Inhoud blog
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Telfortjes.
  • Boeken.
  • Verhongerd.
    Zoeken in blog


    Arnold Kroon

    1947 in Den Haag
    geboren, knettert de 
    meest uiteenlopende
    gedachtenhobbels 
    hier neer.

    Daarnaast 
    verhaalt hij binnen 
    zijn Kroondomein 
    ware en bijna ware 
    gebeurtenissen.

    Publiceert gein uit
    zijn
    brein, laat
    dierenliefhebbers 
    gevoelige verhaaltjes 
    neerschrijven en stelt voor 
    (amateur)kunstenaars een
    digitale expositieruimte
    gratis beschikbaar. 

    Dit alles is te vinden onder: 
    www.kroondomein.com

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Welkom op mijn blog!
    Zoeken met Google


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!

    Nieuws Het Parool (NL)
  • Joris Bijdendijk helpt in de keuken: welk apparaat is top, welke een flop? (5)
  • Man die zichzelf in brand stak in New York overleden, postte online-manifest
  • Max Verstappen herstelt snel de orde in Chinese sprintrace: ‘Werden sterker na hectische start’
  • Live | Van der Burg (VVD): ‘Ik heb het effect van mijn uitspraak over Wilders onderschat’
  • Liften of roltrappen op metrostations in Amsterdam gemiddeld drie weken stuk: ‘Dit kun je mensen niet aandoen’
  • ‘Man die zichzelf in brand stak in New York overleden’, postte online-manifest
  • Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: bijna net zo'n lage score als Willem-Alexander
  • Hans Hartog, die met Christine le Duc de sekswinkel gemeengoed maakte, is overleden op 82-jarige leeftijd
  • Opinie: ‘De wachttijden voor sociale huur in Amsterdam lopen door minister De Jonge nog verder op’
  • Weinig restaurants in Amsterdam zijn op dit moment interessanter dan Café Wu, dat een compleet eigen stijl ontwikkelt (9-)
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    bep
    blog.seniorennet.nl/bep
    Publiceer gratis
    je poezenverhaaltje
    in Poespas, zie:
    www.kroondomein.com
    08-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat doe je toch niet?!

    Vanavond werd ik, tijdens Studio Sport, verrast door de wedstrijd NAC Breda - AZ. Niet door de teleurstellende uitslag van 1-1, maar over het shirt van AZ. Na de teloorgang van DSB en de gelegenheidssponsor BUKO, zit de Alkmaarse ploeg zonder sponsor. Misschien is het een beetje armoedig gezicht, een wedstrijdshirt zonder merkbeeld van de sponsor. Maar het is niet anders en een kwestie van tijd. Ongetwijfeld wordt daar achter de schermen ook hard aan gewerkt.

    Maar ja, het is wel heel zot om dan heel nadrukkelijk een groot vraagteken op het shirt te plaatsen?! Wat moet daar nou de bedoeling van zijn? Iets van: Wij hebben ook geen idee of wij deze wedstrijd kunnen winnen? Of: Jùllie blijven ons toch wel steunen? Hoe dan ook, sowieso is het slecht om met vraagtekens aan een wedstrijd te beginnen.

    Of zal het een brevet van onvermogen zijn van de commercieel directeur? Zo van: “Wie wil ons gaan sponsoren? Dat zal toch niet, zo a-commercieel zal er toch niet worden geredeneerd?! Uitgaande van het slechtste scenario gaat het wel om een zoektocht naar een sponsor. In dat geval valt te vrezen dat, als er al een sponsor wordt gevonden, het niet de beste kandidaat-sponsors aantrekt. Of, in het andere geval AZ de onderliggende partij is tijdens de onderhandelingen.

    Dan lijkt het mij beter om de spelers individueel te laten sponsoren, door het regionale of lokale bedrijfsleven. Lijkt voor de ruggen een ratjetoe worden, maar toch alles beter dan een vraagteken.


    N.B:Meer over mijn AZ-ervaring valt te lezen in mijn kroondomein:
    www.kroondomein.com/kroonjuweeltjes/onbedoeldewave.htm

    08-08-2010, 23:46 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw setje.

    Vandaag had ik in mijn hemd willen staan, in de stromende regen. Niet eens, door eerst m’n regenjas open te zwaaien. Nee gewoon, met niets anders omkleed. Duidt dit op exhibitionisme?!

    Vrees niet, mijn neiging was onschuldiger dan het lijkt. Gisteren kocht ik namelijk een sneldrogend ondergoedsetje. Een hempje en broekje voor vijfenveertig euro?! Dat is wèl een meijertje  (f. 100,=) oud geld. Voor dat geld kocht ik ooit bij GAKO een heel kostuum, waaronder ik voor centen een Zeemannetje droeg.

    Tegenwoordig loop ik nauwelijks nog in kostuum en blijk ik meer te investeren in datgene wat onzichtbaar wordt gedragen. Dan wil je toch graag eens in je hemd staan.

    07-08-2010, 23:56 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tweede broer.

    Met het voornemen dit nog heel lang uit te stellen, onthul ik ongevraagd dat het nummer Unchained Melody van The Righteous Brothers tijdens mijn crematie, nou ja de plechtigheid daarvoor dan, zeker zal worden gedraaid. Voor mij is dit namelijk het mooiste nummer aller tijden. Vanwaar deze mededeling, waar voorlopig niets mee kan worden gedaan?!

    Dat heeft te maken met mijn blog van afgelopen Zondag. Toen had ik illustraties bij elkaar gegoogeld, om mijn stelling over Ever Greens kracht bij te zetten, zoals Little Green Apples van Bobby Russel. Die Bobby leek mij, naast Bill Medley, “die andere broer” van The Righteous Brothers.

    Jaren geleden had ik gehoord dat “die andere broer” jong was overleden. Ik kende zijn naam niet eens. Verder googelend bleek mijn constatering echter niet juist te zijn. De tweede man was niet Bobby Russell, maar Bobby Hatfield, die niet jong was overleden, maar zijn laatste adem uitblies op 5 november 2003, een half uur voordat The Righteous Brothers zouden optreden.

    Mijn eigenwijze karaktertrekje speelde weer op. “Die Hatfield kan helemaal geen Righteous Brother zijn. Kijk maar eens naar de twee platenhoezen.“ Op zoek naar mijn ongelijk, zocht ik op You Tube naar een zo recent mogelijk LIVE optreden van The Righteous Brothers. Vreemd genoeg waren er alleen maar zwart-wit dan wel zestigerjaren beelden te vinden. Dat is toch raar?!

    Unchained Melody was niet alleen in de jaren zestig een hit, maar ook nog eens in 1990. Als je dan leest dat het duo nauwelijks zeven jaar geleden werd gehalveerd, zij tot dan nog optraden, dan zou er toch ook beelden van recentere datum beschikbaar moeten zijn?!

    Kortom, voor mijn gevoel hangt er een mysterie rond The Righteous Brothers. Wie het echt weet mag het zeggen.

    06-08-2010, 23:43 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het lijkt er aan te komen....

    Van de VVD, als nationale “ballen”bak, mocht je verwachten dat zij zonder enige gêne met de PVV zouden gaan samenwerken.

    Voor de CDA ligt dat anders. Als grote verliezers van de verkiezingen, trekken zij ook zonder enige gêne de macht opnieuw naar zich toe.

    Hiervoor bedienen zij zich dan wel van pure volksverlakkerij, door met een gedoogakkoordconstructie Partij Wilders op een bijzondere manier mee te laten regeren.

    05-08-2010, 23:28 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed geschoten.

    "By the Way...."





    05-08-2010, 20:23 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gleuven van de NS.

    Onder het motto “Digitaal gaan we uiteindelijk allemaal” hebben wij ons thuis er maar toe aangezet, om de OV chipkaart van ons NS abonnement in gebruik te nemen. Dus op naar de NS automaat. De kaart in elke gleuf gestopt die zo’n automaat rijk is, zonder enig succes. Een kwartiertje later viel mijn oog op een kaartlezer, rechtsonder het informatiescherm, waar de kaart tegenaan gehouden moest worden. Bingo!

    Nee, valse Bingo, want ik kreeg het onpersoonlijke bericht dat ik mijn “bestelling moest ophalen,” via www.ns.nl Terug naar huis en achter de PC richting “mijn NS.” Waarom deze extra handeling nodig was, is mij nog steeds niet duidelijk, maar ik kon voor mijn kaart en die van mijn vrouw terug naar de pingleuf van de automaat, om alsnog op te waarderen. Na de transactie effe gecheckt en ja hoor, beide OV Chipkaarten waren met € 30,= opgewaardeerd. Dus toch Bingo!

    Dat het weer een valse Bingo betrof, kwam mijn vrouw achter, toen zij als eerste met haar OV Chip op reis ging. Niet geheel bravourvrij hield zij haar pas voor de kaartlezer op het perron. `Rood,` kaart niet geldig. Dan maar even naar de tweede lezer: Rood. In dezelfde kleur verschenen er vlekjes in haar nek. Een reizigster, die al het voorbereidingsleed al had doorstaan, schoot te hulp. “Naast de automaat staat ook een lezer.` Dus terug naar de hal, kaart voor de lezer: Rood, kaart is dus echt ongeldig.

    Toch gaf de kaartautomaat aan dat er voor € 30,= was opgewaardeerd. De OV chip-hogeschool van de NS was dus met goed gevolg doorlopen. Dan moet het meneer NS zelf zijn die aan het stuntelen is. Inmiddels was het kwartier extra tijd verloren gegaan en kon de trein zo komen. Dan maar zonder geldig plaatsbewijs ingestapt, in afwachting van de conducteur.

    Nou die kwam heel snel, beter nog, het was de hoofdconducteur. Mijn vrouw had er alle vertrouwen in dat het nu wel goed zo komen. Dat klopte, uhhh, min of meer. De OV chip verdween in de gleuf van de baas zelf: “Tja mevrouw, volgens mijn informatie heeft u opgewaardeerd voor bus en tram en niet voor de trein”. “via Mijn NS op de PC en via de NS-automaat, hoe kan dat nou?” “Tja, ik lees dat hier echt.” “En nu?” “U kunt het beste naar het NS station in uw woonplaats”. “Maar ik ben op weg naar Den Haag!” Nou, dan reist u zwart, goedemorgen.” Verbijsterd en met nog grotere rode plekken in haar nek, liet meneer de hoofdconducteur mijn vrouw achter, op weg naar Den Haag.

    Door “het probleem” niet ter plekke op te lossen, kregen de digitale wanprestaties van de NS een vervolg bij de hoofdconducteur en daar bleef het niet bij. Op Den Haag Centraal naar de lokettiste getogen, voor de OV Chip-check. “Ja, inderdaad, de kaart is met € 30,= opgewaardeerd, nu moet u nog even de bestelling ophalen. Daarvoor kunt u naar de info-balie of naar de automaat.” “Bestelling ophalen, wat bedoelt u? Alles wat wij moesten doen, hebben wij via Mijn NS en de NS automaat gedaan. Van u moet ik een bestelling ophalen, de hoofdconducteur zei dat de kaart alleen voor tram en bus geldig is gemaakt. Ik geloof dat u bij de NS het zelf niet weet. U kunt die zogenaamde bestelling toch wel even voor mij ophalen?” De lokettiste voelde de irritatie van mijn vrouw goed aan en, wat zij vanuit service overweging ongevraagd had moeten doen, deed zij nu op verzoek. Met de terugreis ging inderdaad het groene lampje branden, met in het scherm: “Goede reis.”

    Een dag nadat voor mijn vrouw door de NS het licht op groen was gezet, kreeg zij een mailtje met het verzoek haar OV Chip te activeren (?) met de dag daarop de melding dat er is geactiveerd. Pppffff.

    Mijn eerste OV-chipreis moet nog komen. Zal mijn kaart alleen voor boottochten zijn opgewaardeerd? Ik wacht het af, met mijn laptop in de aanslag, voor misschien wel een volgende blog.

    -o-o-o-

    n.b. Meer over de NS lees je in mijn kroondomein: www.kroondomein.com/kroonjuweeltjes/treinen.htm

    04-08-2010, 00:00 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeg maar dag met uw handje, majesteit.
    Koningin Beatrix, als staatshoofd en baas van de regering, had informateur Lubbers de opdracht gegeven, om de mogelijkheden van een meerderheidskabinet te onderzoeken. “Aan me hoela majesteit”, is kennelijk de provocerende reactie van Rudie geweest. Niks, meerderheid, niks “het meeste stemmen gelden principe.” Hij toverde de mogelijkheid van een minderheidskabinet (van een armetierige 52 van de 150 stemmen), van VVD en zijn CDA, uit de hoge hoed, met gedoogsteun van de PVV…

    Nog los van deze ranzige constructie, waarmee wij in heel de wereld voor joker staan, is het toch te gek, dat de staatsrechtelijke opdracht niet is uitgevoerd. Dat lijkt op muiten. Dat u dit pikt majesteit?! Nee, nou geen: “Wat moet ik dan?”  Gewoon uw tanden (zijn die nog van uzelf?) laten zien en eens flink op uw koninklijk goedgekeurde poot spelen. Uiteindelijk bent u de baas van Nederland! Als u nú niet ingrijpt bent u ècht het haasje.

    Dit is de eerste, maar dan zeker niet de laatste keer, dat er een loopje met u wordt genomen. Ik hoor ze al: “Ach joh, weet Bea veel.”  En Bea zal steeds minder weten, want de wekelijkse Tea Time zal ongetwijfeld worden gesaboteerd. Geert Wilders, die van het regerinkie gedogen, houdt nou eenmaal niet van thee drinken en zeker niet op het paleis. Daar heeft u het wel zelf een beetje naar gemaakt. Te nadrukkelijk heeft u het PVV blondje laten merken, dat hij zeker uw kleur niet is. Tja, dat pikt ie niet.

    Terecht dat u hem niet pruimt hoor, want ik mot ‘m ook niet. Maar ja, daarmee bent u in een wel heel moeilijk parket gekomen. Nee, van die nieuwe regering moet u het echt niet hebben en u zult merken dat al uw invloed als sneeuw voor de zon verdwijnt. U zult uw steun in privékringen moeten zoeken.

    Hé, wacht ‘ns, ik heb een idee. U kent die Hans van den Broek toch goed, de schoonvader van uw neefie Prins Maurits?! Nou, die Van den Broek is, net als Lubbers, ook Minister van Staat. En weet u, ook hij is woest over het feit dat zijn CDA met de PVV gaat samenwerken. Komt hij overmorgen ook op het verjaardagsfeestje van uw zus Irene? Nou, dat zou een mooie gelegenheid zijn om hem er toe aan te sporen de CDA, tijdens hun komend congres, plat te leggen. “Niks gedogen van de PVV!”, zal hij daar moeten uitroepen.

    O, hij mag niet op dat verjaarsfeessie komen?! Nou, dan laat u uw zus Margriet toch effe een Barbecuetje organiseren en dan treft u ‘m daar. Doen hoor! Anders mag u als koningin, in het vervolg alleen nog maar zwaaien met uw handje.


     

    n.b.: Dat ik niet altijd even lief ben voor hare majesteit, lees je in mijn kroondomein: www.kroondomein.com/kroonjuweeltjes/milkakar.htm

    03-08-2010, 00:00 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaarsparty geboekt.
    Het afgelopen weekend bracht mijn zus haar onzalige idee ten uitvoer, door alleen maar met vrouwen haar verjaardag te vieren. Mijn vrouw, haar koude kant dus, mocht dat plezier wel meebeleven. Even ludiek als haar gevoel voor feestvieren, heeft zussie van mij een aangepast cadeau gekregen: een boek, uit de bibliotheek, tot 4 september uitgeleend.

    Een beetje lastig voor haar, want wij wonen 200 kilometer uit elkaar.
    Binnenkort zal ik haar onthullen, dat ik het afgeschreven Bib-boek voor een euro heb gekocht en dat zij het gewoon mag houden.

    02-08-2010, 17:38 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!