Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afspraakje in Parijs


Afspraakje in Parijs
http://img38.imageshack.us/img38/3387/rendezvousparisbourjoi.jpg
De nieuwste collectie van Bourjois ziet eruit om van te smullen. Het Franse beautymerk komt namelijk met ‘Rendez-vous à Paris’, een beperkte oplage unieke dekseltjes gemaakt door kunstenares en illustratrice Nathalie Lété.


Lété kwam op de proppen met enkele authentieke doosjes en prints, die zo lijken weggelopen uit de jaren '60. Historische en poëtische tekeningen van de Eiffeltoren en andere pittoreske typisch Parijse plaatsjes sieren de ronde hebbedingen.


De collectie 'rendez-vous à Paris' ligt vanaf november in de warenhuizen en parfumerieën.

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Deze winter kies je voor paarse lippen en nagels

Deze winter kies je voor paarse lippen en nagels


http://img199.imageshack.us/img199/2254/paarselippen1.jpgDe paarse lipstick en nagellak van het beautymerk Revlon waren haast meteen uitverkocht in Groot-Brittannië. Deze kleur is duidelijk dé beautytrend voor dit najaar.    http://img10.imageshack.us/img10/9044/paarselippen2.jpgGewaagde keuze
Voor de catwalkshows van de herfstcollecties 2009 waren donkere pruim- en paarse tinten duidelijk een trend, talrijke modellen droegen deze. De 'Va Va Violet Super Lustrous' lipstick en 'Plum Night' nagellak van Revlon waren vorige maand dan ook ontzettend gegeerd bij Britse fashionista's. Haast dezelfde dag dat ze in de winkels terechtkwamen, waren ze al uitverkocht. Aarzel dus niet om zelf een gewaagde keuze qua lippen en nagels te maken deze winter.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 6.000 euro staat in de schoenenkast

Meer dan 6.000 euro staat in de schoenenkast


http://img26.imageshack.us/img26/6816/schoen2.jpgGemiddeld willen dames 196 euro spenderen aan een paar schoentjes. Reken daarbij dat de doorsnee dame ongeveer 34 paar bezit, dan kom je al vlug aan een mooie som van 6.664 euro.

De cijfers werden vrijgegeven door Bladengroep Condé Nast, die glamourmagazines als Vogue en Glamour uitgeeft. Zij wilden bij 836 dames boven de 25 jaar peilen hoeveel centjes ze aan een paar schoenen willen besteden.

Belgische vrouw
Eerdere enquêtes van het vrouwenblad Libelle en schoenenfabrikant Euro Shoe lieten ook al verstaan dat als je alle schoenen van de Belgische dames samentelt, je aan 69 miljoen paar komt.

Liefde
Een Belgische vrouw koopt gemiddeld 3,7 paar schoenen per jaar.  Het is 'liefde op het eerste gezicht' dat vrouwen aanzet om schoenen te kopen, maar dat betekent niet dat ze zullen gedragen worden. Meer dan 70 procent van de 25 tot 34-jarige vrouwen geeft toe twee derde van haar collectie niet te dragen. 12.673.665 paar damesschoenen komt zelfs nooit uit de kast. Maar schoenen weggooien, krijgt 10 procent niet over het hart.
� Reageer (0)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie breidt imperium uit met eigen kledingcollectie

Nicole Richie breidt imperium uit met eigen kledingcollectie


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/23/760282/nicole-richie-breidt-imperium-uit-met-eigen-kledingcollectie_1_515x0.jpg


Nicole Richie blijft niet bij de pakken zitten. Naast haar optredens in diverse tv-programma's en haar eigen juwelenlijn lanceert de ster nu ook een eigen kledingcollectie.

Winter Kate werd de lijn gedoopt en volgens de woordvoerder van La Richie is het een hedendaagse vrouwencollectie. Eentje die bestaat ui 37 stuks met onder andere vesten, topjes, jasjes, dierenprints, zijde, en chiffon.

De collectie ligt vanaf februari in de Amerikaanse winkels. (br.she)

� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe bruin

Dit is het nieuwe bruin


http://img94.imageshack.us/img94/4230/penelopemonicacruz.jpgVergeet die blonde of rode lokken, bruin haar is hotter dan ooit. Modehuizen Armani en Givenchy kozen er zelfs voor enkel bruinharige modellen de catwalk op te sturen. Dat zette haarspecialisten aan tot het creëren van een nieuw soort kleur: het aardse bruin.

Vergeet die cacaobruine kleur met karamel highlights. De trendy kappers praten nu in aardse termen. Zo kan je kiezen voor een mos- of turfaccent. Geen rode onderkleuren meer maar diepbruin dat gebaseerd is op groen en grijstinten. Volgens haarstylisten zorgt deze ingenieuze nieuwe kleuring ervoor dat je niet langer een rode schijn krijgt na enkele wasbeurten, maar dat je bruine kleuring gelijktijdig verkleurt.

De nieuwe kleuring is bovendien flatterender voor lichte huidtypes, die voorheen al snel koortserig leken door de rode ondertoon. Het enige wat je nog nodig hebt is een wenkbrauwpotlood, wat blush en een nude lipstick. Je zal zien dat je look er luxueuzer dan ooit uitziet.

Wil je het zelf proberen? Vraag dan aan je kapper om een natuurlijk bruin te kiezen en leg de nadruk op een koel bruin, geen warm rood-bruin.
� Reageer (0)
21-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen stijlvolle vrouwen mogen Manolo's dragen

"Alleen stijlvolle vrouwen mogen Manolo's dragen"Schoenontwerper Manolo Blahnik hoopt dat alleen stijlvolle vrouwen zijn schoenen dragen.
"Ik haat al die celebrities, ze zijn nutteloos! Ik zal geen namen noemen, maar je weet vast wel wie ik bedoel. Ze zijn zooo 'beroemd', het is belachelijk. Ik hou van vrouwen met stijl, zoals Uma Thurman en Audrey Hepburn. Deze vrouwen moeten mijn schoenen dragen."

Sarah en Carrie
Ook actrice Sarah Jessica Parker, én haar alter ego Carrie uit de serie 'Sex and the city', kunnen de goedkeuring van Blahnik wegdragen. "Ze inspireren mij, ik vind hen fantastisch. Carrie heeft zo'n grote rol gespeeld in mijn carrière, dat ik niet anders kan dan hen beschouwen als mijn muze!"

Film als inspiratie
Een andere bron van inspiratie is film. "Het grootste deel van mijn collecties zijn geïnspireerd door een film. Dat kan een personage zijn, een scène of gewoon de sfeer van de film. Ik zou er een hele nacht naar kunnen kijken."
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Paradis promoot Chanel lipstick

Vanessa Paradis promoot Chanel lipstick


Vanessa Paradis is benoemd tot het nieuwe gezicht voor Chanel Lipstick. De actrice zal deel uitmaken van een wereldwijde campagne voor het luxemerk Rouge Coco de Chanel, verkrijgbaar vanaf 2010. Chanel koos de vrouw van Johnny Depp omwille van haar 'moderne elegantie, durf, karakter en krachtige emotie'.

Eerdere campagnes
Het is niet de eerste keer dat Chanel en Paradis de handen in elkaar slaan. In 1992 schitterde ze al eens in een opvallende advertentiecampagne voor Coco-parfum, waarin Paradis verkleed was als vogel op een schommel in een kooi. In 2003 maakte ze nog reclame voor de Cambon-tassen van Chanel.


Lagerfeld en Miu Miu

Maar ook andere modehuizen weten Vanessa te vinden. Zo was ze ooit de muze van Karl Lagerfeld en verscheen ze nog in campagnes voor The New Mademoiselle en Miu Miu.� Reageer (0)
20-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dikkere modellen knagen aan zelfbeeld vrouw


Ook dikkere modellen knagen aan zelfbeeld vrouw


http://img9.imageshack.us/img9/2940/dikkeremodellen.jpg


Dikkere vrouwen met een laag zelfbeeld, voelen zich niet beter bij het zien van reclamefoto's met dikkere modellen. Een nieuwe studie toont aan vrijwel alle modellen, dun of dik, heel wat dames depressief maken.

Presentatie
Onderzoekers uit Amerika, Duitsland en Nederland reageren eensgezind na hun studie: "vrouwen met overgewicht worden depressief bij het zien van foto's van magere vrouwen, maar vinden hun gelijkenissen met zwaardere dames even deprimerend".  Hoe dat komt? De vorsers suggereren dat niet het lichaam van een ultra-dun of een plus-size model de eigenwaarde van een vrouw beïnvloedt, maar wel de manier waarop hun schoonheid gepresenteerd wordt. 

Ideale beelden
Dun of dik, de modellen die worden weergegeven op glossy magazines en commerciële advertenties, lijken bijna altijd mooi, perfect en ideaal.  Als een vrouw met overgewicht naar deze ideale beelden van modellen kijkt en ze daarbij de verschillen tussen modefotografie en het echte leven niet kent, daalt haar eigenwaarde gevoelig.  Vrouwen met een laag zelfbeeld zouden bijgevolg beter niet kijken naar advertenties, ongeacht of ze zwaar of dun zijn. De resultaten werden gepubliceerd in the Journal of Consumer Research.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laddervrije panty is er

De laddervrije panty is er
Een panty die nooit meer scheurt of ladders vertoont, het lijkt te mooi om te geloven. En toch beweert vezelfabrikant Invista het geheim voor een laddervrije panty gevonden te hebben.

Fusionvezel
Invista is een vezelproducent die onder meer het kousenmerk Lycra op de markt brengt. Het bedrijf claimt de Lycra Fusion-vezel waardoor scheurtjes, gaatjes en ladders verleden tijd zijn.

Het nieuwe procédé werd recent op een congres voorgesteld, en zou vanaf volgend jaar bij de belangrijkste kousenmerken gebruikt worden.

Campagne
In de campagne die als lancering voor het product gemaakt werd, doet de vezel alvast wat hij belooft: niet scheuren. Een stel benen die tussen cactussen en doornen flaneert, overleeft zonder kleer/kousenscheuren, de test.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge man hecht veel belang aan kapsel

Jonge man hecht veel belang aan kapsel

De huidige generatie mannen steken 's ochtends bijna evenveel tijd in hun kapsel dan de dames. Dat blijkt uit een rondvraag van een Duits gezondheidsmagazine. Wel moet de snit praktisch en gemakkelijk ogen. Meteen de twee belangrijkste criteria voor de ideale mannencoupe.

Jonge heren

Twee derde van alle ondervraagde mannen geeft toe dat het kapsel voor hun algemene look zeer zwaar doorweegt. Vooral de jonge heren denken daar zo over. Meer dan 82 procent van alle 14 tot 29-jarigen schenkt bijzonder veel aandacht aan het hoodfhaar.

De dames hebben ze voorlopig nog niet ingehaald. Meer dan 89 procent van alle dames steekt tijd in het kapsel, ongeacht de leeftijd. (br.hln)
� Reageer (0)
19-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donkere zomerkledij biedt beste zonnebescherming


Donkere zomerkledij biedt beste zonnebescherming


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/19/751732/donkere-zomerkledij-biedt-beste-zonnebescherming_1_515x0.jpg


Donkere zomerkledij in de kleuren zwart en marineblauw houden het best UV-stralen tegen en zijn daardoor de beste kledingbescherming tegen huidkanker. Dat blijkt uit een katoenstudie.

De zomer vraagt voor fleurige, lichte kleuren. Het fleurt ons gemoed op, maar voor de gezondheid van onze huid doen deze gele en witte stofjes zeker en vast geen goed. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat donkere stoffen het meeste UV-stralingen tegenhouden. Wit en geel beschermen het minst goed. Volgens de onderzoekers is het dan ook belangrijk steeds je gehele lichaam te beschermen met zonnemelk en niet enkel de niet-bedekte lichaamsdelen.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwen jezelf: draag nepbont

Verwen jezelf: draag nepbont

Een blik op de catwalks toont aan dat bont dit najaar weer alom aanwezig is. Afgewerkt in oversized mantels, korte bolerojasjes, kragen of accessoires, vrijwel alle ontwerpers gebruiken het discreet of nét zeer overdadig. Bont is trouwens de ideale crisisoutfit: het zachte, luxemateriaal werkt troostend en geeft een verwennend gevoel.

Combineren
Om respectvol met dierenhuiden om te gaan, zijn er gelukkig veel nepbontjes. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van het echte werk. Nepbontjes geven alvast iets extra aan je outfit, een nepbonten gilet staat meteen elegant bij een gewone jeans. Ook een korte nepbontjas staat luxueus en modieus. Het materiaal laat zich gemakkelijk combineren en kun je over nagenoeg alles dragen zowel overdag als 's avonds.Tassen
Ook je accessoires mogen afgewerkt worden met nepbont. Tassen met nepbonten details ogen speels, zelfs beenwarmers worden her en der met het materiaal afgewerkt. Nepbonten mutsen doen al dromen dat het snel winter wordt.

Kleuren
De kleuren variëren van beige, bruin, zwart en wit tot pastelachtige tinten. Lichtblauw, poederroze, bleekpaars tot fellere fuchsia, diepgroen en zelfs rood worden volgend seizoen gespot.
� Reageer (0)
16-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham draagt de lelijkste baard

David Beckham draagt de lelijkste baard

De Britse voetbalgod loopt rond met de 'lelijkste baard in de showbizz'. Dat vindt het merendeel op een online poll van feelunique.com. De 34-jarige restylde recent zijn look door zijn baard te laten groeien tot een flinke haardos. En dat kan weinigen bekoren.Orlando Bloom
Orlando Bloom


Imago
"Een slecht onderhouden baard is nefast voor je looks en imago. Het kan zelfs voor een knappe man desastreus ogen", stelt Mc Dermott, die de rondvraag liet opstellen. 32 procent van de ondervraagden vindt Beckham's haargroei niet mooi, maar ook andere celebs sieren het lijstje. Ook David Brent, Craig David, Justin Lee Collins, Orlando Bloom, Brad Pitt, John Travolta, Russell Brand, Mickey Rourke en Johnny Depp zouden, volgens de ondervraagden, beter het trimapparaat bovenhalen.
Brad Pitt
Brad Pitt


Retro look
De Britse 'Beard Liberation Front' schaart zich wel achter Beckham. "Hij heeft een retro baard en dat is een goede keuze", aldus de voorzitter van de baardenclub. "Het lijkt op de exemplaren die de voetballers uit de jaren '70 droegen. Een interessante keuze, temeer omdat hij zo bewust niet gekozen heeft voor de trendy en hippere baarden".
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Evangelista op stok met de kippen

Sexy Evangelista op stok met de kippen


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/6/8/media_xl_2217503.jpgHet Amerikaanse modemagazine W pakt deze maand uit met een opmerkelijke fotoshoot van de Italiaanse kunstenaar Maurizio Cattelan. Hij haalde topmodel Linda Evangelista voor zijn lens, en liet haar poseren in niet echt alledaagse decors. En het resultaat mag gezien worden!http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/4/10/media_l_2217280.jpg


De opvallendste foto is ongetwijfeld die van een in lingerie geklede Evangelista, die tussen een heleboel kippen nogal uitdagend in een auto ligt. "Ik ben opgegroeid tussen de kippen, in Canada. En later was ik ook omringd door kippen in Italië, de heimat van mijn ouders. Je kan dus wel zeggen dat ik wel wat afweet van die beestjes, en geen hulp nodig had tijdens de shoot", lacht het topmodel.
(br.nina)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/14/736918/louis-vuitton-ontwerpt-tas-tegen-moedersterfte_1_515x0.jpg


Louis Vuitton heeft samen met het topmodel Naomi Campbell een tas ontworpen voor het goede doel. De opbrengst van de peperdure handtas gaat integraal naar White Ribbon, een organisatie die zich inzet om de moedersterfte tijdens de zwangerschap tegen te gaan.

Campbell koos samen met ontwerper Marc Jacobs voor een simpel, vierkant model met het bekende LV-monogram op gedrukt. De tas kost zo'n 1900 euro en wordt in 49 internationale winkels verkocht. De gehele opbrengst gaat naar White Ribbon, de organisatie die moedersterfte bestrijdt.

� Reageer (0)
15-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bereid je lichaam voor op een koude winter


Bereid je lichaam voor op een koude winter


http://img94.imageshack.us/img94/791/lichaamsbescherming.jpg


De dagen worden korter en gevoelig kouder. Dringend tijd dus om je huid een extra bescherming te geven.

Na een dagje shoppen in de koude is er niets gezelliger dan een heet bad. Spijtig genoeg wordt dit door veel dermatologen net afgeraden. Water onttrekt namelijk de vochtvasthoudende stoffen en natuurlijke vetten aan de huid. Wil je je warme bad toch niet opgeven? Ga dan enkele minuten in warm water zitten zonder er badschuim of -zout aan toe te voegen. Na een tweetal minuten voeg je een rijke badolie toe. Hierdoor geef je je huid de kans het water op te nemen, en geef je het een beschermend olielaagje alvorens het badwater de vochtvasthoudende stoffen uit je huid kan onttrekken.
Reiniging

Een goede reiniging is essentieel voor een gezonde huid. Toch vraagt die reiniging in de winter extra veel aandacht. Zo grijp je best niet terug naar een waterige reinigingsmelk of een uitdrogende gel. Deze zorgen ervoor dat je huid al snel als schuurpapier gaat aanvoelen. Kies daarentegen voor een vettige reinigingslotion. Is je huid ook in de winter nog extreem vet? Dan kan je je heil zoeken bij een lichte reinigingsmelk voor normale huidtypes.

Scrubben is ook in de winter erg belangrijk. Het vernieuwt de huidcellen en stimuleert je huid om zichzelf te herstellen. Beperk je scrubmomenten echter tot een wekelijkse gebeurtenis, anders heeft je huid in de winter niet genoeg tijd om te bekomen.
Hydrateren

Hydratatie is het sleutelwoord tijdens de koude wintermaanden. Een droge huid komt vooral voor op armen en benen omdat daar minder schildklieren zitten. Gebruik echter enkel vaseline op je ellebogen, knieën en voeten. Ergens anders kan dit goedje al snel voor verstoppingen zorgen. Kies voor een natuurlijke olie, deze geeft een extra kick aan de hydrolipidenfilm in je huid, waardoor deze beter beschermt blijft. (br.she)
� Reageer (0)
14-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarretelles zijn terug dankzij sexy celebs

Jarretelles zijn terug dankzij sexy celebs

Jarretelles zijn terug trendy dankzij sterren als Katy Perry en Dita Von Teese. Britse winkels zeggen dat de verkoop ervan de laatste weken met een derde steeg nadat tal van celebs gespot werden met dit sexy lingeriestuk.Panty met jarretellelook bij Silk in a box.
Panty met jarretellelook bij Silk in a box.


Celebs
De online lingeriewinkel Figleaves zegt dat de verkoop van jarretelles met 40 procent is toegenomen sinds augustus. Ook steeg de verkoop van kousen met 35 toe. Daarnaast zag het bekende lingeriemerk Agent Provocateur zijden kousen met een naad en jarretelles de deur uitvliegen. Vorige week lanceerde het burleske model Dita Von Teese een nieuwe lingerielijn voor Wonderbra met provocerende foto's waarbij ze tegen een fiets leunt met zwarte kousen, jarretelle en een kanten beha. Katy Perry showde voor een fotoshoot voor Esquire magazine een sexy korset dat haar kousen ophield.

Lily Allen droeg eerder dit jaar een fel blauw exemplaar, vorige week ging ze met een zwart model uit in Londen. Rihanna maakte de Fashion Week in Parijs wat sexyer met dijenhoge laarzen en rubberen jaretelles.Jarretelle bij Silk in a box.
Jarretelle bij Silk in a box.


Glamour
Verkoopster Denise Fraser bij Figleaves: "De laatste zes weken explodeerde de verkoop van jarretelles. We kunnen echt spreken van een Dita Von Teese-effect. We willen vrouwelijker en sexyer worden, vrouwen kopen tijdens de recessie dingen om zich aantrekkelijker te maken.  Ook merken we dat de jaren veertig en vijftig helemaal terug zijn, die trend startte op de catwalk. Vooral vrouwelijke slipjes met afneembare jarretelles blijken erg populair te zijn, ze geven vrouwen meteen een glamoureus gevoel."

Zelf dragen
Hoe draag je nu zelf deze trend? Je mag deze winter aan de buitenwereld laten zien dat je jarretelles draagt, het is wel niet echt gepast voor op kantoor. Tijdens een avondje uit kan je ze wel net als Lily Allen of Rihanna combineren met een kort rokje waaronder ze subtiel komen piepen. Heb je geen zin in het hele gedoe, dan kun je voor de goedkopere optie gaan van een panty met jarretellelook, (br.nina)
� Reageer (0)
13-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends gespot op de catwalk in Parijs

Trends gespot op de catwalk in Parijs


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/3/5/4/media_xl_2178334.jpg
Jean Paul Gaultier.De modewereld is heel enthousiast na de Fashion Week in Parijs. Wat de Franse ontwerpers betreft zijn de codewoorden voor volgende lente/zomer: vrouwelijk en sexy maar stijlvol.http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/2/1/media_xl_2178076.jpg


 Eenvoud siert. Zelfs bij Yves Saint Laurent, meester in de ingewikkelde jurken met luxueuze vormen, draait mode rond eenvoud en casual looks. Stella McCartney heeft de trend ook goed begrepen. Haar mode, naar eigen zeggen gemaakt voor de echte vrouw, wil niet arrogant overkomen. De dragers moeten niet bang zijn van het eenvoudige stuff, zo lijkt het.Eva Herzigova bewijst dat transparant de trend is.
Eva Herzigova bewijst dat transparant de trend is.


- Verwacht je maar aan een sexy lente. De lingerietrend is razend populair. Heel wat ontwerpers introduceerden de underwear zeer manifest in hun lente/zomercollectie. Christian Dior en Jean Paultier bijvoorbeeld gebruikten beha's en korsetten in al hun kleuren, snits en vormen. Underwear wordt upperwear, al moet gezegd dat geen enkel ontwerp ondraagbaar en niet deftig oogde. De zomer wordt ook doorzichtig. Transparante stoffen, doorkijkstofjes, millefeuille en versneden outfits lijken schering en inslag.

- In stijlvolle jackets, gecombineerd met korte shorts, babydolls of jurkjes, trekken we volgende zomer naar kantoor. De vrouwelijke toets wordt gebracht door franjes en ruches in luchtige stoffen. Mode wijzigt elk jaar. En hoe.Korte short in combinatie met een chique blazer bij Louis Vuitton.
Korte short in combinatie met een chique blazer bij Louis Vuitton.


- Bonte prints halen hun mosterd altijd uit etnische motieven. Volgende zomer duiken ze beslist op. Dries Van Noten bijvoorbeeld scoorde op de Parijse catwalks met zijn gebatikte weefsels. Ook andere ontwerpers als Cathy Pill en Christian Wijnants gebruiken drukke motieven.

- Sportief wordt chique. Het stijlvolle modehuis Balenciaga gaf trainingspakken luxueze accenten.
Torenhoge hakken van 30 cm bij Alexander McQueen.
Torenhoge hakken van 30 cm bij Alexander McQueen.


- De noodkreten vanuit de modewereld van afgelopen zomer dat de hoge hak heeft afgedaan, bleek onterecht. Alexander McQueen durfde het aan een stiletto van maar liefst 30 cm (!) te creëren. Maar ook bij andere ontwerpers bleven de hakken hoog.

- Tal van ontwerpers voerden ook verrassingsgasten op. Het oudere topmodel Eva Herzigova verscheen op de catwalk bij Hermès, de zwangere Jourdan Dunn mocht in een ontwerp van Jean Paul Gaultier paraderen en Lily Allen zong live tijdens de show van Chanel.
� Reageer (0)
12-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondines staan langer voor de spiegel

Blondines staan langer voor de spiegel

Blondjes hebben niet alleen meer fun, ze spenderen ook meer tijd achter de spiegel. Dat blijkt uit een Britse rondvraag van cosmetische fabrikanten. Hun beautyrituelen duren langer dan bij brunettes.

Tijd
Aan de douche, styling, kleding en make-upkeuze spenderen blondjes gemiddeld 72 minuten. Alle andere dames werken hun beautyrituelen af in 66 minuten.

Feest
Als voorbereiding op een party of andere heuglijke gebeurtenis, doen vrijwel alle dames er nog een schepje bovenop en hebben ze ongeveer twee uren voorbereiding nodig. Brunettes maken zich klaar op 1u51 minuten, blondjes doen er nog 7 minuten langer over om hun haar gladjes te föhnen. Volgens beuatykenners komt dat omdat blondines minder glans in hun haar hebben waardoor ze meer werk hebben.Meer plezier

Al dat beautygetimmer maakt alvast dat blondharigen meer plezier aan hun avondje uit beleven. Gemiddeld gaan ze vaker uit dan hun seksegenoten met een andere haarkleur.
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Karl Lagerfeld:

Karl Lagerfeld: "Niemand wil ronde vrouwen zien!"
Karl Lagerfeld heeft de modewereld nog eens goed op z'n kop gezet. De Duitse modepaus verklaarde in een interview met een Duits magazine dat niemand ronde vrouwen wil zien. De discussie over de graatmagere modellen woedt al langer. Het protest tegen de uitgehonderde meisjes op catwalks neemt toe maar Lagerfeld begrijpt het niet.


"Absurd debat"
"Niemand wil toch ronde vrouwen zien!", zei hij in het magazine Focus. Meer nog, hij vindt het ganse debat over de magere modellen gewoon "absurd". "Alleen dikke moeders die met een zak chips op hun schoot voor de televisie zitten, vinden magere modellen lelijk", aldus Lagerfeld. In de modewereld draait het voor een stuk ook om het prikkelen van de fantasie, om de illusie en daar passen ronde vrouwen niet bij, vindt hij. De uitspraak van Lagerfeld is opmerkelijk. Voorbije zomer sprak hij nog lovende woorden over de Beth Ditto, de welgevormde zangeres van The Gossip.
� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!