Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion18-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magazines maken modellen dikker


Magazines maken modellen dikker


http://img29.imageshack.us/img29/2576/mageremodellen.jpg

Na jaren van dun, dunner, dunst: Modebladen hebben genoeg van anorexiepatiënten


Het toonaangevende modetijdschrift Vogue wil dat grote modehuizen dikkere modellen selecteren en grotere kledij ontwerpen. Ook Belgische bladen als Flair en Elle schreeuwen om wat meer vlees. 'We moeten telkens fotoshoppen om de modellen er gezonder te laten uitzien.'

Wie dacht dat modellen nog slanker werden gemaakt in de modebladen, heeft het fout. Integendeel zelfs. Modellen krijgen er een extra laagje vlees bij. Voor Alexandra Schulman, de hoofdredactrice van de Britse editie van Vogue, is de maat dan ook vol. Ze schreef een boze brief naar grote modeontwerpers als Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Stella McCartney en John Galliano. 'De modehuizen sturen ons voortdurend kledij op die veel te klein is. Daarom worden we gedwongen om magere modellen te gebruiken die nog net in die kleren kunnen', zucht ze. 'Dat zijn dan modellen zonder borsten of heupen en met uitstekende beenderen. Denk maar niet dat de oudere supermodellen als Linda Evangelista en Naomi Campbell in die kleren kunnen. Terwijl zij hele mooie vrouwelijke vormen hebben. Lezers willen echt geen graatmagere meisjes in hun blad zien staan.'

Anne Poelmans, styliste van het modeblad Elle, heeft tijdens haar stylings ook te maken met veel te kleine kleding. 'Die kleren worden eerst op de catwalk gebruikt en daarna worden ze naar alle modebladen opgestuurd, zodat wij die kunnen gebruiken voor fotoshoots. Ik heb het al vaak meegemaakt dat die kleding gewoon te klein is. Als we de kleren dan uit de zak halen, schieten we soms echt in de lach. Soms kan je een rok niet eens over je hoofd trekken omdat de taille zo smal is. Maar we zoeken geen extra magere modellen hoor. We gebruiken gewone modellen en verknippen de kledij een beetje. Dan knippen we de elastiek kapot of laten we de rits achteraan de jurk openstaan. Dat zie je niet op de foto.'

En net zoals Vogue gaan ook bladen als Elle en Flair catwalkbeelden uit Milaan of Parijs wat bijwerken. Flair-hoofdredactrice Mie Van der Auwera: 'Als de catwalkmodellen er te mager uitzien, worden de sleutelbeenderen, knieën, schouders en heupen gefotoshopt, vooral bij modellen in badpak. Zo zien ze er toch een stuk gezonder uit. Ik vind het dan ook fantastisch dat Vogue zo'n initiatief neemt, want de modellen zijn vaak gewoon te mager. Als er modeshows in aantocht komen, merk je dat ze zich nog eens extra uithongeren. Jammer, want het is niet mooi.' Anne Poelmans beaamt dat. 'Het ligt bij de ontwerpers hé. Zij moeten eerst beginnen om kleren te maken voor normale meisjes. Ze beweren dat het voor hen makkelijker is om te ontwerpen voor magere meisjes omdat ze dan minder aanpassingen moeten maken en minder rekening moeten houden met al die vormen, maar het is gewoon niet mooi en ongezond.'

Vogue heeft alvast één voorstander: het supermodel Erin O'Connor. Ze noemt de boze brief van Vogue een 'grote doorbraak'. En als het aan Robin Derrick, creatief directeur van Vogue, ligt, mag die er zo snel mogelijk komen. 'De eerste tien jaar van mijn carrière maakte ik meisjes dunner, de jongste tien jaar van mijn carrière maak ik ze dikker. Het is absurd.' (br Het Nieuwsblad )

 Lotte Debrouwere
� Reageer (0)
15-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen mannen shorts dragen?


Kunnen mannen shorts dragen?


 
 


In de zomer lijkt het alsof de meeste mannen het noorden kwijt zijn: sandalen met witte sokken, foute shorts en schreeuwerige hawaïhemden duiken plots op. We geven enkele tips voor mannen om zich stijlvol tijdens de zomer te kleden.Naar kantoor
Er bestaan tal van stijlvolle shorts, maar het merendeel van de mannen lijkt er altijd de verkeerde exemplaren uit te kiezen. Als je een goede short uitkiest en met de juiste kledingstukken combineert kun je er zelfs mee naar het werk.Trendy short bij asos.com.
Trendy short bij asos.com.Hoe combineren?
Voor een avondje uit of tijdens het weekend kun je een casual short dragen, je kiest best voor een exemplaar uit een zware stof dat net tot boven of onder de knie komt. Combineer dan met een polo of een trendy t-shirt. Wil je tijdens de week met een short naar kantoor, schaf dan eentje aan in een donkere, effen kleur en combineer met een zomers hemd of zelfs een blazer. Wat zeker niet mag zijn hawaïhemden, witte, mouwloze shirts of witte sokken. Als schoenen kies je best voor mocassins of trendy sneakers. Blijf weg van slippers of sandalen. (br nina)Zo moet het alvast niet.
Zo moet het alvast niet.

� Reageer (0)
14-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lelijke witte lijntjes meer door nieuwe bikini


Geen lelijke witte lijntjes meer door nieuwe bikini


 Een mooie egale bruine huid, zonder witte lijntjes van je bikini, daar dromen tal van vrouwen van. Dankzij de 'Tan through' reeks van Kiniki kun je op strand je bikinitopje aanhouden én mooi bruinen.Bikini uit de 'Tan through' lijn.
Bikini uit de 'Tan through' lijn.80 procent zonlicht
De 'Tan Through' lijn van Kiniki bestaat uit een speciale stof, Transol, waarbij je ziet dat hij transparant is wanneer je deze tegen het licht houdt. Duizenden microscopisch kleine gaatjes laten namelijk 80 procent van het zonlicht door. Gelukkig zijn deze gaatjes niet zichtbaar voor het blote ook, zodat je niet het gevoel hebt naakt te zijn. De makers garanderen je een egaal bruine huid. De collectie bestaat uit een reeks badpakken en bikini's in dierenprints. Ook de mannen hebben keuze uit zwemslips en strakke boxershorts. In Groot-Brittannië zijn de bikini's en zwembroeken alvast een groot succes.
Bikini uit de 'Tan through' lijn.
Bikini uit de 'Tan through' lijn.Extra bescherming
Toch willen gezondheidsexperts waarschuwen voor de gevaren. Richard Clifford: "Je moet je huid onder de zwemkledij nog steeds insmeren met een beschermende crème tegen zonnebrand. En dat is niet altijd makkelijk." Eigenaar van Kiniki John Walker: "Wij waarschuwen onze klanten dat ze extra voorzichtig moeten zijn, je moet onder de kledij een even hoge factor aanbrengen als op de rest van je lichaam. Maar deze lijn is een succes, het verkoopt als zoete broodjes." Je kunt de collectie hier bestellen. (br.nina)

� Reageer (0)
13-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotpants verdrukken de string


Hotpants verdrukken de string


De string heeft afgedaan, zo blijkt uit verkoopcijfers van Groot-Brittannië. Vrouwen kiezen voor meer stof in hun ondergoed. Hotpants, hipsters en figuurcorrigerende lingerie doen het aanzienlijk beter.

Dalende verkoop
Amerikaanse vrouwen die worden opgemerkt met een string, riskeren een fikse boete voor openbare zedenschennis. Uit vrees dat er teveel bilspleet wordt getoond, hoopt de overheid dat de string op die manier niet meer wordt gedragen. Zover is het bij ons niet gekomen, wel is de dalende verkoop sinds een goed jaar sterk merkbaar.

Ontstaan
Strings werden vooral populair in de jaren zeventig en tachtig, toen exotische danseressen het kleinood droegen. Sindsdien werd dit ondergoed als één van de snelst verkopende kledingstijlen onder vrouwen gezien. De tangabikini werd zelfs al in 1974 in de badmode geïntroduceerd. Zelfs voor de heren leek de string sinds 2000 uiterst populair.

Voordeel van een string is dat het onder kleding onzichtbaar is. Nadeel is dan weer dat de stof die direct tussen de billen kruipt, voor velen lastig is.


Nieuwe modellen
Vlaamse lingerieontwerpers zien als reden voor de dalende verkoop, de opkomst van nieuwe snitten en modellen. Lingerie biedt een heel assortiment aan van stijlen. Zo geven de hotpants een elegantere indruk dan de strings. Deze slipjes laten nog altijd de billen vrij, maar hebben wel meer stof. Ook hipsters en grotere shortjes, doen het al jaren goed.

De string is bijlange niet meer de enige die mooi oogt onder een strakke broek of rok. De huidige lingerie heeft veel fijnere naden. Ook de figuurcorrigerende lingerie wordt uit het verdomhoekje gehaald. (br.nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven van een model: hongerlijders en oude profiteurs


Het leven van een model: hongerlijders en oude profiteurshttp://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/12/473433/het-leven-van-een-model-hongerlijders-en-oude-profiteurs_7_235x280.jpgWie kent de modellenwereld beter dan een model zelf? Met die instelling begon Sarah Ziff, vaste waarde op de catwalks van Dior, Chanel en lanvin, een eigen documentaire te filmen: het resultaat is te zien in 'Picture me'.

Hongerlijdende meisjes die worden uitgebuit door rijke, oude profiteurs. Het lijkt weer een verhaaltje uit een roddelblaadje. Volgens Ziff en haar autobiografische film is het echter de harde realiteit. In picture me werd Ziff een jaar lang door haar (inmiddels ex)vriend op de voet gevolgd. Je krijgt er een blik achter de schermen, ziet de voorbereidingen op een modeshow, de stress om de catwalk op te stappen en de ongekende, bijtende rivaliteit tussen ontwerpers, modellen en outsiders. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estée Lauder verlaagt prijzen door crisis


Estée Lauder verlaagt prijzen door crisis


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/12/473361/estee-lauder-verlaagt-prijzen-door-crisis_1_515x0.jpgHoe hou je klanten vast in economisch moeilijke tijden? Volgens Estée Lauder is het antwoord simpel: je verlaagt gewoon je prijzen. De beautygigant zal vooral zijn reeds goedkope producten nog verder in prijs laten zakken en de echte luxepaardjes in kleinere oplage gaan produceren.

Het parfum Clinique Happy Perfume was tot voor kort enkel verkrijgbaar in 100 ml flesjes. Daar komt nu verandering in met 50 en 30 ml flesjes. Volgens ceo William Lauder is de verandering geen wonder. "De consument wil wel nog iets spenderen aan beauty en cosmetica maar minder dan voorheen", aldus Lauder. (br.she)
� Reageer (0)
12-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lipgloss voor een frisse adem


Lipgloss voor een frisse adem


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/12/473601/lipgloss-voor-een-frisse-adem_10_200x240.jpgWie dacht dat enkel muntjes, kauwgom of spray je een frisse adem doorheen de dag kunnen bezorgen heeft duidelijk nog niet gehoord van de nieuwste muntfrisse lipgloss. Het hebbeding geeft je adem iedere keer je aan je lippen likt een ongekende frisheid.

De lipgloss bestaat uit een subtiel vleugje munt waardoor je lippen niet heel de dag pijnlijk tintelen van de frisheid. Het enige wat je moet doen om je adem fris te houden is af en toe eens langs je lippen te likken. De munt verspreidt zich dan razendsnel doorheen je mond, en je adem is weer lentefris. (br.she)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boete voor vrouwen met string


Boete voor vrouwen met string


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/11/472771/boete-voor-vrouwen-met-string_1_515x0.jpgVrouwen die het Amerikaanse stadje Yakima bezoeken kunnen maar best een grote bomma-onderbroek aantrekken. Het stadsbestuur keurde er namelijk een wet goed waardoor het dragen van een string bestraft kan worden met een boete van 800 euro.

De lokale overheid heeft genoeg van blote billen en andere 'seksuele uitingen' onder vrouwen. Speciaal daarom keurden ze een wet goed die het dragen van een string verbiedt. De wet kwam er nadat enkele cafés in de stad hun personeel in een bikini of schaarse zomerkledij lieten paraderen.

De vrouwen van Yakima zijn alvast niet te spreken over de nieuwe regelgeving. "Dit is belachelijk, een vrouw beslist toch zelf hoeveel ze van haar lichaam blootgeeft. Waarom beslissen ze niet meteen welke kapsels nog aanvaardbaar zijn."

� Reageer (0)
11-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvol pak van basketballshirts


Stijlvol pak van basketballshirtshttp://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/11/472965/stijlvol-pak-van-basketballshirts_7_235x280.jpgGek van basketbal, maar gruw je van die onelegante basketballshirts? Dan kan je nu toch stijlvol en sportief voor de dag komen. De Franse modeontwerper Nelson creëerde namelijk trendy gilets van oude basketbalhemdjes.

De voorkant van de gilets bestaan uit oude basketbalshirts terwijl de achterkant opgevat is als een klassiek gilets: met krijtstreep en bijpassend riempje.

De gilets zijn momenteel in beperkte oplage verkrijgbaar bij de Parijse modewinkel Colette. (br.she)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placenta is wondermiddel voor glanzend haar


Placenta is wondermiddel voor glanzend haar


 


Het beautymerk Hask Placenta gebruikt placenta's van dieren om je gezond en glanzend haar te maken. Volgens fans is deze conditioner een echt wondermiddel.

Moederkoek
Placenta, ook wel bekend als 'moederkoek', is een orgaan dat tijdens de zwangerschap aangemaakt wordt en de baby in leven houdt. Na de geboorte drijft de baarmoeder deze af met een 'nageboorte'. Het zou zo goed zijn voor je haar omdat het natuurlijke, voedende ingrediënten bevat.

Diervriendelijk
Beautymerk HASK verwerkt daarom proteïnes uit dierlijke placenta's in een conditioner voor je haar. Het zou een wondermiddel zijn dat beschadigde lokken herstelt en weer doet glanzen. Volgens de fabrikanten is het een milieuvriendelijk product, want het is niet getest op dieren. Ook raken tijdens het productieproces geen dieren gewond. Of het wondermiddel ook echt een hit gaat worden is niet zeker. Veel vrouwen worden namelijk afgeschrikt door het idee van placenta op je haar te moeten smeren. (br.hln)

� Reageer (0)
10-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikkere lippen in 1 kwartier


Dikkere lippen in 1 kwartier


http://img44.imageshack.us/img44/6208/lippen.jpgLippen opspuiten is één van de populairste cosmetische ingrepen. Tot nu toe werden injecties met gel of collageen gebruikt. Nieuw zijn de implantaten, die een natuurlijker en zachter resultaat geven bij het zoenen.

Siliconen
Volgens de Britse krant The Sunday Times zal het aantal lipcorrecties alleen maar toenemen. Het nieuwste siliconen-implantaat heet 'Permalip' en wordt onder plaatselijke verdoving aangebracht. Na een kwartiertje is de klus geklaard, een dag later mag er al gegeten en gedronken worden. Voordeel is, volgens de cosmetische chirurgen, dat lastige, tijdelijke injecties met gel of collagenen voorbij zijn. Ook onnatuurlijke lippen zouden verleden tijd zijn.

Alleen over de prijs valt er nog iets te zeggen: een permalip behandeling kost heel wat meer dan een tijdelijke oplossing: tussen de 2.500 en de 3.000 euro.

� Reageer (0)
09-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie doorprikt huid voor frisse teintAngelina Jolie doorprikt huid voor frisse teint


http://img3.imageshack.us/img3/2321/angelinajolieu.jpgAngelina Jolie doorprikt haar huid om een frisse teint te bekomen. Voor het festival van Cannes onderging de actrice zes maanden lang sessies met de Dermaroller.

"Angelina wilde alles uit de kast halen voor haar verschijning op het filmfestival, want ze wist dat alle ogen op haar gericht zouden zijn. Ze gebruikte de Dermaroller regelmatig gedurende 6 maanden omdat ze een chirurgische ingreep wilde vermijden", vertelt een naaste vriend.

De dermaroller staat bekend om zijn efficiënte resultaten. Het hebbeding doorprikt de huid waardoor de poriën gaan bloeden. Omdat de huid de schade zo snel mogelijk wil herstellen produceert ze ongekende hoeveelheden collageen en elastine waardoor de huid zachter en frisser oogt.


� Reageer (0)
08-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe producten geven boost aan cosmeticamarkt

Nieuwe producten geven boost aan cosmeticamarkt


http://img189.imageshack.us/img189/88/cosmeticamarkt.jpg


Mannencosmetica en nieuwe beautyproducten die probleemoplossend en tijdbesparend werken hebben een boost gegeven aan de verkoopcijfers van beautyproducten. De verkoopcijfers stegen gemiddeld met zo'n 5 procent.

Vooral in het eerste deel van het jaar kende de verkoop een enorme boost. Vooral probleemoplossende, tijdbesparende producten, anti-aging crèmes en mannencosmetica kenden een enorme groei. Mannenmake-up kende zelfs een groei van 9%. (br.she)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val op met kleurrijke nagellak


Val op met kleurrijke nagellak


Eva Mendes
 

 
Deze zomer laat je de kleur van je nagels contrasteren met de rest van je make-up. Denk aan felpaars, roze en knaloranje. Voor een avondje uit kies je voor groen, blauw en zwart.


Contrast

Al je cosmetica op elkaar afstemmen, is niet meer fashionable, meldt trendystyle.net. Kies dus voor een kleurtje dat niet past bij je lippenstift, maar wel bij je schoenen en outfit. Felrood doet het nog steeds goed deze zomer, maar ook bordeaux en andere donkere kleuren als paars of groen zijn trendy. Kies wel voor matte varianten. Aangezien deze zomer felle schoenen ook hot zijn, is het belangrijk dat je nagels hier qua kleur bij passen, maar ze moeten wel contrastreren: denk aan fuchsia met rood en groen met blauw. (br.nina)
� Reageer (0)
07-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs zetten handtassen op eBay voor goed doelCelebs zetten handtassen op eBay voor goed doel


http://img4.imageshack.us/img4/9819/gwynethpaltrowt.jpg
Gwyneth Paltrow 


Verschillende bekende fashionista's als Madonna, Gwyneth Paltrow en Eva Longoria bieden hun designerhandtas aan op eBay. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in l'Aquila.http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/16/8/media_l_927893.jpg

Handtas van Madonna


Niet goedkoop

Het Italiaanse modemerk Salvatore Ferragamo wil in samenwerking met de organisatie Global Giving de slachtoffers van de aardbeving helpen, meldt Elle.be. Daarom vroeg het merk aan tal van celebs om een handtas die ze ooit kregen van Ferragamo op eBay te zetten. Helaas betekent dit mooie initiatief niet dat je een goedkope designerhandtas kunt scoren. Het bod op de tas van Madonna zit momenteel al boven 2.000 dollar. Je kunt nog andere pareltjes van accessoires van onder meer Lucy Liu, Jennifer Aniston en Dita Von Teese kopen. Bieden kan nog tot 12 juni. (br.hln)
� Reageer (0)
06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlvolle accessoires maken zomeroutfit af


Stijlvolle accessoires maken zomeroutfit af

Accessoires kunnen je outfit maken of kraken. Een paar stijlvolle schoenen en een hippe handtas maken van een sobere outfit toch iets speciaal. Bij Avance draait de zomercollectie rond trendy eenvoud.
Schoenen
De sleehak is terug van weggeweest, bij Avance vind je een trendy en kleurrijk paar. De ballerina's met bloemetjes zijn veelzijdig, ze maken je favoriete short of rokje helemaal af. Gladiatorsandalen mochten natuurlijk niet ontbreken in de collectie, mooie details als steentjes geven een vrouwelijke touch. Voor koudere zomerdagen zijn er de hoge laarzen in zachte nude tinten, het schubbeneffect zorgt voor een originele toets.
Pronkstukken
De handtassen zijn de pronkstukken van de collectie. De beige, ronde handtas met houten handvat en verrassend fronseffect is ideaal om een sobere outfit stijl te geven. De handtas in cognackleur met bloem past bij bijna elk zomerensemble.(br.nina)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke short past bij je figuur?


Welke short past bij je figuur?


 Veel vrouwen gruwelen bij het idee van een short, maar helaas zal dit mode-item zal niet gauw uit de winkels verdwijnen. Gelukkig zijn er genoeg soorten en maten waardoor elke vrouw deze zomer met een flatterende short kan flaneren.Het ideale model voor vrouwen met lange benen.
Het ideale model voor vrouwen met lange benen.
Langere benen
Als je lange benen hebt, past bijna elke short jou. Maar je staat het beste met een kort exemplaar uit jeans, à la Kate Moss. Let wel op als je wil combineren met hoge hakken, platte gladiatorsandalen zijn een betere optie. Om wat evenwicht te brengen, hou je best je decolleté bescheiden. Zo kan je er toch mee naar het werk als je niet voor een mini-exemplaar kiest. Voor slanke vrouwen met korte benen is een minishort met een hoge taille een goed idee, dit verlengt je benen namelijk optisch.
Deze short van Kookaï bij Asos.com flatteert haast elk figuur.
Deze short van Kookaï bij Asos.com flatteert haast elk figuur.
Maatje te groot
Als je benen een onzeker puntje voor je zijn, kun je ze ook showen met een shorts. Blijf wel weg van modellen met een hoge taile en korte pijpjes of pofferige exemplaren. Ga ook voor een strak topje, losse stoffen flatteren alleen modellen met het perfecte figuur. Vrouwen met brede heupen en taillie kiezen best voor een luchtig en los model, dat recht naar beneden gaat, zo leid je de aandacht af van de proleemzone. De regel is dat je beter een maatje te groot koopt dan normaal. Niets is minder flatterend dan een te strakke of een te korte short.

Short bij Asos.com.
Short bij Asos.com.Bruine benen
Hoewel shorts vaak casual ogen, kun je het geheel wat chiquer maken met een blazer of een wollen cardigan. Zorg wel dat je benen klaar zijn voor een short. Onthaar goed op voorhand en breng regelmatig een verzorgende crème aan. Onthou dat cellulitis minder opvalt bij een gebruinde huid, met zelfbruiner kun je snel wat kleur geven. (br.nina)


� Reageer (0)
05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's zoeken heil bij halal make-up


Moslima's zoeken heil bij halal make-up


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/02/468560/moslima-s-zoeken-heil-bij-halal-make-up_7_235x280.jpg


Beautyproducenten storten zich volop op halal make-up, beautyproducten die veilig zijn voor moslima's. Deze groep wil namelijk maquillage die geen varkensvet of alcohol bevat.

Halal make-up bestaat al jaren, maar nu lijken ook de grote beautyproducenten oog te krijgen voor de noden van modebewuste moslima's. Colgate-Palmolive en Johnson kondigden zelfs aan een apart gamma uit te brengen voor deze groep vrouwen. Ook The Body Shop scoort alsmaar beter voor moslimvrouwen. hun veilige en ethische ingrediënten zorgen ervoor dat steeds meer moslima's de producten goedkeuren.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manish Arora geeft aloude huidverzorging nieuw kleedje


Manish Arora geeft aloude huidverzorging nieuw kleedjehttp://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/02/468561/manish-arora-geeft-aloude-huidverzorging-nieuw-kleedje_7_235x280.jpgHet beautymerk Nivea vond het hoogdringend tijd voor een make-over. Speciaal daarom namen ze de Indische ontwerper, en muze van onder andere Katy Perry, Manish Arora onder hun vleugels. Het resultaat zijn 3 collector item's potten van Nivea Soft.


Acrobaten, tenten en duizenden sterren,... het is de dagdagelijkse wereld voor Manish Arora. De designer reflecteerde zijn fantasierijke blik op de aloude potjes van Nivea Soft en kwam op de proppen met prachtige, bedwelmende ontwerpen.

De potjes zijn enkel verkrijgbaar in een uiterst gelimiteerde editie. Snel zijn is dus de boodschap.  (br.she)
� Reageer (0)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnecrème vaak lagere factor dan etiket beweert


Zonnecrème vaak lagere factor dan etiket beweert
Veel zonnebrandcrèmes bevatten een lagere beschermingsfactor dan het etiket beweert. Dat blijkt uit Brits onderzoek door consumentenorganisatie Which?.

Rode huid
Twaalf mensen namen deel aan het onderzoek, meldt nu.nl. Zij smeerden zich in met verschillende zonnecrèmes. Met een speciale lamp keken de onderzoekers of de huid rood kleurde. Daaruit bleek dat veel merken beweren dat hun zonnecrème factor 15 heeft, maar in werkelijkheid schommelde dit tussen de 9,3 en 12,1. Ook het omgekeerde is soms waar. De Moisturising Sun Lotion van Nivea met factor 15 bevat in werkelijkheid 15,3.

Geen fout
De merken die in dit onderzoek onder de loep werden genomen zeggen dat ze niet in de fout gaan want ze voldoen aan de Coliparichtlijnen (de European Cosmetics, Toiletry en Perfumery Association).
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!