Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion03-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De bloemenjurk: trendy of voor bomma's?


De bloemenjurk: trendy of voor bomma's?


http://static1.hln.be/static/photo/2013/12/2/9/20130129183901/media_l_5514819.jpg
De haute couture show van Chanel stond quasi volledig in het teken van fel bedrukte bloemenprints. © photo news


Staat 'flower' automatisch gelijk aan 'power'? Actrices Anne Hathaway en Marion Cotillard denken ongetwijfeld van wel. Zo werden beide brunettes onlangs gespot in een hevige bedrukte bloemenjurk. En ook de haute couture collectie van Chanel stond volledig in het teken van uitvoerige bloemenprints.

Voor wie graag alle ogen naar zich toetrekt, is de bloemenjurk uiteraard het meest volmaakte kledingstuk. Ongetwijfeld speelt deze reden bij Hollywoodsterren als Hathaway en Cotillard een grote rol, aangezien zij het op de rode loper telkens opnieuw moeten opnemen tegen honderden andere celebs die evenees alles uit de kast halen.

'Bommajurk'
Toch vragen wij ons (terecht?) af of je met zo'n bedrukt exemplaar wel in de positieve manier in de kijker komt te staan. We kunnen er niet aandoen, maar doet de felle bedrukking jou ook niet denken aan de antieke keukenschort die je oma draagt om haar patatjes te schellen? Ons alvast wel.

Klooster
Of de print je nu bevalt of niet, het model van een jurk kan een groot verschil maken. Althans in het geval van Hathaway die dankzij de korte lengte van haar Erdem-jurk er toch enigszins in geslaagd is om de ouderwetse bedrukking een moderne touch te geven. Iets waar Cotillard nog veel van kan leren als ze er niet wil uitzien als een tienermeisje dat eraan denkt om in het klooster te stappen.

Als het van Chanel-goeroe Karl Lagerfeld afhangt, zal de lente en de zomer volledig in het teken staan van deze 'bommaprint'. Zo stuurde hij onlangs tijdens de haute couture show in Parijs verschillende modellen de catwalk op in fel bedrukte jurken.

Haast jij je binnekort naar de winkel om jouw perfecte exemplaar te bemachtigen of laat je de bloemenprints liever aan jou voorbijgaan?  (br.hln)� Reageer (0)
30-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergeld model op YSL-catwalk lokt debat over 'manorexia' uit

Uitgemergeld model op YSL-catwalk lokt debat over 'manorexia' uit


http://static0.hln.be/static/photo/2013/9/14/1/20130123102130/media_xll_5494771.jpg


Met dank aan grote campagnes en als reactie op de recent aan anorexia overleden modellen wordt het beeld van het extreem uitgemergelde model stilletjes aan verleden tijd. Althans op de vrouwelijke catwalks. 'Manorexia' lijkt nog lang niet uitgestorven, zo deed een schokkend mager model afgelopen week nog vermoeden tijdens de 'Yves Saint-Laurent'-show in Parijs.

Het was de bekende modeblogster Poppy Dinsey die de afgrijselijke foto van het flinterdunne model via Twitter de wereld instuurde met de tekst: "Woefully irresponsible model casting at YSL yesterday". Ze voegde er nog een veel zeggende 'sprakeloos' aan toe. Met haar tweet opende de blogster meteen een nieuw debat over anorexia bij mannen.

Terwijl de meeste twitteraars het honderd procent eens waren met Dinsey, vond een vrouw, die schrijft onder de naam 'pro ana', de heisa overdreven. Ze betreurde het feit dat de blogster 'deed vermoeden' dat het model ziek was. "Heb je er al eens bij stil gestaan hoe hij zich zal voelen zodra hij dit leest? Hij is helemaal NIET verkeerd", zo reageerde de vrouw, waarop Dinsey zich opnieuw liet horen:

"Ik heb honderden reacties gekregen. Daarvan liet niet één iemand verstaan dat hij vond dat het model er gezond of aanvaardbaar uitzag. Wat mij zorgen baart is de hoeveelheid mensen die het model bestempelen als 'afschuwelijk'. Ik heb al honderden fashionshows gezien, dus ik ben niet zo gauw verrast van de laatste nieuwe 'shock model foto'. Toch vind ik dat castingleden hun verantwoordelijkheid moeten opnemen. Een model mag dan wel gezond zijn, zodra iemand het tegendeel vermoedt bij het zien van de foto's, kan je toch beter onmiddellijk iemand casten die geen controverse veroorzaakt?"

Gelukkig lijkt het uitgemergelde YSL-model in het niets op gezond ogende, gespierde topmodellen als David Gandy, Gabriel Aubry (de ex van Halle Berry) en Andrés Velencoso die de laatste jaren de mode-industrie domineerden. Wel doet de keuze van Yves Saint Laurent vrezen voor een evolutie in de negatieve zin, waarin manorexia geen uitzondering vormt. Uit cijfers blijkt bovendien dat het aantal mannelijke anorexiapatiënten al is toegenomen van tien procent van alle patiënten tot een vierde.

"Eetstoornissen worden te vaak gelinkt aan jonge meisjes. Er heerst nog veel onbegrip over deze ernstige psychiatrische aandoening, waardoor het voor een man nog moeilijker is om toe te geven dat hij een probleem heeft en hulp te zoeken", vertelt Leanne Thorndyke, woordvoerster van B-EAT, een vereniging voor mensen met een eetstoornis.
� Reageer (0)
26-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do's en don'ts om hip de sneeuw te trotseren


Do's en don'ts om hip de sneeuw te trotseren


http://static3.hln.be/static/photo/2013/16/1/7/20130120234558/media_xll_5485867.jpg


Met temperaturen onder het vriespunt en sneeuwvlokjes die van geen ophouden weten, laten we onze outfitkeuze maar al te graag afhangen van één welbepaald criterium: warmtebestendigheid. Toch zijn er ook manieren om hip de sneeuw te trotseren. En beter: we hoeven er niet eens ons eigen brein voor te pijnigen, want ook sterren hebben soms last van koude tenen en bevroren oortjes...

Beanie
Met bekende dragers als Taylor Swift, Rihanna en Rita Ora is de 'beanie' uitgegroeid tot hét hot item (letterlijk en figuurlijk) van deze winter. Maar wat is het nu precies? Concreet kan je het vergelijken met een doodeenvoudige muts. Het 'speciale' van de beanie zit hem echter in het formaat. Terwijl een doorsnee muts precies rond ons hoofd past, is het de bedoeling dat we bij een beanie nog een stukje extra stof overhouden om achter ons hoofd te laten wapperen.

Of je het nu liever eenvoudig houdt of met wat extra tralala, variatie genoeg. Zo kan je net als Rihanna kiezen voor een exemplaar met een schattige pompon bovenaan. Verder zijn er nog modellen beschikbaar in alle mogelijke kleuren, motiefjes en jawel, zelfs met dierenoortjes. Gevolg? De beanie valt perfect te combineren met verschillende outfits, van romantisch à la Taylor Swift tot de bohemianstijl van Vanessa Hudgens.

Faux fur
Of je bent fan, of je bent een fervent tegenstander, een tussenpositie bij een faux fur pelsje is zeldzaam. Maar of je nu pro of contra bent, één ding is zeker: het houdt je lekker warm. Voorwaarde is wel dat het is opgehouden met te sneeuwen (of regenen) als je het draagt, anders ga je er al gauw uitzien als een natte hond die iets te lang heeft buitengelopen.

We raden je ook aan om voor een winters kleur te kiezen zoals beige, bruin, zwart of grijs. Kate Moss ziet er in haar lichtblauwe variant immers een beetje uit als een verloren gelopen zeehondje. Wil je toch een beetje opvallen in het winterse straatbeeld? Kies er dan voor om je faux fur net als Lindsay Lohan te combineren met een fuchsia handtas, of een ander hevig kleurtje. We hadden nooit gedacht dat we dit zouden zeggen, maar La Lohan ziet er wel degelijk stijlvoller uit dan Moss in haar grijs exemplaar.

Wie zich graag een beer onder de mensen voelt, kan zelfs nog een stapje verder gaan en kiezen voor een pelsenjasje met leuke berenoortjes, inclusief pomponstaart. Vrieskou of niet, met zo'n exemplaar heb je de hele dag warm.

Lange mouwen
Een jurkje en sneeuw lijkt op het eerste gezicht niet de beste combinatie, daar een jurkje meestal geen mouwen heeft. Draag je er een pulletje onder, dan ziet het er al snel een beetje lomp uit. Toch bewijst Brits model en Vogue-redactrice Alexa Chung dat het wel degelijk stijlvol kan zijn. Zorg er wel voor dat je mouwen niet té los zitten. Om vreemde plooien te vermijden, kies je bovendien het best voor een jurkje dat mooi aansluit.

Toch geen fan? Dan kan je nog altijd omgekeerd te werk gaan door een (lange, wollen) vest boven je jurkje te dragen.Voor een berenvacht tijdens deze barre winterdagen. © Oasap.com

Siberische muts
Aangezien de pelzen muts ons een beetje doet denken aan het ijskoude Siberië, en bij gebrek aan een specifieke term, noemen we ze maar de 'Siberische muts'.Wie al fan was van de faux fur jas, zal ook als een blok vallen voor de muts. Anderzijds is dit opvallende hoofddeksel ook ideaal te combineren met een doorsnee winterjas. Ook al bestaan de meeste Siberische mutsen uit winterse tinten, het model alleen al zorgt ervoor dat je in 'no time' het straatbeeld zal opfleuren.

Wil je er niet uitzien als een ijsbeer op citytrip, is het aangeraden het witte voorbeeld van Paris Hilton niet te volgen. In combinatie met haar witte winterjas en dito handtas, is ze bovendien quasi niet meer zichtbaar in het sneeuwlandschap. Heb je echter zin om undercover de straat op te trekken? Volg haar voorbeeld dan wel.

Actrice Anne Hathaway ziet er in haar grijze exemplaar alvast een stuk stijlvoller uit. Om de aandacht een beetje af te leiden, combineert ze haar pelzen muts bovendien met speelse handschoenen. Een perfecte twist als je het ons vraagt.

Wie leeft onder het motto dat je nooit genoeg kan hebben van iets, heeft geluk. Naast de Siberische muts zijn er immers ook pelzen sjaals op de markt.

Uggs
Of het nu vriest of er een sneeuwlaag van tien centimer ligt, uggs zijn zelden de goede oplossing. Ze zitten misschien lekker rond je voeten zonder dat je tenen doodvriezen, ze flatteren gewoonweg niemand. Nee, Jessica Simpson en Sarah Jessica Parker, ook jullie niet.

Bovendien zijn Uggs allesbehalve goedkoop. Voor een paar ben je al gauw tweehonderd euro kwijt. Voetexperts waarshuwen tevens al jarenlang voor de gevaren van dit schoeisel. Door de slechte ondersteuning aan de hiel zou deze schoentrend schadelijk voor je gezondheid zijn.

Waarom zou je trouwens kiezen voor een weinig modieus paar schoenen, terwijl er voldoende varianten op de markt zijn die je voeten minstens even warm houden?


Oorwarmers
Eerlijk? Oorwarmers komen meestal een beetje idioot over. Als je het doet, doe je het dan ook maar beter meteen goed. Ga bijvoorbeeld voor een opvallend kleurtje  of een schattig exemplaar met konijnenhoofdjes, zo weet de rest van de wereld meteen dat je jezelf niet al te serieus neemt. Waarom zou je ook anders met twee pluizige bolletjes op je oren lopen?

Al moeten we hier toch even toegeven dat oorwarmers wel degelijk hun nut hebben. De sneeuw trotseren zonder je oren te beschermen, doe je één keer, misschien twee of drie keer, maar daarna heb je je lesje wel geleerd. Hoewel een gewone, doodeenvoudige muts op het eerste gezicht nog steeds de beste oplossing lijkt, bieden oorwarmers een extra voordeel: ze houden onze oortjes lekker warm zonder daarbij ons kapsel te ruïneren. Als dat geen win-win is... Katie Holmes is alvast fan. (br.hln)
� Reageer (0)
21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode om te schokken: wapens op catwalk
µ

Mode om te schokken: wapens op catwalk


http://static1.hln.be/static/photo/2013/17/11/9/20130115235453/media_xll_5472549.jpg


Hoe wereldvreemd het modemilieu kan zijn, werd gisteren pijnlijk geïllustreerd in de mannencollectie van ontwerper Philipp Plein tijdens de modeweek in Milaan. Mannen zwaaien met automatische geweren, dragen gasmaskers of schreven 'only kill for real love' op hun haarloze bast. De kans dat Plein hiermee een ietwat verstandige discussie over wapenbezit op gang trekt, is kleiner dan de creativiteit die hij hier aan de dag legt � Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Draagwijze van handtas verklapt wie je bent


Draagwijze van handtas verklapt wie je bent


http://static0.hln.be/static/photo/2013/7/9/10/20130115095215/media_xll_5469385.jpg


De handtas is voor veel vrouwen een onmisbaar item, dat zorgvuldig uitgekozen wordt. Toch is het niet alleen de handtas zelf die bij jou moet passen, hetzelfde geldt voor de manier waarop je ze vasthoudt. Want hoewel je dat onbewust doet, kan het volgens lichaamstaalexperte Patti Wood veel over jou vertellen.

1. Meerdere handtassen: uitgeput
Sommige vrouwen hebben niet genoeg aan één handtas, maar dragen er twee, drie of zelfs vier met zich mee. Voor hen is de manier waarop ze die dragen niet van belang, zolang ze maar allemaal ergens blijven hangen.

"Je bent moe, uitgeput en je hebt haast", zegt Patti. "Bovendien suggeren de tassen dat je te weinig plaats hebt voor al je spullen."

2. Rond de elleboog: macht
Dit is de favoriete manier van celebs om hun handtas te dragen, omdat je er 'macht' mee uitschreeuwt. Dat wordt nog benadrukt als je rondloopt met een designerhandtas.

"Je draagt de handtas alsof het een ereteken of een awards is", legt Patti uit. "Je hebt ook een superieur gevoel."

3. Zonder handen: gemakkelijk
Vrouwen die hun handtas zijdelings over hun lichaam dragen, verbergen vrijwillig hun eigen silhouet en outfit.

"Dat is handig, maar toont ook dat je niet echt modieus bent", meent Patti. "Deze stijl komt vooral voor bij jonge vrouwen."

4. Met twee handen: beschermend
Dit gaat meestal gepaard met een schuchter glimlachje en gekruiste benen en wijst op een verlegen en defensieve persoon.

"Dit is een soort vijgenbladpositie, waarbij je je spullen goed wil beschermen. Als je merkt dat je dit doet op een date, dan voel je je niet op je gemak", aldus Patti.

5. Met één arm: doelbewust
Dit is een nieuwe favoriet van de sterren, die vooral handig is als je onderweg bent.

"Het is vooral een gebruiksvriendelijke methode. Je geeft ook niet veel om de handtas, maar wel om wat erin zit", zegt Patti.


6. Rond één schouder: gebrek aan controle
Bij deze methode is je handtas een soort derde arm, die over één schouder naast je lichaam hangt. Meestal doe je dit met een handtas met een lange riem.

Aangezien dat ervoor zorgt dat de handtas redelijk los hangt, zegt dit volgens Patti dat je geen controle hebt. "Het zegt: ik heb geen macht over mijn wereld", vindt zij.

7. Onder de oksel: vreemd
Het is niet gemakkelijk om een clutch vast te houden, want dat heeft geen riempje. Om toch vrije handen te hebben, houden veel vrouwen zo'n handtas vast onder hun oksel.

"Dit straalt vreemdheid uit", vindt Patti. "De meeste vrouwen die dit doen dragen ook een handtas die niet bij hun lichaam past."

8. Als een aktentas: snel
Er zijn een aantal vrouwen die hun handtas liever niet aan de riem dragen, maar wel het handvatje verkiezen.

"Deze vrouw staat in zakelijke modus. Ze gaat snel door het leven, terwijl haar handtas erg veel weegt", weet Patti. "Ze geeft minder om haar uiterlijk, maar meer om de plaats waar ze naartoe gaat."

9. Schouder en duim: stedelijk
Er is een reden waarom deze draagwijze geassocieerd wordt met Carrie uit 'Sex and the City', "want vooral vrouwen in grote steden doen dit."

"Ze hebben van hun mama geleerd dat ze hun handtas altijd goed moeten beschermen. Ze willen niet dat die weggetrokken wordt terwijl ze over een drukke straat lopen. Slim", vindt Patti.

10. Welke handtas?
Ten slotte zijn er ook nog vrouwen die helemaal geen handtas dragen, omdat ze wel betere dingen te doen hebben. Zij laten die taak over aan een assistente ... of aan hun partner.

"Als vrouwen er voortdurend geweldig willen uitzien, dan willen ze door niets anders gestoord worden", aldus Patti.  (br.hln)
� Reageer (0)
15-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga scheurt uit haar Versace


Lady Gaga scheurt uit haar Versace


http://static2.hln.be/static/photo/2013/5/14/11/20130113175753/media_xll_5464766.jpg


Met een strakke garderobe van latex kan je vanalles verwachten, maar Lady Gaga was niet voorbereid op een forse scheur in haar broek op het toneel in Vancouver.

De 26-jarige superster scheurde haar broek tijdens het eerste van de twee optredens die ze in het Canadese Vancouver geeft als onderdeel van haar tournee 'Born This Way Ball'. De zangeres had een nieuwe choreografie ingestudeerd voor haar nummer 'Heavy Metal Lover'. Zij en haar dansers droegen hiervoor nieuwe kostuums van Versace.

De latex-outfit van Gaga was kennelijk niet bestand tegen haar wiebelende heupbewegingen. Lady Gaga loste de modeblunder op door een gesprekje aan te gaan met haar fans, terwijl ze met haar hand de scheur bedekte.

De 'Poker Face'-zangeres krijgt al maanden kritiek te voortduren over haar gewichtstoename, wat haar niet verhindert de meest strakke kleding aan te trekken. Onlangs zei ze dat ze lekker in haar vel zit en meer dan ooit tevoren tevreden is met haar lichaam, vooral omdat haar vriend Taylor Kinney een voorkeur heeft voor haar vollere figuur. (br.hln)� Reageer (0)
11-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


Wie heeft 620 jurken, 310 rokjes en 434 paar schoenen?


http://static0.hln.be/static/photo/2013/10/16/6/20130111121258/media_xll_5459736.jpg


Welke vrouw bezit 620 jurken, 434 paar schoenen, 310 rokjes, 248 jassen en zo'n 1.116 topjes? Dat ben jij! In tegenstelling tot Imelda Marcos en Suri Cruise zal je die natuurlijk niet allemaal tegelijkertijd in je kleerkast hebben, maar wel verdeeld over je hele volwassen leven.

Dat is althans wat de Britse website mycelebrityfashion.co.uk berekende na een rondvraag bij zo'n 1.246 vrouwen ouder dan 18 jaar. Daarbij analyseerden ze het aantal kledingstukken dat een vrouw jaarlijks koopt.

Topjes komen op nummer één, met 18 exemplaren per jaar. Jurken haalden de tweede plaats, want daarvan koopt één vrouw jaarlijks 10 stuks. Broeken kwamen op een derde plaats, met negen exemplaren per jaar. Verder bleken vrouwen ook nog zeven paar schoenen, zes truien, vijf rokjes en vier jassen aan te kopen op één jaar tijd.

Deze gemiddeldes werden vervolgens vermenigvuldigd met 62, het aantal jaren dat vrouwen gemiddeld nog leven na hun 18de verjaardag. Dat zou betekenen dat we in ons volwassen leven 1.116 topjes, 620 jurken en 558 broeken bezitten. Verder zouden er in onze kleerkast ook 434 paar schoenen, 372 truien, 310 rokjes en 248 jassen terechtkomen.

Het lijken hallucinante cijfers, maar je mag niet vergeten dat het om een zeer lange periode van 62 jaar gaat. En geef toe: als je de zakken waarmee je terugkwam van de solden bekijkt, lijken de jaarlijkse aantallen al een pak minder overdreven. Of wel?  (br.hln)� Reageer (0)
08-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 kledingstukken die elke vrouw moet dragen in 2013

10 kledingstukken die elke vrouw moet dragen in 2013


http://static1.hln.be/static/photo/2013/15/2/7/20130103154124/media_l_5440342.jpg
Een kokerrok bij Jason Wu.


Wie van 2013 een stijlvol jaar wil maken, doet er goed aan om te investeren in een aantal trendy kledingstukken. Wij zetten de tien must-have items van het nieuwe jaar op een rijtje.

1. Kokerrok
De kokerrok was op bijna alle catwalks voor 2013 te zijn. En dat is een goede zaak, want je kan zo'n rok gemakkelijk combineren. Let er wel op dat je hakken draagt, liefst puntige pumps of sandalen met riempjes.

2. Jas uit meerdere stoffen
Een jas uit wol én leer of (nep)bont hoort in 2013 in de kleerkast van elke vrouw. Het is niet nodig om je laarzen aan te passen aan die lederen of bonten accenten om deze jas te doen slagen.

3. Kleurrijke kabeltrui
Wollen truien moet je in 2013 in een felle kleur dragen. Designers kozen op de catwalk voor contrast en dat moet jij ook doen. Kies onderaan voor een chiquer item, liefst strak getailleerd.

4. Gevleugelde handtas
De nieuwste it-tassen zijn degene met uittrekbare zijkanten of 'vleugels'. Dat is erg handig, maar vooral zeer trendy. Combineer met een losse sportoutfit om je look vrouwelijker te maken.

5. Lederen T-shirt
Leder is trendy, ook bij T-shirts. Draag het met een broek of rok in jeans of kant. Ook een riem toevoegen rond je taille is een goed idee, net zoals we zagen bij Calvin Klein, Michael Kors en Yves Saint Laurent.� Reageer (0)
03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenkbrauwen epileren is pijnlijk?

Wenkbrauwen epileren is pijnlijk? Niet met deze tips


http://static3.hln.be/static/photo/2012/17/7/9/20121126154823/media_xll_5356554.jpg


Voor veel vrouwen is het bijwerken van hun wenkbrauwen een vorm van zelfpijniging, anderen hebben schrik dat ze zullen overdrijven om met een naakt gezicht te eindigen. Dit hoeft echter helemaal niet zo pijnlijk te zijn. Met enkele eenvoudige tips en wat geduld echter wordt dit een makkelijk schoonheidskarweitje.

Alles begint bij de aankoop van een degelijke pincet. Kies voor een exemplaar met een fijne tip. Het beste is om hier wat meer aan uit te geven, maar dit gaat lang mee. Vervolgens was je je gezicht met een reinigende zeep en warm water. Door het warme water openen de haarfollikels zich namelijk, waardoor de haartjes makkelijker te verwijderen zijn. Dep droog met een handdoek, gebruik zeker geen scrub.

Door een lotion aan te brengen, maak je je wenkbrauwen zachter en makkelijker om te plukken. Er bestaat nu ook een olie op basis van essentiële oliën van argan, aloe vera, lavendel, appelsien, ylang ylang en patchouli, die kalmerend moet werken. Zorg er wel voor dat je wenkbrauwen droog zijn voor je begint, want als ze vochtig zijn, werkt het moeilijker. Trek de haren uit in de richting waarin ze groeien, vaak is dit van je neus naar je haarlijn. Zo voorkom je dat de haren later ingroeien. Hou het pincet vast zoals een potlood, met je vrije hand trek je je vel goed strak.

Vervolgens start je met een wenkbrauw en teken je een denkbeeldige grens aan de basis van je wenkbrauw, dit is een lijn waarboven je niet mag epileren, om zo een kaal effect te verbijden. Verwijder voorzichtig de haren die eronder vallen. Je plaatst de punt van het pincet zo dicht mogelijk tegen de wortel en trek in een vlotte beweging.  Verzorg het pijnlijke gebied achteraf met een ijsblokje. Dit vermindert de zwelling en voorkomt pijn. (br.hln)� Reageer (0)
26-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De lelijkste modetrends van 2012


De lelijkste modetrends van 2012


http://static1.hln.be/static/photo/2012/18/0/0/20121221095434/media_xll_5418495.jpg


Nu het einde van het jaar nadert, hopen we dat enkele modetrends ook een stille dood zullen sterven wegens onflatteus, te kinderachtig of simpelweg te populair. Begin vooral bij jezelf als je 2013 fashionable wil ingaan en ban de onderstaande stukken voorgoed uit je kast.

Gekke panty's zorgen wel voor een frivole toets aan je outfit, maar eens je geen schoolmeisje meer bent, is dit een moeilijk te dragen trend. Zeker wanneer je onzeker bent over je onderlichaam, trekt dit de aandacht naar het foute gebied.

Een bonten mouwloos jasje is de meest onflatterende look van 2012. Het zorgt voor heel wat extra centimeters aan de taille en doet je dus dikker lijken.

Een gek patroontje op je nagels werd populair dankzij de Olympische Spelen in Londen. Het is echter moeilijk om dan nog ernstig genomen te worden als je bijvoorbeeld op elke vinger een smiley draagt. Er past ook haast geen enkele outfit bij deze look.

Een harembroek ziet er nooit stijlvol uit, ook al is hij uit zijde gemaakt. Daarnaast moet je al haast over de perfecte maten beschikken om hiermee weg te komen.

De SM-jurk met tal van bandjes die heel wat bloot vlees laten zien, is van het goede te veel. Als je het goed draagt, kan dit stijlvol sexy zijn. Het spijtige is dat velen de bal misslaan bij deze moeilijk te dragen trend.

Het half afgeschoren kapsel is een trend die aanvankelijk stoer kan ogen. Wanneer je in de overgangsfase zit om dit te laten uitgroeien, ziet het er behoorlijk fout uit.

De peplum, extra franjes aan de heupen, kan mooi zijn bij een strak jurkje, maar tegenwoordig heeft haast elk kledingstuk onnodige stukken stof. Waarom zou een vrouw willen dat haar heupen breder lijken dan ze echt zijn?

De sneaker met verborgen plateauzool oogde aanvankelijk wel stoer. Tal van dames dragen dit op straat in de vreemdste combinaties op straat, daarom vinden we dat het wel genoeg is geweest.

De kort/langjurk flatteert haast niemand omdat het vaak extra volume creëert waar dit helemaal niet moet. Omdat hier geen panty onder kan, is het een verraderlijk moeilijk kledingstuk.
� Reageer (0)
17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor zelfzekere kerst draag je best... een rood jurkje

Voor zelfzekere kerst draag je best... een rood jurkje


http://static0.hln.be/static/photo/2012/11/15/5/20121214163246/media_xll_5402870.jpg


Wie met de feestdagen wil stralen in een outfit die je zelfvertrouwen een boost geeft, kiest best voor een rood model.

Uit een onderzoek van MyCelebrityFashion.co.uk blijkt dat vrouwen zich het meest sexy in een rood jurkje voelen. Andere feestoutfits waar ze zich goed in voelen zijn: rood jurkje, zwart jurkje, strakke tenue, asymmetrische jurk, maxijurk, wikkeljurk, tuniek, A-lijnjurk, truijurk en een trouwjurk.

Redacteur van MyCelebrityFashion.co.uk Bobbie Malpass: "Het zwarte jurkje is een klassieker in de kast van elke vrouw. Of je dit nu wil dragen voor het werk, een feestje of een shoptripje, het kan voor elke gelegenheid. Maar voor de feestdagen mag het wel wat specialer zijn, dus daarom kiezen velen op Oudjaar voor een rood jurkje. Dus als je nog een outfit moet kopen, is een opvallend model de juiste optie, je zal zeker opgemerkt worden."  (br.hln)� Reageer (0)
14-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zara klopt H&M als populairste kledingmerk


Zara klopt H&M als populairste kledingmerk


http://static0.hln.be/static/photo/2012/5/3/9/20121211092356/media_xll_5392794.jpg


De recente commotie rond de vervuilende stoffen in kledij van Zara kunnen het Kate-effect (voorlopig) niet beïnvloeden: het Spaanse merk verslaat het Zweedse H&M als populairste merk bij de Britten. Topshop komt op drie.

Zara is niet alleen populair bij Kate Middleton, ook onze eigen prinses Mathilde koos bij een officiële gelegenheid voor een jurkje van het goedkope merk.

40.000 vrouwen werd gevraagd naar hun favoriete merk door modesite Dressipi. 33 procent koos voor Zara, 26 procent H&M en 21 procent Topshop.

De rest van de top-10 bestaat uit Riber Island, Next, Mango, Marks & Spencer, New Look, Warehouse en ASOS.

Vooral vrouwen jonger dan 40 verkiezen deze merken. Britse veertigplussers shoppen liever bij Marks & Spencer, waar recentelijk Twiggy het gezicht van werd en bij iets duurdere winkels, zoals Hobbs, Jaeger, Monsoon en L K Bennett.

Chanel staat bovenaan het lijstje favoriete ontwerpers. Dat is geen favoriet van Kate, maar Alexander mcQueen wel en die staat op nummer vijf. Het bij ons minder bekende Joseph ligt ook in het bovenste laatje bij de hertogin, die staat dan ook op twee.

DKNY, Chloe, Armani Exchange, Prada en Marc Jacobs staan ook in de top-10.

Waarom Zara, waarom Chanel? "Zara kan heel snel de catwalktrends vertalen naar iets dat een groot publiek aanspreekt. Rond Chanel hangt dan weer nog altijd een zweempje mysterie, en hun handtas met quilten stof en gouden ketting, een vestje of een kleine, zwarte jurk zijn nog altijd dé klassiekers."

Zara kwam enkele weken terug negatief in het nieuws, toen Greenpeace onthulde dat hun kledij vervuilende en hormoonverstorende stoffen bevatte. De keten engageerde zich onder publieke druk om tegen 2020 alle vervuilende stoffen uit hun kledij te weren. Sindsdien volgden ook al Mango en Esprit dit voorbeeld. (br.hln)
� Reageer (0)
10-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik, stijlvol? Slechts 1 op 5 vrouwen vindt zichzelf trendy


Ik, stijlvol? Slechts 1 op 5 vrouwen vindt zichzelf trendy


http://static0.hln.be/static/photo/2012/8/6/5/20121207111104/media_xll_5383430.jpg


Meedoen met de laatste trends is niet gemakkelijk, dat weet elke vrouw. Het is dan ook niet verwonderlijk dat slechts 19 procent van een groep ondervraagden zichzelf als 'modieus' zou bestempelen.


Voor de studie, uitgevoerd door MyVoucherCodes.co.uk, werden 2.103 Britse vrouwen tussen 18 en 30 jaar ondervraagd over hun persoonlijke shopgewoonten en modegevoel.

Wanneer gevraagd werd of ze de laatste modetrends volgen, zei 54 procent dat effectief te proberen. 31 procent volgt enkel de trends die haar interesseert, terwijl 15 procent 'onverschillig' is ten opzichte van mode.

De meerderheid van de vrouwen (61 procent) probeert wel regelmatig haar kleerkast up te daten. 62 procent doet dat in een poging om de laatste trends te volgen, terwijl 13 procent snel verveeld raakt door haar kleren. Maar ondanks die pogingen, beschouwt slechts één op vijf zichzelf als een trendy vrouw.

Dat is alleszins niet omdat ze geen geld willen uitgeven aan hun kleren. "Veel ondervraagden bekenden dat ze meer dan 300 pond (of 372 euro) uitgeven om trendy te blijven. Sommigen maken er zelfs schulden voor", zegt woordvoerder Mark Pearson. "Nochtans is het veel beter om één of twee trendy stukken te kopen en die te combineren met de basisstukken uit je kleerkast", vindt hij. (br.hln)
� Reageer (0)
07-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Paul Gaultier ontwerpt streetwear-collectie

Jean Paul Gaultier ontwerpt streetwear-collectie


http://oi46.tinypic.com/33k7ocn.jpg


Jean Paul Gaultier gaat een budgetvriendelijke lijn creëren, speciaal bedoeld voor zijn jongere fans.

Gaultier staat bekend om zijn vooruitstrevende designs. Zo maakte hij in de jaren '90 al furore door de puntbeha van Madonna te ontwerpen. Anno 2013 komt daar een streetwear-collectie bij, een budgetvriendelijk alternatief voor zijn haute couturelijn. Ittierre SpA, die ook al de ready to wearlijn van de man produceren, zal instaan voor de productie van de streetwearlijn.

"De nieuwe lijn weerspiegelt Gaultiers beeld van de mode, maar zal ook erg toegankelijk zijn", liet de directeur van Ittierre alvast weten. (br.she - beeld photonews)� Reageer (0)
01-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstop je 'probleemzones' met deze stijltips


Verstop je 'probleemzones' met deze stijltips


http://static2.hln.be/static/photo/2012/10/13/7/20121129152021/media_xll_5364907.jpg


Een flatterend silhouet, het is niet altijd (en niet alleen) een kwestie van een slank figuur of de juiste verhoudingen. Ook met een grote boezem, een buikje of ronde billen is het mogelijk, en wel door slimme outfitkeuzes. Zoals:

Hoe verstop je een buikje?

Trek de aandacht naar je nek, boezem of benen. Wie slanke benen heeft, kan deze benadrukken door een tuniek te kiezen, en deze te combineren met een mooie hak in de zomer en een legging voor frissere dagen.

Kies voor kledingsstukken met een hoge taille of de nadruk net onder de borsten. Bloesjes met een versierde V-hals of een gewaagde decolleté zijn ook goede afleiders.

Hoe verstop je een grote boezem?

Een wikkeljurk legt de nadruk op je taille, en zet dus vooral het begeerlijke zandlopersilhouet in de kijker.

Een goed getailleerde blazer is ook een goede manier om je borsten tegelijk te verhullen en de nadruk te leggen op de taille.

Bloesjes en topjes kies je best met een V-hals, zo wordt je nek verlengd en komt er evenwicht.

Hoe verstop je ronde billen?

Ook hier gaat het om afleiding, en dat kan op 3 manieren:

- fleurige, kleurrijke prints: vooral voor topjes en jurken een aanrader, omdat ze in hun geheel de aandacht trekken.

- de juiste broek: kies voor een broek met wijdere pijpen, daardoor wordt het silhouet uitgebalanceerd en de nadruk niet enkel op het achterwerk gelegd.

- Kies geen strakke rokken, maar wel een rok in A-lijn die je vorm volgt zonder te spannen.� Reageer (0)
29-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordende Europese modetrend: pythonleder

Moordende Europese modetrend: pythonleder


http://static0.hln.be/static/photo/2012/17/7/1/20121128113737/media_xll_5361076.jpg


De liefde van Europese fashionista's voor slangenleder bedreigt de python, dat blijkt uit een recent rapport van de Verenigde Naties.

In Zuidoost-Azië worden jaarlijks bijna een half miljoen huiden van pythons geëxporteerd, ze zijn bijna allemaal bestemd voor de mode-industrie in Europa. De marktwaarde hiervan bedraagt meer dan 773 miljoen euro. Veel Aziatische slangen eindigen als handtas, ceintuur, portefeuilles en een ander accessoire, maar tegenwoordig zijn ook rokjes of topjes uit slangenleder trendy. Italië, Duitsland en Frankrijk zijn de grootste afnemers, de meeste huiden komen uit Indonesië, Maleisië en Vietnam.

De handel van pythonproducten wordt streng gecontroleerd door Cites, een organisatie die verbonden is aan de Verenigde Naties en  bedreigde diersoorten en andere zeldzame diersoorten beschermt. Alexander Kasterine van de VN: "De illegale handel van slangenhuid blijft problematisch, dit kan de gehele soort bedreigen. Het is moeilijk om hier exacte cijfers op te plakken, want veel illegale slangenhuiden passeren onopgemerkt de douane."

Heel veel wilde pythons worden afgeslacht voordat ze zich kunnen voortplanten. Veel van de huiden die zogezegd van gekweekte dieren komen, zijn eigenlijk afkomstig van wilde slangen. De Europese mode-industrie is goed voor 96 procent van de waarde van deze handel. Deze zou meer transparantie moeten eisen in het productieproces. Consumenten zouden tevens moeten vragen om een systeem waarbij de herkomst van de huiden makkelijker te controleren valt.

Slangenleder is deze winter een belangrijke trend en dat blijft zo voorde zomer van 2013. Onder meer modehuizen als Valentino, Gucci, Moschino, Proenza Schouler, Christian Louboutin en Roberto Cavalli gebruikten dit product veelvuldig in hun laatste lentecollecties. Sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rihanna bewijzen emt hun laarzen alvast fan te zijn van pythonleder. (br.hln)
� Reageer (0)
26-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke kuiten of korte benen: deze schoenen passen bij jou

Dikke kuiten of korte benen: deze schoenen passen bij jou


http://static2.hln.be/static/photo/2012/8/4/2/20121120143644/media_xll_5340452.jpg


Het perfecte paar schoenen vinden, is voor heel wat vrouwen een moeilijke zaak, ze moeten niet alleen vrouwelijk, maar ook trendy en comfortabel zijn. Het ideale model benadrukt je troeven en camoufleert je fouten. Dankzij onderstaande tips vind je de perfecte schoen voor jouw lichaamstype.

Kleine gestalte
Zij zien er graag wat groter uit, daarom zijn hoge hakken de beste optie, maar je mag hier wel niet mee overdrijven. Onder een rok kan dit bijvoorbeeld je helemaal uit balans brengen. Een sleehak verlengt je been, maar doet je ook groter lijken. Een laars met hak in dezelfde kleur als je outfit is erg flatterend. Zij die plat verkiezen, moeten dit combineren met de juiste kledingstukken dragen die je figuur langer doen lijken. Kies ook een model in dezelfde tint als je huid, want dit werkt verlengend. Puntige tippen flatteren kleine vrouwen om dezelfde reden. Blijf ver weg van exemplaren met enkelbandjes, want die doen je kleiner lijken.

Dikke kuiten
Als je dikke kuiten hebt, moet je schoeisel kiezen dat de illusie van langere benen creëert. De beste optie zijn lage laarsjes, sandalen met een bandje achteraan en open vooraan. Hoge hakken zijn goed als je niet te extreem gaat, blijf weg van erg dunne of dikke hakken. Een andere blunder zijn schoenen met enkelbandjes, want dit verdikt enorm, dat geldt ook voor plateauzolen.

Dunne kuiten
Dames met magere onderbenen zijn goed af met enkelbandjes en hogere laarzen. Erg hoge hakken laten je benen nog dunner lijken, blijf hier dus van weg.

Groot
Grote vrouwen kunnen haast elk schoentype dragen. Dit gaat van ballerina's, platte sandalen tot elke soort laars. Velen denken dat ze geen hakken kunnen dragen, maar niets is minder waar, zeker als je kleinere voeten hebt.

Dikke benen
Als je dikke enkels en benen hebt, kies dan voor plateauzolen om je lijn in evenwicht te brengen. Ook zijn lange laarzen een goede optie, maar enkellaarsjes zijn dat allesbehalve.

Grote voeten
Wie zich onzeker voelt over zijn voeten, blijft maar beter weg van puntschoenen. Ronde tippen werken dan weer verkleinend. Als laatste trekken opvallende exemplaren de aandacht, je bent beter af met een donker model.    
� Reageer (0)
18-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lederen rokje is must-have: dit model flatteert jouw figuur


Lederen rokje is must-have: dit model flatteert jouw figuur


http://static1.hln.be/static/photo/2012/0/1/14/20121116101433/media_xll_5329994.jpg


Leder is deze winter allesbehalve stoer en mannelijk, dit materiaal is deze winter erg vrouwelijk dankzij de komst van het flirterig rokje. Schaf jezelf een koker-, A-lijn-, plooi of minirokje aan, er is voor elk wat wils.

Dat de lederen rok onmisbaar is in je wintergarderobe bewijzen sterren als Kim Kardashian en Angelina Jolie, beiden worden om hun stijlgevoel geprezen, maar staan erom bekend om moderisico's te nemen. Kim K. staat prachtig in een lederen geplooid rokje, Angelina Jolie gaat voor een stijlvol strak exemplaar. Om net als deze fashionista's de look van de stoere hells angel te vermijden, kun je best voor de combinatie met suède gaan of met laagjes werken.

Met leder creëer je snel een gesofisticeerde look. De truc is met de juiste accessoires te combineren. Een strakke kokerrok combineer je best met een zijden blouse, zwarte kousen, korte laarsjes met een hakje en een chique gilet. Een A-lijnrokje komt het best tot zijn recht op een strakke top en een brede riem. Dit model kan zowel met platte schoenen of stiletto's. Voor wie het allemaal niet zo chique moet, is er het nonchalante jeanshemd. De belangrijkste stijltip is de rest van je outfit eenvoudig te houden, zodat je rok alle aandacht krijgt. Een don't is veel verschillende trends met elkaar te combineren.

Peervormen gaan best voor een A-lijn dat wat van je benen laat zien. Ook kies je best voor een lichtere kleur onderaan, in combinatie met een donkere top, dit leidt de aandacht van je probleemzone af. Ga niet voor een erg volumineus model, dit doet je achterste groter lijken dan het werkelijk is. Met plooitjes vooraan kun je perfect een buikje verstoppen. Zandloperfiguren zetten best hun rondingen in de verf met een fel kleurtje. Op een kokerrok dragen deze types best een losse blouse om je troeven uit te spelen. Zorg er dan wel voor dat je taille benadrukt wordt, dit kun je bijvoorbeeld met een brede ceintuur doen. Ook een A-lijn rokje kan voor deze dames, zolang dit strak aan de taille zit.

Wie een jongensachtig figuur heeft, kan vrouwelijke vormen creëren met een peplum. Een volumineus rokje met plooitjes heeft hetzelfde effect. Kleine vrouwen gaan best voor mini, dit verlengt namelijk je benen, beige pumps hebben hetzelfde effect. Dames met een appelfiguur staan het best met een flirterig model, ook werkt een kokerrok met een hoge taille die net tot boven de knie komt. Dit leidt namelijk de aandacht naar beneden af. (br.hln)
� Reageer (0)
12-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koude oortjes? Met deze hoeden hou je ze stijlvol warm


Koude oortjes? Met deze hoeden hou je ze stijlvol warm


http://static1.hln.be/static/photo/2012/3/1/11/20121102155121/media_xll_5293631.jpg


Nu de temperaturen het nulpunt naderen, is het weer tijd om je hoofd en oren warm te houden. Veel vrouwen kiezen dan voor een wollen muts, maar het kan natuurlijk een pak stijlvoller. Hoedenmaakster Jane Taylor, die onder andere Kate Middleton onder haar klanten rekent, geeft haar tips.

 1. De deukhoed is een klassieker die past bij vrouwen van alle leeftijden. Het geeft je een gesofisticeerde look, zonder dat je overkleed bent. Dit seizoen zijn er twee hippe kleuren: olijfgroen en de rode of donkerblauwe pruimenkleur.

Bij de deukhoed is het belangrijk dat je de juiste hoek kiest. Als je ouder bent dan 35, dan moet je de hoed verder naar voren zetten. Door je hoed meer naar achter te zetten, creëer je een jongere en bohémien look.

Het is ook erg belangrijk dat je hoed de juiste grootte heeft, niet te groot of niet te klein. Bovendien moeten vrouwen met minder uitgesproken gelaatstrekken een hoed kiezen met een smalle rand.


2. De baret is makkelijk om te dragen en bestaat in verschillende vormen en stijlen. Je kan de baret bijvoorbeeld op een serieuze, chique manier dragen of achteraan op je hoofd op een ontspannen, coole manier. Let er wel op dat je je haar niet in de baret steekt, want dat maakt je ouder. Het ziet er het best uit boven loshangend haar.

Hoewel veel vrouwen kiezen voor zwart, maar dat heeft een pretentieuze bijklank. Kies daarom voor een levendige kleur, waarme je meer vrolijkheid kan brengen in het grijze seizoen.

3. De klok is dit seizoen een voltreffer. Het is een smalle, dunne hoed die de contouren van je gezicht volgt, dus moet je vrij tenger zijn om ermee weg te komen. Trek de hoed ook zeker niet over je ogen, want dan verdrink je.


http://static3.hln.be/static/photo/2012/0/6/1/20121102152427/media_l_5293381.jpg
De klok

Vrouwen met grove gelaatstrekken staan meestal niet goed met zo'n klokkenhoed, want hij maakt je gezicht groter dan het in werkelijkheid is. Wie er wel mee staat, combineert het best met een getailleerde jas of kostuum.

4. De kozak is zowel flamboyant als dramatisch en ziet er daardoor het best uit bij grote vrouwen. Kleine vrouwen zullen er echter in verdrinken.

(Nep)bont naast je gezicht is erg flatteus. Het past bij de oudere huid, want het verzicht rimpels en doet de natuurlijke teint van de huid beter uitkomen.

Je combineert het best met een lange, getailleerde jas en hoge hakken. Vermijd echter een exemplaar dat flappen heeft aan de oren, want die maken vrouwen niet stijlvol.

5. De tulband is het chique antwoord op de traditionele muts. Bovendien is het niet alleen warm en praktisch, maar ook verleidelijk en sexy.

De tulband is vooral geschikt voor vrouwen met een hartvormig gezicht. Wie een ronder gezicht heeft kiest beter voor een minder dik exemplaar, zodat de tulband dichter bij het gezicht zit.

Kies zeker voor een gebreid exemplaar voor een wandeling of om je kinderen op te halen, maar ruil die in voor een zijden tulband als je uitgaat.

6. De borsalino is eigenlijk een deukhoed met een bredere boord, meestal gemaakt uit vilt. Het is een vrij mannelijke hoed, die populair gemaakt werd door Indiana Jones. Toch is het ook voor vrouwen een glamourouze hoed, zeker in combinatie met een broekpak (en niet met een leuk jurkje).http://static3.hln.be/static/photo/2012/6/9/5/20121102154428/media_l_5293520.jpg
De borsalino

Vrouwen van elke leeftijd zien er goed uit met een borsalino, hoewel het meestal gedragen wordt door vrij jonge vrouwen. Kies ervoor om deze hoed asymmetrisch en dwars over je wenkbrauw te dragen.  (br.hln)� Reageer (0)
31-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Jarretelles en korsetten: de lingerietrends voor de lente


Jarretelles en korsetten: de lingerietrends voor de lente


http://oi45.tinypic.com/20l1bvm.jpg


In Londen werd gisterenavond door de Seven Bar Foundation een modeshow voor lingerie gehouden. Maar ook in China lieten designers hun mooiste beha's en slipjes zien. Zo weten we alvast waar we ons komend seizoen aan mogen verwachten.

De Britse celebs Peaches Geldof, Marie Helvin en Zara Martin durfden het aan op de catwalk zich bloot te geven. Zangeres Sarah Harding bewijst dat het korset en jarretelles helemaal terug zijn. Modellen lieten in Londen ook hun zachtere kant echter zien in gebloemde setjes, maar bij voorkeur wel in felle kleurtjes. Als je voor een opvallend accent wil gaan, doe het dan met rode kousen.

In China zagen we heel wat felle tinten op de catwalk als roze, rood en blauw. Bij het Franse merk Simone Pérèle zagen we bijvoorbeeld heel wat vintageinvloeden en ook hier mochten de bloemetjes niet ontbreken. Ook bij het merk Sorella keerden de fluokleurtjes terug, ideaal om jezelf komende lente op te vrolijken na een lange, koude winter. Wie de meer sexy kaart wil trekken, gaat voor een dierenprint in combinatie met zwart of roze.

Lingeriemerken zijn tegenwoordig niet vies van wat luxe, denk maar aan de diamanten beha van Victoria's Secret die door topmodel Alessandra Ambrosio gepromoot wordt, of het kristallen ontwerp van Marlies Dekkers voor Lady Gaga. Het Duitse merk Maryan Mehlhorn maakte een handgeborduurde bikini en versierde deze met emeralden, robijnen en saffieren, goed voor een dikke 35.000 euro. Maar ook bij Chantelle werd veel aandacht aan een luxueuze afwerking besteed.(br.hln)� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!