Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion30-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen in luipaardprint: stop met overdrijven

Vrouwen in luipaardprint: stop met overdrijven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/luipaardprint.jpg?t=1333107098
De luipaardprint: enkel geschikt voor accenten © Asos.com.


Dierenprints zijn al een paar seizoenen niet meer weg te denken uit de modewereld. En ook deze lente blijven ze een goede keuze, want volgens de Nederlandse stylist Bastiaan van Shaik is 'Afrika' het thema van dit modeseizoen. En toch moet je opletten met zo'n luipaardprint, want het loopt al snel verkeerd...

Nochtans lieten heel wat celebs zich al overtuigen door de trend. Zo trok Miranda Kerr onlangs een blauwe broek met luipaardprint aan, terwijl Kristen Stewart zich liet opmerken in een grijs jurkje met dezelfde print.

Maar de grootste fan is ongetwijfeld Nicole 'Snooki' Polizzi, die voortdurend kleren of accessoires met een luipaardprint kiest. En ook in haar goedkope handtassencollectie, die ze onlangs lanceerde, zien we Snooki's favoriete print voortdurend terugkomen.

Als we de sterren moeten geloven, is een luipaardoutfit dus één van de must-have items voor deze lente. Maar is dat ook echt zo?

De Nederlandse stylist Bastiaan van Schaik is niet helemaal overtuigd. "Er zijn vrouwen die helemaal doorslaan met een tijgerlegging, tijgersjaal, tijgerjas en tijgerlaarzen rondlopen. Dat is geen goed idee", vertelde hij aan Novum Nieuws. En daar zijn wij het volledig mee eens!

Dat wil echter niet zeggen dat je de luipaardprint helemaal moet afzweren. Want een geprint accessoire combineren met neutrale kledingstukken, is wél een goed idee.

"Je moet de prints gebruiken als een accent, zoals een sjaal of een klein jasje", vindt de stylist. "Rondlopen in een jumpsuit met tijgerprint is geen goed idee, maar een subtiele touch is dat wél", besluit hij. (br.hln)� Reageer (0)
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je heupen accentueren met een peplum: iets voor jou?

Je heupen accentueren met een peplum: iets voor jou?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/peplum.jpg


Het lijkt een slecht idee: een kledingstuk met een extra stuk stof rond het lichaamsdeel dat je het liefst niet in de schijnwerpers zet. En toch is de peplum, die je heupen accentueert, helemaal terug. Van jurken tot jasjes, van H&M tot Armani: je ziet het heupdetail overal opduiken. Maar is het ook iets voor jou?

Zeker weten, zeggen ontwerpers en winkelketens. Want met de juiste snit is de peplum flatterend voor élke vrouw. "Het helpt net om een zandloperfiguur te verkrijgen", zegt Stephanie Solomon van Bloomingdale's.

"Een peplum speelt met de proporties van je lichaam, waardoor je taille smaller lijkt", bevestigt Vera Wang, die het heupdetail veelvuldig gebruikte in haar collectie voor deze lente.

Net zoals de gebloemde broek, doet deze trend ons terugkeren naar de jaren '80, toen het samen met de brede schouders immens populair was.

Maar wat is een peplum nu eigenlijk? "Net zoals het woord zelf, vindt de peplum zijn roots in Griekenland. 'Peplos' verwees naar een tuniek of lang gewaad, met een stuk stof dat gevouwen en gebonden werd rond je heupen", legt Daniel James Cole, expert in de modegeschiedenis, uit.

Velen vinden het een slecht idee om zo'n peplum te dragen, maar toch volgens steeds meer celebrities de trend.

Zo koos Jennifer Aniston onlangs voor een grijze jurk in tweed, met wat extra stof rond haar heupen. Ook Irina Shayk liet zich opmerken in een witte tuniek met een peplum, samen met de brede schouders. En zelfs op de Oscars zagen we het verschijnen, meer bepaald bij Michelle Williams.

Maar dé reden om te geloven dat dit een trend zal worden, is omdat ook trendsetter Kate Middleton al overtuigd is van de peplum. Zij liet zich recent zien in een jasje met wat extra stof rond haar heupen, afgewerkt met een riem. En alles wat de Britse hertogin draagt, wordt tegenwoordig door iedereen nagebootst.

Wie twijfelt of het heupaccent wel iets voor haar is, kan op veilig spelen door het met een broek te combineren. Zeker voor vrouwen met vrij korte benen, is dat een goed idee.

Als je toch liever een rok draagt (het is mooi weer!), moet je ervoor zorgen dat die net onder je knieën valt. Combineer niet met sandalen of enkelbotjes, maar kies voor elegante pumps.

Ook vrouwen met rondingen kunnen de trend gerust uitproberen. "Zij moeten wel alles vermijden dat te geplooid, te kort of extreem lang is", zegt celebritystylist Robert Verdi. "Je mag geen extra stof toevoegen die te ver uitsteekt", zegt hij. Want dan kan zo'n peplum wél onflatterend zijn... (br.hln)� Reageer (0)
26-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen met een opvallende decolleté zijn belust op macht

Vrouwen met een opvallende decolleté zijn belust op macht


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Christina-Hendricks.jpg
Is 'Mad Men'-actrice Christina Hendricks belust op macht?


Er wordt vaak gezegd dat de kleren 'de man' maken, maar hoe zit dat eigenlijk met vrouwen? Volgens psychologe Jennifer Baumgarter onthullen de kleren van een vrouw veel meer over haar persoonlijkheid dan ze eigenlijk zou willen. Zo toont een opvallende decolleté bijvoorbeeld aan dat je op macht belust bent, terwijl overdreven juwelen wijzen op onzekerheid.

"Je kleren onthullen wat er in jou omgaat. Je gedachten en gevoelens worden blootgelegd in je kleerkast - je moet er gewoon aandacht voor hebben", vertelde zij aan de Daily Mail. In haar boek 'You are what you wear: what your clothes reveal about you', onthult de 34-jarige kledingconsultante welke fouten de meeste vrouwen maken.

1. Nek en decolleté
Een te uitgesproken decolleté suggereert dat de vrouw in kwestie belust is op macht en koste wat het kost alles wil controleren.

Als je echter opvallende juwelen rond je nek draagt, dan wil dat zeggen dat je weinig zelfvertrouwen hebt. Bovendien kan een teveel aan sieraden ook wijzen op financiële moeilijkheden, die je met de juwelen probeert te verbergen.

2. Dichtgeknoopte kleren
Wie zijn kleren hoog dichtknoopt, doet afstand van alle vrouwelijkheid. "Op die manier geef je aan je baas het signaal dat vrouwelijkheid gelijk staat aan zwakte, niet aan macht", vertelt Baumgarter. Geen goed idee dus.

3. Hoge hakken
Het dragen van hoge hakken zorgt er dan weer voor dat je er minder intelligent uitziet. Aan de andere kant kunnen ze ook vertrouwen opwekken, want hoge hakken maken je ongeveer even groot als je mannelijke collega's.

4. Comfortabele kleren
Als je voor een simpele outfit à la jeans met sneakers kiest, let dan op! "Met zulke kleren identificieer je jezelf teveel als moeder, en vergeet je de andere delen van je persoonlijkheid.", zegt de psychologe.

Bij werkende mama's kan dat wijzen op een schuldgevoel ten opzichte van hun kinderen, maar ook op oververmoeidheid.

5. Korte rokjes
Een jonge vrouw die een kort rokje draagt, wordt bestempeld als iemand die veel aandacht nodig heeft. Een oudere vrouw die hetzelfde doet, is iemand die het moeilijk heeft met ouder worden.

Veranderen
"Elk deel van ons gedrag, van wat we eten tot wie we daten, wordt bepaald door interne factoren. Waarom zou het dan anders zijn met de kleren die we dragen?", vraagt de psychologe zich - terecht - af.

"Als je wil weten wat jouw kleren vertellen, dan moet je aandacht besteden aan je shopgewoonten en aan wat er in je kast hangt", zegt zij. "Dan zal je wellicht merken dat er een bepaald patroon in je kleren zit, dingen waar je steeds naar teruggrijpt."

Om uit die sleur te geraken, moet je volgens de psychologe op zoek gaan naar contrasten. Combineer bijvoorbeeld een volledig zwarte outfit met een gouden riem of iets dat "een statement maakt", zoals gekleurde pumps.  (br.hln)� Reageer (0)
24-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arizone Muse is nieuwe muze Estée Lauder

Arizone Muse is nieuwe muze Estée Lauder


http://desmond.imageshack.us/Himg59/scaled.php?server=59&filename=arizonemuse.jpg&res=medium


Cosmeticaproducent Estée Lauder heeft er een nieuwe muze bij. Niemand minder dan Arizona Muse wordt hun nieuwe uithangbord.

Muse werd vooral bekend dankzij haar vele modeshoots. Het Amerikaanse tijdschrift Vogue riep haar zelfs uit tot topmodel van het jaar. Muse zal alle nieuwe beautyshoots van Estée Lauder voor haar rekening nemen.

Ze stapt daarmee in de voetsporen van namen als Elizabeth Hurley, Joan Smalls en Liu Wen. (br.she)
� Reageer (0)
22-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peperdure biggetjes stelen de show op Canadese catwalk

Peperdure biggetjes stelen de show op Canadese catwalk


http://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=biggetjes.jpg&res=medium


Een tijdje geleden pakte Etam Lingerie op de catwalk uit met gekleurde poedels en slangen. Die trend werd gisteren verder gezet op de modeweek in Toronto, waar ook dieren de show stalen. Deze keer was de eer weggelegd aan kleine, schattige, maar vooral peperdure biggetjes. Eéntje kost al gauw 1.000 dollar (of 760 euro).

De minuscule varkentjes worden gefokt in Nieuw-Zeeland, maar verkocht door Amerikaanse leveranciers. Die bekennen dat het kleine gestalte van de varkens het resultaat is van genetische manipulatie. Hetzelfde geldt voor de strepen op hun rug.

De kleine biggetjes zijn in Amerika en Canada ontzettend populair en worden, ondanks de hoge kostprijs, verkocht als huisdier. Begrijpelijk, want de dieren zijn ontzettend schattig.

En dat is ook de reden waarom Korhani Home besloot om de biggetjes mee te nemen op de catwalk op de Toronto Fashion Week. Als accessoire vormden ze namelijk het ideale contrast voor de stoere look van de modellen.

Bovendien was de show op zich ook al opvallend, want Korhani Home is helemaal geen modelabel, maar een merk van binnenhuisdecoratie.

De modellen droegen dan ook geen jurken, maar waren gehuld in tapijten met zwarte, witte en rode ruiten. Die werden combineerd met op punk geïnspireerde kettingen en armbanden met spijkers.

Het is niet de eerste keer dat Korhani Home babydieren gebruikt in hun shows. Vorig jaar gebruikten ze al pluizige konijntjes op hun catwalk. Hetzelfde zagen we ook al bij Etam, met onder andere lammetjes, gekleurde poedels en slangen.

Schattig en leuk, maar dierenrechtenactivisten stellen zich natuurlijk vragen bij de trend. Worden de kleine dieren wel goed behandeld? En dan zwijgen we nog over de ethische problemen rond de genetische manipulatie van de biggetjes... (br.hln)
� Reageer (0)
17-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gescheurd jeansjasje maakt comeback

Gescheurd jeansjasje maakt comeback


http://desmond.imageshack.us/Himg269/scaled.php?server=269&filename=jeansjasje.jpg&res=medium


Het gescheurde jeansjasje is terug, maar dit keer volstaat het niet een oud exemplaar uit de kast te halen, fashionista's kopen een peperduur afgeleefd expemplaar.

Zangeres Rihanna heeft gescheurd denim officieel terug op de modekaart gezet. Ook op heel wat modeblogs is het nu erg populair en tijdens de verschillende modeweken droegen alle modellen en journalisten in deze klassieker uit de jaren '90. Dus als je voor komende lente slechts een item koopt, laat het dan een afgeleefd ogend jeansjasje zijn.

Je vindt dit kledingstuk in heel wat vormen en formaten, als je de stijl van Rihanna wil kopiëren, dan moet je wel diep in je buidel tasten. Haar exemplaar van het hippe merk Acne kost iets meer dan 500 euro. De reden achter dit hoge prijskaartje is dat elk jasje op een unieke manier gescheurd werd. Maar dat kan je natuurlijk zelf ook. De trend stopt echter niet alleen bij bovenstukken, ook een gescheurde broek kan komende lente perfect. Fans hiervan zijn actrice Elle Fanning en blogger Columbine Smille, zij durven het aan om hun jasje te combineren met een bijpassende jeans.

Een makkelijke manier om zelf zo'n hip jasje te creëren is door je kaasrasp boven te halen en je denim op deze manier er afgeleefd te laten uitzien.
� Reageer (0)
14-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laarzen tot over de knie: zo draag je ze in de lente

Laarzen tot over de knie: zo draag je ze in de lente


http://desmond.imageshack.us/Himg706/scaled.php?server=706&filename=knielaarzen.jpg&res=medium


Het is weer tijd om je over-de-knie laarzen uit de kast te halen of een nieuw paar aan te schaffen. Dit type laars is namelijk de ideale schoen om de overgang te maken van winter naar lente, zeker als je zonder panty's naar buiten wil. Celebs zoals Miranda Kerr en Rihanna werden er deze week al mee gespot. Nu jij nog!

Wie de laarzen op de juiste manier wil dragen, moet rekening houden met de volgende vijf regels:

1. Plat
Wie de laarzen overdag (en op het werk) wil dragen, kiest het best voor een plat paar, eventueel in 'paardrijstijl'. Als je toch niet zonder wat hoogte kan, ga dan voor een brede hak.

Want hoe mooi de stilettoversies ook zijn, je bewaart ze beter voor een avondje uit. Het is namelijk veel moeilijker om ze te combineren, zeker als je op het werk netjes voor de dag wilt komen.

2. Zwart
De veiligste keuze is, zoals meestal, zwart. Niet alleen kan je die kleur met alles combineren, zwart is ook vaak goedkoper. Bruine 'over-the-knee-boots' zijn een goed alternatief, maar felle kleuren raden we zeker af. Die geven je namelijk een 'goedkope' look.

3. Combineer
In de lente is het een must om je hoge, strakke laarzen te combineren met een kort, gelaagd jurkje. Zorg er wel voor dat er maximum anderhalve centimeter tussen de onderkant van je kleedje en de bovenkant van je laarzen zit. Een combinatie met een minirokje à la Julia Roberts in Pretty Woman is 'not done'.

Natuurlijk kan je de over-de-knie-laarzen ook dragen met een skinny jeans of legging. Je doet er wel goed aan om die te combineren met een los bovenstuk, dat je achterste bedekt. Kies bijvoorbeeld voor een lange trui, tuniek of boyfriend-jasje.

4. Simpel
Hou de rest van je look (accessoires, make-up) zo simpel mogelijk. De laarzen zijn op zich al sexy genoeg om de show mee te stelen. Ze combineren met smokey eyes of een opvallende ketting, die ook om aandacht roepen, is dus wat van het goeie teveel.

5. Doen!
Ten slotte is het ook belangrijk dat je de juiste hoogte kiest, zodat je je ook echt goed voelt in de laarzen. Zorg ervoor dat het bovenstuk van de laars net op de overgang van je knieschijf naar het begin van je dijen zit. Hoger (à la Rihanna) is - alweer - te goedkoop.

Als je voelt dat de laarzen echt goed zitten, zal je sowieso meer zelfvertrouwen uitstralen. Onthoud ook dat niet alleen superslanke, langbenige modellen ze kunnen dragen, maar dat iedereen er goed mee staat. Durven en doen is dus de boodschap! (br.hln - beeld photo news)
� Reageer (0)
12-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel kan niet op hoge hakken lopen en valt op catwalk


Topmodel kan niet op hoge hakken lopen en valt op catwalk

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

In het wereldje van supermodellen gaat het er ongenadig aan toe. Vraag dat maar aan Pauline Hoarau, die als winnares van Elite Model Look een nieuw gezicht op de catwalk is. Tijdens de recente herfst- en wintershow van Anthony Vaccarello in Parijs ging het mis voor de jonge Française, die het aan hoog tempo op de catwalk lopen met hakken zo hoog als stelten duidelijk nog niet onder de knie heeft. Eerst moet ze al een pijnlijk grote afstand laten met het model voor zich, enkele tellen later gaat ze gewoon onderuit. Grappig om daarna te zien hoe het eerstvolgende model (ene Othilia Simon volgens de video) gewoon doorloopt, terwijl de twee volgende modellen in rij (Daria Strokous en Suvi Koponen) wel hulp bieden. Al willen ook dan de naaldhakken van Giuseppe Zanotti niet meewerken...
� Reageer (0)
09-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marni voor H&M al bijna uitverkocht

Marni voor H&M al bijna uitverkocht


http://desmond.imageshack.us/Himg821/scaled.php?server=821&filename=marnivoorhm.jpg&res=medium


De Marni-collectie voor H&M is een waar succes gebleken. De eerste fans stonden al rond middernacht buiten n aan de winkels te wachten.

Bijna de gehele collectie was in een vingerknip uitverkocht. Daardoor blijkt de lijn toch succesvoller te zijn dan die van Versace, daar bleven enkele stuks hardnekkig in de winkelrekken hangen.

Opvallend genoeg was er ook een erg verscheiden publiek fan van de collectie. Zowel jongere meisjes als 50-plussers probeerden een kledingstuk te bemachtigen. (br.she)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjoeketsjoeke treintje... Weg is Louis Vuitton

Tsjoeketsjoeke treintje... Weg is Louis Vuitton


http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=louisvuittona.jpg&res=medium


Louis Vuitton heeft vriend en vijand verbaasd met zijn laatste modeshow. Hoofdontwerper Marc Jacobs liet 'simpelweg' een trein de catwalk opdaveren.

De show vond plaats op de binnenplaats van het Louvre in Parijs. Een idyllische bestemming. Zeker met een twist van Louis Vuitton erbij. Die zorgde voor een Oriënt Express-trein die het platform kwam opbulderen. Wat volgde waren modellen met Edwardiaanse hoeden, strak geweven jassen en tassen van paardenhaar. (br.she - foto photo news)� Reageer (0)
07-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique Leroy gaat draagbaar seizoen tegemoet

Véronique Leroy gaat draagbaar seizoen tegemoet


http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=veroniqueleroy.jpg&res=medium


De Belgische modeontwerpster Véronique Leroy presenteerde afgelopen weekend haar nieuwste collectie tijdens de Parijse modeweek. En dat werd er meteen eentje vol basisstukken, die vlot draagbaar zijn.

Geen bizarre stofjes, rare combinaties of opvallende snits bij Véronique Leroy. Alles was uitermate draagbaar, enkel de rijglaarsjes en ander schoeisel zaten ultrastrak rondom de vrouwenlichamen. De iets strakkere jurkjes en broeken werden dan weer minder streng door losse cardigans.

Overheersende kleur was ook hier zwart, al werd er gewerkt met oranje accenten. (br.she)� Reageer (0)
05-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe soort uitgroei

Het nieuwe soort uitgroei


http://desmond.imageshack.us/Himg37/scaled.php?server=37&filename=trenduitgroei.jpg&res=medium


Jean Paul Gaultier stelde zijn nieuwste modelijn voor tijdens de Parijse modeweek dit weekend. Maar alle aandacht ging naar de opvallende coupes van de modellen.

Uitgroei krijgt een heel nieuwe invulling dankzij Jean Paul Gaultier. De man liet de haren van de jonge meisjes op strategische plekken blauw, roze en zwart verven, waardoor het leek alsof ze een wel erg aparte kleur van uitgroei hadden. (br.she - foto photo news)
� Reageer (0)
02-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raf Simons vroeg te veel geld aan Dior


Raf Simons vroeg te veel geld aan Dior


http://desmond.imageshack.us/Himg708/scaled.php?server=708&filename=rafsimons.jpg&res=medium


Raf Simons zou dan toch niet de nieuwe hoofdontwerper van het modehuis Dior worden. De man zou te duur geweest zijn.

Raf Simons kondigde eerder zijn vertrek bij Jil Sander aan, en dat deed de geruchtenmolen over een mogelijke overstap naar het stuurloze modehuis Dior meteen oplaaien. Dat huis is sinds het ontslag van John Galliano voort aan het varen zonder creatief directeur.

Een modewebsite meldt nu dat Simons wel degelijk in vergevorderde gesprekken was met Dior, maar dat de man te duur was. "De deal is afgesprongen, omdat Simons te veel geld vroeg." (br.she - foto photo news)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ancien Naomi Campbell steelt show op catwalk in Milaan

Ancien Naomi Campbell steelt show op catwalk in Milaan


http://desmond.imageshack.us/Himg210/scaled.php?server=210&filename=naomicampbell.jpg&res=medium


Roberto Cavalli deelde op de modeweek in Milaan zijn eigen modeprijs uit aan Naomi Campbell. Deze 41-jarige schoonheid sloot zijn catwalkshow af in een sexy enkellange jurk met diep decolleté en blote rug.

"Als er een Oscar bestond voor het beste model ter wereld, dan zou ik die aan Naomi geven", aldus de Italiaanse designer. Ze liep als beginnend model al voor de designer op de catwalk van zijn tweede show. "Naomi was in haar jonge jaren erg wild, veel wilder dan vandaag. Maar bij elke creatie die je haar laat dragen, weet ze hoe dit te interpreteren, ze is de actrice van de modewereld."

De laatste collectie van Cavalli draaide vooral rond dierenprints en volumineuze rokjes, glitterjurken, maxijurken en brede broeken. De catwalk was bedekt met 39.000 rozen die een tijgerpatroon vormden. Zelfs de hoge hakken van de modellen hadden een beestige look, de zonnebrillen werkte de designer af met luipaardenprint en krokodillenleder. Cavalli zelfs was het meest lovend over zijn  visnetkousen: "Ze zijn erg sexy."  (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!