Inhoud blog
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Schadeclaim voor afwijzing Facebook-vriendschap.
  • Telfortjes.
  • Boeken.
  • Verhongerd.
    Zoeken in blog


    Arnold Kroon

    1947 in Den Haag
    geboren, knettert de 
    meest uiteenlopende
    gedachtenhobbels 
    hier neer.

    Daarnaast 
    verhaalt hij binnen 
    zijn Kroondomein 
    ware en bijna ware 
    gebeurtenissen.

    Publiceert gein uit
    zijn
    brein, laat
    dierenliefhebbers 
    gevoelige verhaaltjes 
    neerschrijven en stelt voor 
    (amateur)kunstenaars een
    digitale expositieruimte
    gratis beschikbaar. 

    Dit alles is te vinden onder: 
    www.kroondomein.com

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Welkom op mijn blog!
    Zoeken met Google


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!

    Nieuws Het Parool (NL)
  • Tweede Kamer wil 25 april als landelijke dag tegen antisemitisme
  • Burgemeesters in open brief: ‘Wij accepteren geen antisemitisme’
  • Koningsnacht koud en overwegend droog; tijdens Koningsdag kans op stevige bui met onweer en hagel
  • De vraag voor Hester van Buren blijft: hoe gaat Amsterdam het over tien jaar financieel rooien?
  • Influencergedoe: waarom eisen Bas Smit en Nicolette van Dam 2 miljoen van Coca-Cola?
  • Waarom de Elandsgracht de winkelstraat van de toekomst is: ‘Je voelt het dorpse van de Jordaan’
  • Tot mijn verbazing hoor en lees ik hoe velen Inez Weski’s klachten voor waar aannemen
  • Minister keurt nieuw vaccin tegen blauwtongvirus goed, binnen week verkrijgbaar
  • Ik schrok: de naaste adviseur vertelde me dat hij het vertrouwen in Zelensky kwijtraakt
  • Zoek de verschillen: Koninginnedag door de jaren heen
    Willekeurig SeniorenNet.nl Blogs
    ise
    blog.seniorennet.nl/ise
    Publiceer gratis
    je poezenverhaaltje
    in Poespas, zie:
    www.kroondomein.com
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zijn hurken.
    Tijdens de tweede etappe van de wandelmarathon kwam bij mij een oud Broodjeaapverhaal naar boven, doordat ik voor mij een man de bosjes in zag duiken. Het viel mij op dat er geen staand silhouet van hem overbleef, maar dat zijn base ball cap op navelhoogte schimmig zichtbaar bleef.

    Nou kan het bij mij er echt niet in dat deze man de plasfatsoensnormen van zijn vrouw, door te zitten op de wc, zo serieus heeft genomen, dat hij in de vrije natuur ook het staande piesen voor het hurken heeft verruild. Nee, hij ging gewoon zitten kakken, een bruine trui breien, zoals Haagse Harry dat zou noemen. Ik stelde mij voor hoe ongemakkelijk deze wandelaar zich in die situatie gevoeld zal moeten hebben. “Je moet zo’n dag maar last van je darmen hebben,” wie weet door net even te veel erwtensoep te hebben gegeten.

    Maar goed, dat Broodjeaapverhaal, wat ook met het kakken in de natuur te maken heeft.:

    Aan de rand van een bos waren bouwvakkers bezig een huis te bouwen. Dit nog in een tijd dat de Arbo-wet geen toiletcabine op het bouwterrein voorschreef. Gezien de locatie van de nieuwbouw, werd een mobiel WC totaal niet gemist. Ze gingen gewoon even het bos in. Omdat rooie Willem rond de lunchtijd zich altijd even afzonderde, om even later zijn poepgebeurtenis in geuren en kleuren te verhalen, werd het voor zijn collega’s de hoogste tijd om hem een poets te bakken.

    Zodra het zijn poeptijd was slopen zijn maten met een plank achter hem aan. Nadat hij was neergehurkt, werd er door zijn maten voorzichtig een plank onder zijn kont geschoven. Toen de ontlasting daar op was gevallen, werd omzichtig de plank weer ingetrokken en geloerd hoe de afronding van het kakken verder zou verlopen. De schijter maakte zich schoon en keek achterom wat voor moois hij er dit keer van had ‘gebakken.’

    “????” Geen drol te zien waardoor rooie Wim paniekerig, opnieuw gehurkt, zijn broek doorzocht. Geen drol?! En hij had hem toch zijn lichaam uit voelen gaan?! In een vierkante meter rond zijn poepplek zocht hij koortsachtig naar zijn drol.

    Krom van het lachen verlieten de gluurders de bosrijke poepdoos van Willem, om hem even later alsof er niets was gebeurd, weer in het midden te ontvangen. Zonder direct over zijn ontlasten te beginnen, ging die rooie stilletjes zitten.“Wat ben je stil Willem, heb je vandaag geen poepgoed verhaal?” Meer dan een knik kon er niet van af.“En je ziet zo bleek,” gingen ze sarrend door. Willem hield zijn mond, dook met koffietijd toch nog even de bosjes in en bleef de rest van de dag een beetje afzijdig van zijn maten.


    -
    o-o-o-


    n.b.: Lees over een drollancering in de rubriek anekdotes van mijn kroondomein:

    www.kroondomein.com/anekdotes.htm

    23-01-2011, 00:00 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snert.

    Vandaag, maar ook morgen, wandel ik een thuiswedstrijd, de wandelmarathon van Egmond. Inmiddels is dat de achtste keer, dus wat dat betreft is de spanning er wel een beetje af. Het blijft gewoon een leuke happening. Overigens, zeker die noordroute, loeizwaar. Waarbij ook nog eens de moeilijkheidsfactor van smalle bospaden, mul zand en duizenden deelnemers, waardoor er in een groot deel van het parcours file wordt gewandeld.

    Door de aard van het beestje lukt het mij dan niet om mij daar in te schikken, zoals er velen zijn die in getemperd tempo, een gezellig praatje maken. Heel even lukte dat mij, met twee leuke vrouwen uit Meppel en ergens uit Overijssel. Twee zussen die van de wandelmarathon jaarlijks een zussenweekend maken. Daarbij dacht ik met weemoed terug aan de edities twee tot en met zes, die ik met mijn zus heb gelopen. Dagen die zich boven vele mooie levensmomenten hebben uitgetild.

    “Het nakomertje,” we schelen zeven jaar, heeft het echter behoorlijk op haar heupen gekregen. Letterlijk dan, want zij kan nu hooguit nog tien kilometer per tocht er uit persen. Samen Egmond is er dus niet meer bij. Lullig, dat het geraamte een extra samenzijn kan vergriepen. Temeer doordat we tweehonderd kilometer uit elkaar wonen, waardoor onze meetings gedoseerd zijn.

    Wat een geluk dat mijn vrouw een ander opgebouwde traditie toch in ere houdt. Ontstaan uit de wens van m’n zus, eten we vanavond heerlijk ouderwets gemaakte erwtensoep.

    22-01-2011, 21:24 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffie verkeerd.
     

    “Goedenavond meneer Kroon, mag ik u even storen?” “Uhh, nou ja, ligt er aan waarvoor.” Nou meneer Kroon, ik mag u als gewaarde klant van de Nederlandse Energie Maatschappij de aller laagste energieprijs aanbieden en dat zelfs vastgelegd voor drie jaar. Wat vindt u daarvan meneer Kroon?” “Wat moet ik daarvan vinden?” Nou meneer Kroon, dat is toch fantastisch! Als u het goed vindt ga ik ons gesprek verder opnemen en vraag u akkoord te gaan met die drie jaar. Kan ik de opname starten?” “Uhh, nee!” “Wilt u dan niet de laagste prijs?” “Jazeker, maar dat regel ik zelf dan wel via internet…” “Maar u kunt toch beter….” “Ja, dan kan ik zeker,” onderbrak ik de stem abrupt. “Fijn dat u mij niet meer belt.” Zijn instemming heb ik niet verder afgewacht, het was etenstijd.

    Het is waar dat er nog maar heel weinig van die zevertelefoontjes binnenkomen. Ze mogen het ook niet meer, tenzij je ooit klant bent geweest en ze zo je rechtmatig kunnen bellen. Maar ook niet-klanten kunnen toch nog steeds op een belletje van het callcenter rekenen. Dan hebben ze eerst via internet een handigheidje met je uitgehaald, om hun belpermissie te scoren.

    De laatste tijd heb ik heel wat van die handigheidjes in mijn mailbox langs zien komen. Allemaal weg gepletterd. Tot ze toch weer die gevoelige snaar wisten te raken. Achteraf stom, want we hebben een prima Nessepresso-apparaat. Maar ja, het gaat over je favoriete koffie en waarom zou je dan niet deelnemen?!

    Nou gewoon, omdat dan alles en iedereen je ‘s avonds weer telefonisch komen lastig vallen. Want, waar het lijkt dat het om koffie gaat, blijkt bij het deelnemen, dat het hemd van je lijf wordt gevraagd over van alles waar ze niets mee te maken hebben en waarover ze later telefonisch komen doorzeuren. Waag het niet om vragen onbeantwoord te laten…

    Natuurlijk ben ik tussentijds afgehaakt, om later niet bij ze op de koffie te komen.

    21-01-2011, 23:01 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met zoveel woorden.

    Het blijft via de media maar over ons heen rollen, de seksschandalen in de katholieke kerk. Zo langzamerhand lijkt het meer regel dan uitzondering, dat geestelijken zich aan kinderen vergrepen. Maar valt het die priesters eigenlijk wel zo zwaar aan te rekenen? Kan het zijn dat zij door dekerkgangers van weleer tot seksueel handelen werden aangespoord?! Natuurlijk dan wel onbedoeld, maar toch.

    Om eigen ziel te schonen zaten immers een aantal van hen, in die verschrikkelijke biechthokjes, de meest erotische verhalen te vertellen. Dan is het niet gek, dat de biechtvader daarbij zijn fantasie de vrije loop liet en de meest zinnenprikkelende beelden bij hem boven kwamen. Zo werd meneer pastoor wekelijks in zijn eigen pornocabine opgegeild.

    20-01-2011, 23:57 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het boeit kabinet Rutte I ook niet.

    In 1988 kwam het schandaal naar buiten, dat de zwaar geestelijk gehandicapte Jolanda Venema naakt aan de centrale verwarming van haar kale kamer was geketend. Een gevolg van het sociale beleid onder het kabinet Lubbers I, van CDA en VVD. Gisteren kwamen schokkende, illegaal gemaakte, beelden naar buiten van Brandon van Ingen, een 18 jarige, zwaar verstandelijk gehandicapte jongen, die in de instelling van ’s Heeren Loo al drie jaar aan de muur van zijn kale kamer zit vastgebonden en niet naar buiten is geweest. Dit keer het gevolg van het sociale beleid van Rutte I, inderdaad óók CDA en VVD.

    Vanavond was er in De Wereld Draait Door een hartverscheurend interview met de ouders van Dexter, eveneens een geestelijk zwaar gehandicapte jongen, die ook veroordeeld zou zijn tot “structureel vrijheidsbeperkende middelen en maatregelen“, zoals de beleidsmakers dit ketenen noemen. Dexter heeft het ongekende geluk dat zijn ouders beide hun eigen bedrijf hebben opgegeven, om continue (en dat is 20 uur per etmaal) voor hun zoon te zorgen. “Wij zijn als het ware in loondienst van Dexter en leven van zijn sobere PGB.” (persoonsgebonden budget). Wat een unieke mensen!

    Maar wat een grof schandaal dat dit in ons rijke Nederland anno 2011 nog kan gebeuren?! En dat het onder het motto: structureel vrijheidsbeperkende middelen en maatregelen door de overheid acceptabel wordt geacht. “Ja, wij weten het anders ook niet,” aldus de staatssecretaris van volksgezondheid dr. Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner?!

    Zij zou de oplossing wèl kunnen weten. Het gaat immers om slechts 40 vergelijkbare zware, geketende patiënten. Om voor die stakkers nog iets aan kwaliteit van leven te creëren, moet er gewoon een miljoen per jaar worden uitgetrokken, zodat zij dag en nacht beschermd, begeleid en geholpen kunnen worden. De maatschappij is het aan die kinderen verplicht!

    19-01-2011, 22:42 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij is er niet groot van geworden.

    Niet aan al mijn directeuren denk ik met veel respect terug. Wel aan mijn allereerste, ene heer Verloop bij mijn eerste werkgever. Dat kan evenzogoed komen doordat ik toen, onervaren als ik was, tegen alles en iedereen opkeek. Het was in ieder geval een echte directeur van de jaren zestig. Voor zijn werknemers, toen heel gewoon, totaal onbereikbaar.

    Naarmate ik mij ontwikkelde, steeds dichter ´onder de rook´ van de directie werkzaam was, kreeg ik een geheel andere visie op deze topmanagers. Zo danig zelfs dat ik directieleden niet meer meenam op mijn afspraken. Eenpaljasdirecteur, die uiteindelijk de laan werd uitgestuurd, deed hier de deur voor dicht.

    Zijn ongewenste optreden had zoveel impact, dat ik binnen de mediawereld steeds weer opnieuw met brede grijns aan het betreffende voorval werd herinnerd. Als je het voorval leuk wist aan te dikken, was je er van verzekerd dat toehoorders aan je lippen hingen. Ook ik heb er een aantal verjaardagen mee opgeleukt. Let wel, door in mijn inleiding te zeggen: “Wat ik pas hoorde van…,” waarbij ik een willekeurige concurrent noemde. Die meneer de (oud) directeur moet vandaag maar eens aan de digitale schandpaal. Nou vooruit, zonder dat ik zijn naam zal onthullen.

    Mijn betreffende baas had om onbegrijpelijke reden achter mijn rug om contact met één van mijn belangrijke relaties. Hij wist daarbij te bewerkstelligen dat hij aan een volgend gesprek ‘persoonlijk’ zou deelnemen. Verrassend genoeg werden wij die keer niet door twee, maar door vier gesprekspartners ontvangen. Omzichtigheid was dus geboden.

    Niet voor mijn onervaren directeur, die in hiërarchische zin, meende het gesprek naar zich toe te kunnen trekken. Iets waar hij, door onvoldoende dossierkennis, het tegenovergestelde mee bereikte van wat wij voor ogen hadden. Erger nog, de discussies raakten onnodig oververhit, waardoor er een time-out noodzakelijk was. Ik zou van onze kant het gesprek weer gaan leiden. Iets wat mij, vooral door de dossierkennis, geen enkele moeite kostte.

    Geheel onverwachts kwam er uit het niets weer een onverstandige uitspraak van mijn directeur, waardoor opnieuw veel irritatie bij onze gesprekspartners naar boven kwam. Met een ongewenste discussie tot gevolg. Opnieuw volgde er een time-out, waarbij ik dit keer een vertrouwelijk gesprek met de woordvoerder van de tegenpartij aanging. Gelukkig klikte dit als vanouds, zodat ons gesprek weer centraal kon worden voortgezet. Slot van liedje was toch dat we, naar tevredenheid van beide partijen, ons gesprek wisten af te ronden. Het imago van mijn directeur had wel, zonder dat hij dit zelf echt in de gaten had, een behoorlijke deuk opgelopen. Maar dat werd nog erger.

    Omdat het inmiddels lunchtijd was, werd ons aangeboden met hen een broodje mee te eten. Dit keer liet ik dit besluit, omwille van de hiërarchie, aan mijn directeur over. Kennelijk om toch nog even gezamenlijk in ontspannen sfeer bij elkaar te zijn, stemde hij hiermee in. De twee forse schalen met broodjes werden de vergaderzaal binnengebracht. Met de klok mee namen we per persoon twee broodjes. Tot ieders verbazing nam mijn directeur geen broodje van de schaal.

    “Tast rustig toe!”, werd hij hiertoe nog aangespoord. “Nee dank je, ik eet vegetarisch.” Inderdaad bleken er alleen nog, weliswaar overheerlijke, broodjes met vleeswaren op de schaal te liggen. Onze gastheer wist raad, haalde tussen twee broodjes gezond de ham af en bood het als broodjes kaas aan.

    Dan zou je zeggen dat, doordat meneer de directeur voornamelijk storendaan de gesprekken had deelgenomen, hij het aangepaste broodje kaas zou accepteren. Zelfs dat is niet waar. Want, er hàd toch vleeswaren tussen de broodjes gezeten.

    Nu werd er een beroep gedaan op de inventiviteit van de directiesecretaresse en verdomd het lukte haar. Kort nadat zij het verzoek kreeg, kwam zij terug met twee boterhammen pindakaas, afkomstig uit het tupperwaredoosje van een van de medewerksters. Door het smeuïge kauwen op de pindakaasboterham, ging het gegniffel aan mijn directeur voorbij.

    18-01-2011, 00:00 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poeslieve kattenkwaad.

    Omdat wij van onze diertjes geen straatkatten willen maken, is er bij ons nooit een kattenluik in de tuindeur geplaatst. Iets waar wij meer last van hebben, dan onze twee katten. Bij mooi weer staat namelijk altijd de tuindeur open en is het wat frisser, hebben ze maar te mauwen of we geven ze een vrijgeleide naar buiten en weer naar binnen. Nou ja, waarbij wij natuurlijk als fooiloze portier fungeren.

    In wintertijd liggen de spelregels echter ietsje anders. Ligt er ijs blijft sowieso de tuindeur voor al het poezenverkeer gesloten. Ook bij regen is er geen vrije doorgang, al het gemiauw ten spijt. Het lijkt er op dat onze poezenvriendjes, zeker kater Morro, er geen begrip voor kunnen hebben, dat ze niet altijd en op elk moment een frisse neus kunnen halen. Ze voelen zich hevig betutteld. Alsof ze zelf niet oud en wijs genoeg zijn.

    Het is vooral Morro die ons, mij in het bijzonder, wil laten voelen wat betutteling voor impact op je leven kan hebben. Sinds enkele weken heeft hij mij hiervoor op de korrel genomen. Die katerkop laat zich het merendeel van de avond niet zien. Hij ligt dan languit naast de verwarming in onze lange gang.

    Net voor middennacht, als de eindtune van het tv-programma Pauw en Witteman klinkt, staat hij naast mijn fauteuil mij doordringend aan te kijken, met een blik van kom op, het is bed tijd. Lang weet ik dat aanstaren, van toch wel een ontzettend leuk snuitje, niet te weerstaan en maak aanstalten.

    Eenmaal in de benen mauwt hij goedkeurend en begeleid mij als een PVV beveiliger richting slaapkamer. Met opgeheven staart, alsof hij wil zeggen dat het zó goed is. Geduldig wacht hij totdat ik in nachttenue mijn bed in kruip, springt er bij, geeft wat kopjes als een welterusten en verdwijnt.

    Als iemand die nog wat langer op mag blijven, voel ik hem later weer aan het voeteneind op bed springen. Het moment dat we al slapend weer elkaars gelijken zijn. Waarna hij de volgende avond, wederom met toegeëigend katerlijk gezag, mij naar mijn slaapplaats helpt.

    Toch blijf ik in mijn poezenluikloze tuindeur volharden.

    17-01-2011, 00:00 Geschreven door kroontjespen
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Kijk ook eens fijn
    op mijn kroondomein!


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.nl - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jou eigen blog!