Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion30-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergeld model op YSL-catwalk lokt debat over 'manorexia' uit

Uitgemergeld model op YSL-catwalk lokt debat over 'manorexia' uit


http://static0.hln.be/static/photo/2013/9/14/1/20130123102130/media_xll_5494771.jpg


Met dank aan grote campagnes en als reactie op de recent aan anorexia overleden modellen wordt het beeld van het extreem uitgemergelde model stilletjes aan verleden tijd. Althans op de vrouwelijke catwalks. 'Manorexia' lijkt nog lang niet uitgestorven, zo deed een schokkend mager model afgelopen week nog vermoeden tijdens de 'Yves Saint-Laurent'-show in Parijs.

Het was de bekende modeblogster Poppy Dinsey die de afgrijselijke foto van het flinterdunne model via Twitter de wereld instuurde met de tekst: "Woefully irresponsible model casting at YSL yesterday". Ze voegde er nog een veel zeggende 'sprakeloos' aan toe. Met haar tweet opende de blogster meteen een nieuw debat over anorexia bij mannen.

Terwijl de meeste twitteraars het honderd procent eens waren met Dinsey, vond een vrouw, die schrijft onder de naam 'pro ana', de heisa overdreven. Ze betreurde het feit dat de blogster 'deed vermoeden' dat het model ziek was. "Heb je er al eens bij stil gestaan hoe hij zich zal voelen zodra hij dit leest? Hij is helemaal NIET verkeerd", zo reageerde de vrouw, waarop Dinsey zich opnieuw liet horen:

"Ik heb honderden reacties gekregen. Daarvan liet niet één iemand verstaan dat hij vond dat het model er gezond of aanvaardbaar uitzag. Wat mij zorgen baart is de hoeveelheid mensen die het model bestempelen als 'afschuwelijk'. Ik heb al honderden fashionshows gezien, dus ik ben niet zo gauw verrast van de laatste nieuwe 'shock model foto'. Toch vind ik dat castingleden hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. Een model mag dan wel gezond zijn, zodra iemand het tegendeel vermoedt bij het zien van de foto's, kan je toch beter onmiddellijk iemand casten die geen controverse veroorzaakt?"

Gelukkig lijkt het uitgemergelde YSL-model in het niets op gezond ogende, gespierde topmodellen als David Gandy, Gabriel Aubry (de ex van Halle Berry) en Andrés Velencoso die de laatste jaren de mode-industrie domineerden. Wel doet de keuze van Yves Saint Laurent vrezen voor een evolutie in de negatieve zin, waarin manorexia geen uitzondering vormt. Uit cijfers blijkt bovendien dat het aantal mannelijke anorexiapatiënten al is toegenomen van tien procent van alle patiënten tot een vierde.

"Eetstoornissen worden te vaak gelinkt aan jonge meisjes. Er heerst nog veel onbegrip over deze ernstige psychiatrische aandoening, waardoor het voor een man nog moeilijker is om toe te geven dat hij een probleem heeft en hulp te zoeken", vertelt Leanne Thorndyke, woordvoerster van B-EAT, een vereniging voor mensen met een eetstoornis.
� Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do's en don'ts om hip de sneeuw te trotseren


Do's en don'ts om hip de sneeuw te trotseren


http://static3.hln.be/static/photo/2013/16/1/7/20130120234558/media_xll_5485867.jpg


Met temperaturen onder het vriespunt en sneeuwvlokjes die van geen ophouden weten, laten we onze outfitkeuze maar al te graag afhangen van één welbepaald criterium: warmtebestendigheid. Toch zijn er ook manieren om hip de sneeuw te trotseren. En beter: we hoeven er niet eens ons eigen brein voor te pijnigen, want ook sterren hebben soms last van koude tenen en bevroren oortjes...

Beanie
Met bekende dragers als Taylor Swift, Rihanna en Rita Ora is de 'beanie' uitgegroeid tot hét hot item (letterlijk en figuurlijk) van deze winter. Maar wat is het nu precies? Concreet kan je het vergelijken met een doodeenvoudige muts. Het 'speciale' van de beanie zit hem echter in het formaat. Terwijl een doorsnee muts precies rond ons hoofd past, is het de bedoeling dat we bij een beanie nog een stukje extra stof overhouden om achter ons hoofd te laten wapperen.

Of je het nu liever eenvoudig houdt of met wat extra tralala, variatie genoeg. Zo kan je net als Rihanna kiezen voor een exemplaar met een schattige pompon bovenaan. Verder zijn er nog modellen beschikbaar in alle mogelijke kleuren, motiefjes en jawel, zelfs met dierenoortjes. Gevolg? De beanie valt perfect te combineren met verschillende outfits, van romantisch à la Taylor Swift tot de bohemianstijl van Vanessa Hudgens.

Faux fur
Of je bent fan, of je bent een fervent tegenstander, een tussenpositie bij een faux fur pelsje is zeldzaam. Maar of je nu pro of contra bent, één ding is zeker: het houdt je lekker warm. Voorwaarde is wel dat het is opgehouden met te sneeuwen (of regenen) als je het draagt, anders ga je er al gauw uitzien als een natte hond die iets te lang heeft buitengelopen.

We raden je ook aan om voor een winters kleur te kiezen zoals beige, bruin, zwart of grijs. Kate Moss ziet er in haar lichtblauwe variant immers een beetje uit als een verloren gelopen zeehondje. Wil je toch een beetje opvallen in het winterse straatbeeld? Kies er dan voor om je faux fur net als Lindsay Lohan te combineren met een fuchsia handtas, of een ander hevig kleurtje. We hadden nooit gedacht dat we dit zouden zeggen, maar La Lohan ziet er wel degelijk stijlvoller uit dan Moss in haar grijs exemplaar.

Wie zich graag een beer onder de mensen voelt, kan zelfs nog een stapje verder gaan en kiezen voor een pelsenjasje met leuke berenoortjes, inclusief pomponstaart. Vrieskou of niet, met zo'n exemplaar heb je de hele dag warm.

Lange mouwen
Een jurkje en sneeuw lijkt op het eerste gezicht niet de beste combinatie, daar een jurkje meestal geen mouwen heeft. Draag je er een pulletje onder, dan ziet het er al snel een beetje lomp uit. Toch bewijst Brits model en Vogue-redactrice Alexa Chung dat het wel degelijk stijlvol kan zijn. Zorg er wel voor dat je mouwen niet té los zitten. Om vreemde plooien te vermijden, kies je bovendien het best voor een jurkje dat mooi aansluit.

Toch geen fan? Dan kan je nog altijd omgekeerd te werk gaan door een (lange, wollen) vest boven je jurkje te dragen.Voor een berenvacht tijdens deze barre winterdagen. © Oasap.com

Siberische muts
Aangezien de pelzen muts ons een beetje doet denken aan het ijskoude Siberië, en bij gebrek aan een specifieke term, noemen we ze maar de 'Siberische muts'.Wie al fan was van de faux fur jas, zal ook als een blok vallen voor de muts. Anderzijds is dit opvallende hoofddeksel ook ideaal te combineren met een doorsnee winterjas. Ook al bestaan de meeste Siberische mutsen uit winterse tinten, het model alleen al zorgt ervoor dat je in 'no time' het straatbeeld zal opfleuren.

Wil je er niet uitzien als een ijsbeer op citytrip, is het aangeraden het witte voorbeeld van Paris Hilton niet te volgen. In combinatie met haar witte winterjas en dito handtas, is ze bovendien quasi niet meer zichtbaar in het sneeuwlandschap. Heb je echter zin om undercover de straat op te trekken? Volg haar voorbeeld dan wel.

Actrice Anne Hathaway ziet er in haar grijze exemplaar alvast een stuk stijlvoller uit. Om de aandacht een beetje af te leiden, combineert ze haar pelzen muts bovendien met speelse handschoenen. Een perfecte twist als je het ons vraagt.

Wie leeft onder het motto dat je nooit genoeg kan hebben van iets, heeft geluk. Naast de Siberische muts zijn er immers ook pelzen sjaals op de markt.

Uggs
Of het nu vriest of er een sneeuwlaag van tien centimer ligt, uggs zijn zelden de goede oplossing. Ze zitten misschien lekker rond je voeten zonder dat je tenen doodvriezen, ze flatteren gewoonweg niemand. Nee, Jessica Simpson en Sarah Jessica Parker, ook jullie niet.

Bovendien zijn Uggs allesbehalve goedkoop. Voor een paar ben je al gauw tweehonderd euro kwijt. Voetexperts waarshuwen tevens al jarenlang voor de gevaren van dit schoeisel. Door de slechte ondersteuning aan de hiel zou deze schoentrend schadelijk voor je gezondheid zijn.

Waarom zou je trouwens kiezen voor een weinig modieus paar schoenen, terwijl er voldoende varianten op de markt zijn die je voeten minstens even warm houden?


Oorwarmers
Eerlijk? Oorwarmers komen meestal een beetje idioot over. Als je het doet, doe je het dan ook maar beter meteen goed. Ga bijvoorbeeld voor een opvallend kleurtje  of een schattig exemplaar met konijnenhoofdjes, zo weet de rest van de wereld meteen dat je jezelf niet al te serieus neemt. Waarom zou je ook anders met twee pluizige bolletjes op je oren lopen?

Al moeten we hier toch even toegeven dat oorwarmers wel degelijk hun nut hebben. De sneeuw trotseren zonder je oren te beschermen, doe je één keer, misschien twee of drie keer, maar daarna heb je je lesje wel geleerd. Hoewel een gewone, doodeenvoudige muts op het eerste gezicht nog steeds de beste oplossing lijkt, bieden oorwarmers een extra voordeel: ze houden onze oortjes lekker warm zonder daarbij ons kapsel te ruïneren. Als dat geen win-win is... Katie Holmes is alvast fan. (br.hln)
� Reageer (0)
21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode om te schokken: wapens op catwalk
µ

Mode om te schokken: wapens op catwalk


http://static1.hln.be/static/photo/2013/17/11/9/20130115235453/media_xll_5472549.jpg


Hoe wereldvreemd het modemilieu kan zijn, werd gisteren pijnlijk geïllustreerd in de mannencollectie van ontwerper Philipp Plein tijdens de modeweek in Milaan. Mannen zwaaien met automatische geweren, dragen gasmaskers of schreven 'only kill for real love' op hun haarloze bast. De kans dat Plein hiermee een ietwat verstandige discussie over wapenbezit op gang trekt, is kleiner dan de creativiteit die hij hier aan de dag legt � Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Draagwijze van handtas verklapt wie je bent


Draagwijze van handtas verklapt wie je bent


http://static0.hln.be/static/photo/2013/7/9/10/20130115095215/media_xll_5469385.jpg


De handtas is voor veel vrouwen een onmisbaar item, dat zorgvuldig uitgekozen wordt. Toch is het niet alleen de handtas zelf die bij jou moet passen, hetzelfde geldt voor de manier waarop je ze vasthoudt. Want hoewel je dat onbewust doet, kan het volgens lichaamstaalexperte Patti Wood veel over jou vertellen.

1. Meerdere handtassen: uitgeput
Sommige vrouwen hebben niet genoeg aan één handtas, maar dragen er twee, drie of zelfs vier met zich mee. Voor hen is de manier waarop ze die dragen niet van belang, zolang ze maar allemaal ergens blijven hangen.

"Je bent moe, uitgeput en je hebt haast", zegt Patti. "Bovendien suggeren de tassen dat je te weinig plaats hebt voor al je spullen."

2. Rond de elleboog: macht
Dit is de favoriete manier van celebs om hun handtas te dragen, omdat je er 'macht' mee uitschreeuwt. Dat wordt nog benadrukt als je rondloopt met een designerhandtas.

"Je draagt de handtas alsof het een ereteken of een awards is", legt Patti uit. "Je hebt ook een superieur gevoel."

3. Zonder handen: gemakkelijk
Vrouwen die hun handtas zijdelings over hun lichaam dragen, verbergen vrijwillig hun eigen silhouet en outfit.

"Dat is handig, maar toont ook dat je niet echt modieus bent", meent Patti. "Deze stijl komt vooral voor bij jonge vrouwen."

4. Met twee handen: beschermend
Dit gaat meestal gepaard met een schuchter glimlachje en gekruiste benen en wijst op een verlegen en defensieve persoon.

"Dit is een soort vijgenbladpositie, waarbij je je spullen goed wil beschermen. Als je merkt dat je dit doet op een date, dan voel je je niet op je gemak", aldus Patti.

5. Met één arm: doelbewust
Dit is een nieuwe favoriet van de sterren, die vooral handig is als je onderweg bent.

"Het is vooral een gebruiksvriendelijke methode. Je geeft ook niet veel om de handtas, maar wel om wat erin zit", zegt Patti.


6. Rond één schouder: gebrek aan controle
Bij deze methode is je handtas een soort derde arm, die over één schouder naast je lichaam hangt. Meestal doe je dit met een handtas met een lange riem.

Aangezien dat ervoor zorgt dat de handtas redelijk los hangt, zegt dit volgens Patti dat je geen controle hebt. "Het zegt: ik heb geen macht over mijn wereld", vindt zij.

7. Onder de oksel: vreemd
Het is niet gemakkelijk om een clutch vast te houden, want dat heeft geen riempje. Om toch vrije handen te hebben, houden veel vrouwen zo'n handtas vast onder hun oksel.

"Dit straalt vreemdheid uit", vindt Patti. "De meeste vrouwen die dit doen dragen ook een handtas die niet bij hun lichaam past."

8. Als een aktentas: snel
Er zijn een aantal vrouwen die hun handtas liever niet aan de riem dragen, maar wel het handvatje verkiezen.

"Deze vrouw staat in zakelijke modus. Ze gaat snel door het leven, terwijl haar handtas erg veel weegt", weet Patti. "Ze geeft minder om haar uiterlijk, maar meer om de plaats waar ze naartoe gaat."

9. Schouder en duim: stedelijk
Er is een reden waarom deze draagwijze geassocieerd wordt met Carrie uit 'Sex and the City', "want vooral vrouwen in grote steden doen dit."

"Ze hebben van hun mama geleerd dat ze hun handtas altijd goed moeten beschermen. Ze willen niet dat die weggetrokken wordt terwijl ze over een drukke straat lopen. Slim", vindt Patti.

10. Welke handtas?
Ten slotte zijn er ook nog vrouwen die helemaal geen handtas dragen, omdat ze wel betere dingen te doen hebben. Zij laten die taak over aan een assistente ... of aan hun partner.

"Als vrouwen er voortdurend geweldig willen uitzien, dan willen ze door niets anders gestoord worden", aldus Patti.  (br.hln)
� Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga scheurt uit haar Versace


Lady Gaga scheurt uit haar Versace


http://static2.hln.be/static/photo/2013/5/14/11/20130113175753/media_xll_5464766.jpg


Met een strakke garderobe van latex kan je vanalles verwachten, maar Lady Gaga was niet voorbereid op een forse scheur in haar broek op het toneel in Vancouver.

De 26-jarige superster scheurde haar broek tijdens het eerste van de twee optredens die ze in het Canadese Vancouver geeft als onderdeel van haar tournee 'Born This Way Ball'. De zangeres had een nieuwe choreografie ingestudeerd voor haar nummer 'Heavy Metal Lover'. Zij en haar dansers droegen hiervoor nieuwe kostuums van Versace.

De latex-outfit van Gaga was kennelijk niet bestand tegen haar wiebelende heupbewegingen. Lady Gaga loste de modeblunder op door een gesprekje aan te gaan met haar fans, terwijl ze met haar hand de scheur bedekte.

De 'Poker Face'-zangeres krijgt al maanden kritiek te voortduren over haar gewichtstoename, wat haar niet verhindert de meest strakke kleding aan te trekken. Onlangs zei ze dat ze lekker in haar vel zit en meer dan ooit tevoren tevreden is met haar lichaam, vooral omdat haar vriend Taylor Kinney een voorkeur heeft voor haar vollere figuur. (br.hln)� Reageer (0)
11-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


Wie heeft 620 jurken, 310 rokjes en 434 paar schoenen?


http://static0.hln.be/static/photo/2013/10/16/6/20130111121258/media_xll_5459736.jpg


Welke vrouw bezit 620 jurken, 434 paar schoenen, 310 rokjes, 248 jassen en zo'n 1.116 topjes? Dat ben jij! In tegenstelling tot Imelda Marcos en Suri Cruise zal je die natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd in je kleerkast hebben, maar wel verdeeld over je hele volwassen leven.

Dat is althans wat de Britse website mycelebrityfashion.co.uk berekende na een rondvraag bij zo'n 1.246 vrouwen ouder dan 18 jaar. Daarbij analyseerden ze het aantal kledingstukken dat een vrouw jaarlijks koopt.

Topjes komen op nummer één, met 18 exemplaren per jaar. Jurken haalden de tweede plaats, want daarvan koopt één vrouw jaarlijks 10 stuks. Broeken kwamen op een derde plaats, met negen exemplaren per jaar. Verder bleken vrouwen ook nog zeven paar schoenen, zes truien, vijf rokjes en vier jassen aan te kopen op één jaar tijd.

Deze gemiddeldes werden vervolgens vermenigvuldigd met 62, het aantal jaren dat vrouwen gemiddeld nog leven na hun 18de verjaardag. Dat zou betekenen dat we in ons volwassen leven 1.116 topjes, 620 jurken en 558 broeken bezitten. Verder zouden er in onze kleerkast ook 434 paar schoenen, 372 truien, 310 rokjes en 248 jassen terechtkomen.

Het lijken hallucinante cijfers, maar je mag niet vergeten dat het om een zeer lange periode van 62 jaar gaat. En geef toe: als je de zakken waarmee je terugkwam van de solden bekijkt, lijken de jaarlijkse aantallen al een pak minder overdreven. Of wel?  (br.hln)� Reageer (0)
08-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 kledingstukken die elke vrouw moet dragen in 2013

10 kledingstukken die elke vrouw moet dragen in 2013


http://static1.hln.be/static/photo/2013/15/2/7/20130103154124/media_l_5440342.jpg
Een kokerrok bij Jason Wu.


Wie van 2013 een stijlvol jaar wil maken, doet er goed aan om te investeren in een aantal trendy kledingstukken. Wij zetten de tien must-have items van het nieuwe jaar op een rijtje.

1. Kokerrok
De kokerrok was op bijna alle catwalks voor 2013 te zijn. En dat is een goede zaak, want je kan zo'n rok gemakkelijk combineren. Let er wel op dat je hakken draagt, liefst puntige pumps of sandalen met riempjes.

2. Jas uit meerdere stoffen
Een jas uit wol én leer of (nep)bont hoort in 2013 in de kleerkast van elke vrouw. Het is niet nodig om je laarzen aan te passen aan die lederen of bonten accenten om deze jas te doen slagen.

3. Kleurrijke kabeltrui
Wollen truien moet je in 2013 in een felle kleur dragen. Designers kozen op de catwalk voor contrast en dat moet jij ook doen. Kies onderaan voor een chiquer item, liefst strak getailleerd.

4. Gevleugelde handtas
De nieuwste it-tassen zijn degene met uittrekbare zijkanten of 'vleugels'. Dat is erg handig, maar vooral zeer trendy. Combineer met een losse sportoutfit om je look vrouwelijker te maken.

5. Lederen T-shirt
Leder is trendy, ook bij T-shirts. Draag het met een broek of rok in jeans of kant. Ook een riem toevoegen rond je taille is een goed idee, net zoals we zagen bij Calvin Klein, Michael Kors en Yves Saint Laurent.� Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenkbrauwen epileren is pijnlijk?

Wenkbrauwen epileren is pijnlijk? Niet met deze tips


http://static3.hln.be/static/photo/2012/17/7/9/20121126154823/media_xll_5356554.jpg


Voor veel vrouwen is het bijwerken van hun wenkbrauwen een vorm van zelfpijniging, anderen hebben schrik dat ze zullen overdrijven om met een naakt gezicht te eindigen. Dit hoeft echter helemaal niet zo pijnlijk te zijn. Met enkele eenvoudige tips en wat geduld echter wordt dit een makkelijk schoonheidskarweitje.

Alles begint bij de aankoop van een degelijke pincet. Kies voor een exemplaar met een fijne tip. Het beste is om hier wat meer aan uit te geven, maar dit gaat lang mee. Vervolgens was je je gezicht met een reinigende zeep en warm water. Door het warme water openen de haarfollikels zich namelijk, waardoor de haartjes makkelijker te verwijderen zijn. Dep droog met een handdoek, gebruik zeker geen scrub.

Door een lotion aan te brengen, maak je je wenkbrauwen zachter en makkelijker om te plukken. Er bestaat nu ook een olie op basis van essentiële oliën van argan, aloe vera, lavendel, appelsien, ylang ylang en patchouli, die kalmerend moet werken. Zorg er wel voor dat je wenkbrauwen droog zijn voor je begint, want als ze vochtig zijn, werkt het moeilijker. Trek de haren uit in de richting waarin ze groeien, vaak is dit van je neus naar je haarlijn. Zo voorkom je dat de haren later ingroeien. Hou het pincet vast zoals een potlood, met je vrije hand trek je je vel goed strak.

Vervolgens start je met een wenkbrauw en teken je een denkbeeldige grens aan de basis van je wenkbrauw, dit is een lijn waarboven je niet mag epileren, om zo een kaal effect te verbijden. Verwijder voorzichtig de haren die eronder vallen. Je plaatst de punt van het pincet zo dicht mogelijk tegen de wortel en trek in een vlotte beweging.  Verzorg het pijnlijke gebied achteraf met een ijsblokje. Dit vermindert de zwelling en voorkomt pijn. (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!