Foto
Foto
Over mezelf:
Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals de meeste me kennen. Ik ben moeder van 3 kindjes Yassine,Anwar en Hidaya. Ben woonachtig in Noord midden limburg. Mijn hobby is koken en bakken vandaar deze blog. In juli 2011 heb ik mijn eerste kookboek uitgebracht wat nu verkrijgbaar is bij de meeste boekhandels.  Liefs Amal.
Inhoud blog
  • Cookie kersen toetje
  • Apple crumble dessert
  • gegrilde aubergine met tomaat en mozzarella
  • GOZLEME
  • chocolate peanuts fudge
  • Gegrilde & gemarineerde rode paprikareepjes
  • Gepaneerde gekruide visfilet
  • Gepofte aardappel gevuld met champignonsaus
  • Gepaneerde aubergine plakken
  • Kumpir
  • Bruschetta bolletjes
  • Sinaasappel bavaroise vlaai
  • Mini bountycake
  • dadel vlaai
  • Mediterrane stamppot
  • Amerikaanse pancakes met ahornsiroop
  • Zelfgemaakte raïb
  • Hartige muffins
  • gevulde batbot ( maghmar )met gehakt
  • Courgettekoekjes
  • Gevulde paprika
  • Turkse köfte met groenten ( aubergine/rode paprika/uien)
  • Zelfgemaakte yoghurt
  • Zwitserse room croissantjes
  • Oreo toetjes
  • Borek gevuld met fetakaas en aardappels
  • zelfgemaakte kibbeling
  • Aspergesoep
  • Mini quiches gevuld met aubergine/fetakaas en paprika
  • Börek met amandelen en honing
  • Borek met roomkaas
  • Vegetarische tajine
  • Smurfentaart
  • Couscous salade
  • Tortilla muffins
  • Croissantjes naturel&gevuld met kaas
  • Koffiebroodjes (2)
  • Chocoladebroodjes (2)
  • Aardappelnestjes
  • Zelfgemaakte abrikozensap met oranjebloesem&kaneel
  • Roti pannekoeken
  • Mayonaise
  • Zalm pizza
  • Gehaktbrood
  • Begrir (2)
  • Frikandellenbroodjes
  • Pizza pollo (2)
  • Pizza tonno (2)
  • Turkse linzensoep
  • Gevulde msemmen met la vache qui rit ,ui en paprika
    Zoeken in blog

    Foto
    Laatste commentaren
  • ISO 22301 Certification in Mimai (ISO 22301 Certification in Mimai)
        op Appel-msemmen
  • XFGG (카지노 커뮤니티)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dfdfh (스포츠중계)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • gfd (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • hfd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsdsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dssd (고광렬카지노)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • asfsd (히츠벳)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • dsds (지니카지노 사이트)
        op verschillende Marokkaanse koekjes
  • Different types of Sliding Door (Rakshi)
        op Donuts á la batbot
  • Foto
    Welkom in de cuisine van OumYassine

    Image and video hosting by TinyPic
    14-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus




    Gevulde aubergine met gehakt en groente en Tarly met de groente gehaktsaus (waarmee de aubergine gevuld is)

    nodig:
    gekookte Tarly

    4 a 5 abubergines ( ik had wat kleine genomen) Deze kook je eerst een beetje in water met wat zout.
    Dan haal je ze eruit en snij je ze door midden. Hol ze een beetje uit.

    Ingediënten Gehaktsaus:
    400 gram gehakt
    vulling van de aubergines in stukjes gesneden
    1 courgette stukjes fijngesneden
    2 uitjes fijngesneden
    olijfolie
    peper
    zout
    komijnpoeder
    paprikapoeder
    beetje saffraanpoeder
    beetje gemberpoeder
    1 blikje tomatenpuree/glaasje gezeefde tomaten uit pak
    beetje kosbor fijngesneden of peterselie

    Geraspte kaas


    bak de gehakt al rullend met de uitjes. Doe er de rest van de gesneden groenten erbij en de kruiden.
    Voeg de kruiden toe en de tomatenpuree en gezeefde tomaten. laat de saus goed indikken.

    Dan Neem je een ovenschaal vet deze een beetje in .
    Leg de aubergines erin en vul deze met de helft van de saus. en strooi er wat kaas over heen.
    Ik doe ook een beetje saus tussen de aubergines inleggen onde in de schaal.
    Dan doe ik dit in een voorverwarmde oven op 200 graden eerst afgedekt met folie en daarna haal ik het eraf zodat de kaas een mooi kleurtje krijgt en krokant word.

    De overgebleven saus meng ik met de tarly en serveer ik met de gevulde aubergines.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rijst met groenten en tonijn
    [Afbeelding: 28wdtzs.jpg]

    rijst met groenten en tonijn

    Nodig;

    Gekookte witte rijst

    3 paprika's liefst verschillende kleurtjes
    1 visboullion
    zout
    peper
    olijolie
    2 blikjes tonijn (uitgelekt)
    2 uitjes Fijngesneden
    erwten of courgette in fijne stukjes gesneden
    wortel in hele fijne stukjes gesneden ( je kan ook alleen 1 van deze 3 gebruiken)

    neem een hapjes pan en doe er een scheut olijfolie in. Voeg de uitjes toe en bak ze glazig en voeg de rest van de groenten toe.
    Doe ook de kruiden en de visbouliiontabletje erbij. Als de groenten gaar gebakken zijn. Voeg je de uitgelekte tonijn toe.
    Als laatste voeg je de gekookte rijst toe.

    deze rijst kun je als koude salade eten maar ook warm.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:salades
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalmcourgettelasagne


    Zalmcourgettelasagne

    ( recept is van de site van AH http://www.ah.nl/recepten/recipe.jsp?collection=algemeen&rq=lasagne&id=419312)

    Alleen ik heb zelfgemaakte bechamelsaus gebruikt.

    Ingrediënten
    2 pakjes gerookte zalmfilet (a 100 g)
    2 courgettes
    175-200 g groene lasagnevellen
    1 pakje besciamella (2 zakjes a 50 g)
    1 liter melk
    1 zakje gemalen belegen kaas (175 g)
    Materialen
    ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

    BereidenOven op 200 °C voorverwarmen. Courgettes wassen en met kaasschaaf in plakken snijden. Bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing met melk bereiden. Laagje saus in ingevette ovenschaal schenken en met lasagnevellen afdekken. Helft courgette en zalm op lasagne leggen en met saus afdekken. Dit herhalen en met laag lasagnevellen afdekken. Bovenop rest van saus schenken. Met kaas bestrooien. Lasagne in midden van oven in ca. 35 min. gaar laten worden.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse rijst met spinazie en lenteuitjes





    Turkse rijst met spinazie en lenteuitjes

    nodig:

    500 gram verse spinazie in stukjes gesneden
    5 lenteuitjes fijngesneden
    1 glas pandanrijst
    zout en peper
    beetje cirtoensap als je dit lekker vind
    versgeperste knoflook als je dit lekker vind
    olijf olie


    Pak een hapjespan doe daar wat olijfolie in.
    voeg daar de fijngeperste knoflook, lenteuitjes en spinazie .
    laat dit even bakken .
    Dan voeg je er de pandanrijst bij en even later een glas water.
    erbij blijven als het nodig is eventueel wat water toevoegen.
    Voeg ook naar smaak zout en peper en citroensap toe.

    Deze rijst kan je warm eten maar is koud ook heel lekker.

    Ik heb er kant en klare kefta worstjes ( van de Turkse winkel bijgegeten) bijgegeten en een salade

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rauwe andijvie stampot met eieren en uitjes
    rauwe andijvie stampot met eieren en uitjes



    dit is ook een heerlijke stampot die makkelijk is en overheerlijk(vind ik en mijn familie tenminste) Dit recept had mijn moeder vroeger gekregen van een nederlandse vriendin .

    Zowel kids als volwassenen zijn er bij ons dol op.

    maak een halve pan met een luchtige aardappelpuree.

    Kook ongeveer 5 eieren . snij deze als ze gekookt zijn in kleine stukjes en voeg ze bij de aardappelpuree.

    snij rauwegewassen andijve( ongeveer een halve bos) in reepjes en voeg die ook toe aan de puree.

    snij een uitje fijn en voeg die ook bij de puree.

    breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

    smakelijk eten lekker met een salade en een stukje gebakken kip of gebakken gehaktballen

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visfilet met krieltjes en cherrytomaatjes uit de oven


    Visfilet met krieltjes en cherrytomaatjes uit de oven


    Nodig:

    1 pak diepvries visfilet of 1 kg verse visfiet
    zout,peper,komijnpoeder
    gedroogde peterselie
    Italiaanse kruiden
    citroensoep
    beetje olijfolie

    krieltjes en cherrytomaatjes


    Neem een ovenschaal en leg daar de visfilet in naast elkaar.
    Strooi de kruiden erboven op muv de peterselie.
    Dan spuit je er flink wat citroensap op en wat olijfolie niet teveel.

    Dan leg je er de krieltjes en de tomaatjes bovenop en doe er nog wat zout op strooien en als laatste de gedroogde peterselie.
    Doe het in een voorverwamde oven op 200 graden tot het gaar is.

    Heel makkelijk, lekker en bovenal heel gezond

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaghettie met tomaten-gehakt en spinaziesaus


    Spaghettie met tomaten-gehakt en spinaziesaus


    nodig :

    gekookte spaghettie


    Spaghettiesaus
    400 gram gehakt
    2 grote uien fijngesneden
    olijolie flinke scheut
    1 pak gezeefde tomaten ( van 500 ml)
    2 paplepels tomatenpuree
    zout
    peper
    paprikapoeder
    gemberpoeder
    1 eetlepel italiaanse kruiden
    knoflookpoeder
    eventueel wat sambal
    paar blokjes gehakte spinazie uit de diepvries


    Neem de pan en doe er de olie in. Als deze heet is voeg je het gehakt toe. Het gehakt goed bakken ( rullen).
    Dan voeg je de uien toe en de kruiden. Blijven roeren. En dan de tomatenpuree en gezeefde tomaten.
    Voeg wat water toe . Als dit weer aan de kook is. voeg je de spinazie toe.
    laat het afgedekt zachtejs koken.

    Serveer de spaghettie met de saus erop en daar bovenop wat geraspte kaas met een heerlijke frisse salade .

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moussaka






    Moussaka:

    Benodigdheden:
    3 aubergines
    500 gr gehakt
    800 aardappelen
    1 blikje gepelde tomaten
    1 ui, gesnipperd
    1 teentje knoflook
    Scheutje olijfolie
    citroensap
    zout, peper,paprikapoeder en beetje gemberpoeder
    2 theelepel oregano
    1 dl slagroom
    200 gr geraspte kaas
    1 ei


    Bereiding:
    Schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes. Kook de aardappelen 10 min. en giet ze af. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder, gemberpoeder en oregano. Was en schil (ik heb die niet geschild) intussen de aubergines in dunne plakken en besprenkel ze met citroensap. Bak of gril de aubergineplakjes Laat de gepelde tomaten uitlekken en roer ze door het gehakt even alles goed laten doorbakken .Meng in een kom de slagroom, ei en de helft van de geraspte kaas. Vet een ovenschotel in en leg hierin laag voor laag de aardappelschijfjes, het gehakt, aubergineplakjes en eindig met een laagje aardappelschijfjes. Schenk de slagroom er over en bedek met restant geraspte kaas. Verwarm de oven voor op 200 C en laat de ovenschotel ca. 20 min. bakken. Eet Smakelijk.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegrilde kip en groenten uit de oven


    Gegrilde kip en groenten uit de oven

    nodig:

    hele kip
    kipkruiden
    olijolie
    1 zak aardappelpartjes uit de aldi
    paar tomaten
    2 uien
    zout en peper
    italiaanse kruiden

    Pak de kip was die en smeer hem in met kipkruiden die gemengd is met een scheutje olijfolie.
    Leg de kip in het midden van de ovenschaal.
    dan leg he eerst de aardappelpartjes erom heen daar door heen wat partjes tomaat en schijfjes uien.
    Strooi er zout en peper en italliaanse kruiden .
    En als laatste besprenkel het met olijolie.
    Doe er alumiumfolie overheen en stop het in een voorverwamrde oven van 200graden.
    dan als de kip gaar is.
    Haal je de folie eraf en laat je de kip en groenten een mooi kleurtje krijgen.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ovenschotel met aardappelen/gehakt en uien in tomatensaus en broccoli met een kaassaus erover


    Ovenschotel met aardappelen/gehakt en uien in tomatensaus en broccoli met een kaassaus erover

    ingrediënten:


    1 kg aardappelen in plakjes gesneden
    2 struiken broccoli
    500 gram gehakt
    3 grote uien
    knoflookpoeder
    1 blikje tomatenpuree
    olijvenolie
    zout peper
    italiaanse kruiden
    150 gram geraspte kaas


    boter/meel/melk om bachemelsaus te maken

    kook de aardappelschijfjes
    kook de broccoliroosjes

    braad de gehakt met de 3 uien in een hapjespan met een scheut olijvenolie en doe er zout en peper en italiaansekruiden bij en knoflook en als laatste het blikje tomatenpuree erbij

    maak de bachemelsaus en doe hier ook wat zout/peper/ en italiaanse kruiden erbij.

    Dan pak je een ovenschaal en doe eerst de aardappelschijfjes en doe daar de gehakt uien mengsel op

    dan sorteer je daarop de broccoli en schenk hierop de bachemelsaus en als laatste de gerastpte kaas.

    Doe dan in de voorverwarmde oven op 200graden tot de bovenkant een mooi bruin korstje krijgt.

    14-12-2008 om 00:00 geschreven door OumYassine


    Categorie:overige gerechten
    >> Reageer (3)
    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.van harte welkom in mijn keuken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bismillah Ar Rahman Ar Raheem


    Assalaam Alaikum Wa Ramatullahi Wa Barakatuh ,

    Bij deze wil ik jullie van harte welkom heten op mijn blog.
    Ik ben van plan om zoveel mogelijk gerechten van de Marokkaanse keuken als van andere keukens te plaatsen Inshaallah.

    Wa aleikoum asslam wa rahmattallah wa barakatuh

    OumYassine

    26-10-2008 om 07:25 geschreven door OumYassine


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://blog.seniorennet.nl/cuisineoumyassine99

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.seniorennet.nl/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.seniorennet.nl/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    26-10-2008 om 05:21 geschreven door


    >> Reageer (14)


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Categorieën
  • broodjes/deegwaren (49)
  • gebak (28)
  • koekjes (31)
  • Marokkaans gerechten (22)
  • Marokkaanse deegwaren (17)
  • nagerechten (7)
  • overige gerechten (37)
  • ramadan (5)
  • salades (6)
  • smoothies/shakes (6)
  • soepen (8)
  • Taarten, cupcakes en koekjes zonder recept.... (59)
  • Taarten/vlaaien met recept (14)

  • Foto

    Archief per maand
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 05-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 10-2008

    Foto

    Gastenboek
  • coffeebeanshub
  • wallpaper
  • Me Time Tracksuit
  • Juice Wrld Vest
  • Cyberpunk 2077 Jackie Welles Jacket

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Mijn favorieten
  • facebook OumYAssine
  • online vrouwen tijdschrift womanxyz


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!