Inhoud blog
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Telfortjes.
  • Boeken.
  • Verhongerd.
    Zoeken in blog


    Arnold Kroon

    1947 in Den Haag
    geboren, knettert de 
    meest uiteenlopende
    gedachtenhobbels 
    hier neer.

    Daarnaast 
    verhaalt hij binnen 
    zijn Kroondomein 
    ware en bijna ware 
    gebeurtenissen.

    Publiceert gein uit
    zijn
    brein, laat
    dierenliefhebbers 
    gevoelige verhaaltjes 
    neerschrijven en stelt voor 
    (amateur)kunstenaars een
    digitale expositieruimte
    gratis beschikbaar. 

    Dit alles is te vinden onder: 
    www.kroondomein.com

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Welkom op mijn blog!
    Zoeken met Google


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!

    Nieuws Het Parool (NL)
  • De nieuwe Taylor Swift is een masterclass in het omvormen van liefdesverdriet tot tintelende poppoëzie
  • Regen, regen en nog eens regen: dit kun je doen in Amsterdam als het slecht weer is
  • Amsterdam vreest verstoring van Dodenherdenking: 10.000 bezoekers minder en iedereen gefouilleerd
  • Pearl Jam klinkt op nieuwe album Dark Matter als een geoliede stadionmachine
  • Timmermans stelt formatiedeadline aan rechtse onderhandelaars: vóór 1 juni moeten ze eruit zijn
  • Recensie: Oogverblindende serie Máxima had voor Oranjes niet op een beter moment kunnen komen
  • Speciale afdelingen voor jongeren met ernstige psychische problemen definitief dicht na misstanden
  • Maatregelen tijdens Nationale Herdenking op de Dam: 10.000 bezoekers minder en iedereen gefouilleerd
  • Als ik nu 13 was geweest, had ik misschien ook doorgeleerd in de vakken uithaler of liquidatie
  • ‘Vloeibaar voedsel voor wie te druk is om te eten, moeten we dat wel willen?’
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    tol
    blog.seniorennet.nl/tol
    Publiceer gratis
    je poezenverhaaltje
    in Poespas, zie:
    www.kroondomein.com
    01-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2012

    .

    01-01-2012, 00:16 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geertruida.

    Ook mijn eerste oudejaarsavond wil ik helemaal alleen zijn. Echt niet zielig, want gisteren heb ik samen met een vriendin van ons, wiens jaar ook heel slecht was verlopen, een alternatieve oudejaarsdag gevierd. Eerst bij het Matinee van Sjaak Bral in Theater Diligentia, op een van de allermooiste plekjes van Den Haag.

    Daarna zijn we de kroeg ingedoken, waar we heel gezellig ons onder voornamelijk Haagse Brallenputters hebben begeven. Als de grootste vrienden verlieten wij dit prachtcafé in Buurtschap 2005. Nog maar net op tijd wisten we toen, drie minuten na elkaar, onze laatste trein te halen. Mijn feestje is dus al gevierd.

    Vanavond overkomt mij een heel bijzonder oud en nieuw. Het grote verdriet over het verlies van mijn Geertruida (Truus) overheerst, terwijl ik tegelijk weer uitkijk naar nieuwjaarsochtend, wanneer ik Geertruida (Trudy) van Schiphol kan afhalen. Hoe heeft het allemaal zo kunnen lopen?!

    Als man van de symboliek, wil ik de ene (Truus) herdenken en de ander (Trudy) officieel mijn leven binnenlaten. Vandaar dat bij hun foto op deze oudejaarsavond Truus haar kaarsje brandt. Als mijn Oud en Nieuw.

    31-12-2011, 18:38 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verwaterde jaarkaart.

    Al heel wat jaren heb ik een jaarkaart voor het Noordhollands Duinreservaat, waar ik dan ook al heel wat kilometers heb gewandeld. Jaarlijks haalde ik die kaart bij de boekhandel in Egmond aan zee, waar j’m netjes krijgt ingeseald.

    Dezer dagen zou ik jaarkaart 2012 weer gaan halen, ware het niet dat ik door de folder van het PWN Waterleidingbedrijf werd verleid om de jaarkaart bij hun via Internet te bestellen. Ach waarom niet, dus mijn kaart bij de baas zelf aangevraagd. Het joetje werd door PWN van mijn bankrekening afgeschreven en vandaag (31 december) lag mijn nieuwe pas in de bus.

    “Lekker interessant”. Valt daar dan wel een blog aan te wijden?! Wis en waarachtig! Het was namelijk of ik water zag branden. De waterdragers snoepten namelijk 9 dagen van mijn jaarkaart af, door ‘m op 22 december te dateren, terwijl mijn kaart 2011 dan nog niet is verlopen. Daar neem ik natuurlijk geen genoegen mee. Gewoon, uit principe. Vandaag stuur ik ze een mailtje waarin ik voor mijn jaarkaart een vol jaar claim.

    Zal mij benieuwen of het PWN, die kennelijk als monopolist niet gewend is om commercieel met de consument om te gaan, de jaarkaart als nog een levensduur van 365 dagen zal geven. Wordt natuurlijk vervolgd.

    31-12-2011, 18:36 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oogcontact.

    Waren het gisteren mijn voeten, vandaag waren mijn ogen aan de beurt. Tijdens een soort APK-keuring bij mijn huisarts leek het wel een goed idee om weer eens doorverwezen te worden naar de oogarts. Uiteindelijk was ik daar ruim negen jaar geleden voor het laatst, toen mijn linker oog werd gelaserd en rechts een compleet nieuw lensje werd geplaatst. Een actie waardoor ik tot op heden alleen nog maar een leesbril hoef te dragen.

    Alvorens door te worden verwezen moest er eerst van mijn opticiën, waar ik precies een jaar geleden nog een nieuwe leesbril had aangeschaft, een oogmeting gedaan worden. Aldus geschiedde en ben ik in afwachting van de oproep voor de oogarts.

    Dat doet mij wel terugdenken aan mijn leuke tijd in Rotterdam, waar ik voor Dagblad het Vrije Volk meewerkte aan speciale uitgaven. De jaarlijkse voetbalkrant van dit socialistisch dagblad, die bij de start van het nieuwe seizoen verscheen, was beroemd. Natuurlijk met veel aandacht voor Feyenoord die, net voor het ter perse gaan van die voetbalspecial, een foto aanleverde van het nieuwe elftal.

    Dit was niet onze enige samenwerking met De Kuip. Want ook voor de popconcerten in dit stadion maakten wij specials, die niet alleen in de krant verschenen, maar ook in De Kuip werden uitgedeeld. Dat dit ook daadwerkelijk gebeurde werd in een rechtstreeks radioverslag van het concert van Rod Stewart (1983) bewezen.

    Ik had een fabrikant van surfplanken er voor geïnteresseerd om de achterpagina te sponsoren, waarbij onder de surffoto de tekst van I Am Sailing werd afgedrukt. En ver voor het tijdperk van het elektronische scorebord, waarop tijdens concerten ook de songteksten zijn te lezen, kwam luidkeels uit 31.000 kelen het I Am Sailing via de radio de huiskamer binnen. De PR stunt was geslaagd.

    Maar ook een Rotterdamse opticien wist optimaal aandacht te vragen voor zijn exclusieve brillencollectie. Door zijn opvallende advertentie in Het Vrije Volk was Rod Stewart, met diezelfde bril, zelfs te gast in het tv-programma Voor de vuist weg van Willem Duys. Toch leuk dat ik aan die acties destijds een belangrijke bijdrage heb kunnen leveren. 28 Jaar na dato kwamen die beelden tijdens een oogtest weer op mijn netvlies terug.

    31-12-2011, 02:31 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ten voeten uit.

    Van horen zeggen weet ik dat vrouwen hun haar anders gaan dragen als zij een nieuwe relatie hebben. Een grappig maar onbekend fenomeen in onze mannenwereld. Hoewel….

    Ik ben een fervent blote voetenloper. In huis dan. Zodra ik thuis kom gaat mijn T-shirt en joggingbroek aan, wel een beetje knappe, dus zonder zo’n lubberkont. Meestal gaan m’n sokken dan ook uit. Een gewoonte die genetisch, van moeders kant, is bepaald. Zonder dat ik daar ooit acht op heb geslagen, blijkt dat bloot lopen een behoorlijke aanslag op mijn voeten te hebben gedaan. Daar werd ik op gewezen door Trudy, mijn vriendin waarmee ik mijn tweede leven ben ingegaan. Is het dan zo dat ik, als variant op het nieuwe coupegedrag van de vrouw, iets aan mijn voeten gaat doen?! Ja en Nee. Nee, omdat ik daar nooit op zou komen. Ja, omdat Trudy mij een voetenbon cadeau heeft gedaan.

    Zo’n pedicure zag ik trouwens wel tegen op. Niet zozeer omdat het mij een verwijfde actie leek, maar meer door het idee van dat gefriemel aan mijn voeten. Ik kan ook heel slecht tegen kietelen. Trudy had mij echter al een voorproefje gegeven, door wat eelt weg te schrapen en mijn maatje 41 met crème te masseren. Verrassend genoeg heb ik dat heel prettig gevonden. Dus, vol enthousiasme op naar de pedicure.

    Toch licht bedremmeld nam ik in de behandelstoel plaats. Met voorbedachten rade was ik er op mijn slippers naar toe gegaan, zodat ik ter plaatse niet mijn schoenen hoefde uit te trekken.

    Ja heel gek, aan dát uittrekken was ik absoluut nog niet aan toe. In ieder geval kon er nu direct worden gerenoveerd.

    Alsof de winterbanden onder mijn enkels door zomerbanden waren vervangen. Wat een zalig gevoel. Ik lijk op wolken te lopen en nu weet ik al, dat met mijn opgeknapte onderstel mijn 1058 kilometer wandelplezier van 2011 zal worden overtroffen.

    29-12-2011, 22:43 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het digitale Kroondomein.

    Een leuke gebeurtenis, voor mijzelf dan, is volledig aan mijn aandacht ontsnapt. Op 17 december jongstleden had ik een lustrum te vieren. Mijn Kroondomein bestond toen precies 10 jaar, www.kroondomein.com Het was eigenlijk uniek dat ik destijds die naam kon kopen, want uiteindelijk is het kroondomein in de werkelijke wereld het landgoed van Het Koninklijk Huis. Met enige fantasie geloof ik zomaar, dat zeker Prins Willem-Alexander knarsetandend heeft waargenomen, dat een man uit het volk zich van het digitale Kroondomein heeft meester gemaakt. Tja Alex, zo zijn wij, nou ja, jij binnen afzienbare tijd, beiden bezitters van een Kroondomein. Hopelijk doet het jou wel deugd dat ‘die andere bezitter’ een Hagenees is.

    Het zou toch verschrikkelijk zijn als het digitale Kroondomein in Chinese handen zou zijn gevallen?! Zoals het nu is, is het overigens geen garantie voor de toekomst. Ik durf echt niet te beloven dat ik het digitale Kroondomein, onder druk van het grote geld, in eigen beheer zal blijven houden. Misschien voor mij wel reden geweest om, voor de zekerheid, een tweede digitale uitklep, met “Knetter” te hebben opgezet. Waarmee ik overigens heb te vieren, ik feest wat af, dat deze maand er royaal boven de 10.000 bezoekers wordt gescoord.

    In ieder geval heb ik er nog steeds veel plezier in, om ook mijn Kroondomein voor die bezoekers interessant te houden. Lezen zij ook Knetter, ervaren zij dat de verhalen van de laatste tijd daarin eerder zijn gepubliceerd. Mijn schrijven kent nou eenmaal een maximaal vermogen. Neemt niet weg, dat er daarnaast nog heel wat te lezen overblijft. Daartoe blijf ik iedereen graag uitnodigen.

    In de loop der jaren heb ik van mijn Kroondomein meer een community gemaakt. Als dierenliefhebber wilde ik, naast mijn geschrijf over mijn katten, ook graag emotionele verhalen verzamelen van zowel katten- als hondenbezitters, waarvoor de rubriek Poespas en Blaf Zelf! ontstond. Leeuwendeel kwam er voor andere dierenliefhebbers.

    Dan was er een moment dat door een (amateur) kunstenaar mijn ijdelheid werd gestreeld, die een lovende tekst had over mijn creativiteit, maar die tegelijk vond dat er ook ruimte moest zijn voor beeldende creativiteit. Zo ontstond er ook, met de naam Kroon op het Werk, een digitale expositieruimte. “Hare Majesteit, met plezier ruim ik ook voor u een ruimte in. Natuurlijk beloof ik dan wel dat dié digitale expositieruimte nooit in andere (lees Chinese) handen zal vallen”.


    Een voorbeeld van Kroon op het Werk van
    Dana Treadwell-Huisman

    Mijn pen leg ik nu even neer, beter gezegd mijn toetsenbord laat ik nu even onberoerd, om alsnog stil te staan bij het vreugdevolle moment van 10 jaar Kroondomein.com Zou ik daar ooit nog Koninklijk voor worden onderscheiden?!

    -o-o-o-

    n.b. : Gebruik de linck voor het bezoeken van genoemde rubrieken: www.kroondomein.com/poespas.htm www.kroondomein.com/kroonophetwerk.htm

    Of scharrel gewoon wat rond in mijn Kroondomein: www.kroondomein.com

    28-12-2011, 20:33 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nieuws getipt.

    De knaken, nou ja de twee euromunten, liggen weer klaar voor de aanbellers. “De bezorger van ‘bla-bla-bla’ wenst u een gelukkig Nieuw Jaar”. Waarna een kaartje als bewijs onder je neus wordt gedrukt. “Ik doe de deur even dicht voor m’n katten”, wordt vol begrip geaccepteerd, wat natuurlijk ook heeft te maken met de hoop op een leuke tip. En omdat er nooit kritisch of afkeurend naar mijn muntstuk wordt gekeken, neem ik aan dat de twee euro ten minste het gemiddelde van de giften haalt.

    Het zou het gemiddelde zelfs kunnen overstijgen, als je bedenkt dat de bezorgers van de vele pakken folders vaak met lege handen blijven staan. Onzin natuurlijk. Oké, de Nieuwjaarstip is ooit voor de krantenbezorger bedoeld. Maar niet ten onrechte volgden de bezorgers van huis-aan-huisbladen, waarna de folderaars ook graag een graantje kwamen meepikken. “Ik heb toch niet om die reclamerotzooi gevraagd”, verdedigde een buur zich voor het feit dat bij hem niets viel te halen. Een mening die ik niet deel.

    Uiteindelijk komen de bezorgers van de folders evenzogoed door weer en wind en stel je dat niet op prijs, plak dan een Nee-Nee-sticker op je brievenbus. Doe je dat niet, kijk je toch kennelijk belangstellend de folders in. Haal je er, net als ik, nog wel eens leuke koopjes uit. Dan mag de tipgever, de bezorger van die folders dus, daarvoor toch ook wel eens worden beloond?! Nu ik die redenering neerschrijf vind ik die twee eurootjes zelfs erg mager beloond. Het gaat om het gebaar, zullen we omwille van de gemoedsrust maar zeggen.

    Trouwens, de dagbladmeneer krijgt altijd wel meer. Nou ja, altijd?!  Dit jaar voor het eerst kon ik ‘m weer een leuke tip in zijn handen drukken. Een paar jaar achtereen werd er door de krantenbezorger rond Oud & Nieuw niet aangebeld. Werd er ook geen nieuwjaarskaartje in de bus gestopt, waardoor ik het idee, dat hij steeds tijdens onze afwezigheid had aangebeld, wel kon laten varen.

    Een buurman met vroege dienst kwam uiteindelijk met de verklaring, nadat hij de bezorger had gesproken. Deze krantenman, van een jaar of vijfenveertig, was van Turkse afkomst. Wilde met zijn krantenwijk graag een extra centje verdienen, maar weigerde om uit die Christelijke fooienpot te snoepen. Als Moslim was hij daar heel principieel in.

     Graag had ik ‘m zijn Nieuwjaarsfooi gegund. Vind het, niet om financiële reden, jammer dat hij mijn krant niet meer bezorgt. Hij gaat toch wel goed met hem?! Heden ten dage geen vanzelfsprekendheid meer, hè Van Leers?!  

    27-12-2011, 23:21 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!