27-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel belangstelling voor jobs als lakei Beatrix

Veel belangstelling voor jobs als lakei Beatrix


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/lakei-Beatrix.jpg?t=1256647733Het Nederlandse koningshuis heeft een vacature voor een lakei bij koningin Beatrix, en wordt overspoeld met sollicitaties. De hofhouding van de koningin bestaat momenteel alleen uit mannelijke lakeien, maar ook vrouwen mogen solliciteren, meldt het AD.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Beatrix.jpg?t=1256648072


Kandidaten moeten minimaal een opleiding middelbaar beroepsonderwijs hebben, bij voorkeur een diploma van de hotelschool. Ook wordt kennis van de verzorging van zilver en serviesgoed gevraagd. Het salaris bedraagt maximaal 2.338,64 euro per maand.


� Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Top100Skynetblogs aphroditeFoto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 04-2019
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 05-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!