Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion30-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lijk je jonger en slanker met make-up


Zo lijk je jonger en slanker met make-up


http://img3.imageshack.us/img3/9835/monicabellucci1c.jpg


Als je ouder wordt, verlies je kleur in je gezicht waardoor je er bleek en vermoeid uit ziet. Om jonger en slanker te lijken is het belangrijk op de juiste manier kleur en leven aan je gezicht toe te voegen.


Voor een jeugdige look is het belangrijk om met verschillende kleuren foundation en poeder te werken in je gezicht. Dit brengt meer diepte in je gezicht en vorm en het ziet er heel natuurlijk uit. De meeste vrouwen vinden dat hun gezicht te vol lijkt en willen het slanker doen lijken. Dit kan op een heel eenvoudige manier, maar je moet wel onthouden dat het om subtiele veranderingen gaat, verwacht niet hetzelfde resultaat als bij een operatie of botox.


De ovale gezichtsvorm wordt als ideaal gezien. Daarom moet je proberen met make-up zoveel mogelijk deze vorm te evenaren. Dit kan je doen door bepaalde delen in je gezicht op te lichten. Voor je begint moet je drie tinten van foundation selecteren. De eerste moet exact hetzelfde zijn als je huidskleur. De tweede kleur heeft dezelfde ondertoon als de eerste, maar is gewoon iets lichter. De derde kleur is dan weer een tint donkerder dan de eerste kleur. Nu breng je deze drie tinten aan om bepaalde delen in je gezicht te benadrukken en andere te camoufleren. Zorg er wel voor dat de verschillende tinten mooi in elkaar overlopen.

- De eerste foundation, moet je op je ganse gezicht aanbrengen. Trek dan een denkbeeldige ovaalvorm in je gezicht. Deze is zo breed als het wijdste punt van je ogen en hij komt tot aan je haarlijn en loopt beneden tot aan je kin. Dit zal je helpen te kiezen welke delen je gaat oplichten.

- De lichtere kleur breng je aan op meest uitstekende punten in je gezicht: op je voorhoofd, onder je ogen waarbij je tot je jukbeenderen gaat en op het puntje van je kin. De ogen van anderen zullen zich eerst op focussen. Daarmee trek je de aandacht naar het midden van je gezicht en vallen de vollere delen van je gezicht minder op.

- Vervolgens breng je de donkere tint aan op de delen die buiten het ovaal vallen. Langs je haarlijn, aan de zijkanten van je wangen waarbij je tot je kaken gaat.

- Hoe bleker je huid, hoe meer je met de donkere tinten gaat werken. Heb je een donkere huid, dan moet je net het omgekeerde doen.

- Eens je die drie tinten hebt aangebracht, breng je een poeder aan dat overeenkomt met je natuurlijke huidskleur. Dit gaat je look benadrukken en hem tegelijkertijd natuurlijker maken.

- Wil je je neus slanker doen lijken? Licht hem dan ook weer in het midden op met een lichtere foundation, aan de vleugels breng je een iets donkerdere tint aan. (br.hln)
� Reageer (0)
26-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenenmerk Jimmy Choo verkocht voor 600 miljoen

Schoenenmerk Jimmy Choo verkocht voor 600 miljoen


http://imageshack.us/m/819/3415/jimmychoo.jpg

Het schoenenmerk Jimmy Choo, bekend om de peperdure torenhoge stiletto's, is verkocht aan luxegroep Labelux. Die telden ruim 600 miljoen euro neer voor het merk en richten zich ongegeneerd op de kapitaalkrachtigen in de wereld.

"Ik ben zo trots op wat we bereikt hebben de laatste 15 jaar, en ik ben heel blij dat we nu deel uitmaken van Labelux, een partner die onze waarden en passie deelt, en ambitieus wil groeien in het luxesegment," verklaart CEO Tamara Mellon.  De eerste markt waar Labelux zich wil op toespitsen is de Aziatische markt.

Het is slecht nieuws voor de originele oprichter van Jimmy Choo, de schoenenontwerper Jimmy Choo zelf. Hij zocht 550 miljoen euro om zijn eigen bedrijf terug te kopen. Dat plan verwaterde al snel, zodat Choo zijn merk door de vingers zag glippen. (br.hln)� Reageer (0)
25-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door anders te wandelen krijg je perfecte poep

"Door anders te wandelen krijg je perfecte poep"


http://imageshack.us/m/11/6724/perfectepoep.jpg


Fitnessinstructeur van tal van Britse celebs Mark Anthony beweert dat je het figuur van werelds bekendste bruidsmeisje Pippa Middleton kunt evenaren door je manier van wandelen te veranderen.

De expert trainde al glamourmodel Katie Price en actrice Billie Piper, hij beweert dat door dagelijks kleine veranderingen te maken je de perfecte kont kunt krijgen. Mark: "Wanneer je naar het werk wandelt, neem je grote passen en span je je spieren in je kont en buik op. Doe je schouders naar achter wanneer je achter een bureau zit en hou je buikspieren strak. Ook wanneer je rechtstaat probeer je dit vol te houden en laat ook de spieren van je achterste dan werken. Zo verstevig je je kontspieren elke keer dat je rechtstaat."


Hij zegt ook dat je je voor de zomer in vorm kunt krijgen door meer water te drinken en kleine, regelmatige maaltijden te eten. "Door minstens twee liter water per dag te consumeren, spoel je het overtollige vocht weg dat je lichaam ophoudt. Slim eten is de sleutel om je energiepeil hoog te houden. Maak dat je regelmatig kleine maaltijden eet en sla nooit het ontbijt over. Zorg ervoor dat je zout beperkt en vermijd alcohol in de week. Tussen de maaltijden door mag je een gezonde snack nemen", besluit Anthony. (br.hln)� Reageer (0)
24-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Looks belangrijker dan bescherming bij kiezen zonnebril

Looks belangrijker dan bescherming bij kiezen zonnebril


http://imageshack.us/m/36/9899/zonnebrilk.jpg


Waar kijken vrouwen voornamelijk naar wanneer ze een bril uitkiezen? Heel simpel, of het montuurtje hen goed staat. De prijs en de beschermingsfactor zijn bijkomstigheden.

We dragen de bril voornamelijk als bescherming tegen de zon (80%) en om goed te kunnen zien in de auto (63%), zo blijkt uit een Nederlands onderzoek van Pearle Opticiens. Maar als we die bril dan effectief gaan kopen, geldt er nog maar een regel: staat het montuurtje me leuk. 70% van de vrouwen maakt een brilkeuze op basis van het uiterlijk. De prijs en de UV-bescherming komen daarbij op de tweede en derde plaats. (br.she)� Reageer (0)
23-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.karl Lagerfeld ontwerpt tulband voor mannen

Karl Lagerfeld ontwerpt tulband voor mannen


http://imageshack.us/m/600/8968/tulbandvoormannen.jpg


Als het aan Karl Lagerfeld ligt, dragen alle mannen straks een tulband om het hoofd.

Op de recente cruisewear-defilé van Chanel, stuurde de designer zijn muse Baptiste Giabiconi met het opmerkelijke hoofddeksel op de catwalk.


Echt verrassend kan de creatie niet genoemd worden. Lagerfeld liet al eerder vrouwen met de tulband opdraven als het ultieme hoofddeksel. De trend kende echter weinig bijval. De weinige celebs die het probeerden, zagen eruit alsof ze net uit de douche stapten met hun handdoek om het hoofd.

En nu maar hopen dat de mannelijke tulband hetzelfde effect teweegbrengt. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De onderbroek die je niet onder strakke kledij ziet

De onderbroek die je niet onder strakke kledij ziet


http://imageshack.us/m/823/8894/debandeauvanmarksspence.jpg
De Bandeau van Marks & Spencer.


Niets zo onaantrekkelijk en opvallend is de zichtbare naad van een slip in een strakke broek of jurk. Een nieuwe slip werd speciaal ontworpen om gedragen te worden onder strakke jurken en broeken, maar in tegenstelling tot huidskleurige alternatieven ziet deze er sexy uit.

De slip, genaamde de Bandeau, heeft brede band van kant, die comfortabel aan de heupen zit, maar niet tussen je billen kruipt als een string, wat niet elke vrouw comfortabel vindt. Ze zitten ook hoger op de benen dan andere shortjes, wat een vrouwelijke look geeft die de benen flatteert door ze langer te laten lijken.http://imageshack.us/m/839/7059/debandeau.jpg


De slipjes kosten bijna 6 euro en zullen vanaf volgende maand verkrijgbaar zijn bij de Britse keten Marks & Spencer in zwart, wit, huidskleur, blauw of roze. Soozie Jenkins van de winkelketen: "Het wordt tijd om huidskleurige grote onderbroeken weg te smijten. Dankzij stretchkant en microvezels is deze slip niet alleen flatterend maar ook erg comfortabel." (br.hln)� Reageer (0)
20-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapster maakt korsetten en naaldhakken van overgebleven haar

Kapster maakt korsetten en naaldhakken van overgebleven haar

Klik op de foto om een filmpje te bekijken


De 54-jarige Taiwanese kapster Shiou-Ying Tsai is verzot op haar beroep, en vult zelfs haar vrije uurtjes met het verwerken van menselijk haar… in schoenen en handtassen.

"Ik draag zelf geen naaldhakken wegens mijn platvoeten, maar ik vind ze zo verschrikkelijk mooi. Daarom heb ik besloten een eigen versie te maken, een soort van kunstwerkje. Een ode ook aan al die mooie hoge hakjes", aldus Tsai.

Hoe de vrouw tewerk gaat? Met het overgebleven, afgeknipte haar van haar klanten begint ze krullen en andere vormen aan de schoenen toe te voegen. Die plakt ze vervolgens vast op het schoeisel. De hebbedingen zijn niet te koop. "Ik hou ze voor mezelf." Momenteel is Tsai ook bezig met het creëren van dezelfde harige varianten op korsetten.  (br.she)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'s Werelds duurste tiara brengt 8 miljoen op

's Werelds duurste tiara brengt 8 miljoen op


http://imageshack.us/m/827/6249/duurstetiara.jpg


Een oogverblindende tiara met smaragden, die nog zou hebben toebehoord aan de vrouw van Napoleon III, is verkocht voor een recordbedrag van 11,3 miljoen Zwitserse franken (8,25 miljoen euro). Een anonieme koper kocht de tiara bij een veiling door Sotheby's in Genève.


De waarde van de diamanten en smaragden tiara was geschat op 3,5 à 7 miljoen euro. "Onnodig te zeggen dat de prijs een wereldrecord is voor de veiling van een tiara'', zei voorzitter David Bennett van Sotheby's Europa en Midden-Oosten afdeling voor juwelen, toen hij de koop bezegelde met een hamerslag. De tiara was voor het laatst verkocht in 1979.� Reageer (0)
19-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneakers gevaarlijker dan stiletto

Sneakers gevaarlijker dan stilettoVersleten sneaker- en sportschoenen veroorzaken veel meer verwondingen dan torenhoge hakken, zo waarschuwen Britse podologen.


Wie steeds dezelfde sneaker draagt tijdens het sporten of andere vrijetijdsactiviteiten, vraagt problemen. Volgens podologen dragen 1 op de 10 mensen het verkeerde type van schoen.


4 op de 10 draagt dagelijks één of andere sportschoen. 1 op 2 koopt slechts om de twee jaar een nieuw paar. Recent onderzoek geeft echter aan dat de sportschoen de perfecte schoen kan zijn als deze correct gedragen wordt. Door overmatig of verkeerd gebruik leidt de schoen echter tot meer verwondingen dan hoge stilettohakken.


Vaak worden de 'trainers' gedragen om beroemdheden na te bootsen. In Engeland spreken ze van het Lily Allen effect, de popster die het schoeisel promoot. (br.hln)
� Reageer (0)
12-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledij van melk moet hitte bestrijden

Kledij van melk moet hitte bestrijden


http://imageshack.us/m/836/2599/kledijvanmelk.jpgKrijg je al opflakkeringen als je nog maar denkt aan warme zomerdagen? Dan kan de nieuwste collectie 'Ela' van Joyjit Talukdar soelaas brengen.

Joyjit gebruikte soja-extracten en melkproteïnen bij het maken van haar kledij. Die combinatie met katoen zorgt ervoor dat de stof lichter wordt en beter verdraagbaar is gedurende de zomerse temperaturen.

"De textuur voelt luxueus en zacht aan. Door de melk ontstaat er ook een lichte glans, waardoor je helemaal niet het gevoel krijgt met biokatoen te maken te hebben", besluit deontwerpster. (br.she)� Reageer (0)
10-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplossingen voor zomerse modeblunders

Oplossingen voor zomerse modeblundersHet aangename warme weer gaat gepaard met heel wat mode- en beautydilemma's: welke beha draag ik onder dat onthullend kleedje of hoe zorg ik ervoor dat je mijn onderbroek niet door die witte broek ziet? Gelukkig bestaat voor al van deze problemen een oplossing.


Te strakke of transparante kledij maakt dat je je ondergoed door kledij kunt zien. Je kunt echter voorkomen dat iedereen naar je zwarte string staart door naadloos huidskleurig ondergoed te dragen. Dit zit niet alleen comfortabel maar is ook nog eens flatterend, wat verklaart waarom Stella McCartney en Kate Hudson grote fans zijn. Er bestaan zelfs exemplaren speciaal ontworpen voor mama's in spe die comfortabel onder de buik komen.

Witte benen
Haast elke dame sukkelt bij de eerste zonnestralen met hetzelfde probleem: de zin om met blote benen te paraderen is groot, maar aangezien deze nog geen zon zagen, zien ze er niet op en top uit. Wie geen tijd heeft om zelfbruiner aan te brengen, kan een boost geven met een hydraterende crème met een kleurtje. Dit wordt vaak op de catwalk gebruikt bij bleke modellen. Neem de crème mee in je handtas in geval van nood.

Geen beha
Deze zomer zijn jurken met uitsparingen in, maar de moeilijkheid hierbij is een geschikte beha te vinden die hieronder past. Tegenwoordig vind je beha's met beugels die zelfklevend en beloven te blijven zitten, in alle omstandigheden.


Transparante jurk
Ze zijn lang en elegant, maar veel van de huidige maxijurken zijn erg onthullend in daglicht. Je kunt dit echter voorkomen door een vleeskleurige onderjurk te dragen.

Uitgelopen make-up
Dames die op het strand willen stralen, zullen al gemerkt hebben dat zweet en water je make-up danig kunnen verstoren. Maar tegenwoordig bestaan er waterproof foundation en camouflagesticks. Ideaal wanneer je na een nachtje stappen wil bekomen op het strand én er aantrekkelijk wil uitzien.

Tepels
Koele zomeravonden in combinatie met strakke topjes kunnen leiden tot zichtbare stijve tepels. Je kunt dit voorkomen door tepelstickers te kleven.

Hangborsten in bikini
Liftits zijn stickers die je boezem steviger en jonger laten lijken. De makers beloven een lift van 5 cm.

Okselvijvers
Laat vochtplekken onder armen je zomerdag niet verpesten. Plak twee van deze stroken in je kledij en voorkom zo gênante okselvijvers.
� Reageer (0)
09-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Jeansmerk G-Star beschuldigt Jack & Jones van imitatie

Jeansmerk G-Star beschuldigt Jack & Jones van imitatie


Een ontwerp van G-Star.


Het Nederlandse jeansmerk G-Star onderneemt gerechtelijke stappen tegen het Deense kledingbedrijf Bestseller. G-Star vindt dat het merk Jack & Jones van Bestseller zijn ontwerpen imiteert, zo meldt het vakblad Textilia op zijn website.


Bestseller verklaart in een reactie nog geen aanklacht ontvangen te hebben, maar het wil wel al kwijt verbaasd te zijn. "G-Star vergeet dat het al twee zaken tegen Bestseller in de Benelux heeft verloren."


G-Star maakt niet alleen een bezwaar tegen eventueel kopieergedrag van ontwerpen, maar verwijt Vila Clothes, eveneens onderdeel van het Deense bedrijf, ook een T-shirt te verkopen met een print van het model Gemma Arterton. Zij is het gezicht van G-Star in een reclamecampagne. Volgens Bestseller is hier geen sprake van opzet, maar van toeval.
In december 2010 won G-star nog een rechtszaak over een bepaalde T-shirtprint van het Zweedse merk H&M. (br.hln - foto ap)� Reageer (0)
05-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De broek die er uitziet als jeans maar als jogging voelt

De broek die er uitziet als jeans maar als jogging voelt
Diesel belooft dat zijn nieuwe mode-uitvinding, de jogg-jeans, perfect past. Twee derde van de dames is namelijk nog steeds op zoek naar de juiste denim broek, zo bleek uit onderzoek.

Het is nog wel even wachten op de perfect passende jeans, de jogg-jeans komt in juli in de winkel terecht. Deze is een combinatie van een jogging- en een denim broek, die ontstaan is dankzij een nieuwe techniek die de twee stoffen, zowel geweven als gebreid, combineert. Hierdoor is deze elastisch in alle richtingen. Het resultaat is een lichte jeans die rekt als jersey, licht en zacht aanvoelt, dat meldt nu.nl.

Het Italiaanse modehuis belooft met de jogg-jeans ook de perfecte pasvorm, de donkere kleuren versterken het idee dat je denim aanhebt. Het merk maakte echter nog niets bekend over de verkoopprijs, maar die zal waarschijnlijk allesbehalve goedkoop zijn. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trek aandacht naar je lippen met tijdelijke tattoo

Trek de  aandacht naar je lippen met een tijdelijke tattoo

Klik op de foto om het filmpje te bekijken


De felle print is in, dat is al langer het geval bij kledij, maar dit verovert nu ook de beautywereld. Het gevolg zijn opvallende lippen met patroontjes. Maak je je nu al zorgen hoe je dit gaat aanbrengen? Met de tijdelijke tattoos van Violent Lips is dit zo geklaard.

Voor het dagelijkse leven zijn ze misschien wat extreem, maar wij voorspellen dat felle lippen de trend op festivals worden. Verwacht je aan glitter, luipaardenprints, regenbogen, kant en zelfs polkadots. Om het fashionista's wat makkelijker te maken zijn er de tijdelijke liptattoos, hiermee creëer je in enkele seconden deze look feilloos. Je betaalt iets meer dan 10 euro voor een pakje van drie. Je bereidt je lippen voor door ze nat te maken, je plakt de tattoo en klaar. (br.hln)� Reageer (0)
04-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg het met fruit deze zomer

Zeg het met fruit deze zomer


Prada
Prada


Om de lente helemaal fleurig te maken, maken fruitprints het mooie weer. Niet enkel bloemen schijnen overal aanwezig, ook kersen, bananen en meloenen worden massaal gespot in de winkelrekken.


Elk stuk fruit maakt zijn intrede op outfits voor de lente en zomer. Heb je een uitgebreid budget, kan je terecht bij Prada, Moschino en Stella McCartney voor een uitgebreid fruitgamma. Wil je minder spenderen, vind ieder zijn gading ook bij goedkopere merken als Urban Outfitters en Topshop.

Naast kleding zijn er ook volop fruitige accessoires te koop: oorbellen in de vorm van kersen, een appel aan de ketting of druiven in het haar. Over smakelijke mode gesproken!
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw heeft 11 paar schoenen die ze niet draagt

Vrouw heeft 11 paar schoenen die ze niet draagt
Bijna elke vrouw heeft een collectie schoenen die nooit het daglicht zullen zien, dat blijkt uit een Britse enquête.


De gemiddelde Britse vrouw heeft 20 paar schoenen, maar 11 daarvan doet ze nooit aan, dat blijkt uit een enquête bij 3.000 dames. Dit komt neer op een totaal van gemiddeld 450 euro dat in de kast blijft liggen. Ook koopt ze gemiddeld acht nieuwe schoenen per jaar. Bijna een derde kocht schoeisel in de verkeerde maat enkel omdat ze deze mooi vond. Meer dan een derde van de vrouwen, 37 procent, zeggen dat ze schoenen kopen om zichzelf op te vrolijken. Andere redenen voor een nieuw paar zijn een nieuwe outfit, trendy te zijn of om hun schoenenobsessie te voeden.


Het gemiddelde paar kost 40 euro. Een vrouw draagt schoenen gemiddeld drie jaar voor ze deze wegsmijt, een vijfde kan haar geliefde paar niet wegdoen, 21 procent doet nooit oude schoenen weg. 55 procent bewaart haar aankopen veilig in de kast, een op de vijf bewaart ze in de woonkamer, verspreid over het hele huis of zelfs in de auto. 10 procent geeft toe jaarlijks minstens 675 euro uit aan schoenen.


Volgens gedragspsychologe Jo Hemmings, auteur van 'Shoes and Shopping', is hier een eenvoudige verklaring voor. "Schoenen houden allerlei beloften en verwachtingen in. Ze kunnen een outfit transformeren, de benen verlengen, ons groter maken en slanker doen lijken, ze zijn ook erg vergevingsgezind. Ook al komen we wat kilo's bij, onze schoenen zullen altijd passen." (br.hln)
� Reageer (0)
03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lippenbalsem is écht verslavend

Lippenbalsem is écht verslavend


http://img580.imageshack.us/img580/3004/lippenbalsem.jpg


Wanneer de huid van je lippen door regelmatig gebruik gewoon raakt aan balsem, kan ceze niet meer zonder, aldus een wetenschapper.

De cosmetisch chemie-expert Perry Romanowski zegt in zijn boek 'Can You Get Hooked On Lip Balm?' dat lippenbalsem een omgekeerde werking kan hebben. Hoewel dit droge en gesprongen lippen moet voorkomen, krijg je dit effect net bij overmatig gebruik, dat meldt nu.nl. Lippenbalsem verstoort namelijk het evenwicht in de bovenste laag van de huid van de lippen, waardoor de productie van nieuwe cellen er afneemt. Wanneer je stopt met de balsem te smeren, herstelt dit evenwicht zich niet meteen, waardoor je even met droge of pijnlijke lippen moet rondlopen.

Andere mythes
In zijn boek ontkracht of bevestigt Romanowski nog tal van andere mythes. Zo zegt hij dat lipsticks die meer volume beloven wel efficiënt zijn. Ze hebben een irriterend effect, waardoor de lippen tijdelijk opzwellen. Hij raadt wel het regelmatige gebruik hiervan af, aangezien dit schade aan de lippen kan veroorzaken.� Reageer (0)
02-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop trouwkleding stijgt dankzij Kate en William

Verkoop trouwkleding stijgt dankzij Kate en WilliamDe tijd van trouwen is aangebroken. Elke minuut van de dag wordt wel ergens een huwelijksjurk verkocht in Europa, zo blijkt uit cijfers van eBay. Vooral een koninklijk huwelijk doet de verkoop aanzwengelen.

Met het mooie weer in aankomst, draaien de huwelijksklokken overuren. Niet alleen het seizoen speelt een rol, ook het sprookjeshuwelijk van Kate en William versterken de trouwkriebels bij heel wat koppels. 

Volgens gegevens van eBay wordt er elke minuut een jurk verkocht in Europa. Belgische vrouwen kiezen voor bustierjurken terwijl Franse dames zich in klassiekere trouwkleding hullen met de nodige juwelen.� Reageer (0)
01-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simpele truckjes voor een nieuwe look

Simpele truckjes voor een nieuwe look

Niet alleen verdient je huis een grote schoonmaak, ook je looks mogen na een lange winter opgefleurd worden. Die ingrepen hoeven niet zo groots te zijn, met deze simpele truckjes, kom je fleuriger en mooier voor de dag.

1. Kleur in je kleerkast
Grasduin door je kleerkast en zoek naar een kleur waar je het minste van hebt. Hou je meestal vast aan één kleur, draag dan een tegengestelde tint. Gek op zwart? Doorbreek de tint met witte stukken of zoek naar een print waar zwart in verwerkt is, je zal het verschil merken.

2. Tegengestelden trekken aan
Ben je een jeans- en T-shirtfan? Match je jeans met een zeer vrouwelijke top. Loop je altijd op stiletto's, probeer dan eens een plat schoentje. Stap af van je routines, dat kan een groot verschil maken.

3. De schaar erin
Je kapsel is één van de dingen dat meteen opvalt. Ga op zoek naar een snit dat je gezichtscontouren mooi doet uitkomen, maar anders is dan wat je gewend bent. Je haarsnit maakt een grote impact op je verschijning.
 
4. Heldere lokken
Highlights of méches geven je haar dimensie. Ga slechts tot twee of drie tinten lichter dan je natuurlijke kleur. Een nieuwe kleurtje in je haar doet ook wonderen.

5. Accentueer je beste eigenschappen
Make-up heeft de bedoeling om je mooiste kenmerken te accentueren, niet om ze te verdoezelen. Wees subtiel met het gebruik en accentueer slechts 1 of 2 gebieden in plaats van je hele gezicht. Zet ofwel de ogen aan ofwel de lippen.

6. Lach
Een glimlach maakt je meteen mooi. Een lach wordt nog mooier als je tanden verzorgd en wit ogen. Overweeg een verblekende behandeling, een bezoekje aan de tandarts helpt om de juiste info te krijgen.

7. Je houding
Geloof het of niet, de beste manier om mooier te ogen is de juiste houding aan te nemen. Je houding is belangrijk voor je verschijning. Zit rechtop met je rug tegen de leuning en hou je hoofd omhoog. Kruis je benen liever aan de enkels dan aan de knieën.

8. Vals kleurtje
Iedereen ziet er stralender uit met een kleurtje. Zon veilig, gebruik een zelfbruiner. Bang van het fake kleurtje? Mix dan je favoriete bodymelk met de zelfbruiner. Een goede lichaamspeeling is vooraf belangrijk om strepen en lelijke vlekken te voorkomen.

9. Ga voor lang haar
Is je haar halflang, overweeg extensions. Consulteer vooraf je kapper en vraag de verschillende opties. Haarstukjes zijn er in grote verscheidenheid en kleuren en bezorgen je vaak een geheel nieuwe frisse look.

10.  Accessoires
Ga volop voor accessories. Een lang t-shirt oogt mooi met een riem op de heupen. Een sjaal in je haar of rond je nek geeft een dosis vrouwelijkheid. Juwelen staan altijd mooi, maar overdrijf met deze nooit, je wil niet ogen als een kandelaar.
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!