Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion29-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein trotseert Lucht, Aarde, Vuur en Water

Calvin Klein trotseert Lucht, Aarde, Vuur en Water


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/13/13/media_xl_3889018.jpg?20100928155217Het nieuwste mannenondergoed van Calvin Klein 'Underwear X Elements' brengt hulde aan de vier aarde-elementen: Lucht, Aarde, Vuur en Water.

Materiaal
Opvallend is dat het materiaal van de boxers aangepast is aan de vier verschillende elementen. Vuur en Water zijn verkrijgbaar in een glad, zijdeachtige microfiber-vezel. Lucht en Aarde zijn gemaakt uit luchtig katoen.

Avontuur
De brede tailleband levert extra comfort, vooral bedoeld voor actieve en avontuurlijke heren. De naam van elk element staat genoteerd op de binnenkant van de tailleband.

Zoals het elke ondergoedcampagne behoort, sieren een aantal smakelijke jongens de affiches.
� Reageer (0)
28-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's ontwerpen marcellekes tegen borstkanker

BV's ontwerpen marcellekes tegen borstkanker


De jeugd van tegenwoordig en Stijn Helsen.


Stijn Helsen, Marcel Vanthilt, Murielle Scherre, Delphine Bol, het zijn maar enkele artiesten die hun zelfbeschilderde marcellekes veilen ten voordele van Think-Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie.Cesar Casier
Cesar CasierOktober is borstkankermaand en daarom sloegen Damart en Think-Pink de handen in elkaar om borstkanker op een originele manier onder de aandacht te brengen. Damart stelt zijn iconische onderlijfjes ter beschikking van een aantal hippe artiesten die carte blanche krijgen om de Damart'kes te lijf te gaan met verf, schaar en allerhande materiaal dat tot hun verbeelding spreekt. Het ongetwijfelde resultaat? Een stel prachtexemplaren die tijdens DSGNRMRKT geveild zullen worden ten voordele van Think-Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie.Cesar Casier
Cesar Casier


Volgende artiesten gingen de uitdaging aan: Stijn Helsen - Michal Verheyden - Tiany Kiriloff en haar Belmodo-team - Cesar Casier - Murille Scherre - Marcel Vanthilt - Delphine Bol - De Jeugd van Tegenwoordig - An Lemmens.Marcel Vanthilt
Marcel Vanthilt


Wil jij zo een gecustomized Damart'ke bemachtigen?
- Kom naar het Hasseltse Modemuseum op 2 oktober waar de onderlijfjes om 16.00 uur onder de hamer gaan.Delphine Bol
Delphine Bol


- Of breng nu al je bod uit via mail op info@dsgnrmrkt.com met daarin: het onderlijfje waar je een bod op wilt doen + je bod + je naam, adres en telefoonnummer.

De bieding via mail zal worden afgesloten op vrijdag 1 oktober om 18u. Het hoogste bod wordt dan gebruikt als startbedrag van de veiling op zaterdag.Marcel Vanthilt
Marcel Vanthilt


� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eco-mode in Parijs: draagbaar of niet?

Eco-mode in Parijs: draagbaar of niet?Met de Parijse modeweek in het vizier, werden dit weekend groene eco-modeshows gelopen. De Ethical Fashion Show is 's werelds grootste modegebeuren voor ecologische mode. Meer dan 100 merken passeerden er de revue.Al voor de zevende keer wordt ecologische mode jaarlijks in Parijs getoond met groeiend succes. Dit jaar werd het gebeuren zelfs in goede banen geleid door Messe Frankfurt, de grootste trade-show organisator. Ondanks de recessie, kent ethische mode nog groeipotentieel. "Eco-fashion wordt professioneler", stelt Gilles Richard, verantwoordelijke van het kindermerk La Queue du Chat vast. "Na zeven jaar lijkt het geheel op een echte beurs voor handelaars".De getoonde kleding varieert van zeer indrukwekkend en vreemd tot draagbaar en commercieel. Zo passeren vele jurken in organisch katoen, zijde of gerecycleerde lederen schoenen de revue, maar ook zeer bijzondere exemplaren als de jurk gemaakt uit gerecycleerde filmrolletjes of de stofjes van bananen, mos-of ananasvezels.


Ethische mode kent een ware opmars. Ondanks de recessie verviervoudigde de omzet de laatste vijf jaar.
Ook in Londen paradeerden vorige week de eerste eco-liefhebbers tijdens de Estethica modeshow. Al claimen de Parijse organisatoren dat de mosterd van de eco-mode opnieuw in Parijs ligt, net als de couture en pret-a-porter.
� Reageer (0)
26-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeansbroek blijft beste investering

Jeansbroek blijft beste investering


http://img541.imageshack.us/img541/3879/jeans6s.jpgEen jeans is een must-have in elke garderobe. Nieuw onderzoek wijst uit dat van alle kleding, jeans de beste investering blijft.


Onderzoekers in Londen berekenden hoe vaak een jeansbroek gedragen wordt. Daaruit stelden ze een kosten-per-keer ratio op, de prijs gedeeld door het aantal pasbeurten. Voor jeans ligt de waarde een stuk lager in vergelijking met andere kledingstukken. Enkel ondergoed en T-shirts scoren beter.


Het typische paar jeans, met een gemiddelde kostprijs van 44 euro, wordt 428 keer gedragen, wat neerkomt op 10 cent  per pasbeurt. Ter vergelijking: een legging, met een kostprijs van 10,95 euro wordt slechts 68 keer gedragen en bedraagt 16 cent per keer.


De cijfers staan in het rapport van de London's Science Museum. Bij het onderzoek werden de kleerkasten van 3000 vrouwen nagekeken. (br.hln)
� Reageer (0)
25-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je de jumpsuit

Zo draag je de jumpsuitEen riem geeft je lichaam vorm en doorbreekt de monotonie.


Tot spijt van wie het benijdt, blijft de jumpsuit erg aanwezig in het modebeeld. Nochtans zijn deze hippe kledingstukken niet gemakkelijk te dragen. De foute stof, print of snit kan de hele outfit om zeep helpen.


Nochtans kan de jumpsuit een elegant en mondain kledingsstuk zijn, voor jonge n rijpere vrouwen. Als je weet hoe je deze moet dragen, tenminste. Enkele tips:

-    Vermijd prints en kies voor een jumpsuit in n kleur. Dat verlengt je silhouette.
-    Combineer met een paar toffe hakken. Zo lijk je ook langer (en slanker).
-    Kies voor wijde pijpen als je je benen wil verstoppen,  wil je ze net laten uitkomen, draag dan een gecropte broekspijp.
-    Matte stoffen doen het beter dan glanzende.
-    Gebruik een riem! Zo toon je je taille en wordt de monochrome jumpsuit doorbroken.

Een oplossing voor een toiletbezoek lijkt echter niet meteen voor handen...

� Reageer (0)
24-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vooral singles dragen sexy lingerie

Vooral singles dragen sexy lingerie


http://img844.imageshack.us/img844/7826/sexylingerie.jpg


Wie single is of een prille relatie heeft, verkiest sexy lingerie. Vrouwen met een langere relatie opteren eerder voor makkelijker ondergoed. Nieuw onderzoek aan de Universiteit van Gent heeft deze veronderstellingen voor het eerst bewezen.

Julie Daems, master in de Communicatiewetenschappen, wilde achterhalen waarom vrouwen lingerie kopen? Dragen ze lingerie voor een bepaalde reden? Speelt verleiden een grote rol of geeft mooie lingerie een machtsgevoel? Deze en meer vragen werden aan meer dan 500 dames gesteld.

Belang lingerie
Vrouwen vinden lingerie belangrijk, zo blijkt uit de resultaten. 7 op 10 vrouwen geven jaarlijks tussen 50 en 250 euro uit aan ondergoed. Opvallend is dat vooral singles of vrouwen met een nieuwe relatie, investeren in sexy lingerie. Omgekeerd geldt ook: wie al langer met een man samen is, neemt makkelijker ondergoed, genre Sloggi of sportbeha, uit de kast.

Verleiden
De cijfers wekken weinig verbazing, maar toch werd de stelling voor het eerst in een onderzoek aangetoond. "De evolutionaire psychologie speelt een enorme rol", weet Julie Daems. "Sexy lingerie is een middel om de partner te verleiden, dat beseffen jonge vrouwen. Wie al een relatie heeft, moet minder verleiden. Zij opteren eerder voor comfortabel ondergoed".

Kleuren
Singles die zich geroepen voelen om snel naar de lingeriewinkel te lopen, kiezen beter niet eender welk hebbedingetje. Vooral zwart en rood zijn meest verleidelijke kleuren. Helemaal taboe is huidskleurige lingerie.
� Reageer (0)
23-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brildrager lijkt 3 jaar ouder

Brildrager lijkt 3 jaar ouder
Een bril mag dan wel een heus mode-item zijn, het is niet pers flatterend. Een rondvraag toont aan dat brildragers minstens drie jaar ouder worden geschat.


Bij het onderzoek, in opdracht van de Londense Vision Clinic, kregen vrijwilligers foto's van mensen mt bril en zonder te zien. Daarbij dienden ze hun leeftijd en karaktereigenschappen te beschrijven. De brildragers werden allen gemiddeld 3,3 jaar ouder dan hun werkelijke leeftijd geschat. Ook bekeek men hen als fysiek zwakker en onzekerder.


Het waargenomen beeld bleek zelfs nog erger voor de 45-plusser: over het algemeen schatte men hen vijf jaar ouder. Psycholoog Dr. Glenn Wilson: deze studie bewijst dat  het 'hokjesdenken' bij een eerste ontmoeting in onze samenleving nog leeft.  Niet alleen worden brildragers ouder geschat, maar ook zwakker en met minder zelfvertrouwen. Deze associatie gaat terug op de kindertijd, een kwart van de ondervraagden geeft toe als kind gepest te zijn voor het dragen van een bril".
� Reageer (0)
22-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zara zet gehele collectie online voor Belgische klanten

Zara zet gehele collectie online voor Belgische klanten


http://img205.imageshack.us/img205/7725/zarap.jpgKledingketen Zara, onderdeel van de Spaanse retailreus Inditex, gaat de internetverkoop in de tweede jaarhelft uitbreiden naar Belgi, Nederland, Luxemburg, Ierland en Oostenrijk. Dat maakte Inditex bekend naar aanleiding van de halfjaarcijfers.

Zara startte de onlinewinkels begin september op in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Itali, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. De grootste kledingretailer ter wereld zag de winst in de eerste 6 maanden 68 procent stijgen tot 628 miljoen euro, meer dan analisten hadden verwacht. Hierdoor zagen ze genoeg financile ademruimte om ook in andere landen, waaronder Belgi, hun collectie online te gaan aanbieden. Wanneer de online shop exact online beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.
� Reageer (0)
21-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleding wordt zeker duurder

Kleding wordt zeker duurderConsumenten kunnen zich in 2011 verwachten aan duurdere kledij. Door de stijgende katoenprijzen zien de producenten zich immers gedwongen hun prijzen op te trekken, zo stelt sectorfederatie Creamoda.


De prijs van katoen piekt, als gevolg van tekorten op de wereldmarkt, onder meer door de overstromingen in Pakistan. Maar ook andere grondstoffen voor de sector - zoals lonen, transport en energie - werden duurder.
 

Duurdere grondstoffen vertalen zich in prijsverhogingen. En daar kunnen ook de Belgische kledingfabrikanten niet onder uit, zo leidt de representatieve federatie Creamoda af uit een ledenbevraging. Twee derde van de bevraagde bedrijven voerden een prijsverhoging door in 2010, waarvan de grootste groep tussen 0 en 5 procent.
 

"Ook in 2011 kan de sector daar niet onderuit", aldus algemeen directeur Erik Magnus. "De helft van de kledingfabrikanten stelt een prijsverhoging tussen 0 en 5 procent in het vooruitzicht en een kwart een toename tussen 5 en 10 procent. Het gaat natuurlijk om een internationaal fenomeen, niet louter om een Belgisch fenomeen".
 
Niet alle producenten kunnen trouwens die hogere prijzen doorrekenen. Bepaalde klanten, met name uit de grootdistributie, zijn zo dominant dat ze zelf hun prijs opleggen.


Ten slotte merkt de sector op dat de kledingprijzen de voorbije vijf jaar beduidend minder snel zijn gestegen dan de gemiddelde prijsstijging van goederen en diensten. Deze keer zullen de consumenten niet kunnen ontsnappen aan hogere prijzen in de winkel.
� Reageer (0)
20-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schoenenparadijs op aarde bevat 5.000 paar schoenen

Het schoenenparadijs op aarde bevat 5.000 paar schoenenSchoenenfreaks gaan best even zitten want het vooruitzicht van een nieuw schoenenparadijs op aarde zou hen kunnen doen duizelen.


 De cijfers spreken voor zich: meer dan 5.000 paar schoenen van 120 ontwerpers op 10.660 vierkante meter. 30 merken, waaronder Balenciaga en Marc by Marc Jacobs, zullen er exclusief te vinden zijn. Dat is wat de Britse keten Selfridges gecreerd heeft in Londen.


De gigantische ruimte werd ingedeeld in zes 'salons' die elk een eigen look meekreeg. In n salon worden schoenen tentoongesteld alsof ze kunst zijn, op glasplaten. In een andere staan ze onder de spotlight op lange, blauwe rekken. Wie wil passen, of uitrusten, kan terecht op de grote, paarse zetels in een zacht pluche. 

In de ruimte werden ook 11 designerboetieks gemaakt, elk met hun eigen stijl. De Chanelwinkel lijkt op het appartement van Coco Chanel, Christian Louboutin rolde de rode loper uit en speelde met gezichtsbedrog. Ugg wil zijn beroemde laarzen verkopen vanuit een chalet.


Topshop is er ook aanwezig. Een unicum, aangezien het de eerste keer is dat de bekende keten een schoenenafdeling opent buiten de eigen winkels.


Van shoppen krijg je honger, dus werd er ook een Franse eethoek voorzien.

Voor het grote publiek gaat de winkel pas open op 23 september, maar door de aankomende modeweek in Londen werd de officile opening vervroegd. Ontwerpster Vivienne Westwood was ook van de partij.  (br.hln)
� Reageer (0)
19-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Kaat Tilley doet mee aan modellenwedstrijd

Dochter Kaat Tilley doet mee aan modellenwedstrijd


http://img697.imageshack.us/img697/6289/kaattilley.jpgDe modemicrobe zit blijkbaar in het bloed ten huize van Kaat Tilley. De modeontwerpster kan binnenkort namelijk haar dochter Epiphany Vanderhaeghen zien schitteren in de nieuwe reeks van Benelux' Next Top Model.

Epihpany Vanderhaeghen is geen onbekende in de modewereld. Zo deed ze eerder al ervaring op als model, en heeft ze een wel erg bekende moeder: Kaat Tilley. Of die erg blij is met de deelname van haar 21-jarige dochter aan het tv-programma Benelux' Next Topmodel is niet bekend. (br.she)
� Reageer (0)
18-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dress slip ontbloot borsten model op catwalk in New York

'Dress slip' ontbloot borsten model op catwalk in New YorkEen nipple slip gebeurt weleens vaker op de catwalk, maar wat een model tijdens de modeweek in New York overkwam, kunnen we catalogeren onder een heuse 'dress slip'. Het kleed van ontwerper Dennis Basso gleed gewoon van het lijf van het model, waardoor ze met twee blote borsten rondliep. Heel even toch, want ze kon het euvel snel rechtzetten.


Ok, de modeshow had soms weinig om het lijf met huidkleurige doorkijkblousen en diep uitgesneden ontwerpen, maar dit incident was echt wel onbedoeld. Het overigens graatmagere model zag het kleed bij het defileren diep wegzakken. Gelukkig kon ze snel corrigeren, maar een snelle fotograaf had de 'dress slip' toch voor de eeuwigheid vastgelegd.http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/12/9/1/media_xl_3875176.jpg?20100916214524Dennis Basso draait al 27 jaar mee in het wereldje. De Amerikaanse ontwerper heeft ook bontcreaties voor sterren als Elizabeth Taylor, Liza Minelli, Diana Ross en Janet Jackson op zijn palmares. Ook in de filmwereld is Basso een gerespecteerde naam. In de film 'Chicago' waren de creaties van Renee Zellweger en Catherine Zeta-Jones van zijn hand, net als die van Meryl Streep in 'The Devil Wears Prada'.
� Reageer (0)
16-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Kors maakt handtassen groot, groter, grootst


Michael Kors maakt handtassen groot, groter, grootst


http://img214.imageshack.us/img214/2113/grotehandtassen.jpg


Dat de modewereld iets grilligs is, bewijst Michael Kors  tijdens zijn New York Fashion Week-modeshow. Daar waar de oversized tas vorig seizoen nog een vaarwelsaluut kreeg toebedeeld, komt de Amerikaanse modeontwerper nu met een megatas op de proppen.

Vergeet de clutch of de sobere handtassen, vrouwen die volgend seizoen echt hip willen zijn, kopen volgens Michael Kors een handtas die groter is dan hun bovenlichaam. De handtas werd tijdens de show van Kors meermaals opgevoerd in verschillende uitvoeringen, gaande van een legerstofje tot een stro-exemplaar. Misschien niet erg handig om je sleutels in terug te vinden, maar o zo modebewust. (br.she)
� Reageer (0)
15-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney lanceert eigen kinderkledingcollectie

Stella McCartney lanceert eigen kinderkledingcollectie


http://img826.imageshack.us/img826/155/stellamccartney.jpgStella McCartney gaat kinderkleding ontwerpen voor haar eigen label. Volgens de ontwerpster zijn er nog te weinig betaalbare, klassieke kinderkledingcollecties te vinden.

Stella McCartney is niet aan haar beginstuk toe. Eerder ontwierp ze reeds kinderkleding voor de keten GAP. Nu zal ze echter enkele stukken voor de allerkleinsten voor haar eigen modehuis creren. "In mijn modeteam vind je heel wat ouders terug. Het is hallucinant dat we eigenlijk nog geen kinderkledinglijn hebben. Bovendien zijn alle klassieke, tijdloze kinderkledingstukken enkel te vinden bij de dure merken. Daarom zal mijn lijn bijzonder betaalbaar zijn. Zo zal een T-shirt voor een baby slechts 19 euro kosten, voor een jas betaal je maximum 150 euro."

Stella McCartney is momenteel zwanger van haar vierde kind. (br.she)
� Reageer (0)
14-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag jij komende winter de yeti-laars?

Draag jij komende winter de yeti-laars?

De bonten laars is een veelbesproken mode-item: ofwel ben je voor ofwel ben je tegen. In elk geval is dit schoeisel deze winter terug trendy.De oorspronkelijke discolaarzen maakten een comeback in de jaren '90 dankzij topmodel Kate Moss, Pamela Anderson droeg toen haar laars zelfs met zwempak. Nu herintroduceerde Chanel dit mode-item opnieuw met nepbont en een transparante, plastic hiel die op een ijspegel moet lijken. Ook bij D&G zien we een exemplaar opduiken, van bont van konijnen, Manolo Blahnik experimenteerde met geitenhaar. Wil je zo'n paar extravagante, opvallende laarzen, dan moet je er wel wat voor over hebben: je telt gemiddeld van 1.110 euro per paar neer. Gelukkig pikten de grote winkelketens deze trend op, zodat je deze trendy schoenen voor een budgetvriendelijker bedrag kan kopen.Vooral in koude landen als Rusland is de vraag naar de yeti-laarzen erg groot. Of de trend ook in West-Europa zal aanslaan is nog maar de vraag: de laars combineert nogal moeilijk en trekt veel aandacht. Je moet dus al een erg zelfzekere fashionista zijn voor je je hier aan waagt. Zo vloeken de laarzen met een midi-elegante rok, een andere populaire trend deze winter. (br.hln)
� Reageer (0)
13-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is hij dan: de langverwachte Victoria-handtas

Hier is hij dan: de langverwachte Victoria-handtasOp de modeweek in New York werden tijdens de show Victoria Beckham Dresses ook de langverwachte handtassen van de hand Victoria voorgesteld. Enkele maanden terug werd al aangekondigd dat de ontwerpster het beu was uithangbord te spelen voor andere merken, terwijl ze ook zichzelf kon promoten.


http://img829.imageshack.us/img829/4097/victoriahandtas.jpgZo gezegd, zo gedaan en daarom zijn er nu dus ook VB handtassen. Ze zijn groot en vierkant, een beetje zoals haar eigen favoriet de Birkin Bag waar ze er naar verluidt 100 van heeft.Niet om te lachen
Tijdens de show promootte ze haar eigen tas dan ook als 'Een Beckham kan je Birkin vervangen'. Iets waar ze bij Herms, dat de begeerde tassen maakt, waarschijnlijk niet mee zullen kunnen lachen en zeker niet nu de belangstelling voor hun paradepaardje tanende is.
Naast de reistassen, genspireerd door hubby David, en 'de Victoria', een grote, gepolijste tas in wit buffaloleer of wit krokodillenleer, zijn er ook kleine clutches die in zijn bij rodeloperpubliek.


De gewone vrouw (of man) kan alvast het spaarvarken vermoorden, want de tassen spelen wl in dezelfde prijsklasse als die van Herms' Birkin: ruim 1200 euro.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je vintage kledij

Zo draag je vintage kledij


http://img441.imageshack.us/img441/8702/vintagekledij.jpgEen jasje uit je grootmoeders kast kan plots heel wat hipper lijken, dan je ooit zou vermoeden. Vintage kledij is helemaal terug van weggeweest, maar hoe draag je die oude stukken nu best?


Je wilt zeker en vast niet op een personage uit Bokrijk lijken. Let daarom op bij het combineren van meerdere vintage stukken. De meeste stijladviseurs geven zelfs de raad om slechts n vintage stuk te combineren met alledaagse, eigentijdse mode-items. Koop bijvoorbeeld een Hermes-tas om je outfit af te maken. Ga je toch liever voor een kledingstuk? Kies dan voor een lange jurk met een ingeregen taille. Die staat prachtig onder ballerina's. Je kan ook een vintage blouse combineren met een jeans en plat schoeisel of een lang T-shirt aankleden met een comfortabele zwarte jeans en een aviator jasje.


Voel je je niet zelfzeker genoeg voor vintage kledij? Kies dan voor opvallende oude juwelen. Ze maken je outfit meteen dat tikje specialer zonder al te veel op te vallen. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de luipaardprint in blijft

Waarom de luipaardprint in blijft
Al jaren duikt met regelmaat van de klok een dierenprint op in het modebeeld. Soms een zebramotief, dan weer in het roze of het blauw, maar de populairste print blijft de luipaardprint. Wij onderzoeken wat iedereen zich afvraagt: waarom?1) Wild thing


Iemand die (al dan niet subtiel) een luipaardprint draagt, heeft n duidelijke boodschap voor de wereld: opgelet, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Voor mannen is de boodschap: 'wild thing'... en dan vooral in de slaapkamer. Het is een look met een sterke uitstraling, en welke vrouw wil nu niet de concurrentie overtroeven?http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/4/9/2/media_xl_3865877.jpg?201009101534112) Gemakkelijk

Als je je aan enkele basisregels houdt, is dit best een gemakkelijke trend. Combineer met zwart, enkele gouden juwelen en basis make-up en het effect is exponentieel mr dan het werk dat je er in hebt gestoken.

3) Accessoires

Een paar schoenen, een zachte handtas of een sjaaltje: meer heb je niet nodig om de luipaardlook te adopteren n gemakkelijk te dragen.

4) Burlesque

De luipaardprint is een dankbare print voor wie een meer burlesque look wil dragen. Een rechte pony, pikzwart of stroblond haar, rode lippen en een retrosnit zijn voldoende.5) Celebs doen het ook

Het is niet altijd een goede regel, maar als celebs het dragen, waarom jij dan niet? Bovendien kan je leren uit hun fouten!

Al zijn er ook gevaren verbonden aan deze look, en misschien wel meer dan voordelen.

- Wie niet oplet, kan algauw goedkoop en sletterig overkomen.

- Echt bont wordt dan wel gebruikt voor ontwerpers, het is en blijft een fashion faux pas.

- Fake bont draagt ook algauw bij tot het 'slet-effect'. Hou het subtiel of gebruik het al grapje.

- Deze trend is niet voor muurbloempjes! Wie de trend niet weet te dragen er niet staat, maakt zich alleen maar belachelijk.

- Combineer dit nit met een andere dierenprint.

- Sommige kledingstukken lenen zich beter tot de print dan andere: een sjaaltje, een zonnebril, een mini-jurk: ja; een legging: niet dus.

- Op een retrobadpak na, is de luipaardprint vooral een wintertrend. Hang het dus op tijd weg - en haal het op tijd weer boven!


� Reageer (0)
12-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De herfstkleuren voor je nagels

De herfstkleuren voor je nagels
Ook de nagellak is onderhevig aan trends. Voor herfst 2010 zijn de kernwoorden 'retro', 'elegantie' en 'sober'.


Parelwit, lichtgrijs, bruin, donkerpaars en donkerroze voeren de boventoon aan, al dan niet versterkt met een beetje glitters. Wie wil opvallen kiest voor hemelsblauw, oranjerood en malachietgroen. Antracietgrijs vervangt zwart.

Maar het belangrijkste is natuurlijk welk kleurenpalet bij welke look past.
-    Werk

Tenzij je werkt in de beauty-industrie, hou je je nagellak best zo neutraal mogelijk. Doorschijnend is de veiligste optie, parelwit en lichtgrijs kunnen eventueel of opteer voor donkerpaars als je een statement wil maken.


-    Formeel feestje

Voor een bedrijfsfeest, een trouwfeest of een receptie, is er maar n ding belangrijk: dat het bij je kledij past. Stem de kleuren dus af op elkaar, al betekent dat niet dat je hetzelfde kleur nagellak als je outfit moet dragen. Donkerroze of antraciet kan je best combineren met zwart of grijs, bruin past bij rood en paars en lichtgrijs bij iets blauw.


-    Informeel feestje

Hier kan je de felle kleurtjes en de glitter bovenhalen. Past bij een jeans en een topje, maar evengoed een rokjes of een bloesje. Denk hierbij vooral aan wat jij mooi vindt, en combineer er op los!
� Reageer (0)
11-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolade brengt ode aan de hoed

Chocolade brengt ode aan de hoed


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/hoedenmaker-Stephen-Jones.jpg?t=1284146824
Foto: Piet De Kersgieter


In het Antwerpse Modemuseum is deze week de tentoonstelling rondom de Britse hoedenmaker Stephen Jones van start gegaan. En dat vraagt voor een culinair feestje.

Vrouwen houden van hoedjes en zijn verzot op chocolade. Het mag dan ook niet al te zeer verbazen dat het Modemuseum van Antwerpen de twee combineerden voor de tentoonstelling van Stephen Jones. Zo namen ze niemand minder dan chocolatier Dominique Persoone onder de arm om leuke chocolade hoedencreaties te ontwerpen. Het resultaat kan door mode- en chocoladeliefhebbers gekocht worden aan de balie van het Modemuseum voor 20 euro.
� Reageer (0)
10-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers bekoort met victoriaanse lingerie

Marlies Dekkers bekoort met victoriaanse lingerieOp 11 september onthult ontwerpster Marlies Dekkers haar nieuwe herfst/wintercollectie tijdens een unieke show, de 'Victorian Vampire Night', in het Nederlandse Bloemendaal. Wij geven alvast een sneak preview van haar fantasierijke lingeriesetjes voor het komende seizoen.Bloeddorstige vampieren en verleidelijke meesteressen overgoten met een romantisch sausje, zo kan je de nieuwe collectie omschrijven. Het is een ode aan zowel de romantische, als de donkere kant van het Victoriaanse tijdperk. Het handelsmerk van de lingeriekoningin, de opvallende bandjes boven de bh-cups, zijn ook dit keer weer van de partij."Vroeger was lingerie iets dat vooral verstopt moest worden", aldus Dekkers. "Een string werd gezien als iets stouts. Ik zie het vrouwelijke lichaam als mijn canvas en probeer deze met mijn lingerie in te lijsten. Ik heb een trend ingezet waarbij lingerie gezien mag worden".


� Reageer (0)
09-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je kniesokken zonder op schoolmeisje te lijken

Zo draag je kniesokken zonder op schoolmeisje te lijken

Kniehoge sokken zijn terug, deze trend is niet onlogisch na de dijenlaarzen van vorige winter. Het probleem echter met dit soort kledingstukken is dat ze snel voor een 'ordinaire' look zorgen. Daarom enkele tips om deze wintertrend met stijl te dragen.


De modewereld probeert om de zoveel jaar de kniehoge sokken te herlanceren, we zagen ze voor komende herfst onder meer op de catwalk bij designer Alexander Wang en Prada. Het probleem is echter met deze trend dat dit kleine stukje bloot vlees tussen de sok en het korte rokje er snel ordinair gaat uitzien, als je deze trend met de verkeerde dingen combineert. Dan ga je namelijk op een kinky versie van een schoolmeisje lijken, la Britney Spears in haar beginperiode. Daarom draag je deze winter best dit soort sokken boven een panty, met print of ondoorzichtig. Het voordeel van deze trend is dat het je lekker warm houdt.


 

Je draagt deze sokken met pumps of lage enkellaarsjes. Het is ook niet de bedoeling dat de sokken strak zitten en zo je minpuntjes benadrukken. De trend voor deze herfst is voornamelijk nonchalant, de sokken mogen wat afzakken. Durf te experimenteren met kleurrijke exemplaren als blikvanger van je outfit.


Als je echt brede dijen hebt, blijf je er beter helemaal weg exemplaren die boven de knien komen, de sokken zullen enkel je probleemzone benadrukken. Modellen net onder de knie geven net een afslankend effect. Als je klein bent, combineer je best met een minirokje: door meer van je benen bloot te geven, lijk je groter. Vermijd zeker de combinatie met een plooirokje, om niet te erg op een schoolmeisje te lijken.
� Reageer (0)
07-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus en Ashley Greene go 80s

Miley Cyrus en Ashley Greene go 80sMode-ontwerpers grijpen gretig terug naar de jaren '50, '60, '70 en zelfs '90. Alleen de jaren '80 zouden weer aan populariteit inboeten. Maar misschien kunnen Miley Cyrus en Ashley Greene het tij wel doen keren.De twee actrices filmen momenteel samen de film 'Laughing out loud', ook wel bekend als 'LOL'. In die film speelt Miley een rebelse, wilde tiener die er een  moeilijke relatie met haar moeder (Demi Moore) op na houdt.

In de film dragen Miley en Ashley een boel eighties-kledij, die hun rebelse gedrag nog kracht bijzetten. Gescheurde skinny jeans, hoge paardenstaarten en overdreven make-up, valse gouden kettingen mt kruisje (zoals Madonna), te grote losse truien met gaten... het hoort er allemaal bij.


Voor de modale vrouw zullen de eighties nooit echt een inspiratiebron zijn, maar voor tieners is het een heel dankbare stijl omdat ze zich kunnen afzetten tegen de 'nette' mode en een eigen smoel krijgen.


Tegelijk bewees Michelle Williams in Veneti dat retro en ouderwets niet gelijk staan aan oubollig. Haar bruine, eenvoudige jurk met brede schouderbandjes en grote, witte knopen is tegelijk stijlvol en glamoureus, zonder al te veel toeters en bellen. Die eenvoudige waardigheid tilt de actrice naar een hoger niveau.  (br.nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste modecollectie voor travestieten gelanceerd


Eerste modecollectie voor travestieten gelanceerd

De eerste modecollectie die zich speciaal op travestieten richt, is een lijn van drie hemden. De creaties zijn het resultaat van een samenwerking tussen Zweets modemerk 'Acne' en het magazine voor travestieten 'Candy'.


De travestietencollectie bestaat uit drie hemden ontworpen door de hoofdredacteur van Candy Luis Venegas. "Ik wilde het klassieke jeanshemd wat vrouwelijker maken, maar het mocht geen uniseks-item worden. Deze collectie moet bij mensen de vraag doen rijzen: Is dit voor vrouwen of mannen? Verwarring zaaien, dat wilde ik bereiken. Het resultaat is een travestietenhemd dat iedereen kan dragen."
� Reageer (0)
05-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke broek is in en welke is uit dit najaar?

Welke broek is 'in' en welke is 'uit' dit najaar?http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/1/2/0/media_xl_3857115.jpg?20100903172431Voor rokken en jurken wisten we het al: de midilengte is hip. Maar wat met broeken? Vooral in onze contreien is dat nuttiger informatie dan de roklengte.


Het goede nieuws is dat de trend niet eenduidig is, en dat dus bijna elk figuur een flatterende keuze kan maken.

1)    Wijd
Wijde broeken met een hoge taille zijn in het algemeen trendy, al verschilt het soort wijd wel een beetje van het soort stof. Bij een jeans kunnen dit de zogenaamde olifantenpijpen zijn, die een pak breder worden onderaan, bij een wollen of synthetische stof is de hele pijn wijd. Combineer met strak shirt of hemd, een hak en laat de broek zeker (net ) niet over de grond slepen! http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/0/1/14/media_l_3857114.jpg?201009031724152)    Skinny driekwartbroek

Voor wie er de (smalle) benen voor heeft, is er nog een alternatief deze herfst: de smalle driekwartbroek. Deze verschilt van de legging door de stof waarin ze wordt gemaakt (meer katoen en minder rek), maar wordt voor de rest wel op dezelfde manier gedragen: met losse of wijdvallende T-shirts of hemden.

Uit, weg, gedumpt
En er is nog meer goed nieuws, want de broeken die officieel 'uit' zijn verklaard, zijn tevens de broeken waar al veel controverse over bestond en die toch bijna niemand kon dragen: de harembroek (kan la limite nog in de sportschool of als u echt niet van plan bent buiten te komen) en de jegging, de beruchte combinatie van een legging en een jeans. Enkel tieners kunnen deze goedkope en snel vulgaire broekvariant nog dragen.

De echt skinny jeans is ondertussen gepromoveerd tot 'klassieker', dus wie strak n jeans wil opteert beter voor 'the real thing'.
� Reageer (0)
04-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse modeketen Forever 21 komt naar Belgi


Amerikaanse modeketen Forever 21 komt naar Belgi


http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/12/3/13/media_xl_3856708.jpg?20100903140934Forever 21, een bekende Amerikaanse keten van kledingwinkels, opent in het voorjaar winkels in Brussel en Antwerpen. Dat schrijft La Libre Belgique vandaag.


 
Forever 21 werd in 1984 opgericht in Los Angeles. De keten is actief in de VS, Canada, het Verre en het Midden-Oosten. In Europa wordt eind dit jaar een winkel in Londen geopend. In Belgi komen winkels in de Brusselse Nieuwstraat en de Meir in Antwerpen.
� Reageer (0)
03-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sydney viert vrouwen met rondingen


Sydney viert vrouwen met rondingen


http://img409.imageshack.us/img409/1685/sidneyg.jpgDames met rondingen flaneerde trots op de catwalk voor lingeriefabrikant 'Berlei curves' in sexy creaties.


http://img265.imageshack.us/img265/421/sidney2.jpg


Roze kimono's en parasollen zorgden voor een oosterse look.

� Reageer (0)
02-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanvin maakt herfstcollectie voor H&M

Lanvin maakt herfstcollectie voor H&M


Lucas Ossendrijver en Alber Elbaz


Het Parijse modehuis Lanvin zal de herfstcollectie voor de Zweedse kledingketen H&M ontwerpen. De kledingstukken van de Isralir Alber Elbaz en de Nederlander Lucas Ossendrijver zullen op 23 november in de winkels liggen.

"H&M heeft ons gevraagd om samen te werken en om te bekijken of we de droom van Lanvin naar een groter publiek kunnen brengen, niet of we gewoon een goedkopere jurk kunnen ontwerpen", aldus Elbaz, "In het verleden heb ik altijd gezegd dat ik nooit een collectie voor de massa wou maken, maar het feit dat H&M meer luxueuze kleding wilde, intrigeerde me meer dan het feit dat Lanvin voor een breder publiek zou werken."

De collectie wordt voorgesteld op 2 november. Eerder lagen al betaalbare kledingstukken van Stella McCartney, Karl Lagerfeld en Sonia Rykiel in de H&M-winkels. De collectie van Lanvin zal vanaf 23 november in de winkel liggen. (br.hln)
� Reageer (0)
01-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode herfst - winter 2010

Mode herfst - winter 2010


http://img521.imageshack.us/img521/1669/chloe3.jpg
Chloe


De belangrijkste kleuren voor dit seizoen zijn de camelkleuren en opvallend veel winterwit, o.a. gezien bij Chloe.
http://img814.imageshack.us/img814/3042/chloe2.jpg
Chloe


Er wordt ook veel gebruik gemaakt van gouden details en accessoires.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallende wenkbrauwen kunnen weer

Opvallende wenkbrauwen kunnen weer


http://img707.imageshack.us/img707/8829/grotewenkbrauwen.jpg


Komende winter zijn forse wenkbrauwen weer in de mode. Lang, breed en opvallend zoals in de jaren 80: het kan zonder vreemd bekeken te worden. Schrap de volgende epileersessie bij de schoonheidspecialiste alvast uit jouw agenda.

De forse wenkbrauwentrend is een esthetische aanvulling op de mannelijke kledingtrends waarmee we deze winter vaak geconfronteerd zullen worden. Opvallende wenkbrauwen geven je een stoere uitstraling, maar begrijp ons niet verkeerd: een unibrow oogt nog altijd even verschrikkelijk.

Ongewenste haartjes die je gezicht ontsieren mag je dus nog steeds wegplukken, maar de rest mag je kammen zodat ze jouw ogen mooi omlijnen. Gebruik daarvoor een wenkbrauwborsteltje, maar schaf je ook een wenkbrauwpotlood aan om ze in te kleuren.

Make-up tips:

   1. Kleur jouw wenkbrauwen niet te donker in, anders krijg je een heel harde uitstraling. Ga maximum een paar tinten donkerder dan je natuurlijke haarkleur.
      
   2. Borstel duidelijke strepen van het wenkbrauwpotlood weg. Het is de bedoeling dat je look natuurlijk wordt.
      
   3. Houd de rest van je make-up heel sober: kies foundation die dicht bij je huidskleur aanleunt, breng wat matte beige of taupe oogschaduw aan en hydrateer jouw lippen met een nude lipgloss. Tip: zorg voor een zo egaal mogelijke teint, zo komen je wenkbrauwen nog meer uit.
      
   4. Ga je voor deze beautytrend, laat dan geen korte pony knippen bij de kapper. Deze combo ziet er heel fout uit.
      
   5. Breng wat haarlak aan zodat de haartjes op hun plaats blijven liggen. Spuit niet rechtstreeks op jouw wenkbrauwen, maar eerst op het borsteltje. (br.het Nieuwsblad)

� Reageer (5)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!