Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashion23-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modehuis blaast nieuw leven in eeuwenoude handtas van Da Vinci

Modehuis blaast nieuw leven in eeuwenoude handtas van Da Vinci

http://img6.imageshack.us/img6/826/handtasvandavinci.jpg

Schilder, filosoof, wetenschapper, ingenieur, dichter, musicus, architect, en beeldhouwer. Leonardo Da Vinci was het allemaal. Maar wat velen nog niet wisten is dat de man ook een mode-ontwerper was. Zo ontdekten experten een schets van een handtas, die ze aan Da Vinci toeschrijven. En... die is binnenkort te koop!

Volgens kunstwetenschappers gaat het om een ontwerp uit 1497, het jaar waarin Da Vinci ook zijn meesterwerk 'Het Laatste Avondmaal' maakte.

"Da Vinci maakte verschillende mode-accessoires, maar deze handtas is uniek", vertelde kunsthistoricus Alessandro Vessozi aan de Daily Mail. "Ze vermengt schoonheid en functionaliteit op een zeer harmonieuze manier."

En dat vond ook het Italiaanse modehuis Florence Gherardini, die besliste de schets ook echt te vervaardigen. Zij namen ontwerpster Carla Braccialini onder de arm, die het originele ontwerp verfijnde. Het resultaat is de 'Pretiosa' (Italiaans voor kostbaar), een handtas uit kalfsleer.

"Het is een erg chique handtas", beklemtoont marketingdirecteur Lorenzo Braccialini. "Bovendien is ze ook zeer functioneel en vakkundig gemaakt. Ze belichaamt het traditionele Florentijnse lederwerk."

Wie graag een echte Da Vinci wil, zal snel moeten zijn, want er werden slechts 99 exemplaren vervaardigd. De prijs is nog niet gekend, maar gezien zijn exclusiviteit zal die wellicht oplopen tot enkele duizenden euro's (br.hln - beeld photo news)� Reageer (0)
20-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van de catwalkoorlog:

Het einde van de catwalkoorlog: de 4 grote modeweken zullen niet clashen


http://img252.imageshack.us/img252/2892/moded.jpg


De modeweken waar de lente- en zomercollecties voor 2013 getoond zullen worden, starten dit jaar een weekje vroeger dan anders. New York zal de spits afbijten van 6 tot 13 september, gevolgd door Londen, Milaan en Parijs.

De hevige discussies begonnen toen bleek dat de startdag van de New York Fashion week gepland stond op 13 september, terwijl de kick-off in Milaan op 19 september zou vallen. Modellen en designers kunnen zich nu eenmaal niet in twee splitsen en verschijnen op twee grote mode-events tegelijkertijd. Tijd dus om te plooien.

Steven Kolb, CEO van de Amerikaanse Raad van Mode-ontwerpers, zat middenin de chaos: "Het was een verbaal geduw en getrek. Mensen werden gestresseerd en angstig en moesten nu eenmaal zo snel mogelijk data krijgen".

Hij gaat verder: "Het heeft geen enkele zin voor de steden om met elkaar in de strijd te liggen. In de sportieve geest van het samenwerken, hebben Londen en New York uiteindelijk water bij hun wijn gedaan en zullen ze hun modeweken vroeger dan anders organiseren. Uiteraard hopen we dat deze catwalkoorlog de vier steden heeft laten inzien dat er voortaan veel beter gecommuniceerd moet worden. Het wordt dringend tijd dat we het modeseizoen niet meer bekijken als individuele fashion weeks, maar als een globale belevenis". (br.hln)
� Reageer (0)
19-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het platgedrukte decolleté

 Het platgedrukte decolletéDe mode uit 1700 is tegenwoordig erg populair op de rode loper, Katy Perry en Miranda Kerr zijn alvast fan van jurken met korset die je boezem helemaal plat duwen.

Hoe platter, hoe beter: dat lijkt de trend tegenwoordig qua decolletés in Hollywood. Het korset en de daarbij horende smalle taille is namelijk helemaal terug. Bekende dames willen allemaal het perfecte zandloperfiguur creëren en zichzelf slanker doen lijken dan ze zijn. Het gevolg daarvan is een platgedrukte borst. 

Marie Antoinette was de eerste fashionista die een grote fan van het korset en dus ook de platgedrukte borst was. In 1800 was een hogere neklijn dan weer in, maar in 1900 beleefde dit weer een comeback. Sinds 2000 kan alles wat decolletés betreft, een zijdecolleté, een duizelingwekkende neklijn en natuurlijk ook de platgedrukte boezem, die in het modewereldje ook wel 'squoobs' genoemd worden.  

Je moet niet geen dure korsetjurk kopen om deze look na te bootsen. Koop een korset in de lingeriewinkel en draag hierover een strakke bandenjurk.(br.hln - beeld photo news)� Reageer (0)
18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je nagellak in 2012

Zo draag je nagellak in 2012


http://img80.imageshack.us/img80/1690/nagellak.jpg


Steeds meer vrouwen worden zich bewust van de mogelijkheden van nagellak. Niet alleen is zo'n flesje veel goedkoper dan bijvoorbeeld een nieuwe outfit, maar je kan er ook geweldig mee experimenteren. Trendy kleurtjes, niet te lang, neutraal én opvallend. Zo doen we het in 2012.

Terwijl de nieuwigheden in 2011 vooral de nagelstickers, puntnagels én nagellak voor mannen waren, zijn er nu nieuwe trends op komst.

1. Kort en natuurlijk
Voor wie het allemaal wat minder mag zijn, is er goed nieuws. De lange nagels verdwijnen namelijk op de achtergrond, want je nagels moeten nu kort en verzorgd zijn.

Die natuurlijkheid zagen we ook terugkeren bij de kleuren van Lanvin en Hermès. Kies voor lichtgrijs, beige, zeer lichtroze of zelfs naaktkleurige nagellak.

2. Kleur: lippen = nagels
Maar het tegenovergestelde kan ook. Want als modetoppers zoals Vivienne Westwood en Dior de lippen van hun modellen laten matchen met hun nagels, wie zijn wij dan om hen tegen te spreken?

Net zoals bij de kleren, zien we ook hier het modekleur 'mandarijnrood' verschijnen. Andere felle kleurtjes zoals roze en oranje doen het ook goed, en voor de durvers is er zelfs geel en groen.

Natuurlijk kan je ook gewoon het kleur van je kleren laten terugkomen op je nagels. Let wel op: als ook je lippenstift matcht, kan het wat van het goeie te veel zijn.

3. Alle kleuren van de regenboog
En wie niet kan kiezen, brengt toch gewoon op elke nagel een ander kleurtje aan? Laat de kleuren vervolgens terugkomen in je make-up, door te spelen met verschillende soorten oogschaduw.

Wat ons betreft: enkel geschikt voor een avondje uit, niét om mee op het werk te verschijnen.

4. Patronen
Zebrastrepen, een luipaardprint of geometrische puntjes, driehoekjes, en bolletjes. Het kan allemaal! Experimenteer ook hier met jouw favoriete kleuren, opvallend of neutraal.

Een bijkomende tip: laat de patronen uit je kleren terugkomen op je nagels. Strepen zijn bijvoorbeeld helemaal in.

Wie hier fan van is, kiest het best voor valse nagels, want het is niet eenvoudig om zelf zo'n patroon aan te brengen.

5. Versiering
Enkele jaren geleden waren nagelpiercings al ontzettend hip, en Jean-Paul Gaultier is vastbesloten om die rage een nieuw leven te geven.

Daarnaast zien we ook diamanten terugkeren. Dat kan gaan om een combinatie met nagellak, maar af en toe lijkt een diamanten versiering op je nagels al genoeg te zijn. (br.hln)� Reageer (0)
17-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verplicht zwarte modellen op catwalk Rio


"Verplicht zwarte modellen op catwalk Rio"


http://img545.imageshack.us/img545/4487/catwalkrio.jpg

De modellen op Fasion Rio 2012 waren overwegend blank, maar de organisatoren beweren zelf dat ze niet discrimineren. 


In Brazilië is een verhit debat over een plicht tot een minimumaantal zwarte mannequins op de catwalks. Bij de vele modeshows in Rio de Janeiro waren deze week bijna geen zwarte modellen te zien, ondanks dat Brazilië de een na grootste zwarte bevolking ter wereld heeft.

De modellen bij de shows van 24 modehuizen waren overwegend blank, maar de organisatoren beweren zelf dat ze niet discrimineren.

Fransiscaner pater David, hoofd van een actiegroep Educafro, eist dat de overheid de modehuizen weer verplicht tot een quotum. De regering had in 2009 een minimum van 10 procent ingevoerd, maar dat is een jaar later alweer geschrapt. "Je kunt niet discrimineren in een land, waar 51 procent van de bevolking zwart of gemengd is."

Het zwarte model Luana Genot is voorstander van een quotum: "Ze bellen ons pas als de show te maken heeft met de cultuur van zwarten", zei ze. "Ze zeggen dat ons achterwerk te dik is, onze heupen te wijd. Er is schokkend weinig plaats voor ons, als afstammelingen van zwarte slaven."  Maar het model Daniel Echaniz  zei dat hij tegen quota is, omdat die racisme zouden aanwakkeren.  (br.hln - foto ap)
� Reageer (0)
14-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. kiest voor de lentekleur: mandarijnrood

Kim K. kiest voor de lentekleur: mandarijnrood


http://img525.imageshack.us/img525/8430/kimkardashianyq.jpg


Kim Kardashian omarmt haar rondingen en gaat ervoor. Ook al betekent dat een zandkleurige broek met hoge taille, wat de heupen extra doet uitkomen.

Elke andere vrouw zou vijf keer nadenken en zich afvragen: 'Vinde gij m'n gat niet te dik in deze broek'? Maar niet Kim Kardashian, en terecht: de outfit toont al haar troeven. Nee, haar gat is niet te dik in deze broek!

Dat komt deels doordat Kim niet zomaar de eerste de beste broek heeft aangetrokken: de snit is onberispelijk en de brede tailleband snoert de taille in, waardoor deze extra smal lijkt en Kim het zo benijdenswaardige zandloperfiguur creëert. De broekspijpen lopen iets breder uit, waardoor de benen optisch smaller lijken. Door de hoge platformhakken (handig verstopt door de broek) lijken haar benen ook langer en (alweer) slanker.

De combinatie met de hotste kleur van het moment (mandarijnrood!) maakt dat Kim er niet te flets uitziet. Het contrast tussen het beige en het mandarijnrood is net voldoende om het verschil te maken, maar niet zodanig dat het pijn doet aan de ogen.

Geen outfit die elke vrouw probleemloos kan dragen, maar Kim ziet er wel op en top glamoureus uit! Dat moet ook wel als zakenvrouw: die dag had ze verschillende meetings, al had ze ook tijd voor een manicure en pedicure in Barney's (New York) en een korte shoptrip met een vriendin. Druk druk druk, die Kim!� Reageer (0)
11-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de tweede Versace-collectie voor H&M

 De tweede Versace-collectie voor H&M


http://img818.imageshack.us/img818/17/versacecollectie.jpg


De eerste Versace voor H&M-collectie is amper verteerd, of daar is de tweede collectie al. De Cruise-collectie is exclusief voor de Europese markt (lucky us) en toont veel frisse en opvallend zomerse outfits - voor de vrouwen dan toch. De kleding voor de mannen is veel soberder en somberder.

De vrouwencollectie bestaat uit witte achtergronden met fruitprints in vrolijke kleuren, happy roze en zachtblauw. Een tikje luchtig voor deze tijd van het jaar, maar wel perfect voor warme zomerdagen. Versace bouwt daarmee voort op een trend die ook al aangehaald werd door Dolce & Gabbana: groenten- en fruitprints.

Voor de mannen gelden andere regels: daar overheersen wit, zwart en kobaltblauw, vergezeld van een geometrische, hoekige print. Heel serieus en mannelijk, maar eerlijk is eerlijk: ook een tikje saai.

Toch zijn veel Amerikanen al jaloers op ons: deze collectie is populairder dan de uitbundige wintercollectie, die niet voor iedereen weggelegd bleek. Toch was ook die collectie een enorm succes, zo zegt H&M althans zelf.� Reageer (0)
09-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M frist collectie voor grote maten op

H&M frist collectie voor grote maten op

http://img194.imageshack.us/img194/949/grotematen.jpg


Met H&M+ blaast de Zweedse budgetvriendelijke winkelketen zijn collectie voor dames met rondingen nieuw leven in. Het plussymbool wijst niet op de maat, maar daarmee wil de keten aantonen dat mode altijd voor je gewicht komt.

Het is niet de eerste poging van het merk om de lijn voor grote maten in de kijker te zetten, vorig jaar lanceerde het merk een collectie flatterende feestjurken in retrostijl voor dames met rondingen.

De oude collectie voor grote maten heette 'Big is Beautiful', maar paste niet echt bij de andere lijnen van de keten. Het was niet meteen een toonbeeld van stijl en het zag er niet echt hip uit. Die lag ook alleen in de grootste filialen in de rekken. H&M+, van maat 44 tot 54, wil dames met een maatje meer geen oversized tenten aanbieden, maar trendy stukken als skinny jeansbroeken, hippe felgekleurde topjes, lange truien. Daarnaast bestaat de collectie ook uit enkele basisstukken, H&M+ is ook online beschikbaar. (br.hln)� Reageer (0)
08-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis, het nieuwe gezicht van Dior

Mila Kunis, het nieuwe gezicht van Dior


http://img190.imageshack.us/img190/5373/milakunisyd.jpg


Na het succes van Natalie Portmans campagne voor 'Miss Dior Cherie', koos de modegigant als nieuw gezicht opnieuw voor een 'Black Swan'-actrice. De lentecollectie voor 2012 van Dior zal namelijk gepromoot worden door niemand minder dan Mila Kunis.

Het Franse modehuis gaf al enkele van de campagnebeelden vrij, die gemaakt werden door topfotograaf Mikael Jansson. Op de zacht verlichte foto's poseert de 28-jarige actrice met de nieuwste 'Miss Dior'-handtas. Mila zelf draagt een kort, zwart jurkje en uiteraard torenhoge hakken.

Voor een meisje dat zichzelf beschrijft als het 'jeans en T-shirt'-type, is dit een grote stap. "Eerlijk gezegd begin ik nog maar net te leren wat mode is", vertelde ze aan WWD. "In het dagelijkse leven draag ik niet de meest vrouwelijke stukken, maar ik hou wel van het vrouwelijke gevoel op de rode loper."

De actrice is dan ook ontzettend tevreden over de samenwerking met het Franse Modehuis. "Wat Dior doet is zo geraffineerd, vrouwelijk en mooi", vertelde ze. En dat gevoel is wederzijds, want ook Dior spreekt vol lof over Mila. "Mila Kunis is een erg getalenteerde, jonge actrice. Haar rol in 'Black Swan' was opmerkelijk, ze heeft echt veel in haar mars", vertelde Delphine Arnault van Dior aan WWD.

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Dior een beroep doet op een bekende actrice, want eerder werkte het modehuis ook al samen met onder andere Natalie Portman, Marion Cotillard, Jude Law en Charlize Theron.

"Stichter Christian Dior ontwierp in zijn tijd verschillende filmkostuums en onderhield persoonlijke relaties met actrices zoals Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Liz Taylor en Grace Kelly. Voor ons is het dus natuurlijk om die traditie verder te zetten", legde Arnault uit.

Of Mila Kunis de succesvolle campagnes van haar voorgangers zal evenaren, valt nog af te wachten, maar er is goede hoop voor Dior. Recent bleek namelijk nog dat tijdschriften met Mila Kunis op de cover verkopen als zoete broodjes. Zo verkocht Cosmopolitan met Mila's gezicht vorig jaar maar liefst 1,7 miljoen exemplaren, terwijl ze voor GQ voor de beste oplage van het jaar zorgde (met 205.000 verkochte tijdschriften).

De campagne voor Dior wordt later deze maand gelanceerd in China, daarna volgt de rest van de wereld. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woekerprijzen voor winkeltasjes van Chanel

Woekerprijzen voor winkeltasjes van Chanel


http://img12.imageshack.us/img12/5830/chanelzakjes.jpg


Het is niet alleen omdat het crisis is dat de gemiddelde vrouw zich geen handtas van Chanel kan veroorloven: aan 1200 euro kosten ze gemakkelijk een gemiddeld maandloon. Maar de crisis heeft wel een ander effect: een grenzeloze populariteit van de winkeltasjes van Chanel. Je weet wel: de zakjes waarin de aankopen gestoken worden. Op eBay gaan ze soms voor 160 euro. Zo kan je doen alsof je iets van Chanel hebt gekocht. Belachelijk? Misschien, maar de markt is wel zodanig groot dat er al fakes opduiken.

Chanel is niet het enige merk waarvan de winkeltasjes gegeerd zijn. Ook Playboy, Hermès, Gucci (10 euro), Dior en Burberry zijn erg in trek. Ze hoeven zelfs niet in perfecte staat te zijn, zelfs gekreukte tassen vliegen vlot de deur uit. In China en Zuid-Korea is de aandacht zodanig dat illegale kopieën er big business zijn.

Betaalbaar... of niet?
Op eBay vind je talloze winkeltasjes van topmerken. De meeste betaalbaar: twee tot drie euro voor een tasje. Gucci doet het niet slecht met verschillende veilingen tot 10 à 12 euro per tas. Maar een glanzende, zwarte papieren tas van Chanel en een plastic merkje aan de handvaten van touw heeft al de recordprijs van 210 dollar (161 euro) bereikt. De veiling loopt nog 11 dagen, dus de prijs zal wellicht nog oplopen.

Het logo telt
De tassen worden niet gekocht voor het logo alleen: ze zouden ook steviger zijn dan 'gewone' papieren shoppingtassen en dus langer meegaan.

De namaaktassen zijn niet uit hetzelfde materiaal gemaakt als de originelen, maar toch verkopen ze ook: zolang het logo klopt en de naam goed leesbaar is.

"Ze ziet er beter uit dan gewone tassen. Je kan ze gebruiken om cadeautjes in af te leveren of om dingen mee te dragen. De kwaliteit is goed en toch zijn ze goedkoop", zegt Yang Xiaoya, die tassen van Gucci, Dior en Louis Vuitton bezit.

Vrees
Is het wel zo onschuldig als het lijkt? De vrees bestaat dat de (echte of namaak) tasjes misbruikt worden om 'echte namaakmerkkledij' aan nietsvermoedende klanten te verkopen.

Andere tassenhypes
Het is niet de eerste keer dat winkeltassen een hype worden. In 2008 was er een hype in Groot-Brittannië rond herbruikbare tassen die Anya Hindmarch voor keten Sainsbury's had ontworpen.
Honderden mensen kampeerden voor de winkel, en verkochten de dingen die 3 euro kostten voor wel 350 euro op eBay.

Een andere tas die een hype werd, vooral bij celebs, was de herbruikbare linen tas met de gevleugelde woorden: 'This is not a bag'.

In 2009 speelde Karl Lagerfeld van Chanel al in op de populariteit van de papieren tassen, en liet identieke tassen uit wit kalfsleer maken. Toch werden ze nooit echt dominant in het straatbeeld... hoe zou dat toch komen? (br.hln)
� Reageer (0)
05-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin start met Europese webshop

Louboutin start met Europese webshop


http://img4.imageshack.us/img4/4029/louboutin.jpg


De Franse schoenenontwerper Christian Louboutin opent dit jaar een webshop in Europa. Liefhebbers vinden weldra de mannen- en vrouwencollectie online.

De webshop gaat begin 2012 van start met de voorjaarscollectie. Liefhebbers kunnen er tassen en schoenen kopen. Je vindt er ook tips van 'getrainde Louboutin deskundigen'.

"De opening valt samen met ons 20-jarig jubileum. Het is mooi dat we onze Europese webshop precies 20 jaar na onze eerste boutique in Parijs openen", vertelt Alexis Mourot van Louboutin aan Women's Wear Daily.

In 2010 lanceerde Louboutin een webshop in de Verenigde Staten. Later zullen ook onlinewinkels volgen in Azië en Japan.(br.she - beeld photo news)
� Reageer (0)
02-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze 'beestjes' zijn goed voor je huid!

Deze 'beestjes' zijn goed voor je huid!L'Oreal Paris, Lancome, Clinique, ..., allemaal beautygiganten die geloven in de werking van goede bacteriën, 'beestjes' die niet alleen wonderen doen voor je vertering en je immuunsysteem, maar blijkbaar ook voor je huid!

Probiotica (gezondheidsbevorderende bacteriën) zoals je die kan vinden in heel wat yoghurtsoorten en prebiotica, de essentiële brandstof voor goede bacteriën, zouden de strijd aan gaan met acne, dehydratatie, overgevoeligheid en veroudering van onze huid. Daarom worden goede bacteriën ingespoten in de antiverouderingscrèmes en vochtinbrengers van heel wat schoonheidsmerken.

Het achterliggend idee is dat pro- en prebiotica de balans van bacteriën in de huid kunnen verbeteren op dezelfde manier dat ze dat doen voor de ingewanden. We hebben van nature goede en slechte bacteriën in onze huid, die microflora worden genoemd. Reinigingsproducten die alcohol bevatten, zonnemelk en heel wat andere huidproducten kunnen het evenwicht verstoren en overgevoeligheid veroorzaken die kan leiden tot acne of eczema.

De goede bacteriën pakken dus irritatie en ontsteking van de huid aan. Ze zouden verder ook het immuunsysteem van de huid stimuleren, collageenschade voorkomen en een hydraterende werking hebben. Een voorbeeldje van deze beautybeestjes is de Lactobacillus, de goede bacterie die wordt toegepast in 'Redness Solutions Makeup' van Clinique. Reeds 10 jaar doen zij onderzoek naar de schoonheidsvoordelen van vriendelijke of goede bacteriën.

Uiteraard is het nu niet de bedoeling dat je als een gek yoghurt op je snoet begint te smeren, want experten stellen dat de probiotica gebruikt in verzorgingsproducten specifiek ontwikkeld zijn om de huid te penetreren, wat yoghurt niet zal doen. Bovendien bevatten ze andere stammen van bacteriën.

Toch stellen experten dat je beter nog voorzichtig omspringt met dit soort cosmetica omdat het onderzoek naar beautyproducten met probiotica nog in zijn kinderschoenen zou staan. Daarom stellen ze dat je de hoopgevende hype niet noodzakelijk moet volgen als je van nature een gezonde huid hebt, aangezien die dan zelf een goed systeem heeft voor het sturen van bacteriën.

Daarom stellen ze dat je net zo goed probioticasupplementen kan innemen of voldoende yoghurt eten. Enkel mensen die last hebben van overgevoelige, geïrriteerde huid doen niets verkeerd met de producten eens uit te proberen. Er zijn namelijk nog steeds geen hardnekkige bewijzen, dus het wordt nog afwachten wat verder onderzoek zal brengen. (br.hln)� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start 2012 in stijl met marineblauwe eyeliner

Start 2012 in stijl met marineblauwe eyeliner


http://img838.imageshack.us/img838/7938/katieholmesd.jpg


Katie Holmes kan wel tellen als rolmodel voor deze 'navy' look! Op de première van 'Mission Impossible - Ghost Protocol' wist ze blikken te stelen aan de zijde van manlief Tom Cruise in haar marineblauwe jurk en assorti make-up.

Waarom nu precies marineblauw? 'Navy' eyeliner is fantastisch om verschillende redenen:

1. Het past bij zowat elke huidtint.

2. Het is niet zo bruut als zwart.

3. Het laat het wit van je oog schitteren.

4. Het heeft iets jeugdig en aantrekkelijk.

5. Het maakt van je ogen echte 'eyecatchers'.

Zeker als je het verder combineert met sobere make-up: een natuurlijke, matte huid met een tikkeltje blush en een lichte tint of naaktlook voor je lippen. De 'Navy' look is dus ideaal om de sprong naar het nieuwe jaar sexy en stijlvol te maken. (br.hln)� Reageer (0)
26-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat wel te kopen en wat te laten liggen deze solden

Wat wel te kopen en wat te laten liggen deze solden


http://img201.imageshack.us/img201/1980/solden.jpg
Kanten en roze jurkje bij Asos.com, gestreepte cardigan bij Mango.com.


Welke kleuren zullen volgende seizoenen in zijn en welke stijl van rok blijft nog even in. We geven een handleiding van wat je wel en wat je net niet moet komen komende soldenperiode.

Wijnkleuren als bordeaux kenden afgelopen seizoen even een opflakkering, maar dit was maar van korte duur. Je kunt beter voor neontinten gaan. Vooral lila, citroen en felgroen zijn erg trendy.

De jaren veertig, zoals we bij Prada en MiuMiu zagen, hebben afgedaan. Kies eerder voor een fiftiesjurk à la Mad Men. Dump ook het haakwerk, maar ruil het in voor een kanten jurkje in de stijl van de ontwerpster Isabel Marant.

Polkastippen waren het afgelopen seizoen alomtegenwoordig. Marc Jacobs ging echter voor de strepen volgend seizoen en dat zou jij dus ook beter doen. De typische mannenkleren als de boyfriendjeans of -blazer hebben tevens afgedaan, ga in de solden dus eerder op zoek naar ubervrouwelijke stukken. Geen kokerrokken meer deze lente, je zit wel goed met een degelijke plooirok.

Een eenvoudige, afneembare kraag kan de meest eenvoudige outfit een wow-factor geven. De broek met print blijkt ook nog even, net als de metallic glanzende broek. Wat ook nog blijft, is een maatpak met short. Voor de lente zit je dus goed met een licht gekleurd exemplaar. Hiermee kun je zelfs naar het werk. (br.hln)
� Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke voeten? Dan wissel je toch gewoon van hak!

Pijnlijke voeten? Dan wissel je toch gewoon van hak!

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

Wat doe je als je een gemakkelijk paar schoenen nodig hebt om overdag rond te lopen, maar 's avonds stiletto's wil dragen op een feestje? Een paar schoenen meesleuren in je handtas? Fout! Vanaf nu neem je gewoon extra hakken mee!

Day2Night Convertible Heels beweert dat ze de ideale schoen hebben uitgevonden. Of je nu nood hebt aan een comfortabel of elegant paar, je kan hun exemplaar overal dragen.

Ze bieden de schoenen aan met vijf verschillende hakhoogtes, van 3,8 cm tot zelfs 8,9 cm. De schoenzool is speciaal ontworpen zodat je zelf de hakken gemakkelijk kan verwisselen.


http://static3.hln.be/static/photo/2011/1/14/14/20111223112209/media_l_4533914.jpg
Convertible-heels.com


Goedkoop zijn de schoenen niet, want voor één paar betaal je normaal 230 euro. Volgens de ontwerpers is dat echter een koopje, omdat je minder verschillende schoenen nodig hebt.

Voorlopig bestaat er nog maar één versie van de schoen: een zwarte, blinkende peeptoe met een riempje aan de enkel. Wie geïnteresseerd is, kan de schoenen hier kopen. (br.hln)
� Reageer (0)
24-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenen van Cheryl Cole zijn rommel en vallen uit elkaar

"Schoenen van Cheryl Cole zijn rommel en vallen uit elkaar"


http://img829.imageshack.us/img829/4038/schoenenvancherylcole.jpg
Cheryl Cole met de bewuste stiletto's.


Een paar sexy stiletto's uit de collectie van Cheryl Cole voor de website Stylistpick zijn van slechte kwaliteit en vallen uit elkaar, dat beweert de Britse tabloid The Sun.

Boze klanten leveren massaal de stiletto's 'Your Royal Hotness' terug in. Een paar kost bijna 100 euro, maar de bandjes vallen eraf en de hak komt los door een slechte afwerking. Dit nieuws is een kleine ramp voor de 28-jarige Cheryl. Ze lanceerde de collectie met heel wat heisa twee weken geleden. Ze noemde het bewuste ontwerp haar favoriete paar. "Dit is helemaal mijn stijl, de schoenen zijn meisjesachtig maar nog steeds glamoureus." 


De bewuste stiletto waarvan het bandje en de hak loskomt.
De bewuste stiletto waarvan het bandje en de hak loskomt.


De 31-jarige klant Sheena Smith vond de stiletto's een grote teleurstelling. "Ik ben dol op de stijl van Cheryl Cole, de schoenen zagen er geweldig uit op de website. Toen ik ze thuis kreeg, zag ik meteen dat er een probleem was met de hak. De kwaliteit was verschrikkelijk, ik was echt teleurgesteld, want ik wilde ze dragen op het kerstfeest." 

De fabrikant 'Stylistpick' waarschuwt nu kopers voor de problemen met de schoen. Ze bieden een nieuw paar aan of betalen het bedrag terug. "We melden dat er een mogelijkheid bestaat dat er een fout in je schoen zit." De woordvoerder van de zangeres wilde geen commentaar geven. (br.hln)
� Reageer (0)
22-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de prachtigste jurken van Lady Di tentoongesteld

 De prachtigste jurken van Lady Di tentoongesteld


http://img46.imageshack.us/img46/7448/ladydi.jpg


Net als bij Duchess Kate vandaag, kregen ook de outfits van prinses Diana tijdens haar leven heel wat aandacht omdat ze nu eenmaal een sleutelpositie hebben in de vorming van het publieke imago. De prachtigste jurken uit haar koninklijke tijdperk zullen vanaf 16 maart 2012 worden tentoongesteld ter ere van de afwerking van het koninklijk paleis (een restauratie van meer dan 12 miljoen pond).

De curator Deirdre Murphy omschrijft het evenement als volgt: "We hebben deze unieke, verfijnde en buitengewone selectie van Lady Di's jurken gemaakt om de bezoekers te tonen hoe Diana's stijl evolueerde en hoe belangrijk de rol van mode is in het vormingsproces van een royalty".

Diana
De jurken zullen tentoongesteld worden in 'Kensington Palace', de voormalige woonst van prinses Diana. "De atmosfeer van deze expo zal werkelijk magisch zijn", aldus Deirdre Murphy. Op deze expo, met de korte, maar krachtige naam 'Diana', zullen de jurken gepresenteerd worden in een interieur uitgewerkt door designer Finola Inger, met op maat gemaakt behangpapier van ontwerpster Julie Verhoeven.

Iconisch
Fans van Diana's iconisch gevoel voor stijl zullen onder andere de jurk kunnen bewonderen die ze droeg in 1981 op haar eerste officiële date met prins Charles in de Royal Opera House. Curator Murphy ziet dit ontwerp van Elizabeth & David Emmanuel namelijk als het begin van haar rol als fashionicoon. De jurk werd vorig jaar geveild voor maar liefst 192.000 pond (een dikke 230.000 euro).

Daarnaast zal ook een 'little black dress' van Versace te zien zijn, net als 2 ontwerpen van Catherine Walker, waaronder een ivoorkleurige zijden crêpejurk die enkel gedragen werd voor zeer vooraanstaande diners.

Als kers op de taart zal 'Diana' ook uitpakken met 3 jurken die nog nooit eerder getoond werden in Groot-Brittannië. We zullen allicht nog geduld moeten hebben tot maart volgend jaar om te achterhalen over welke ontwerpen het gaat.(br.hln)
� Reageer (0)
20-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pied-de-poule

De pied-de-poule


http://img607.imageshack.us/img607/1663/pieddepoule.jpg
Asos.com


Opvallende patronen zijn al een tijdje hip in het modelandschap. Zo zagen we al streepjes, polkadots en geometrische patronen verschijnen. Maar hét patroon van dit moment is ongetwijfeld de pied-de-poule of hanenvoet.

Vooral de traditionele zwart-witversie, die we onder andere zagen verschijnen bij Stella McCartney en Salvatore Ferragamo, doet het erg goed.

Ook celebs zoals Gwyneth Paltrow en Kim Kardashian zijn fan, want zij droegen onlangs een jas met het populaire patroon. Lady Gaga ging nog een stapje verder en hulde zich van kop tot teen in kleren met de print. Zowel haar hoed, bril, jurk, handtas als schoenen vertoonden de hanenvoeten.

Natuurlijk is het er bij Lady Gaga, zoals gewoonlijk, wat over en hoef je helemaal niet zo ver te gaan. Koop een jas, kleedje of rok en probeer dat op verschillende manieren te combineren. Een goeie tip: kies voor accessoires en schoenen in heldere kleuren. Ook een mantelpakje is een aanrader, zeker voor op het werk.

Wie de hanenpoten wel leuk, maar net iets te opvallend vindt, kan ook kiezen voor accessoires met het patroon. Je vindt de pied-de-poule zeker bij schoenen, hoedjes, sjaals, handtassen, enzvoort. Doen!  (br.hln)� Reageer (0)
18-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getipt als dé kleur van 2012: mandarijnrood

Getipt als dé kleur van 2012: mandarijnrood


http://img844.imageshack.us/img844/4494/amandawakeley.jpg
Amanda Wakeley


Wie zijn kleerkast voor volgend jaar al wat wil aanvullen, moet zeker op zoek naar enkele rood-oranje kledingstukken. Volgens kleurenspecialist Pantone is mandarijnrood namelijk dé kleur die iedereen zal dragen in 2012.

Mandarijnrood of 'Tangerine Tango' wordt omschreven als een 'pittig roodachtig oranje' en doet volgens Patone ook denken aan 'de mix van de kleur van een zonsondergang, de levendigheid van rood en de warmte van geel'. "De kleur is dramatisch en verleidelijk tegelijkertijd", vult algemeen directeur Leatrice Eiseman aan.

De kleur is de opvolger van het roze-oranje kamperfoeliekleur uit 2011. Op de catwalk van de herfst-en zomercollecties zagen we het mandarijnrood bijvoorbeeld al verschijnen bij Hermès, Alexander McQueen, Oscar de la Renta en Amanda Wakeley.

Ook sterren zoals Beyoncé, Hayden Panettiere, Taylor Swift en Selena Gomez volgen de trend al een tijdje, dus bij hen kan je zeker inspiratie vinden.

Nog een goeie tip voor wie wil opvallen: de kleur gaat perfect samen met de heldere juweelkleuren die dit seizoen al zeer populair bleken te zijn. Wie het liever wat bescheidener heeft, kan het mandarijnrood combineren met basiskleuren zoals zwart, wit en beige. Doen! (br.hln)� Reageer (0)
15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De jurk die 18 uur meegaat

 De jurk die 18 uur meegaat


http://img802.imageshack.us/img802/75/18uurjurk.jpg
Debenhams.com


Een kerstfeestje of een gewoon avondje uit na een dag op het werk bezorgt veel vrouwen een vestimentair dilemma. Want met welke outfit val je op beide plaatsen niet uit de toon? De Britse winkelketen Debenhams creëerde dé oplossing: een 18-uren-jurk.

Het gaat om een mouwloze LBD tot op de knieën, die geschikt is voor alle gelegenheden. Zowel aan de schoolpoort, op het werk als tijdens het kerstfeestje draag je de gepaste kledij.

De jurk komt tegemoet aan de vraag van heel wat werkende vrouwen. Uit een recente rondvraag bleek namelijk dat 80 procent van hen op zoek is naar een kleedje dat de hele dag kan meegaan.

Woordvoerdster Carie Barkhuizen: "De hedendaagse vrouw wil een 'bureau-tot-dansvloer' outfit aan een betaalbare prijs, want ze heeft niet genoeg tijd en geld om voor elke gelegenheid een nieuwe outfit te voorzien. De 18-uren-jurk is dan ook de heilige graal in de kleerkast van elke werkende vrouw. Zeker in december, de maand van alle feestjes."

De jurk kost 50 pond (ongeveer 65 euro), een prijs die elke vrouw volgens Debenhams graag zal betalen. Uit hetzelfde onderzoek bleek namelijk dat 70 procent van de vrouwen bereid is om 20 pond (ongeveer 26 euro) meer te betalen voor een jurk, als ze er extra gebruik van kan maken.

"Onze jurk werkt van 's morgens tot 's avonds en kan meerdere keren gedragen worden. Het enige wat je moet doen is je make-up, juwelen, handtas en schoenen aanpassen aan de gelegenheid", besluit Barkhuizen. (br.hln)� Reageer (0)


Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 06-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!